Ingyen FPS-ek

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valorant
Aquir
na ezeket majd megnézem ha ráérek, ismerek egy kettõt amiket terveztem kipróbálni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Solid Snake
Én találtam egy jó kis gamét <#nyes>

http://wolfteam.softnyx.net/

Nekem nagyon bejön a game ide regeltek letöltitek és kész <#email>
utgyuru
ebben csak a teljesen ingyenesek, vannak igaz? Mert pl nem láttom a Warrockot, ami alapban ingyenes ugye, csak van premium része =/

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

X-Ops, best game evör xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

van ctf mód(bár ezt sose játszom) "deathmatch"de csak bodycount a neve(gyakorlatilag tdm😛) meg van obj(ez meg oan mint a bombalerakó cs-be)

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

és ezzel a moddal tdm.be is lehet jáccani?

igen de ez 1 mod rá😛 köze nincs a rendes enemy territory-hoz😛 sima et nekem se tetszik
Nekem nem jött be enemy.t.

True Combat:Elite
realistikus mod az enemy territoryra
http://youtube.com/watch?v=u7qalr6x0a8
oké

utgyuru
közbe rájöttem mi a gond, másik fórumon meglett

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

passz,még nem próbáltam ezt a game.t

utgyuru
Combat Arms-ba tud vki segíteni? regisztrálok, feltelepítem, indítanám, loginkor elõször hibaüzi h nem tud kapcsolódni a login szerverhez, még1x, utána kiírja h nincs kapcsolat a loginszerverhez és kilép az egészzbõl. ötlet?

Aquir
#86-->#68 tükörhsz, és ott is van a válasz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
én is ezt mondtam, hogy csak a pacs van ott 😊

Peetboy
Ja bocs, ez csak Demó. Mégsem ingyenes. Csak azért hittem, hogy az mert nem kell hozzá crack. Csak feltelepítem, és müködik.
Akkor ez is bundle kategória lehet, mint a SOF3.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Legújabb ingyen FPS-em: Terrorist Takedown 2 <#eljen><#wink>

Release Date : 05-21-2008
Release Type : DVDRIP --> 1 CD = 547 MB

Nagyon jó játék, most próbáltam ki. Multizni is lehet vele, csak nekem valami miatt nem kapcsolódott.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Nekem megvan a BF2 eredetibe de nem tudom mi olyan jó benne...
van pár szeró ahol van egy pár tank vagy autó meg ilyesmi és mit kell csinálni?
embert ölni,zászlót cserélgetni,stb.
ebbe mi a jó?
szerintem értelmetlen az egész,de lehet CSAK ÉN látom igy

Balintrial
csak a cs 😄
Igen a rising eagle-t már írtam de nem reagált rá senki pedig egész jónak tûnik.Kicsit kemp-barát játék.Gyakran elõfordul,hogy a kezdõponton lõnek le mert valaki talált egy "tuti" helyet...Viszont lehetõség van benne mert a páncél ad olyan tulajdonságokat amikkel lehet élni és ettõl kicsit színesebb a játék.
pinnacle:a cs fanoknak nemigen tetszik az army mert 2 teljesen eltérõ játékról van szó.Nekem az 1.6 idején volt acc-om de utáltam,hogy sarok mögül kiugranak awp-vel közben guggol meg zoomol és már be is akadt a fejes.Mire földet ér már desert van a kezében és osztja az igét.Nekem jobban bejönnek a lassabb fps-ek.
De ettõl szép az élet,hogy nem vagyunk egyformák<#vigyor2>
Atomreaktor
CS-ben is vannak ilyen bütykölt dolgok? amúgy elhiszem, hogy illúzióromboló lehetett számodra.
ami jó volt még multiban anno a vietcong. nem tudom játszanak-e még vele😊

Én az Armyval 2.1 óta játszottam 2.8-ig bezárólag.
3 klánt pusztitottam😊 Köztük a magyar bajnok klánba is voltam, majd külföldi ligákba is játszottunk/játszottam.

CS után Army egy rendkivül nehéznek tûnõ játék. Én most funból játszottam CS-vel és vmi eszméletlenül jól ment, fõleg AIM mappon. Természetesen jött a sok csiterezés.

Armyval gyakorolj sokat. Pályák:

Gyors körök, kevés campelés:
Urban Assault, Hospital SF, Dusk.
Undoritó camper mapok:
Bridge Assault (az össsze alfaja), Woodland Outpost, Taiga, Mounten Ambush.
Elviselhetõ mapok:
Border, Extraction SF és van még jópár.

RPK a legjobb fegyver, ha teheted szerezd meg.

Jah és én azért hagytam abba, mert a magyar "elit" klánok többsége és külföldiek túlnyomó része használ bütykölt egeret, pedálokat, stb.

Sokan egér görgõvel lõnek, amivel kb 3x gyorsabban lõnek. Van akik autofire-el lõnek a bütykölt egereikkel és stb stb.
A magyar közösség nagyrésze nem tartja ezeket jogosulatlan elõnynek.
AAO.hu fórumjánka tagjai elfogadja ezeket.
Igy pl. a magyar bajnokság is értelmét vesztette.

Amúgy jójáték, csak ez a sok csiter-buguser-hacker elveszi a játékélményt.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bakvarnyu
BF2 az a legjobb választás megunhatatlan.

