4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
stalker637 #2065 köszönöm!! igor miért sértene személyiség jogot a kérdésem???
én csak meg akarom ismerni a magyar gémereket és meg érteni sokat csalódtam bennük.
ja semi sem kötelező.... -
zoli1997 #2064 Személyiségi jogokat sérti? na ez volt a nagyon lol szép kis válasz, de sztem nem sérti -
Lackokoma #2063 én 19 -
igor90000 #2062 stalker előzőleg feltett kérdése sérti a Személyiségi Jogokat, ezáltal nem kötelező rá válaszolni, ettől függetlenül nemrég múltam 18. -
zoli1997 #2061 én 12 :D rangfiatal vok :D -
#2060 20 -
#2059 24 -
stalker637 #2058 lehet egy intim kérdésem? hány évesek vagytok csak úgy kíváncsiságból.
sok mindent elárul!! én (mi) 36 és 15 vaunk!! -
#2057 amúgy a 8-ai reportokban benne vannak az enyémek is, szal takarítanak, csak aztán azonnal csinálnak új accot, és tolják tovább. basszus. -
#2056 sanyika elmehet akkor a sanyiba... -
#2055 mi? te hulye vagy baszkodok...ja es gamen belul nem gamernoob vagyok szal ha latsz vkit olyan nickel akkor az nem en vagyok... -
igor90000 #2054 Ui.: csak engem idegesít hogy gamernoob ennyire noob és szúk látókörű "szerbiai" (régebben ő írta így a szerbeket) vagy másnak is piszkálja a szemét a kötekedő hozzászólásai (most ez tetteti vagy tényleg ekkora "nagy arc")? Pedig reménykedtem hogy 2010-ben megváltozik. -
igor90000 #2053 http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=129647
KardosSandor és néhány magyar is belekerült, gamelog alapján, szóval dolgoznak a skacok rendesen, csak még mindig gáz a hackshield. Mikorra várható a szembetűnő változás?( hackshield update vagy bármilyen hacker ellenes update?) -
#2052 -
stalker637 #2051 sziasztok na be regeltem én is mer olvastam egy par okos dolgot -
zoli1997 #2050 Írja alá az összes magyar Ca-s lécci aki olvassa a topicot -
#2049 http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=120531
itt. csak ha belinkelem, akkor elbaszódik a link, szal másoljátok ki. -
#2048 hol van alairom rogton:) -
#2047 ez remek.
de közlök néhány számot.
valamivel több, mint ezren "írták alá" a petíciót, hogy legyen vége ennek. majdnem 5000 account lett bannolva eddig, és akkor most képzeljétek el, hogy az 1 millió elért játékos közül még HÁNY "gordonozik". -
kzoard #2046 No legalább már figyel a Nexon a hibára. Hír itt. -
igor90000 #2045 Végül is ha azt nézed hogy randomra kiválasztottam 8 szóbát,abból 7-nél rögtön telekillel kinyirtak, a 8. szobánál 10 perc hack mentes játékom volt amikor egy török be nem jött telekillezni. És a magyarok olyanok ha mások ennyien ezt csinálják akkor ő mér szívjon és letölti a hacket... -
Seat #2044 ok,igazad van az is glitch,de a csőről nem 100%,hogy megcsinálod a pályát - mert ugye a dinamitos zombik is eltudnak érni,a kékek is,plusz a robbanástól sérülsz is rendesen - viszont a ház tetejéről elég nagy az esélyed arra hogy nem érnek el -konkrétan egyik sem.
Viszont ő csinálta végig a 16. pályáig mindet anikor már senki nem élt csak ő.
Mind1 kár a szót erre pazarolni a lényeg,hogy sajnos vannak magyarok is - miért ne lennének hisz EU ország vagyunk nem?
bekaphatja minden hacker!
ennyi :) -
zoli1997 #2043 Dananaika télleg nagyon hülye volt tegnap,azért ezt tőlem kérdezi meg azt mondja hogy hackból van a kd-m szétbaxtam volna a fejét hogy itt hackerezik meg amiért ő noob azért engem baxtat -
#2042 át lehet valahogy ugrani a lezárt lépcsőfeljárónál a textúrán, és fel lehet menni, de ez attól még glitch. szerintem az is glitch, hogy olyan helyre mész, ahol nem érnek el a zombik... -
#2041 de a képen nem ők vannak ám... tudom, nehéz, de néha gondold végig, hogy mire is akarsz reflektálni, mielőtt rányomnál a "mehet" gombra. -
Seat #2040 ennyi van csak róla mert kiléptem,de ezen a képen a pincelejáró melleti ajtó felett a teraszon volt a 2.pályától kezdve...
és ami még lol,hogy ketten voltunk életben a 13.körben én lent a csövön,ő meg fent és megkérdezik,hogy ez csít?....
mondom nem a csövön elér a kék,erre egész jól tolod...:)
utána még 2 kérdésük volt:
1.kell klán? (így...)
2.kell hack?
- mondom nem kösz.
- kár XD... (szánalom.hu....)
-
#2039 ilyesmihez nem kell egyertelmu hogy nembir vki ennyi killt csinalni maga... max. 400-at ha csinalsz...folotte az mar csalas... -
#2038 btw, van róla képed, hogy opk-znak? -
#2037 sanyival tegnap toltuk, ő nem volt gyanús.
de daninina... lál. bejött, lelőttem 5x -> kapcsoljam ki a hacket.
mondtam neki, hogy ezt itt felejtsd el, ez itt nem az a szoba, ahol hackelnek. erre, érdekes módon, alig bírtam lelőni utána.
nem akarok fals következtetésekre jutni, de érdekesen tolta.
meg aztán kérdezett ilyeneket, h mire jó a "cilcam", meg hogy "na, jól jáccom?"
ja, meg ami még poén volt, aszonnya, "d1, honnan szedted a kddat?", kedvem lett volna azt mondani neki, h odamentem a szekrényhez és kivettem a pulcsik közül... hát lol, már nagyon elegem volt belőle. mondom neki, hogy honnan szedtem volna, baszki? hát hack... na itt mondtam neki, h oké, elég volt belőled, húzzapicsába. -
#2036 nyomd fel ezt a kepet a nexon forum-ra... stb. en nem teszem meg mert nem az enyem a kep... stb. birjak mondani hogy fotoshop... stb. -
zoli1997 #2035 no comment -
Seat #2034 -
Seat #2033 magyarok is elkezdtek ügyesen public serveren kill allt-t használni - vagy hogy hívják- cabinon persze.... kérdezem tőlük miért nem passos szobába csináljátok legalább,ha mindenki ezt használja majd mit fogtok játszani?
válasz: kell hack?
no comment....
jah Kardossandor és Daninina vagy vmi ilyesmi nevűek..
más:
tököm kivan már,hogy nem lehet joinolni a friend szobájába...pedig látom hogy 8ból 6an vannak és wait .... -
zoli1997 #2032 Köszi szépen a tegnapi gamet mindenkitől felejthetetlen marad nagyon fasza volt remélem majd megtudjuk ismételni xD -
#2031 akkor jo,talan holnap mar megvaltozik ez a velemenyed... -
#2030 igen, képzeld baz. -
#2029 hehe,ne mond hogy letud meg foglalni? -
#2028 ok. tegnap már anyáztam a hackerek miatt, ma már sírok.
ez hihetetlen. se cabin, se public, se semmi. és, amit soha nem csinált, lagol. -
#2027 nah ez a gond nalam is volt... -
hitman08 #2026 Basszus próbálok csatlakozni hozzátok, de szemét program nem válaszol, hogy éppen mi van veletek...