4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
kzoard #4246 Ez egy elég gyakori jelenség, amikor kifagy maga a szoba a szerveren.
@54N3: Sajnos igen, van egy pár ember a magyarok közül, aki ott tesz keresztbe egymásnak, ahol tud. Az ilyenekről inkább nem is mondok semmit. -
ludvigvonqt #4245 Olyan volt-e valakinek, hogy mozogni tudott a pályán, de mindenki mást csak helyben futva látott és legyilkolni sem tudott?
Vagy már volt mindenkinek, csak én úsztam meg eddig... :)
Már másodszor jött elő. És olyankor kilépni sem tudok azonnal, csak jókora késleltetéssel. Mikor végre sikerül visszamennem a lobbiba, már mindenki kint van.
Kicsit olyan, mintha mindenki egyszerre abbahagyta volna a játékot, csak nekem nem szólt volna senki :) -
Icemat #4244 Hát ez LOL -
ludvigvonqt #4243 Önkényesen moderálom kicsit:
"... EZEK tényleg ennyire fogyatékosak? Ilyen szarok miatt repoltoljáK egymást?Csak azért mert utáljáK egymást? Van valami harc a magyar klánok között(Mementó lófasz vs többiek) vagy mi?Beszarok..alig van magyar játékos és EZEK ilyenekkel szarakodNAK..mert az megint más ha valaki csal...."
A többi maradhat ahogy van.
Esetleg: "Ebben van valaki közületek: http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=453496", majd jöhet a lebaszás.
De lehet csak túl öreg vagyok már a fórumozáshoz. -
54N3 #4242 Üdv! Elég rég óta olvasom ez a fórumot és a Ca fórumját.Megfogadtam hogy sose fogok ide regisztrálni mert nem és kész..De valamelyik nap kiszúrtam egy reportot..és nem az első( http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=453496). Ti tényleg ennyire fogyatékosak vagytok? Ilyen szarok miatt repoltoljátok egymást?Csak azért mert utáljátok egymást?Van valami harc a magyar klánok között(Mementó lófasz vs többiek) vagy mi?Beszarok..alig van magyar játékos és ti ilyenekkel szarakodtok..mert az megint más ha valaki csal.Mellesleg ahogy itt olvasgattam egész jókat röhögtem..a fél társaságot bannolták már hack miatt.Volt szerencsém 1-2 magyar klán ellen játszani(mindenki szerint csaltunk[asd.]) annó,mondanom sem kell hogy milyen szép anyázás lett a vége,persze nem mi kezdtük,sőt nem is folytattuk.Ami a "profi" játékosokat illeti ajánlanám figyelmetekbe a következő 2 oldalt : esl/wogl(sajnos jelenleg nem túl aktívak)
Tisztelettel: 54N3-The Movement-Team Hungary -
mumeen #4241 Most milyen képességek vannak,és hogyan lehet Őket használni?? -
kzoard #4240 Végezetül nem is lett olyan vészes, de hál' Istennek ki lehet kapcsolni. ÉRdekes, hogy Bull Terrieren is használható. -
Kjanoka9 #4239 Az idő megválaszolta kérdésem, kiváncsian várom a holnapi patch-et. :) -
Kjanoka9 #4238 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az 5 shotos eventre azt írja hogy
szept 6.ig tart. Kiváltani a cuccokat akkor 6. 23:59-ig, vagy 5. 23:59-ig lehet? Szerintem a szerver-karbantartás miatt 6. 23:59-ig, de nem vok benne biztos. Amúgy lehet tudni, lesz-e most patch? -
#4237 A célzásnál a lélegzetvétel, benntartás az talán annyira nem is rossz, de ez a "HP esik az emberből, akit megöltem" szisztéma nem bejövős de nagyon. -
Adriatic #4236 csak hogy tudják, miről beszélsz:
-
hitman08 #4235 Úgy látom, épp időben hagyom ott a játékot. Nemsokára érkeznek speciális képességek a karakterek számára. Vicc az egész. -
Ravenka #4234 +1 :) -
kzoard #4233 „te meg miről beszélsz? profi játékos az, akinek fizetnek, h játszon. combatban nincs ilyen. hátbaszúrás??? ezt nem is tudom értelmezni.”