Rising Eagle-t írta már vki ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atomreaktor
Far Cry a muliban a CS-t próbálta utánozni?

Amúgy már a Far Cry is ingyenes elég rég óta.
PC guru-ról meg már akárhonnan is le lehet szedni ingyen.

Nekem van steam accountom,a Dark messiahoz adták.

Balintrial
Soldier Front nagyon jól néz ki, holnap ki is próbálom.<#gonosz1>
ezeket tudnám ajánlani némelyikük elég igényes

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

half-life2 deathmatch nVidia download ATI download
FEAR combat ]download
Warsow download
Soldier Front download

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Sordoran
hát még nem igazán vok ezekben otthon, majd ha meglesz új gépem akkor beszerzek talán ezt-azt
inkább stratégiai játékokat kedvelem meg szimulátorokat
Battlefield 2õt tervezem beszerezni, az mennyire jó?

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

bakvarnyu
csak aztán nehogy elvegye a kedved ; kurva jó multi fps-ek vannak

Sordoran
én most nyomok online elõször fps-t, rögtön ingyenes: Postal 2 multiplayer edition

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Roger6!Az amcsik a derékszíjon hordják a felszerelést az ellenség meg a mellén.Körvonalakra kell figyelni.Ja meg a sisak.Az ellenfél nemigen visel kevlár tökfödõt.Az SF mapokon vigyázz mert a szövetséges erõknek AK74-ük van meg RPK-juk és a ruházatuk is hasonlit az ellenségre de van sisak a fejükön.Nem minden szerver van úgy beállítva,hogy kidob bizonyos roe érték után.
milk41 az sf melyik része nem megy?a teszt?
Elsõ teszt: A A A C C B A B D B A E A C C A A D
Második teszt: B B A B C D A C
Harmadik teszt: B D B C B B B
A negyedik egy gyakorlat. Három sérültet kell ellátni, megfelelõ sorrendben.
Az AAO.hu-n fenn van a teszt fordítása is a Training menüben.A lopakodós rész is le van írva:
http://www.aao.hu/pages/training/training.php?trainingid=13
bakvarnyu
sztem meg a Raven shield is ott van csakhát az nem ingyenes

Roger6
Ezt is próbáltam, de mire ugye visszanézek, már végem. 😄

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milk41
nézd a térképet😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Roger6
Hát ezt nem hiszem el! Nyomom Urban Assaulton, ott tényleg sokkal jobb a helyzet, nincs annyi kemper, viszont nem tudom megkülönböztetni a saját embert az ellenségtõl. Elõször ruha alapján próbáltam, egyelõre esélytelen, nagyon meg kell még szokni, hogy kinek milyen ruhája van, ráadásul ez már csak játékban tudom megtanulni, mert sehol nem láttam a menüben olyat, hogy a kakterem így vagy úgy nézzen ki. Lõttem a saját csapattársat, volt olyan kör, ahol 2 társamra is rálõttem. Én CS-ben fel tudnám gyújtani az ilyen embereket, úgyhogy ezen sürgõsen változtatni akartam. Mondom király, akkor legyen az, hogy fegyver alapján különböztetem meg õket. Ez legtöbbször bejött, de hát vanak ugye olyanok, akik felveszik az ellenfél fegyverét, és így meg õk lõttek le, mert azt hittem velem vannak. Hát van még mit tanulnom... :-D

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milk41
én is 4éve tolom😊 am meg army a legjobb taktikai fps az armed assault után sztem.

am a sf tréninget még azóta sem sikerült megcsinálnom😞

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Roger6
Köszi az infó Gaben, most mindjárt ki is próbálom a dolgokat! :-)

repro
wááááá. a 2.8.3.1 az egy patch only. töltsd le az eggyel elõbbit is a 1.8.3-at!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Az armyval játszom már 4 éve(1332 napja).Roger6 ha 1 pályán 3 sniper van akkor az admin ad be fegyvereket vagy moddolva van a szerver.Alapból max 2 lehet egy csapatban.Az ilyen szervereket én elkerülöm.Ha pörgõs játékot akarsz válaszd az urban assault pályát.Esetleg hospitalt.De kemper mindenhol van.Ebben a játékban a védõnek néha kempelni kell(bridge)hiszen helyhez kötött a feladata.
Itt az SG-n van a letöltés rovatban a Rising eagle.Ma kipróbáltam,egész jó.
Aquir
np

Balintrial
bocs, nem tudtam 😊
Aquir
jaj, ott prószáltam elõször, ott csak a pacs van 😊 mert a fullért elküldenek mindenféle oldalra ott lenn, csak épp nem mindig tudom letölteni az egyes helyeken, ill most több gigás változatot láttam, szóval nem tudom. eddig ez tetszett a legjobban, mert magyar és ez 2 gigánál is több (bár nem tom mié)

Balintrial
Innen próbáld inkább.
ottvan a full, és a patch is 😊
Aquir

Roger6
Hát én írtam, csak tegnap kezdtem el, így nem tudom pontosan, mi hogyan mûködik. Elôször csak a 2.8.0-t raktam fel, ott annyi volt a különbség, hogy kevesebb szervert talált. 2.8.3-ban sokkal többet. De tényleg nem tudom, milyen összetevôkbôl áll, szóval rám ne hallgass! 😄

Oldal 1 / 3Következő →