Ingyen FPS-ek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://wolfteam.softnyx.net/
Nekem nagyon bejön a game ide regeltek letöltitek és kész <#email>#email>
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
realistikus mod az enemy territoryra
http://youtube.com/watch?v=u7qalr6x0a8
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Akkor ez is bundle kategória lehet, mint a SOF3.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Release Date : 05-21-2008
Release Type : DVDRIP --> 1 CD = 547 MB
Nagyon jó játék, most próbáltam ki. Multizni is lehet vele, csak nekem valami miatt nem kapcsolódott.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
van pár szeró ahol van egy pár tank vagy autó meg ilyesmi és mit kell csinálni?
embert ölni,zászlót cserélgetni,stb.
ebbe mi a jó?
szerintem értelmetlen az egész,de lehet CSAK ÉN látom igy
pinnacle:a cs fanoknak nemigen tetszik az army mert 2 teljesen eltérõ játékról van szó.Nekem az 1.6 idején volt acc-om de utáltam,hogy sarok mögül kiugranak awp-vel közben guggol meg zoomol és már be is akadt a fejes.Mire földet ér már desert van a kezében és osztja az igét.Nekem jobban bejönnek a lassabb fps-ek.
De ettõl szép az élet,hogy nem vagyunk egyformák<#vigyor2>#vigyor2>
ami jó volt még multiban anno a vietcong. nem tudom játszanak-e még vele😊
3 klánt pusztitottam😊 Köztük a magyar bajnok klánba is voltam, majd külföldi ligákba is játszottunk/játszottam.
CS után Army egy rendkivül nehéznek tûnõ játék. Én most funból játszottam CS-vel és vmi eszméletlenül jól ment, fõleg AIM mappon. Természetesen jött a sok csiterezés.
Armyval gyakorolj sokat. Pályák:
Gyors körök, kevés campelés:
Urban Assault, Hospital SF, Dusk.
Undoritó camper mapok:
Bridge Assault (az össsze alfaja), Woodland Outpost, Taiga, Mounten Ambush.
Elviselhetõ mapok:
Border, Extraction SF és van még jópár.
RPK a legjobb fegyver, ha teheted szerezd meg.
Jah és én azért hagytam abba, mert a magyar "elit" klánok többsége és külföldiek túlnyomó része használ bütykölt egeret, pedálokat, stb.
Sokan egér görgõvel lõnek, amivel kb 3x gyorsabban lõnek. Van akik autofire-el lõnek a bütykölt egereikkel és stb stb.
A magyar közösség nagyrésze nem tartja ezeket jogosulatlan elõnynek.
AAO.hu fórumjánka tagjai elfogadja ezeket.
Igy pl. a magyar bajnokság is értelmét vesztette.
Amúgy jójáték, csak ez a sok csiter-buguser-hacker elveszi a játékélményt.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
PC guru-ról meg már akárhonnan is le lehet szedni ingyen.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
FEAR combat ]download
Warsow download
Soldier Front download
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
inkább stratégiai játékokat kedvelem meg szimulátorokat
Battlefield 2õt tervezem beszerezni, az mennyire jó?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
milk41 az sf melyik része nem megy?a teszt?
Elsõ teszt: A A A C C B A B D B A E A C C A A D
Második teszt: B B A B C D A C
Harmadik teszt: B D B C B B B
A negyedik egy gyakorlat. Három sérültet kell ellátni, megfelelõ sorrendben.
Az AAO.hu-n fenn van a teszt fordítása is a Training menüben.A lopakodós rész is le van írva:
http://www.aao.hu/pages/training/training.php?trainingid=13
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
am a sf tréninget még azóta sem sikerült megcsinálnom😞
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
N0 TXT TLK PLZ!4!
Itt az SG-n van a letöltés rovatban a Rising eagle.Ma kipróbáltam,egész jó.

ottvan a full, és a patch is 😊