4406

Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • VillámRanger
    ja egy kis supportot szeretnék kérni (kössz). azt hogy 2 gépünk van és az egyiknél kb 10 perc mire betölt néha vége a gamenak....
    hogyan lehetne kevesebb idő alatt betöltenie? a grafikát vegyem lejjebb?:D
  • VillámRanger
    mer én ha magyarokkal vagyok az a legjobb ott vmiért megértem meg nem vagyunk vmi naon prok( kivétel pár ember.. :D)de azér istenem .... azokkal a bomba lövőjükkel :D a plafonra kergetnek má (szó szerint xD)
  • VillámRanger
    igen az nx usereket felhoztam : idegesítőek ahogy mondjátok páran meg van jó oldaluk is de arra rácáfolnék h 10 ből 8 nx user a gameban :@
  • nandorb
    ilyen nincs a game full-ba van meg csiterekkel,speedhacker,aimbot...
  • hitman08
    Igen, és valószínűleg ő maga az az egy! :)
  • zoli1997
    Ja az igaz hogy a milliomosk tartják fennt a gamet,de azért minigunnal meg ilyen nem tom hány slotos bacpackacel recuit ranguaknak rohangálni,meg 4.0 kd azért idegesítő, sztem 8 játékosból egy nem írja ki hogy noob nx user.
  • v150r
    np, én is elfelejtettem visszalépni :D
  • hitman08
    Üdv! Gondoltam benézek, ugyanakkor elnézést azoktól, akik ma délutántól próbáltak CA-n belül elérni. Mivel családban másnak kellett a gép, tálcára tettem a progit, amiről ahogy kell, el is feledkeztem később. Bocs D1rtdiver! :) Jó éjt, harcosok!
  • igor90000
    Ott a no explosives funkció... a másik meg az hogy ők éltetik a Combat Armsok, a kis milliomos gyerekek teszik lehetővé azt hogy játszhass a CA-val és fejlesztéseket + jobb szervereket (hardware fejlesztések stb.) is az ő pénzük teszik lehetővé.
  • nandorb
    NX annak van aki. meg kis rangu nembir venni nagy ranku fegyot...
  • mumeen
    Engem nem zavar az Nx.
    Csak akkor,ha milliomos,kinyalt seggű kis hülye gyerekek elkezdenek játszani,és egyből feltuningolják magukat minden szarral,de az Ő kedvencük is az a nyomorult m32...nem kell tudni játszani,ahhoz,hogy azt a fegyvert jól használja valaki...
  • igor90000
    Ne értsd félre nem sértésnek szánom, de ez annyira tipikus a magyarokra nézve. Mindig találunk valamit ami nem jó, nem tetszik, ha hackerek vannak az a baj, de ha nincsenek akkor meg minek vannak NX-esek, minek vannak Pro játékosok, és fikázunk mindenkit meg ott teszünk keresztbe egymásnak ahol tudunk.(tisztelet a kivételnek). Ha nem lennének NX-esek akkor nem lenne CA mert nem tudnák fenntartani azt a rohadt sok szerver-hálózatot ami nem egy-két fillér. Ha nem lennének pro playerek a büdös életbe nem fejlődnél és nem lenne kihívás.
  • VillámRanger
    igen igen ezt én is észrevettem hogy nincsenek hackerek :D csak egy baj van ezek a full profik :S meg az nx userek.... igen amikor felteszik az eventet akkor firistették a hacksheildet.. :D
  • igor90000
    Hackshield update volt, és nagyon sok mod van, szinte mindenkit kitiltanak aki glitchel vagy bárki akiről olyat töltenek fel a nexon-forumra ami ellenkezika szabályokkal + még pár frissítést csináltak, nem csak hackshield updatet.
  • zoli1997
    Mármint nem kéne csak elvileg sztem nem adják fel olyan gyorsan
  • zoli1997
    mert nem volt eddig semmi uptade és addig kéne hackernek lenni
  • zoli1997
    Hát gondolom a nexon intézkedet :D
  • mumeen
    Amúgy miért tűntek el a hackerek?Nem mintha zavarna:D
  • zoli1997
    Na végre fullosan játszható a game és ez jó csak az baj hogy most meg a nem jelszavas szobákba ilyen full prok vannnak sajna
  • hitman08
    Állíts be egy kivételt a NOD-on belül a CA indítófáljra. Amúgy tényleg nem érdemes ragaszkodni NOD-hoz, a temérdek reklám ellenére nem egy mindenható program. Ahogy egyik antivírus sem. Egy sima AVG vagy AVAST is elég szerintem.
  • nandorb
    minek hasznalsz nod-ot nem er semmit se...
