4406

Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • Ravenka
    ááááá, csődbe mennek :D
  • kisbesi
    hidd el, sajnos voltak, lesznek, vannak ilyenek
    Nem érdekli őket hányszor bannolják, mert másnap új accountot csinál ugyan azon a néven csak mögé rak egy 1 est például
    Nem tudom mért, de ők ebben lelik örömüket
    Az más kérdés ,hogy a nexon eseteleg valamit tudna tenni ellenük csak nem tesz.
    Pl Minden 10 lefényképezett hacker után adna 5000 NX et
    Én ezt szívesebben csinálnám mind néhány hülye NX es eventet.
  • Titan
    Azért ne ess abba a hibába, hogy általánosítasz! Engem ma vagy 15x kickeltek és vagy 5x reportolással fenyegettek! Pedig tényleg nincs semmi csaló programom...és az arányom is 1 körül ingázik...Ha jól megy a játék azért, ha nem akkor meg azért dobnak ki! De azokat akik 3x körbetáncolnak azt senki nem bántja..:(
  • zzoollee999
    Hali!
    A minap olyan történt, ami még nem volt: kaptam szuperelitet 1 napra. A legszomorúbb az egészben, hogy egész nap csak 1 embert kellett kickelnem, egy magyart (először bizonygatta hogy nem csal, aztán meg megunta és lekéselt mindenkit). Ennyit arról, hogy a magyarok nem csalnak. Elszomorító.
  • Titan
    Ismer itt valaki magára vagy olyat akit Tomiaknak hívnak? Üzenem neki, hogy ha valaki lelövi, akkor Ne ordibáljon, hogy csaló!! Komolyan mondom, hogy 2 év után se változott a közösség..:(
  • Adriatic
    server log nem nagyon szokott hazudni. az előforul, hogy valamilyen programot hack-nek érzékel. a technical support-ban a forumon meg tudod kérdezni, hogy mi az oka pontosan a bannodnak. mi volt amúgy a neved a játékban?
  • Slag87
    Ha lelősz 3 ember sectoron hátulról mikor kempel már hekker vagy meg reportolnak balfasz egy népség sok gyökér aki nagynak érzi magát közben meg looserek
  • Slag87
    am már nemis érdekel,keresek valami hekket aztán azzal tolom hamár igyis ugyis bannolnak semmi értelme nem hekkelni kapják be.
  • Slag87
    mert ez adócsalásnak minősül,ha a pénzedért nem kapsz semmit,vissza nem adják meg még karaktered sincs lassan sok ember felidegesül és rájuk jár a rud
  • Slag87
    Engem bannoltak,pedig nem hasznalok semmilyen csaló programot.Game logs miatt örökre sfc3 voltam vettem kb 25ezer körül nx et és ezt kaptam,lehuzós népség nembaj megy a feljelentés ellenük,meg jopár ember aki igy jart mind felnyomja remélem szopnak majd a pénzlehuzás miatt
  • zzoollee999
    Nem tudom, kinek a kezében volt már ez az "AZAZEL" nevű fegyver, nekem sikerült a hétvégén kigyűjtenem 1 napra.
    Alapvetően nem rossz, kellően gyors és pontos, azonban egy távcsővel felszerelve sokkal hatékonyabb (legalábbis szerintem).
  • Borzgy
    Ez nexon el ne felejtsd... :)
  • zzoollee999
    Időközben sikerült megtudnom, tehát a "MYST-EUROPE" ládában van, ha szerencséje van valakinek, a sok cucc közül épp azt dobja.
    Sajnos csak NX-ért vehető .
  • zzoollee999
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani, hogy az EUROPE szót hogyan tudom kigyűjteni?
    A COMBAT ARMS nem probléma, azt a napi feladat elvégzésekor adja. Nade EZT hol és mikor adja? Sajna az angol tudásom hagy némi kívánnivalót, és nem értem a leírásnál.
    Köszönöm.
  • cickány73
    sziasztok!
    nem tudjátok miért nem megy a játék?
    inditásnál error code-ot ir ki!
  • Borzgy
    Ez a Rec Rules tök poén server. Bár én sem fogok rajta sokat menni, csak ritkán a haverokkal poénkodásilag :D
    Egyébként itt a playerek könnyebben fognak tudni hackelni...
  • ludvigvonqt
    Úgy néz ki van egy pár valódi frissítés most.
    Ez a Rec Rules Server... hát nemtom... Ilyen játszótérnek tűnik, ami talán elviszi a sok mázlis noobot a nagyobb hitbox meg a kisebb recoil reményében. Talán a lagg is kisebb lesz a többi szerveren így... Kétlem, h sokat fogok ott játszani.
    Viszont a Super Soldiers Option tetszik. Meglepetéscsomagokat lehet majd felkapkodni plusz erővel meg gyorsasággal, stb. Viszont (!) ha béna vagy, büntetést is kapsz. Bár azt nem írják, mitől vagy béna. Kár, hogy csak a Rec Rules szerveren lesz majd elérhető.