Nagyon jól tudod, hogy nem az e-atlétákra gondoltam. -
#4232 Csoda történt: unbannolták a barátomat. (akiről postoltam)
Elvileg átvizsgálták a gépét, hogy van-e rajta valamilyen hack progi, és végül visszaadták az accountját.
Most jófej volt a nexon?
Ui.: Bocsa a dupla post-ért. -
#4231 Mostanában igencsak furcsán bannolnak nexonék. Eddig is ilyenek voltak, de most sokkal "brutálisabban".
Múltkor nézegettem egy kicsit reportokat, hogy ezek tényleg ilyen sügérek lennének-e?
Volt egy olyan eset (pontosan nem tudom hogy volt), hogy egy gyerek a szobában egyezkedni akart az ottani elit modival, hogy akit ő kiszemel azt kickelje, bármit is csinált. Az elit modi nem volt hajlandó ebbe belemenni és kickelte ezt a személyt. A követelőző egyed reportolta nem tudom milyen indokkal. Másnap bannolták az elit modis csávót emiatt az indok miatt.
És ez igaz.
Szóval kezdik elvetni a súlykot. Vigyázni kell, mert ha nem teszed azt, amit mások parancsolnak neked játék közben, repülsz. Szánalom. -
Adriatic #4230 érdekes. mi értelme lett volna amúgy beleglitchelni abba a dobozba? nem az első idióta bann. akiket meg tényleg bannolni kellene, azokkal nem foglalkoznak. van fent 1-2 reportom, mindegyik egyértelmű, mégis játszhatnak tovább. -
#4229 Nexon újabb alkotása:
a serverük laggja miatt bannolni valakit...
Haveromat most bannolták. Miért? Quarantine-on egyedül ő volt zombi 5 db m32 ellen. Showdown-on akart feljutni a tetőre (kamionon keresztül). Elkezdték lőni és a server lagg miatt belelaggolt a közelben lévő dobozba. Screenelték és feltették glitching néven reportként. Röhejes nem? Eleinte nevettünk.
Aznap éjfél előtt pár perccel jött a bann. Na LOL.
Írt is levelet, természetesen leszarják. Másik barátom írt nekik levelet, azzal a címszóval, hogy mit is csináljon ha ilyen probléma merül fel? Nexon visszaírt (!): "Nézd meg a netedet, hogy laggolsz-e, valamint nézd meg a gépedet, hogy bírja-e a játékot. Játék közben meg leave-elj."
Kérdem én, nem szánalmas?
A report:
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=450220
Vigyázzatok nehogy laggoljatok, mert még a végén bannolnak érte!
-
Adriatic #4228 nem a játékbeli teljesítményére mondtam, h komoly, hanem amit művelnek a fórumon, arra. fel akarja jelenteni a rendőrségen netes játék miatt??? aztakurva! van azért itt értelmi színvonal rendesen.
ezekről a "pro playerek"-ről meg annyit, hogy a normális játékhoz nem sok köze van annak, ha csak kisrangú noobok ellen játszanak kill creeken és folyamat spawnkillelik őket. ez még hagyján, de ráadásul ez mellett még azt is hiszik magukról, hogy mekkora játékosok. azokról a balfaszokról meg ne is beszéljünk, akik annak örülnek, hogy sector25-ön végig a bázison campelnek, és h mekkora kd-kat csinálnak!
@kzoard: "Sajnos sok magas rangú és profi játékos lett ilyen hátba szúrás áldozata." te meg miről beszélsz? profi játékos az, akinek fizetnek, h játszon. combatban nincs ilyen. hátbaszúrás??? ezt nem is tudom értelmezni. -
hitman08 #4227 Rocsoék klánja eléggé tenyérbemászó banda, powerleveles arcok jóformán. Hogy csalna, hááát, nem hinném, mondjuk elég durva ennyi accolade egyetlen nap alatt. Vagy nagyon ráér a srác, vagy tényleg powerlevel megy. De inkább mindkettő. -
Ravenka #4226 Ezen mi komoly ? :O én unbit nyomtam 4v4 ctf-en CW-n...
