Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borzgy
A legjobb informátor 😄.

Akkor lesz egy új mod és egy új map is?

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Üdv!

Ahogy amcsi oldalon nézem, az új mód lényege valóban az, hogy két csapat küzd egymással a lóvéért, viszont lehetõség van botok vásárlására is (mercenaries) menet közben, az addig felhalmozott pénzbõl. A mód neve amúgy Hired Guns lesz, az elsõ map benne pedig a Blood Money.

De akadnak még újdonságok. Az XP és GP ráta elég nagy átalakuláson megy keresztül, immár a többszörösét kapod majd bizonyos játékmódokban. Íme a táblázat:

http://combatarms.nexon.net/News/View.aspx?boardNo=101&contentNo=00CYD

És még egy hír, augusztustól néhány kiegészítõ cucc és az összes mercenary megvehetõ GP-ért is. Persze mindez CA North America-ra érvényes, hozzánk nyilván késõbb érkeznek majd az újítások.

IGN: Zaraki

Borzgy
Ezen sokat gondolkodtam én is a haverjaimmal, de az elõzõ videón!
Ez a videó sokkal többet mond el, úgyhogy valószínû az lesz, hogy: van alpha és bravo csapat. Mindkettõ "bankrabló". Mindketten ugyanarra hajtanak és egyszerre akarják kirabolni a bankot. Így elkezdõdik a verseny.
Látható volt a meghalt csajból kiesett táska. Gondolom abban egy bizonyos érték van, amit vissza kell szállítani a kocsihoz (ami egyben spawn hely szerintem). Az nyer, akinél több money van. Ezért is Blood money, a pénzért folyó véres küzdelem.

Nos, ez az én FELVETÉSEM, NEM BIZTOS, HOGY EZ LESZ. Tehát kérem, ha teljesen más lesz a célja a játéknak, akkor ne szúrjatok már le, hogy rosszat mondtam 😊. Köszi.
Szerintem a videó alapján ez a felállás lesz, majd meglátjuk 😊

Megjegyzés: Megfigyelhetõ, hogy van SG550-es Mark II és Scorpion Mark II.
Valamint a Ghost Town pályán zajlódik a játék!

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

o.O
Skacok ez mi A faszom?????
http://www.youtube.com/watch?v=aK-CtqwkY5g&feature=player_embedded
aha vágom 😊 bocseszz xD
Borzgy
Szerintem ezt egy játék részére megalkotott topicban nem kéne.. <#whatever>
Ja, és máshol se hirdesd, mert könnyen kitiltathatnak a topicról...

Ezen is gondolkodtam, hogy erre költsem -e a 100k GP-t, de szólj, hogy mikor vagy fenn és üzletelünk. Vagy még nem telt el annyi idõ?

http://streetmobster.com/?affiliate_guid=2482141
jó kis gengszeres játék, nyomassátok!!😄
Titan
Mi lett volna? Semmi! Soha nem csaltam és nem is fogok, mert az megöli a játékot és én a játékért játszom...a kíváncsiság vitt rá, mit csinál, hogyan csinálja és mik az ismérvei pl. nagyon furcsán játszik jópár játékos és tudni szerettem volna, hogy miért...

Pl. Egy sarok mögül már úgy szalad be, hogy folyamatosan tüzel...
vagy a gránátot mindig oda dobja, hogy min. 2 killje van...
vagy olyan gyorsan "sréfel", hogy nem lehet eltalálni és Õ maga leszed 3-4 embert..
vagy akkora a firerate, hogy meglátom és 2-tõt puffant a puskám mire bekapok vagy 6-ot..és még sorolhatnám...

AR+Flame-vagy minigun+AidKit,haverral nem 1X csináltuk de kurva unalmas...............
"amúgy utánanéztem és nem találtam olyan hack progit ami menne" ehhez csak gratulálni tudok! és mi lett volna, ha megy? pfff
Titan
Nahát! Azt hittem akkor kirak a játék a lobby screenre...

Ma végre rájöttem hogyan lehet jól powerlevelezni..😄 Menetenként 200XP+ hack nélkül(amúgy utánanéztem és nem találtam olyan hack progit ami menne...de lehet csak én vagyok a naív közel a negyvenhez...

Borzgy
Haverokat megkéred, hogy jöjjenek indítani. Kezdés után rögtön kilépnek és tessék, tied az egész pálya. Így vannak olyanok, akik egyedül kivitték.Ismerek pár olyan embert...

mert kiléptek ?
Titan
Ezt meg hogyan lehet? Tegnap 2 emberrel nem engedte elindítani a fireteamet..😞 cheat?