Daily Jobs megint csak jól hangzik, viszont Bubba bácsi nem jött be nekem, hogy most még Upgrade Job-osat is játszak vele...

Aki próbálja ezeket, majd írjon róla!
  • Adriatic
    jobb is, hogy nem rohangál minden idióta gránátvetővel...
  • ludvigvonqt
    mondjuk nálunk csak feketepiacos...
  • ludvigvonqt
    Tessék, hallanak téged :) http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Update&BoardIDX=190
  • kzoard
    Rendben. Addig is ott pihen a neved a listámon.
  • Icemat
    Persze de az üzlet az csak 1 honap mulva lessz aktuális.
  • kzoard
    Icemat, szeretnek uzletelni, fel tudsz venni ingame friend listre?
  • Icemat
    Remélem hogy itt is lessz............
  • Borzgy
    Tripla hsz., de sebaj, hátha felélénkül a topic:
    Az event eléggé brutál, itt a post: http://combatarms.nexon.net/News/View.aspx?boardNo=103&contentNo=00COG&pageIndex=1

A fegyverekről meg annyit, hogy az m79 gránát vető, az azazel meg egy jó fegyver, amit az azazel box-ból kapnak 90 vagy 365(!) napra. Az azazel box-ot egy gun emporiumos job után kapják meg. Ha valakinek nem tetszik, akkor a sell back-ért kap 129.000 GP-t. lol...
    M79: http://www.youtube.com/watch?v=wxQcAqyd2dI (Kár, hogy csak 2 db lövedék van...)
    Azazel: http://www.youtube.com/watch?v=t14eyU8qb64
    Remélem ilyen event lesz nálunk is valamilyen másik ünnepnap alkalmából..
  • Borzgy
    Bocs a dupla hsz.-ért csak valami eszembe jutott:
    Az amcsiknál hamarosan jön a 3rd anniversary nap. Meg ugyebár itt a Júli 4.-e ami amcsi ünnep nap. Mindenféle update meg event van náluk és felfigyeltem pár dologra:
    Lesznek új gun emporiumos cuccok (pl.:vízipisztoly)
    Ami a legfurcsább: van egy új fegyver is ami CSM1-esen lehet kapni: M79
    1000 GP/nap
    Ilyen aknavető féleségnek tűnik. Remélem bekerül EU-ra. (Bár ez mint tudjuk igen kétséges...)
    A másik meg valami Azazel - ez olyan F2000 Tactical, Aug A1 keveréknek tűnik scope nélkül. Remélem ez is lesz...
  • Borzgy
    Szerintem csak kevés magyar játékos ismeri az sg fórumot...
  • Icemat
    Mindenki nyaral,hogy ennyire kihalt a fórum?
  • Adriatic
    vagy ezek közül valamelyik:
  • Icemat
    Bazira laggolt a karija........................XD
  • Adriatic
    azt az apró részletet még elárulnád, hogy miért bannoltak?
  • Shoya99
    Üdv mindenkinek!! Nekem az lenne a problémám hogy kibannoltak a játékbol, de nem hackeltem.. És szeretnék kezdeni uj karriert de amikor megcsinálom ilyen kisebbebitett alakban jeleneti meg a combatot a képernyő oldalán ilyen feketeség lessz és néha be se tudok lépni az uj karrierembe.. KÉRLEK SEGITSETEK valami grafokai beálittást kellene??..
  • kzoard
    lol
  • Adriatic
    max, ha akciós. bár akkor sem tudom, h van-e értelme. vagy egyáltalán van-e értelme. ez a sok csicska csaló eléggé kiviszi a fejemet. meg, h a sok balfasz folyamat kidobál minden szobából.
  • Icemat
    Nekem is az uccso kb 100 kulcs csak pass okat adott,ezért nem is veszek már.....
  • Adriatic
    na, a két gold grade-es majom. :D fegyvert meg tuti nem veszek permára már. semmi értelme, úgyis lesznek folyamatosan jobbak. ami tetszik azt újítgatom, ha megunom, akkor meg mehet a levesbe. de ettől függetlenül, nagyon ügyi vagy, hogy ilyen sokat összegyűjtöttél.

kzoard, black-ből van a viper. még azokból az időkből, amikor tudott normális dolgokat dobni. az utolsó 100-150ből csak passokat adott. valamelyik kiskarival nyitottam mk48camo-t permára, de azon kívűl lófasz.
  • Icemat
    c(:
  • Icemat
    [IMG][/IMG]
  • kzoard
    az igen, honnan?
  • Adriatic