4406

Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • nandorb
    hat sajnos ugylaccik nincs hack update meg mindig prefire dolgozik azoknal a pocsoknel...
  • f2d
    Én kiszálltam, de a játék még fent van a gépemen, hátha csodat történik (topic-ot csekkolom).
    makett.org rulez
  • nandorb
    allitolag ma volt hackshield update,de kitudja:D meg mindig bf2 rulz
  • v150r
    nem nagyon hiszem, hogy lesz még olyan a játékélmény, mint mondjuk a nyári időszak alatt. ha azt vissza tudnák hozni és tartani, akkor megmaradna. így viszont... nemtudom.
    én eléggé leálltam vele, lassan már egy hónapja be se léptem, gyanítom, hogy azóta se változott sok minden. bár, ahogy már írtam, én még tervezem, h visszamegyek, csak most olyan szinten nincs kedvem vele játszani, hogy az valami eget verően sajnálatos.
  • shm1984
    Most őszintén.. van még értelme ezzel a gammel játszani? Én is kerülöm már pár hete.. De kiváncsi lennék azoknak a véleményére akik még nem szálltak ki.
  • SKerrigan
    Ez jó hír. Köszi.
  • v150r
    jah. ha hetente játszol tíz gravediggert, akkor kapsz egy black kulcsot.
    event
  • SKerrigan
    Wiking73. Igen Gabesz volt az aki rám is írt. :)
    Kicsit más. Két napja voltam egy Gravediggeren és utána kaptam egy black keyt az inboxomba. Ez most mi és hogy? Hetente ha nyersz egy Gravediggert akkor jár érte egy black key? Nem vágom.
  • wiking73
    SKerrigan Én is találkoztam a játékban az olcso NX et kinálgató játékossal.Mondta kell-e olcso NX persze tudtam,hogy kacsa az egész de belementem játszottam a hülyegyereket.Igazából kíváncsi voltam hogyan akar átvágni.Nem egy nagy észlény a gyerek mert azt mondta megrendelte nekem az NX-et csak hívjak fel egy általa megadott 90 -es telefonszámot majd a kodot üssem be és LE NE RAKJAM a telefont. Szívattam vagy 30 percig hogy nem jó a kod meg véletlen leraktam..... ilyenkor mindig adott egy új kodot.Természetesen a végén elküldtem a pics...ba és röhögtem egy jót.Ennek a játékosnak a neve Gabesz

• speedhun
    Hát a magyar "ca válogatotnak"csak anyit tudok mondani:
    SZÍVBŐL GRATULÁLOK,ÉS TOVÁBBI SOK SIKERT!!!!!!!
  • v150r
    én se voltam már bent egy pár hete, de én még "tervezem", hogy visszamegyek. csak egyrészt most itt a borderlands, másrészt pedig van elég gondom így is, mint hogy ilyen idióta tizenévesek húzzák még az agyam.
    btw hadd gratuláljak klántársaimnak, illetve egyúttal a magyar "ca válogatottnak", hogy a litvánokat sikerült megverniük az esl ligában!
  • f2d
    Én már egy ideje nem játszok a játékkal, de a fórumt szoktam olvasgatni. Hát az már gigaLOL, hogy a nem csaló kisebbséget megpróbálják minden eszközzel kiirtani a cheaterek.
  • v150r
    az ilyennek printscreen, és fel a fórumra. őt fogják kibannolni.
    egyébként nem kell aggódnia senkinek, a nexonnak megvannak az eszközei arra, hogy egy-egy reportolt, avagy gyanús playert monitorozzanak. azért, mert pistike megfotosopolja, még nem leszel kidobva. egyébként szívesen eltöröm a kezét, ha az a legjobb szórakozása, hogy mások idegeivel kísérletezik és akkor nem lesz több gondja a rajzolgatással, meg a játékkal sem.