Titan
Örömmel tudatom, hogy a HShield error 204 hibát a feltelepített Microsoft Security Essencial okozta, ezt eltávolítva fut a játék...gyerek örül! 😄

+1 😄
Titan
Jelentem alásan, sikerült végre megtudnom, hogy milyen névvel regiztem anno(Firs name/Last name) és az email cím tudatában és a születési dátumom se okozott fejtörést sikerült megváltoztatni a jelszót...😄

@ludvigvonqt @zzollee999 @DR.Hentes tudok segíteni. írjatok privát üzenetet! elmonodom mi a megoldás.
Nekem és haveromnak is volt ilyen problémánk, mindkettõnknek csak az segített, hogy újraraktuk az OP rendszert.
Jól van, akkor látom vagyunk páran így 😊

az egyik legbalfaszabb klán. és milyen büszkén villognak utána a hatalmas kd-jukkal. hihetetlen. de ha ki kellene mászniuk a fedezékbõl, akkor 1.00 sem lenne. amatõr hülyegyerekek.
Igen, ez nálam is probléma 😊)).
Pedig jó lenne megváltoztatni mert nem túl nehéz és annyi mindent hall az ember a feltört karakterekrõl.
Titan
Köszi az infót! Sajnos nem oldotta meg a problémát...😞 Se a reinstall(vagy 3 féle ca-t leszedtem neki) se a HS update reinstall nem oldotta meg a problémát..😞

A pass megváltoztásához emlékezni kéne a beregizett teljes névre..😊 ..és itt a hiba..😄

Borzgy
Ami a magyarokat illeti: Az a baj, hogy a nagy magyar paraszt itt is megjelenik. Nem akarok klánokat szidni meg személyeskedni, de pl.: A Memento Mori nevezetû hiper-szuper klánból a KIMARJA névre hallgató egyed egy igen nagy paraszt kb. 0 iQ-val.
Amikor elõször találkoztam vele (természetesen sector 25-ön, mert õ ott campel) egybõl kikickelt. Próbáltam vele normálisan beszélni, de campelés vádjával lazán kikickelt. ( Egyébként igazából az történt, hogy berusholtam a baseükre és mertem õt lelõni) Aki ismer a játékból - Shelby95 - az szerintem tudja, hogy én egyáltalán nem campelek. Sõt személy szerint utálom.
Na mindegy hagyom is a témát. Aki itt esetleg a Memento Mori klánból származik, azt arra kérem ne sértõdjön meg, de clan waron nem mutattak fair play-t.

Tehát szó mi szó magyarokból is épp van elég paraszt, mint a többi nemzetbõl.

A CA error 204 nem, de a Hackshield error 204 adott valamit: egy HS frissítés, vagy egy totál CA reinstall oldja meg.
Kb ez a legjobb (és legtömörebb) leírás, sztem: http://forum.nexon.net/PopTag/forums/thread/6404047.aspx
Azt nem tudom, tényleg segít-e?
Jelszót a http://en.nexoneu.com-on bejelentkezve tudsz módosítani.

Titan
Skacok!

Felraktam a ygerek gépére is a CA-t, mert állandóan ezzel nyaggat! Viszont mikor el akarom indítani, akkor error code 204-et ír! Olvasgattam a fórumokat, de értelmes megoldást nem találtam a problémára..😞 Ötlet?

XP Prof. SP3 32bit, AVAST és Microsoft sec essencial gondoskodik a védelemrõl...de hiába kapcsolom ki õket (...és a tûzfalról se feledkeztem meg)az sem segít...

Még egy kérdés...nem tudjátok, hogy a NEXON jelszavat hogyan lehet megváltoztatni?

A Daily Mission mindenkinek ugyanaz. Nyugodj meg, nem vagy ezzel egyedül. Esetleg klánnal össze lehet hozni az ilyesmit, máshogy nem tudom elképzelni.

Igazatok van és a világért sem akarok általánosítani. Sõt, alapjában véve a magyarokkal jó tapasztalataim vannak, bár van 1-2 furcsa fazon de hol nem?
A tegnapi 2. feladatom: infect 130 human na ez nem semmi. Ha valakinek sikerült már 1 nap (ill.3 óra játék) alatt összehoznia, az megírhatná hogy kell ezt csinálni. Nekem 11 hónap alatt jött össze 30!
ááááá, csõdbe mennek 😄
hidd el, sajnos voltak, lesznek, vannak ilyenek
Nem érdekli õket hányszor bannolják, mert másnap új accountot csinál ugyan azon a néven csak mögé rak egy 1 est például
Nem tudom mért, de õk ebben lelik örömüket
Az más kérdés ,hogy a nexon eseteleg valamit tudna tenni ellenük csak nem tesz.
Pl Minden 10 lefényképezett hacker után adna 5000 NX et
Én ezt szívesebben csinálnám mind néhány hülye NX es eventet.

