Combat Arms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor lesz egy új mod és egy új map is?
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Ahogy amcsi oldalon nézem, az új mód lényege valóban az, hogy két csapat küzd egymással a lóvéért, viszont lehetõség van botok vásárlására is (mercenaries) menet közben, az addig felhalmozott pénzbõl. A mód neve amúgy Hired Guns lesz, az elsõ map benne pedig a Blood Money.
De akadnak még újdonságok. Az XP és GP ráta elég nagy átalakuláson megy keresztül, immár a többszörösét kapod majd bizonyos játékmódokban. Íme a táblázat:
http://combatarms.nexon.net/News/View.aspx?boardNo=101&contentNo=00CYD
És még egy hír, augusztustól néhány kiegészítõ cucc és az összes mercenary megvehetõ GP-ért is. Persze mindez CA North America-ra érvényes, hozzánk nyilván késõbb érkeznek majd az újítások.
IGN: Zaraki
Ez a videó sokkal többet mond el, úgyhogy valószínû az lesz, hogy: van alpha és bravo csapat. Mindkettõ "bankrabló". Mindketten ugyanarra hajtanak és egyszerre akarják kirabolni a bankot. Így elkezdõdik a verseny.
Látható volt a meghalt csajból kiesett táska. Gondolom abban egy bizonyos érték van, amit vissza kell szállítani a kocsihoz (ami egyben spawn hely szerintem). Az nyer, akinél több money van. Ezért is Blood money, a pénzért folyó véres küzdelem.
Nos, ez az én FELVETÉSEM, NEM BIZTOS, HOGY EZ LESZ. Tehát kérem, ha teljesen más lesz a célja a játéknak, akkor ne szúrjatok már le, hogy rosszat mondtam 😊. Köszi.
Szerintem a videó alapján ez a felállás lesz, majd meglátjuk 😊
Megjegyzés: Megfigyelhetõ, hogy van SG550-es Mark II és Scorpion Mark II.
Valamint a Ghost Town pályán zajlódik a játék!
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
http://www.youtube.com/watch?v=aK-CtqwkY5g&feature=player_embedded
Ja, és máshol se hirdesd, mert könnyen kitiltathatnak a topicról...
jó kis gengszeres játék, nyomassátok!!😄
Pl. Egy sarok mögül már úgy szalad be, hogy folyamatosan tüzel...
vagy a gránátot mindig oda dobja, hogy min. 2 killje van...
vagy olyan gyorsan "sréfel", hogy nem lehet eltalálni és Õ maga leszed 3-4 embert..
vagy akkora a firerate, hogy meglátom és 2-tõt puffant a puskám mire bekapok vagy 6-ot..és még sorolhatnám...
Ma végre rájöttem hogyan lehet jól powerlevelezni..😄 Menetenként 200XP+ hack nélkül(amúgy utánanéztem és nem találtam olyan hack progit ami menne...de lehet csak én vagyok a naív közel a negyvenhez...
Pedig jó lenne megváltoztatni mert nem túl nehéz és annyi mindent hall az ember a feltört karakterekrõl.
A pass megváltoztásához emlékezni kéne a beregizett teljes névre..😊 ..és itt a hiba..😄
Amikor elõször találkoztam vele (természetesen sector 25-ön, mert õ ott campel) egybõl kikickelt. Próbáltam vele normálisan beszélni, de campelés vádjával lazán kikickelt. ( Egyébként igazából az történt, hogy berusholtam a baseükre és mertem õt lelõni) Aki ismer a játékból - Shelby95 - az szerintem tudja, hogy én egyáltalán nem campelek. Sõt személy szerint utálom.
Na mindegy hagyom is a témát. Aki itt esetleg a Memento Mori klánból származik, azt arra kérem ne sértõdjön meg, de clan waron nem mutattak fair play-t.
Tehát szó mi szó magyarokból is épp van elég paraszt, mint a többi nemzetbõl.
Kb ez a legjobb (és legtömörebb) leírás, sztem: http://forum.nexon.net/PopTag/forums/thread/6404047.aspx
Azt nem tudom, tényleg segít-e?
Jelszót a http://en.nexoneu.com-on bejelentkezve tudsz módosítani.
Felraktam a ygerek gépére is a CA-t, mert állandóan ezzel nyaggat! Viszont mikor el akarom indítani, akkor error code 204-et ír! Olvasgattam a fórumokat, de értelmes megoldást nem találtam a problémára..😞 Ötlet?
XP Prof. SP3 32bit, AVAST és Microsoft sec essencial gondoskodik a védelemrõl...de hiába kapcsolom ki õket (...és a tûzfalról se feledkeztem meg)az sem segít...
Még egy kérdés...nem tudjátok, hogy a NEXON jelszavat hogyan lehet megváltoztatni?
A tegnapi 2. feladatom: infect 130 human na ez nem semmi. Ha valakinek sikerült már 1 nap (ill.3 óra játék) alatt összehoznia, az megírhatná hogy kell ezt csinálni. Nekem 11 hónap alatt jött össze 30!
Nem érdekli õket hányszor bannolják, mert másnap új accountot csinál ugyan azon a néven csak mögé rak egy 1 est például
Nem tudom mért, de õk ebben lelik örömüket
Az más kérdés ,hogy a nexon eseteleg valamit tudna tenni ellenük csak nem tesz.
Pl Minden 10 lefényképezett hacker után adna 5000 NX et
Én ezt szívesebben csinálnám mind néhány hülye NX es eventet.
A minap olyan történt, ami még nem volt: kaptam szuperelitet 1 napra. A legszomorúbb az egészben, hogy egész nap csak 1 embert kellett kickelnem, egy magyart (elõször bizonygatta hogy nem csal, aztán meg megunta és lekéselt mindenkit). Ennyit arról, hogy a magyarok nem csalnak. Elszomorító.
Alapvetõen nem rossz, kellõen gyors és pontos, azonban egy távcsõvel felszerelve sokkal hatékonyabb (legalábbis szerintem).
Sajnos csak NX-ért vehetõ <#falbav>#falbav>.
Valaki meg tudná mondani, hogy az EUROPE szót hogyan tudom kigyûjteni?
A COMBAT ARMS nem probléma, azt a napi feladat elvégzésekor adja. Nade EZT hol és mikor adja? Sajna az angol tudásom hagy némi kívánnivalót, és nem értem a leírásnál.
Köszönöm.
nem tudjátok miért nem megy a játék?
inditásnál error code-ot ir ki!
Egyébként itt a playerek könnyebben fognak tudni hackelni...
Ez a Rec Rules Server... hát nemtom... Ilyen játszótérnek tûnik, ami talán elviszi a sok mázlis noobot a nagyobb hitbox meg a kisebb recoil reményében. Talán a lagg is kisebb lesz a többi szerveren így... Kétlem, h sokat fogok ott játszani.
Viszont a Super Soldiers Option tetszik. Meglepetéscsomagokat lehet majd felkapkodni plusz erõvel meg gyorsasággal, stb. Viszont (!) ha béna vagy, büntetést is kapsz. Bár azt nem írják, mitõl vagy béna. Kár, hogy csak a Rec Rules szerveren lesz majd elérhetõ.
Daily Jobs megint csak jól hangzik, viszont Bubba bácsi nem jött be nekem, hogy most még Upgrade Job-osat is játszak vele...
Aki próbálja ezeket, majd írjon róla!