Combat Arms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg GOM Player. megér egy próbát.
Köszönöm szépen, a vlc player a megoldás.
Ugyanezt akartam írni, csak nem jutott eszembe a neve 😊
IGN: Zaraki
vlc player gond nélkül lejátsza
Sajnos a BSplayer nem viszi, ugyanaz a tünet mint a mediaplayernél. Csak a félreértések elkerülése érdekében: A játék közben a CA saját rögzítõjével felvett videókra gondolok. Ha pl. a fraps-al készítek videót, azt gond nélkül meg tudom nézni, viszont eléggé beszaggat tõle a játék.
Kmplayer-t nem ismerem, biztos jó, saját tapasztalat alapján Bsplayer is mindent visz.
99% ,hogy a Kmplayer lefogja játszani.
Nekem is lenne egy kérdésem.
A játék közben felvett videókat milyen programmal tudom megnézni (avi forátum), mert a windows mediaplayer valami hibára hivatkozva nem játssza le?
Köszönöm.
A játék közben felvett videókat milyen programmal tudom megnézni (avi forátum), mert a windows mediaplayer valami hibára hivatkozva nem játssza le?
Köszönöm.
Jó kérdés. Bár konkrétan tényleg nem írták ki az oldalra, de jobb, ha publicon húzod be õket szerintem. Kicsi mapon egy jó smg-vel one man army-ban hamar meglesz.
Lenne egy kérdésem (:
Ha ft-n csinalom az ölös eventet, akkor is megkapom az 5k gp-t?
Ha ft-n csinalom az ölös eventet, akkor is megkapom az 5k gp-t?
Tegnap felvettem pár killig, brutálisan jó fegyver. Könnyebb, pontosabb minden más SMG-nél, na meg a sebzése sem rossz. Szerintem rövidesen butítani fognak rajta, mert túlzottan effektív cucc, magasan a legjobb jelenleg a shopban. Egyedül a rúgása furcsa egy kicsit, távolabbra nem árt egyesével lõni vele.
az az uj fegyo a t-2 nem probáltam de jol néz ki szerintetek jo?
Dan, irányár érdekelne a malacra!
Kukoricával és kicsi üszõvel tudok fizetni?
Kukoricával és kicsi üszõvel tudok fizetni?
Kedves igen ményen tisztelt és nagyra tartott Hitman08!
Engem különösen érdekel a téma, ezért értékelném ha nem irogatnád helyettem, hogy nem vagyok kiváncsi rá.
Köszönöm
Engem különösen érdekel a téma, ezért értékelném ha nem irogatnád helyettem, hogy nem vagyok kiváncsi rá.
Köszönöm
te meg jó lenne, ha nem tudnád folyamatosan, hogy másokat mire kíváncsiak! szerintem már írtam ezt egyszer neked, de látom nehéz a felfogásod.
Kösz. Nem veszem a szivemre, csak nem szeretem ha olyat hiresztelnek rólam, ami nem igaz.
Nem akarok én senkivel rosszba lenni
Nem akarok én senkivel rosszba lenni
Az csalásnak számít, ha ilyenkor páran összefogunk és egy lelakatolt pályán végigjárjuk az új térképet?
Vagy csak én vagyok olyan kezdõ, hogy ilyen igényem lenne? 😊
Vagy csak én vagyok olyan kezdõ, hogy ilyen igényem lenne? 😊
Jó lenne, ha lassan leröffennél a témáról, vagy nyiss egy topicot külön e célra valahol, ha még nem tetted volna meg. Erre különösebben senki nem kíváncsi itt.
Amúgy új map eléggé felemás nekem, eleinte nagyon rossznak tartottam, a camperektõl sûrûn alig lehet mozdulni. Viszont tegnap már kezdtem megtalálni néhány kedvezõbb útvonalat az ellenség felé, bizony kell forgolódni rendesen a folyosókon. Elég nehéz mapnak tartom, már ha az ember nem egy helyben akar ülni.
Amúgy új map eléggé felemás nekem, eleinte nagyon rossznak tartottam, a camperektõl sûrûn alig lehet mozdulni. Viszont tegnap már kezdtem megtalálni néhány kedvezõbb útvonalat az ellenség felé, bizony kell forgolódni rendesen a folyosókon. Elég nehéz mapnak tartom, már ha az ember nem egy helyben akar ülni.
Flame OFF? Ha igen, feldobok kérdést: milyen az új map?
jól van Rolcsi, azért ne vedd a szívedre! az meg, h jobban játszol szerinted nálam nem visel meg, hiszen végül is te mindenkinél jobban játszol. a csalásról meg annyit, hogy aki egyszer csaló volt, az mindig is az marad. (csak hogy egy szép hasonlattal éljek: aki egyszer kukit vett a szájába, az örökre búza marad) itt elvekrõl beszélek. remélem érted! részemrõl a "régen való csalásod" téma lezárva.
A régen való csalásomrol mégegyszer elmondom h másik karin volt.
azt már nyáron kibannolták rég
ezen nem csaltam, bocs😊
Na még1x v alaki ilyennel áll elö nem is irok többet, örüljél
azt már nyáron kibannolták rég
ezen nem csaltam, bocs😊
Na még1x v alaki ilyennel áll elö nem is irok többet, örüljél
Robika, igen arra való, de te mindig a rosszat látod bennem, nem is ismersz, bezzeg amig ott voltam nalatok addig nem volt semmi gond, attól még hogy valaki jobban jatszik nalad, nem biztos hogy csal.