Titan
Azért ne ess abba a hibába, hogy általánosítasz! Engem ma vagy 15x kickeltek és vagy 5x reportolással fenyegettek! Pedig tényleg nincs semmi csaló programom...és az arányom is 1 körül ingázik...Ha jól megy a játék azért, ha nem akkor meg azért dobnak ki! De azokat akik 3x körbetáncolnak azt senki nem bántja..😞

Hali!
A minap olyan történt, ami még nem volt: kaptam szuperelitet 1 napra. A legszomorúbb az egészben, hogy egész nap csak 1 embert kellett kickelnem, egy magyart (elõször bizonygatta hogy nem csal, aztán meg megunta és lekéselt mindenkit). Ennyit arról, hogy a magyarok nem csalnak. Elszomorító.
Titan
Ismer itt valaki magára vagy olyat akit Tomiaknak hívnak? Üzenem neki, hogy ha valaki lelövi, akkor Ne ordibáljon, hogy csaló!! Komolyan mondom, hogy 2 év után se változott a közösség..😞

server log nem nagyon szokott hazudni. az elõforul, hogy valamilyen programot hack-nek érzékel. a technical support-ban a forumon meg tudod kérdezni, hogy mi az oka pontosan a bannodnak. mi volt amúgy a neved a játékban?
Ha lelõsz 3 ember sectoron hátulról mikor kempel már hekker vagy meg reportolnak balfasz egy népség sok gyökér aki nagynak érzi magát közben meg looserek
am már nemis érdekel,keresek valami hekket aztán azzal tolom hamár igyis ugyis bannolnak semmi értelme nem hekkelni kapják be.
mert ez adócsalásnak minõsül,ha a pénzedért nem kapsz semmit,vissza nem adják meg még karaktered sincs lassan sok ember felidegesül és rájuk jár a rud
Engem bannoltak,pedig nem hasznalok semmilyen csaló programot.Game logs miatt örökre sfc3 voltam vettem kb 25ezer körül nx et és ezt kaptam,lehuzós népség nembaj megy a feljelentés ellenük,meg jopár ember aki igy jart mind felnyomja remélem szopnak majd a pénzlehuzás miatt
Nem tudom, kinek a kezében volt már ez az "AZAZEL" nevû fegyver, nekem sikerült a hétvégén kigyûjtenem 1 napra.
Alapvetõen nem rossz, kellõen gyors és pontos, azonban egy távcsõvel felszerelve sokkal hatékonyabb (legalábbis szerintem).
Borzgy
Ez nexon el ne felejtsd... 😊

Idõközben sikerült megtudnom, tehát a "MYST-EUROPE" ládában van, ha szerencséje van valakinek, a sok cucc közül épp azt dobja.
Sajnos csak NX-ért vehetõ <#falbav>.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az EUROPE szót hogyan tudom kigyûjteni?
A COMBAT ARMS nem probléma, azt a napi feladat elvégzésekor adja. Nade EZT hol és mikor adja? Sajna az angol tudásom hagy némi kívánnivalót, és nem értem a leírásnál.
Köszönöm.
sziasztok!
nem tudjátok miért nem megy a játék?
inditásnál error code-ot ir ki!
Borzgy
Ez a Rec Rules tök poén server. Bár én sem fogok rajta sokat menni, csak ritkán a haverokkal poénkodásilag 😄
Egyébként itt a playerek könnyebben fognak tudni hackelni...

Úgy néz ki van egy pár valódi frissítés most.
Ez a Rec Rules Server... hát nemtom... Ilyen játszótérnek tûnik, ami talán elviszi a sok mázlis noobot a nagyobb hitbox meg a kisebb recoil reményében. Talán a lagg is kisebb lesz a többi szerveren így... Kétlem, h sokat fogok ott játszani.
Viszont a Super Soldiers Option tetszik. Meglepetéscsomagokat lehet majd felkapkodni plusz erõvel meg gyorsasággal, stb. Viszont (!) ha béna vagy, büntetést is kapsz. Bár azt nem írják, mitõl vagy béna. Kár, hogy csak a Rec Rules szerveren lesz majd elérhetõ.

Daily Jobs megint csak jól hangzik, viszont Bubba bácsi nem jött be nekem, hogy most még Upgrade Job-osat is játszak vele...

Aki próbálja ezeket, majd írjon róla!

jobb is, hogy nem rohangál minden idióta gránátvetõvel...
mondjuk nálunk csak feketepiacos...

Tessék, hallanak téged 😊 http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Update&BoardIDX=190