Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stevenson1988
mostmár én is 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

én már kb 3-4 órája nyomom😄
stevenson1988
na mostmár megy a szerver, lehet tölteni a klienst is (595M😎

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

akkor megnyugodtam..xD na majd éjféltõl kap a pofájára a server😄 sztem kicsit lesz csak leterhelve😄

nem tudod új klienst kell letölteni v jó lesz a régi csak updateli?
nekem se jön be most...::😄
másnak bejön az oldal v csak nem van rajta ip block?😄
1 nap 12 óra 15 perc :-)
2 nap 4 óra..😄😄😄
huha de telik az idõ
3 nap 13 óra 49 perc 😄
5 nap 3 óra 24 perc...xD
ya telhetne..:!!!
nyehehe új pályák,fegyók(bár nekem megvan a kedvenc😄) és egyebek...jól hangzik,csak telhetne gyorsabban az idõ😄
mától 7 nap!!..lol
ezaz
http://combatarms.nexoneu.com/
yeeee lehet számolni a hátra lévõ idõt^^
Dency
Hali.
Nekem nem tud kapcsolódni a szerverhez. Valami ötlet?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

én is várom!!!😄😄😄D😄😄😄😄DDD😄D😄
majd évvége fele lesz ujra lehetõség játszani(amit én nagyon várok személy szerint)
kk kösz akor inkább hagyom

sztem csak patchet fog tölteni,de majd elválik

Milan,sehogy eu-ba csak beta van jelenleg
ez csak 1 gondolat volt...hogy ujra le kell..mert az open betaban sok minden lessz beletéve igy 100 200MB-több lesz a game ezért kell ujra letölteni amugy +a warrock nál is igy volt...😄
amugy sztem ez a karakter customization sztem rohad jó ötlet egy fpsbe...ez az elsö ilyen fpsem

hali,ma töltöttem le a combat armsot,már regeltem is elindul a játék de amikor be akarok logolni kiirha hogy connection lost try again later.nem tudjátok mikor lesz?😊

ezt hol olvastad?
amugy mayd ujra le kell tölteni mindenkinek..😄😄😄
kiadják e má faszomba..
és elöre láthatólag nem tudni semmit mikor indul ujra?
ahogy olvastam az accok és a karakternevek megmaradnak,de szerintem a szint az ujra kezdõ lesz mindenkinek(mintha most regeltél volna),szóval mindenki tiszta lappal indul.
Tényleg a régi accountok megmaradnak?
Jó lessz ha már ujra indítják
sose tartozott a kedvencem közé a ctf,tdm jó 1 kis ökörködésre,de a bombarakós mód szerintem az igazi,amgy apropó open-beta,azt tudni hogy az mikor lesz?:S
ha minden igaz..az open beta-ban lessz capiture the flag
hát nekem van ismerõsöm amerikából és nagyon sok dolog ki volt hagyva ebböl a zárt bétából is,szóval ha az open beta-ba nemis akkor a full-ba tuti benne lesz minden
uj cuccok biztos hogy lesznek.....
és azt nem lehet tudni hogy mikor lehet majd ujra nyomni?És hogy lesznek majd uj cuccok meg ilyesmik?
mert a zárt-bétának vége és most nincsenek serverek,majd open beta következik "hamarosan" addig meg kell lenni nélküle:/
Hali valaki nem tudja hogy miért nem lehet vele most játszani?Legalábbis nekem nem akar belépni.
jaja,alig várom😊 aztán meg a rendes hogy amcsi ismerõsökkel lehessen nyomulni...
nekem tetszik a game....nagyonis csak jöhetne má az open beta
hát nemtom ti hogy vagytok vele de sztem elég jó a cucc,csak kár hogy vége a bétának:S
nem tudja valaki hogy mikor lehet normálisan játszani nem bétaval?
Nekem tetszik a játék szerintem jó!
csak az a jó benne hogy fel lehet szerelni a fegyvert meg más ruhát felvenni
Sziasztok! Mára le is töröltem a gammát, elég volt belõle!Sztem sokaknak nem fog bejönni!Maradok a Warrock-nál!Abban ha lelövök valakit az meg is hal!

Valakinek tetszik a játék?
Természetesen,csak mondjuk nekem az Americas army után eléggé lehúzó volt,pedig az is ingyenes nem?Nem kötözködni akarok,csak tényleg fusztrál a dolog...De akinek tetszik,annak jó játékot kívánok!

Smithwarden
Hat azert full ingyenes FPS-tol nem lehet elvarni hogy Crysis / COD4 szintu legyen.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Én nem rég próbáltam ki,sajnos nem vagyok elájúlva tõle...<#szomoru1>.Pedig én is nagyon vártam már!

stevenson1988
eurogameren van még 2700 key, regeljet
már rég vártam ezt az eu verziót és végre itt van
remélem a pinggel sem lesz gond 😊

White QVAS
Igen, elvileg ma 13:00tól élnek majd a szerverek. +- idõ azért lehetséges.

vagy épp ez amire várni kell?