Ravenke! a fórum arra való, h beleugassunk dolgokba. csodálkozom, h a te kimagaslóan magas IQ-d mellett ez nem tiszta számodra. de továbbra sem vennék olyan karit, amivel csaltak. ki tudja mikor kerül elõ egy videó vagy pár kép, azt akkor lõttek a szép új, drága karinak. bár megértelek. szabadulnék én is tõle, minél elõbb.
Én? Én csak egy klánba voltam, vagyok és leszek is. Csak jó játékosok voltak benne, egyikünknek sem volt NX-e, mára kihalt a társaság, havonta 1x-2x, ha feltûnnek emberek. IMBASU(HUN)
Danzso. Roli vagyok, nevem régi. az uj gyerek pedig haverom II_raven_II name changeja volt
hehe,hehe,hehe,hehe,hehe,hehe,hehe,hehe 😄 😄 😄 Irtam mar nem kell beleugatni mindenbe, köszi 😊
na most akk kinek van eladó karija ? 😊
De melyik Raven adná el a karit?
Az original vagy aki manapság játszik vele? 😛
Adriatic te meg haladjál haza melóból mert ma megint warozhatnékom van 😊
Am kzoard most nézem kicsi a világ😊Melyik klánba vagy?
Az original vagy aki manapság játszik vele? 😛
Adriatic te meg haladjál haza melóból mert ma megint warozhatnékom van 😊
Am kzoard most nézem kicsi a világ😊Melyik klánba vagy?
Ezt már egyszer megdumáltátok, nem?
ja, plusz jár hozzá egy ajándék ban is. ki venne már meg olyan karit, amivel csaltak?
kilora nekem major karakterem van, de kurvára nem olcso😊 van rajt perma p90tr , 30nap super elite, 150ezer gp, 2,25kd 60k kill,60nap g36e inboxba
Irj ha van jó ajánlatod,Nagyon jó 😊)
Irj ha van jó ajánlatod,Nagyon jó 😊)
attól függ mien karakter ha jó sokat 😄 kd, permamentes fegyó, rang ilyen szempontok szerint itt az msn címem: [email protected] ha van msn ed vegyél föl ott megdumáljuk 😊)
Szeva!
Nekem van eladó karim,ha érdekel keress meg.
u.i.: Ugyan itt pókmalac van eladó!(szép kunkori farokkal)
Nekem van eladó karim,ha érdekel keress meg.
u.i.: Ugyan itt pókmalac van eladó!(szép kunkori farokkal)
sziasztok! kibasztak az elõzõ nagyrangú karakterembõl mert elkezdtem egy másikat is és mind a 2 õvel játszottam de a kicsi rangú maradt meg nem a nagy , ezért most akarok veni egy karaktert , aminek nagy a rangja és a kd je se rossz permanent es fegyó se lenne rossz pár darab ti tudtok eladó karit ?? esetleg tudnátok nekem utánanézni h hol tudnák venni ? köszönöm !😊)
Ja, jópofa dolog. Valami rosszabbra számítottam 😊
Perma color change 😮 az fincsaa 😊
Végre 1 normális event.
Végre 1 normális event.
már ki is töröltem vele a se... 😄
Üdv Combatlakók!
Senki sincs biztonságban! Sose csaltam, mégis bannoltak...
Quarantine powerlevel???
Csákó Dirtdiver!!!
Isten éltesse az összes Kancsót!
Senki sincs biztonságban! Sose csaltam, mégis bannoltak...
Quarantine powerlevel???
Csákó Dirtdiver!!!
Isten éltesse az összes Kancsót!
de jó lesz a perma névszínezõ... pfff
country code change a shopban.
ugyan az, mint itt.
Sziasztok segitetek hogyan kell zászlót választani?A másik látom vannak fenn ex cheater-ek.Mit tesz a cheaterrel az anti-cheat?Engem kidobál,2 napig rendessebben tudtam játszani 1-2 óra is eltelt mielõtt kidobott volna.Most visszaállt a rendes kerékvágásba max 10 perc.Ja és leszögezném a fer-play hive vagyok,nem cheater.Csak a kidobálás okát keresem.
Adriatic igazad van mjd veszek magamnak,és még 1 szint kell hogy elérjem a rangját,és köszi majd küldhetsz ugy is visszaküldöm. Ja és adriatic mi a combatba az ign ed?
Szerintem ezeknek nincs nagy jelentõsége, igazi akció közben nem a kézre meg lábra célzol. Amúgy is addig lövöd, amíg ki nem múlik az illetõ. CQB CAMO-nak meg nem kell nagy reklám, pofátlanul jó puska minden helyzetben, Snow walley-n is egy fejesgyártó szörnyeteg volt nálam.
csak bolondoztam. markoka, csak h tisztázzuk. szerintem senki sem fog küldeni kb 30.000nx (10.000Ft)-ért perma fegyót ajándékba. de a cqb helyett próbáld ki a sima M416-ot, az is elég jó és arra tudsz rendes scope-ot is rakni. (ha megvan a rangod hozzá, azt küldök szívesen 1 napra)
Ilyenekre gondoltam, hogy X távolságról mekkora a sebzése a különbözõ mellényekben, lábra/testre/kézre, stb...
Ne szopassad már B+..............XD
Adriatic ha küldesz permába m416 cqb t nagyon megköszönöm
IGN:markoka1999
IGN:markoka1999
Adriatic jo permába is 😄
Miért kell hozzá segítség? Simán játék közben a legjobb bemutatni szerintem egy fegyvert. Az elõre megrendezett helyzetek nem mutatnak túl sokat adott cuccról.