Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek, gondolkodom egy fegyverbemutató videóban.
Mivel az M416 CQB CAMO-t most aktiváltam, elnyomtam rá az összes extendert, amit a korábbiakban kaptunk eventbõl. 20 napot kicsikarni 5 darabból, de kéne pár emberke, akivel meg tudnám csinálni a videókat. Aki komolyan gondolná, és van rá szabadideje hétvégén, jelentkezzen nyugodtan.

igen.
ha a bingo eventbõl leveszem az 50%-os complete-t, levehetem majd a 100%-osat is?
perma jó lesz?
Na azt én is elfogadnám =)
Ja és ha valakinek van felesleges nx e akkor küldjön nekem egy m416 cqb t 1 napra 😄D elõre is köszönöm

IGN:markoka1999
Haha nekem Tpg 1 prom és xm8 am van XD!! Ja és cungi én ismerlek te ismersz?

Jelöljetek be barátnap a nevem a combatba:markoka1999
Csatok
Maradjunk a szakmunkásnál. 😊

Cungi ha nem érzed ki az iróniát abban amit írtam akkor gyorsan olvass el egy szépirodalmi könyvet vagy menj tanulj tovább.Ne ragadj le 8 általánosnál,hidd el menni fog az a szakközép.
oké
Sadax velünk cwzhettek hnap du-estefele😊
vegyél fel IGN: _R-a-v-e-n_
cunci nem akarsz cw-zni?
kéne ellenfél 😛
Nyomorék vagy te 😊 Menj simsezni, vagy vegyél jobb netet, érdekes én 1 megás nettel nem laggolok 😄 Te low geci 😊
(még mindig nem hackelek) xD
Nyomorék hackerek vagytok voltatok szal danzso és raven na ugassatok ha még normálisan játszani se tudtok ezért vannak a szerver laggok, am mind a ketten buzi csalók vagytok most is lefogadom, na erre a forumra se irok többet-.-
Permanent 😊

IGN: Zaraki

Csak annyit írnak, hogy mermanent item. Ez lehet bármi, majd kiderül, ha meglesz.

És lehet tudni hogy miféle cuccot?
Tudnál egy leírást linkelni?

Lehet valamit akezdeni az IP-vel vagy reménytelen?
Ez alól az sem kivétel, ha az ellenfél hackelését akarod megakadályozni, "white hacking" néven.

Úgy látom nem érezted az iróniát a hozzászólásában. Amúgy minden hack gyökérség, akár ft-n, akár publicon. Nincs kivétel.

Tessék, te is hackeltél és ti ugattok nekem h hacker vok <3
igen. nem is reménykedem abban, hogy valami olyan cucc lesz, amit a viperrel tudok használni...
Jah, kapunk valami jó kis perma sisakot... 😄 Remélem tényleg valami használható dolgot adnak, azért egy havi folyamatos kitartásnál már megérdemelné az ember.

Egyébként az event szabályait elég erõsen módosítgatják, nem tudom kinek tûnt fel. Ettõl még természetesen érdemes végigjátszani, ugyanis a végén egy permanent cuccot kapunk.

Ha ennyire pontos az idõintervallum, akkor valószínûleg az IP-del lehet gond. Például elég gyakran frissíthetik.

Dokumentáltam pontossan a kidobások ideét 3 kidobásig.Arra jutottam,hogy 7 percenként kidob.Virusirtóm nem volt ugyanezt csinállta.Xp-n is kidobállt és Windows 7-en is pedig mind a 2 szüz winows volt.Igazából az Xp-t azért raktam fel hogy játhassam ezt a játékot.Sikertelen minden próbálkozás.Ja és windows 7-n kidobta hogy a szin sémákkal van gond,de ha beállitom,hogy ezt ne dobja ki akkor sem jó.
Sana nincs ilyen nevü file a mappában,de nem is fagyok ki.Olyan mintha Alt+F4-el kilépnék.Az elsõ megnyittott kisablak marad nyitva.Tehát több idõt vesz igénybe a játék betöltése, a kódom bepötyögése,és a szeró megkeresése mint amennyit játszom. Lehet egyedi problémám van.
Komolyra forditva a szót semmit se várjunk a Nexontól addig amíg kiírja oldalára,hogy frissült a hackshield(hollárihollárihó!),majd szépen beírom nekik,hogy:-Igen?Akkor én miért találkoztam ma 10 OPK-sal? Erre most nézem,hogy vmiért törölték a hsz-emet...

