Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oksa oksa, és a klánhoz mit szóltok ?
tescodr
jah 6 elõtt 10 percel indítom a szerót

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

akkor 6-kor oda húzunk fel azt toljuk ? 😄 mer ha már itt tartunk csinálhatnánk vmi klánt is, ha már így összejövünk, nem ? 😊
tescodr
kreálok szervert
Bravo szerver channel 10
NÉV:Magyarok
Pass: cahu
Magyarul Combat Arms Hu

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

DamageAdept
Legyen a kód pina.

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

stevenson1988
na akkor lesz 6-kor magyar game? mi lesz a szoba neve, no meg a jelszó (melynek ugyebár 4 karakteresnek kell lennie), a hely meg tisztázvam, Bravo szerver, channel 10

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

DamageAdept
Nekem van életem <#nezze>

509<#banplz>
DamageAdept
Nah megvan a 100. headshot <#vigyor>

tescodr
én hiába kapcsoltam ki az ekrn.exe 99%ette a procit emiatt megszakadt de most már jó.sokat toltam már jó game lett 😊

DamageAdept
Nálam is nod van fent és a letöltés végén nálam is megállt aztán 2-3 perc múlva szerencsére elindult és lejött rendesen. Haverom meg csak úgy tudta tegnap letölteni hogy teljesen kikapcsolta a nodot...

nod vírusellenõrzést keres a letöltés végeztével,ami eltart egy kis ideig,fõleg ekkora filenál...
tescodr
gyerekek lehet megvan a letöltési gond hibája
nod32 ekrn.exe 99%on pörgette a procit mikor a töltés vége elõtt meg nem szakadt volna az utolsó 1kb-nál most feltettem a kaspersky antvirust ha így lejön eladom a nod licencét 😄

teddymac
valami mas megoldás kell

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
sajnos nem lehet a nyilakat átirni

controls?
teddymac
valaki megmondana ,hogyrakom at a strafe gombota nyilakra ?

tescodr
re abból a 3 gépbõl 2 ugyan az a net dsl tanet
a 3. laptop t-online és úgyse rejtély 1 esélyt adok még neki hagyom a franba játszon a nexon a játékával,ráadásul egyetlen mirror sincs a klienshez..

stevenson1988
mind a három gép ugyanazon a hálózaton volt? lehet egy teljesen más hálózaton, teljesen más internetszolgáltatóval lejön (bár csodálkoznék ha ez lenne a megoldás, de ha már 3 gépen se jött le akkor csak valami hasonló lehet a rejtély nyitja)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

tescodr
hiába az utolsó 1kb nem jön le
3 gépen próbáltam..

FlashGet

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

tescodr
senki nem tud segíteni nekem?

stevenson1988
szerintem legyen más a pass, ugyanis annak 4 karakternek kell lennie (se kevesebb se több) <#wink>

tescodr
gyerekek kiakadok 3 gépen próbáltam letölteni az eu verziót,firefox legújabb és explorerrel is de mindhiába... utolsó 1kb nem jön le...
help! valaki pls egy alternatív letöltést még hasonlóval sem találkoztam soha..

akkor vasárnap majd gyere 6-ra😊
Optimus Prime
Üdv! Kár, hogy nem kerestem rá elõbb itt a játékra. Az amcsi verziót kínzom fél éve, majd láttam hogy lesz EU is. Az oldalt két napja találtam meg Live-on át a Wikipédián keresztül. És végre tudok játszani. A grafika szép és a pályák is változatosak. Sokat dob még a bloom effekt az összképen.
Egy magyar meccsben én is benne lennék OP85HU néven vagyok.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

akkor legyen az hogy vasárnap mondjuk este 6-kor a Béta server channel 10-en csinálok 1 servert,név:magyarok kód:magyar lesz majd és ide jöjjön mindenki 6-ra.Szóljatok minél több embernek hogy 16-an meglegyünk vagy minél többen😊
stevenson1988
szerintem is jó ötlet lenne egy ilyen only hungarians meccs
win7? én azon még nem igazán próbálkoznék vele, kétségkívül jó oprendszer lesz, de jelenleg még erõsen csak beta, tehát ha valami nem fut, arra lehet nincs is megoldás még

valakinek skerült win7 en elindítania?
DamageAdept
Benne vagyok

jó ötlet!

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

valameik nap tolhatnánk csak mi magyarok kódolt szobába,vélemény?
DamageAdept
Rajta vagyok a témán <#puszi>

<#idiota>akkor szedd le eu-t és csapassad neki boby<#idiota>
DamageAdept
Tényleg az amcsit szedtem le, google nem dobta ki ezt az eu-s oldalt <#vigyor>

nm^^

amugy ha az eu-at szedted le és azzal is kidobál akkor a gond nálad lesz,ha meg nem azt szedted le akkor azt kéne😊
DamageAdept
Köszi a segítséget és a kedves szavakat te gy*kér.

semmi gebasz nincs,sztem csak simán h***e vagy és az amerikai verziót szedted le mert az dob ki a loginnál

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main

innen szedd le és ide regelj,lol
DamageAdept
Nah tök jó, megvolt a patch mostmár elindul és a loginnál dob ki :S

DamageAdept
Nah rátaláltam a játék fórumára, azt írják hogy nagy pöts van folyamatban ezért nem lehet csatlakozni. Remélem hamar végeznek.

DamageAdept
Letöröltem, letöltöttem újra, felraktam megint de ugyanazt a hibaüzenetet kapom hogy nem tud csatlakozni a szerverhez. Ez még indítás elõtt a verzió ellenõrzésnél jelentkezik.
Megoldás?
steve honnan töltötted az 595Mb-os installt?

hát próbálkozok:/ de tényleg nincs 5letem,nekem sose volt még ien problémám hogy 100%-nál megakad
lehet megpróbálom flashgetel vagy fákk tudja, de a tûzfal biztos nem azé thx
akkor próbáld más módszerrel v nem tudom
Hi all! Nem hiszem,sok game-t töltöttem le így és mindegyik lejött egybõl

tûzfal?
HI all! nekem full ugyan az van mint © painkillers -nek,pedig 3 gépen probáltam különbözõ böngészõvel és semmi.mi a f@sz lehet???

nincs tippem,nekem gond nélkül felpccselte
figy már, nektek letduja tölteni ? mer nekem olyat ír ki 100%nál hogy nem tudja befejezni a letöltést vagy valami iesmit. Mér lehet ez ? vki help me pls thx
áh elég volt....ma meg tanulni kéne-.-'

Warhawk a nickem..ha láttok lehet szidni v szeretni xD