  • SKerrigan
    Nekem semmi gond a peccsel. Ellenben borzasztó ha az ember csinál egy multit vagy két mákos headshotot akkor már mindenki rinyál hogy hacker.
    Múltkor játék közben megkérdezett egy srác magyarul (talán horvát zászlóval) hogy kell-e "ócsó" NX. Mondom kösz nem. Erre jött a következő kérdés hogy csalok-e. Erre is mondom hogy nem. Mondja nem baj, csinál egy screenshotot, megphotoshopolja és akkor nexxon forumon beveszik hogy az vagyok. Hát lol.
  • Seat
    hi!
    Nekem este ment,bár marha lassan peccselte magát,de kifutott a srác a jobb oldalon :)
  • BPA102
    Uraim! Game reinstall & Install & Update és megy game jó szórakozást
  • BPA102
    megy már valakinek a game?
  • BPA102
    akkor megis csinálom próbát megér
  • nandorb
    Szt. az megkene hogy oldja hogy torlitek es ujrainstall...
  • BPA102
    Jó reggelt úrak! Szint úgy nekem is ezzen problámim vannak egyszerűen nem indul!
  • nandorb
    hm... mas is igy van ezzel...
  • gsg16
    Üdv Mindenkinek!
    az imént próbáltam játszani,a játék frissítette magát,és azóta nem indúl.annál a résznél kilép az asztalra mindíg,amikor betölt,és a jobb alsó sarokban lehet látni azt a futó emberkét.van erre valami orvosság?
  • nandorb
    kapsz patchet 1.41-est de ez mellett az 1.5-ost is felkell rakni...pb-t frissiteni,a kiegeszitok ezek szoktak lenni:Battlefield 2: Armored Fury,Battlefield 2: Euro Force,meg aszem van meg1 de nemtom a pontos nevet... erdemes megvenni... szerial kodot megpersze kapsz ha jol tudom...
  • shm1984
    Ha van taktikád + figyelsz a hangokra akkor már hacker vagy.. ha szar noob vagy aki még az ajtót se találja el, akkor maradhatsz.
  • shm1984
    Szerintem ennek a gamenek annyi.. A szerver lagg mobil nettel még mindíg nem viselhető el. Bárhova belépek, Elim pro módban MINDENKI kempel.. nagy prók. Az ilyen playerek nagy %-ának fogalma sincs róla hogy mi az az online fps, és ezért hackereznek mindenkit aki hangok alapján sok emberről ki tudja találni pontosan hol tartózkodik. Undorító az egész már. A BF2 kódot meg azért kérdeztem, mert a boltból ahonnan megrendeltem volna, azt írták hogy a csomagban csak a game van és egy kieg. A többihez csak letöltési kód van, és arra lettem volna kiváncsi hogy ez mit takar. Minden alkalommal ha felteszem a BF2-t úja le kell töltenem a kieg lemezeket a kódokkal, vagy egyszer leszedem és kiírom magamnak egy-egy DVD lemezre? Szó sem volt illegális verzióról. thx
  • v150r
    gratula.
  • nandorb
    hm... dual core-os intelem van 2x 1.80Ghz +3GB RAM 512MB os VGA ATI.... nemtom mi kell meg neki?