Vicc az egész mint,hogy az is,hogy 3 millió játékos van... xD
Szval Cungi,legközelebb ha játszol magyarokkal akik nem csalnak...inkább nyomj le 10 fekvõt és a nyár végére mehetsz csajozni Balatonra és megköszönheted Nexonnak,hogy spóroltál egy kondibérletet.
Teljesen igazad van de nem tudsz te se mit csinálni velük szval no para. 😊
Mivan srácok, front van, vagy mi ez a hirtelen comin' out? 😄

Sziasztok.
Én is hackeltem nem nagy szám.De csak FT-n,azért,hogy meglegyen a rangom Victorhoz,Elim-Pro-n,hogy gyorsan meg legyen az event,Super-Spy-on is de ott csak aimoltam,hogy legyen sok hs-em,és ha jól emlékszem Karanténon powerleveleztem is,DE!! az össze többi módon nem használtam a csalást!!Tényleg!Szval engem se fikázzatok mert teljesen fair-módon tolom Ca-t.
Persze ekkor még bob voltam de most már Bobek szval nem para.
amikor kifagy, akkor ír egy debug fájlt a combat mappába, az segíthet megoldani a problémát vagy legalább kideríteni, h mi az oka a fagyinak.
Ja és csak FT-n hackeltem
Igen hackeltem és? Az a mult, mikor ujra kezdtem a jatekot, és tele volt hackerrel akk én mért ne hackeltem vna?😄 CPL-en hackeltem h mehessek victorra ftzni(akk még cabin bob voltam,de te örökre az maradsz) 😊 Am. bocsi de huszadszorra is elmondom h nem hackelek, menj dtzni g36tal és talán megtanulsz löni vele...
Hi kipróbálltam a beállitásod,minden stimmel kivéve a 256 szinbeállitás,ha aberakom elszalad az emberke,de csak sötétség marad utánna.Tehát nem dob be a menübe,a zene viszont megy.
Ja és nem hiszem,hogy csak a Windows 7 tesz keresztbe,mert mint ahogy irtam Xpün is próbálltam sikertelenül 😞
Kösz szépen.Az az idegesitõ,hogy ahogy valamit elérnék elõtte kidob.Igy alig tudok fejlõdni.
Na. Ahogy utánanéztem a dolognak, win7 alatt fordul elõ legtöbbet az efféle váratlan kilépés. Igazi megoldás még nincsen rá, Nexonék elvileg dolgoznak rajta. Írtad, hogy reinstall nem segített, igazából különösebben semmit nem tehetsz ellene jelenleg. Ha belefutok valami biztatóba, igyekszem itt közzétenni.

Elég gyakori jelenség mostanában, hogy kidob a játék, ha éppen csatlakozni akarsz egy játékhoz. A szobába való belépésnél, vagy join player's room opció esetén is sûrûn elõfordul hasonló. De hogy mondjuk játék közben kidobjon csak úgy, azt valami okozza. Amúgy Win7 alatt van a legtöbb probléma CA-val.

Sziasztok uj vagyok a Combat Arms-ban,és 1-bõl kérdéssel fordulok hozzátok.Elinditom a játékot 10-15 perc játék után kidob a windows-ba,nincs hibajelentés csak bezárja a Combat arms-t.Kipróbálltam Xp-n is de Windows 7-em van.2X letöltöttem az EU-s verziót 1X tévedésbõl az amerikait... nemsegitett.Az Nvidiáról letöltöttem a drivert és a netem 4mb/s.Nem tudom mit tehetnék?Ha van valakinek ötlete már azt is megköszönném.
Sziaztok
Pont ma játszottunk velük, igaz kikaptunk, de nem hiszem, hogy csaltak volna.

Most nem azért hitman de a hack az egy mocskos dolog és jobban tenné raven ha a forumra felse jönne többet ...
Bizony nem éri meg kiakadni. Ha meg nagyon el akarsz küldeni valakit, tedd kultúráltan, mosolyogva, annál idegesebb lesz az illetõ 😊

Tudom, 1ho cset bann volt a jutalom érte.
icemat érdemes meg nézned cae forumon találtam
Raven ne verd már annyira a nyálad amikor joga lehetne bárkinek beléd kötni-e -.-''hisz még régen hackeltél is... szal az elég szánalom és szerintem még mindig hackelsz csak nem látványosan<#action>
Gyorsjavítás érkezett ma.
Javították a gránátot. Újra lehet az ALT billentyûhöz társítani beállítást. Újra lehet Note-okat küldözgetni egymásnak.

Módosították az eventhez szükséges XP-ket.

<1st/2nd Week> Weekdays: 500 EXPs Total / Weekends: 800 EXPs Total
❤️rd/4th Week> Weekdays: 300 EXPs Total / Weekends: 500 EXPs Total
1st Week (03/30 - 04/05): Elimination Mode
2nd Week (04/06 - 04/12): All Modes (Including Fireteam)
3rd Week (04/13 - 04/19): All Modes (Including Fireteam)
4th Week (04/20 - 04/26): All Modes (Except Fireteam)

LoL,mi jön még?....

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"