  • mumeen
    Na sikerült megoldanom a problémát.Megint a nod zavart be.Egyszer már volt ilyen,de akkor nem jelentkezett be miután megadtam a jelszót meg az Id-t,akkor is a nod volt a ludas.De eddig nem volt gond a nod-al az előző esetet leszámítva,akkor most hirtelen miért nem engedi elindítani a játékot?És akkor,ha játszani akarok,akkor mindig le kell tiltanom nodot?
  • mumeen
    Újratettem már,de nem jó.És még 2 napja,amikor utoljára játszottam vele,csináltam szerót,rámentem az invite-ra,de valamit kiírt.Most már nem tudom,hogy mit,mer' ugye nem funkcionál:(
    Köszi szépen a segítséget
  • zoli1997
    Ez alap sztem hogy segítünk a másiknak
  • zoli1997
    ja és nincs mit
  • zoli1997
    1.Invite neked semmire ha nem te vagy a szerver készítője de ha te vagy akk hív embereket akik vagy elfogadják vagy nem.
    2.Ezek örökre vannak ha aktiválód, és mindegyikből 10 van ha kapsz és ha 10 gamet jáccol ha bevan aktiválva akk törli de ha nincs beaktiválva akk nem fog elfogyni amíg me nem lesz a 10 game.
    3.Valószínűleg rosszul töltötted le javaslatom delt a játéknak újra letöltés és install ha ez nem oldja meg a bajt akk nem tudok többet javasolni max gép újratelepítés
  • mumeen
    Sziasztok!Három kérdésem volna:
    1.Ha belépek egy szeróra,ott az "Invite" gomb mire jó?
    2.Ezek a plus x-s és gp-s cuccok bármeddig megmaradnak,ha aktiválom Őket.Természetesen azt tudom,hogy bizonyos használat után eltűnnek,de időhatára van?
    3.Elindítom a játékot,rámegyek "Game Start",tölti a hackshield-et,és ezt írja ki:"Fail to update protection modules! ErrorcCode[0x30000030]"
    Mi lehet a gond?

A válaszokat előre is köszönöm
  • Seat
    40,12 és 6 :)
  • kzoard
    event febr 2-ig
  • VillámRanger
    am szóljatok ha csináltok magyar szobát..
  • VillámRanger
    jah am 12 vok én is :D utólag
  • VillámRanger
    Sziasztok sok üdvözletem mindenkinek végre regiztem..:D
    gondolom már ismertek egy páran.. :)
  • v150r
    jó, hát persze, így már érthető.
  • nandorb
    hat most te se mondana mast pl. ha itt elnel,nem attol felek hogy vki. gunyol mert magyarul beszelek vagy vmi. hasonlosag de nembirok allanodan ugy csinalni hogy pro magyarul tudo haverom nemert semmit se szerbul...mert mikor vki. beszel minden egyes szavat lefordit maganak magyarra mert szerbul nemkepes gondolkozni...
  • v150r
    "vki. osztalyozza hogy beszelek magyarul vagy kapok erte penzt,vagy mivan?"
    jót röhögtem most így estére, köszi nándor (ezt most pozitívan mondom)
  • nandorb
    bazdmeg mien nehez felfogni azt hogy nemfog kelleni annyira a magyar nyelv en megis szerbiaban elek ahol nem a magyar nyelv az elso hanem a szerb... ami elegge nehez igy ahogy van... szerbul tanulok es nem magyarul szerb munkahely lesz... helyesirasomat nem alkalmazom 1forumon se,a hosszabb mondatokat meg igaz nemtok vmi. jot leirni de minek vki. osztalyozza hogy beszelek magyarul vagy kapok erte penzt,vagy mivan?
  • igor90000
    Egyik CoD-os barátom felhasználó neve volt ez aki leugrott egy panel 10. emeletéről, csak hogy örülj. Mindig megmosolyogtatnak az ilyen internet-harczos hozzászólások. Nagyon szép dolog ez a kemény gyerek vagyok bárkinek beszólok, ha valóságban is ilyen vagy akkor gratulálok hozzá sok igaz barátod lehet akik elviselnek téged :) (fórumon se nagyon szeretnek, elképzelem milyen elnyomott lehetsz valóságban). A másik meg az hogy remélem felfogod amit mondok és nem értelmezed félre mert gyakori a korlátozott kommunikációs képességekkel bíró emberek körében( mert észre vettem hogy nehézséget okoz a többszörösen összetett mondatok értelmezése).
  • nandorb
    igor szerb vagy? egyik szulod szerb-e? mert a neved nagyon szerb...
  • igor90000
    Jajj istenem csak poénkodtam .
    Amúgy meg ha mész majd állásinterjúra akkor ott se kérdezhetik meg azt hogy hány éves vagy és milyen a családi állapotod stb., elméletileg törvényellenes megkérdezni, de hát itt mindent szabad.
  • lackoxx
    ÉN végig nyomtam az extremet és nagyon király volt a vége !lol
    és fölvetem egy minigant nagyon jó volt vele játszani csak úgy szete szét
    a zombikat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D