  • igor90000
    Játékra meg leginkább dupla magos procit szoktak manapság pl Intel Core Duo procik, abból már jó lenne egy 2.4 GHz... összesen lenne akkor 4.8 GHz
  • igor90000
    A lagot nem a net okozza sem pedig a memória (vidi kártya amiben van OpenGL meg dx9 az tökéletes meg nem árt ha 256-os) , egyetlen oka van. Ez a játék eszi a procit, hiába van ott hogy 2,4 GHz+ lehet hogy 2,4 GHz megvan neked, de az órajele nem a legjobb, vagy az is lehet hogy nem elég hozzá a 2,4 GHz, legalább 3 GHz kell hozzá. Könnyen meglehet állapítani mi gyenge a játékhoz. Játék közben Ctrl + Alt + Del és a CPU kihasználtsága meghaladja a 60%-ot akkor baj van. Az 512Mb RAM elég lenne, de ha rám hallgatsz akkor bővíted 1 GB-ra, kingmax 512 ramok nagyon olcsók és nagyon jók. Azért jobb ha megvan az 1 GB ha Xp-d van mert 1GB-nál érzi magát kényelmesen az Oprendszer, sokkal kényelmesebben tudsz rajta dolgozni, játszani meg és megszünteti a lagot. Másik dolog, ez ajánlott RAM azt jelzi hogy a játék mennyi RAMot eszik, független attól amennyi a rendszernek elegendő, (512 mb kényelmes egy XP nek ha annyi hátramarad) szóval ha lagmentesen akarsz játszani akkor muszáj legalább 1 giga ramnak lennie összesen a gépedben hogy nehézségek nélkül működjön minden, 512 megy el a játékra, a többi megy meg az XP-nek.
  • igor90000
    Az nagy szám hogyha vettem egy NX-es kulcsot kinyitottam a fekete dobozt és Permament Codename Vipert kaptam érte? első doboznyitásom volt.
  • v150r
    úgy fest, hogy hamarosan új pályát kapunk, ami a gravedigger névre hallgat. ahogy elnézem, elég nagy lesz a map.
    itt van az előzetes a mapról, ami egy rövid fly-through videó.
  • v150r
    a borderlands mellett most nem nagyon van kedvem ca-ban húzni az agyam :D
  • Lackokoma
    VÉGRE!!! Bírtam normális game-eket nyomni hackerek nélkül kisebb lag mellett csak az a baj hogy már annyira rá állt mindenki a hackerekre hogy aki jól játszik az már nem is lehet más em pro szerintem 1ik legjobb mod meg sok exp-t és gp ad (szerintem)
  • Dns5000
    mostanában gyakran kidob, nektek nincs ilyen problémátok?
  • speedhun
    Sziasztok.Teljesen igaza van wiking 73-nak!És ezuton is köszönöm neki a kiigazítást.Azt sajnálom a legjobban,hogy nem mentettem le a messengeres beszélgetésemet avval a ...... al.Be kellet volna ide másolnom.Megérdemelné!!
  • v150r
    pontosan azért kérdeztem stalkert, mert tomek és respi klántársam, victoryt ismerem jól, viszont őt nem.
  • wiking73
    Sziasztok !
    Nem stalker637-ről van szó Ő tegnap is játszott,viszont akiről szó van azt nem lehet látni a ranglistán.Beszéltem speedhunnal,mert engem viszont érdekelt a dolog,hogy ki lehet az.Jelenleg a Magyar ranglista szerint 4 ezüst csíkos játékos van stalker637,Respi,victory1994 és mtomekhun.Tehát a félreértés elkerülése végett nem ők azok akik csalást használnak és kínálgatják az accountjukat.
  • v150r
    speed: annyira nem vonz, hogy ki az a balfac, csak egyedül stalkerrel nem találkoztam még ingame.
    Sikiller: nincs mit, tényleg nem éri meg a gray, mert a legdrágább fegyver 1400 gp, innentől meg értelmetlen az egész. ha 900-1000 gp lenne a kulcs, akkor azt mondom, hogy oké, de így... permanent tényleg vonzó, csak akkor már inkább elkölteném azt az nx-et 30dayes fegyverekre, aztán a maradékot elkulcsozgatnám, hátha.
  • speedhun
    Én már kinyitottam kb 20 fekete dobozt ,de csak exp és gp + volt benne.
    Az igaz ,hogy 100%-os :)
  • Sikiller
    Szia! Köszi! Ezek szerint a szürkét nem érdemes kinyitni, mert 1800 a kulcs, és kapok egy napra egy fele annyiba kerülő fegyvert. Még a fekete is rizikós. Bár egy örök fegyver, főleg ha használható az vonz kissé...