Amugy meg Kill creeken nem nehéz ennyi accloadest szerezni ahol minden noob campel a basen. -
kzoard #4225 Gondolom valakinek szúrta a szemét, hogy vannak HC kockák is a játékban, aztán feldobta, hátha bannolják. Sajnos sok magas rangú és profi játékos lett ilyen hátba szúrás áldozata.
Egyébként azt sem értem, hogy Nexon miért powerleveling és hasonló okok miatt dobál, miközben szép lista van a játék hibáiról. -
Icemat #4224 Most kivan? Jól gamel vagy csiiiiiter? -
Adriatic #4223 nagyon komolyan nyomják a srácok!
1.
2.
-
#4222 ne jöjjenek
nem hiányoznak -
hitman08 #4221 Nyugi, jönni fognak. Idő kérdése. -
#4220 Hova lettek a hekkerek?
tavaly még tele volt ez a game hekkerekkel
azért is hagytam abba, mert qrvára undorító volt játszani
ehhez képest most tök jó!
valamit csináltak a hackshield-el, vagy csak update után vagyunk, és még nincsenek készen az új hekkek?
remélem így marad, mert végre nyugodtan lehet játszani -
kzoard #4219 Ez alapján a Blood Money-s update után egy hétig 100% XP/GP.
A szorzóra az +200EXP/+25GP boots itemet értette, ami mellé be lehet rakni a sima szorzókat is. -
#4218 Azt te hol olvastad, hogy "elfogy a szorzó"? O.o
Update-be van írva és ott nincs kiírva, hogy mettől meddig van. Úgyhogy szerintem még jó sok ideig lesz, mivel ez nem event :) -
Ravenka #4217 ja ja :S de elfogy a szorzó akk minden a régi....
se blood money, se karantén -
hitman08 #4216 Mindegy, valami más lesz a bibi. Ha rátalálok valami infóra, itt úgyis leírom majd. Üdv -
#4215 van NOD de abba tudom hogy kell, de am kikapcsoltam a tüzfalat de még mindig bekapcsoltat ir xD
-
hitman08 #4214 Alatta van a "kikapcsolva" funkció :D Nincs is más tűzfal a gépeden? Valami vírusírtó vagy ilyenek? -
#4213 XP-m van de nemtudom hogy kell kikapcsolni a tűzfalat... bemegyek a vezérlőpultba ott a biztonsági központ és ottvan atüzfal kivan irva hogy bevan kapcsolva de nem tudom h kell kikapcsolni -
hitman08 #4212 Előfordulhat, hogy a tűzfalad blokkolja a kapcsolódást, és channel megadásakor nem enged tovább. Kapcsold ki a tűzfalad és úgy próbáld. Vagy nem tudom milyen windows van fent nálad, lehet, hogy valami nem kompatibilis a cuccal. Igazából ez az a probléma, amire nincs általános gyógyszer. Próbálgatni kell, ha más nem, majd a következő patch megoldja talán. -
ludvigvonqt #4211 az is nexon, hogy ugyanarra a hibára mindenkinek más megoldás jön be :(
nekem ez a hiba úgy szokott megoldódni, hogy 3-4x újraindítom a játékot - de gondolom ezen már 100x túlvagy, tehát neked ez nem jött be...
Adriatic, küldtem privet, írd meg lécci hogy kell belépni! Köszi! -
hitman08 #4210 Akkor sztem nem az lesz a baj, amire gondoltam először. Épp a gyakori hibákat nézem ca oldalán, de ez persze nincs köztük. -
#4209 aha, elkezd connectelni , de hiába várok nemcsinál semmit vagy kiirja hogy The connecting to the server has ended, vagy ha megnyomom az entert vagy akármit ugyan zet kiirja. -
hitman08 #4208 Elkezdtem feltölteni a Hshield mappámat, eltart egy darabig. De most nézem, hogy mit is írtál korábban. Tehát maga a játék elindul, és csak a channel választásánál dob ki, igaz? -
#4207 mindig nem jó :(