Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Router mögül játszotok? Akkor talán IP bann.
Legalábbis nemtom mi másból tudná a nexon mint az IP-cím, h ua. a user regelt más emillel. És akkor a tesód bannja miatt szívhatsz te is.

Amúgy ugyanez kicsit másképp: ha ip-bannolást használ a nexon, megoldja azt egy IP-renew? (ok, hogy általában dinamikus IP kiosztást használnak a szolgáltatók, de elég hosszú szokott lenni a lease)

Én még mindig ezen az emilcím változáson pörgök.
Gondoltam ha nem megy a csere, akkor egye kutya, vesszen az eddigi eredményem (jó, nektek nem nagy szám, de nekem így 70 felé) és kezdek egy új reget.

De ha nekem is az lesz mint Marteentf2-nek, akkor két szék között...

okosszöszi26
közben rájöttem thx

|Származási hely: Degec|

okosszöszi26
valaki árulja már el nekem gyíknúbnak, hogy a kib@szott upgradeable fegyvereket hogyan lehet kib@szottul upgradelni?

Úgy látom lasssan süllyesztõ ez a game is... :/

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Sziasztok!
Lenne 1kérdésem!
Mikor regisztrálok egy új accot CA-ba és beakarok lépni a játékon belül akkor aztírja ki hogy bannolva vagyok örökké,ez miért van?
(Tesómat lebannolták pár hete mert több accon jáccot 1géprõl és engem is de én nem csináltam ilyet!) mi lenne a megoldás hogy nekapjak azonnali bannt õ tudott reggelni még pár hete én már nem!
Mert az nexonusa, ez meg nexoneu, de te mindkét helyen ugyanazzal a névvel és emillel regeltél, te gyík!

Csak, hogy magamat is moderáljam ha baromságokat mondok 😊

Lehet paranoiás vagyok, de ez az oldal szerintetek rendben van: www.nexon.net?

A mailemet akartam változtatni - a "hivatalos" oldalon belépve (en.nexoneu.com) nem tudtam, itt belépve viszont lehetett volna.
Mondjuk már beléptem, úgyhogy lehet lesz egy feltört regem, de legalább az új mailemet nem adtam ki.

Azért kezdtem el gyanakodni, mert a Nexonos fórumokon email/change keresésre nyoma sincs neki. Sõt! Minden hasonló topikban az volt a válasz, hogy nem lehet...

Sziasztok!

Elöször is had kérjek elnézést nem ismerem a hosszú 'ö'-t, mint betût.

Szóval valamikor régen elég sokat kockultam eme játékkal és nem csak idõt de elég sok pénzt is öltem bele. A helyzet úgy áll, hogy teljesen le szeretnék számolni a gamer múltammal ezt viszont csak úgy tehetem meg, ha megszabadulok az összes játékban az összes accountom-tól. Ha netán érdekel valakit keressen meg az andrew.lazar.jrgmail.com email címen, és megbeszéljük a részleteket. ( 5 perma fegyó, magas rank, rentgeteg xtra és jó reputációk )

Nem hirdetésnek szántam a postot.

Üdvözlettel: Jeremias
Borzgy
Tévedtem az elõzõ hozzászólásomban, ugyanis nem kell ott lennie a jobb alsó sarokban annak a fehér csíknak, mely adatokat jelez. A report hiba nélküli.

Már csak a reportoló szándékával nem értek egyet, meg a képek használatával (régiség..). De ezt a véleményemet megtartom magamnak.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Borzgy
Én ezt már nem is akartam leírni, de látom megtette más helyettem.
Nem csak a dzsozefin nevezetû player-t bannolták, hanem a r0ny0 névre hallgató-t is. Ugyanaz a személy ,egy ugyanolyan szánalmas reporttal.
A vicc az, hogy a képek láthatóan kb. 3/4 évesek vagy többek. A másik az, hogy a CA-ban készült képeken mindig ott van a jobb alsó sarokban, hogy mikor készültek. Ezeken természetesen nincsenek ott. Tehát nem csak a reportoló játékos (nevet direkt nem mondok, meg szerintem mindenki tudja mirõl van szó) a balfasz, hanem maga a NEXON, hogy a saját maga által kiállított report szabályait nem tartja be. Szánalmas.

Az ilyen Nexon balfaszkodások miatt is megy el egyre jobban a kedvem a játéktól, de fõképpen a játékosok (fõleg a paraszt magyarok) teszik a játékot szó szerint "szarrá".
Úgyhogy kitartást.

Az ESL-re meg a WOGL-re kb. 1 hete találtam rá és egészen bejövõsek. Majd meglátjuk hogy, s mint lesz. 😊 Ajánlom mindenkinek!

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Ez egy elég gyakori jelenség, amikor kifagy maga a szoba a szerveren.

@54N3: Sajnos igen, van egy pár ember a magyarok közül, aki ott tesz keresztbe egymásnak, ahol tud. Az ilyenekrõl inkább nem is mondok semmit.

Olyan volt-e valakinek, hogy mozogni tudott a pályán, de mindenki mást csak helyben futva látott és legyilkolni sem tudott?
Vagy már volt mindenkinek, csak én úsztam meg eddig... 😊

Már másodszor jött elõ. És olyankor kilépni sem tudok azonnal, csak jókora késleltetéssel. Mikor végre sikerül visszamennem a lobbiba, már mindenki kint van.

Kicsit olyan, mintha mindenki egyszerre abbahagyta volna a játékot, csak nekem nem szólt volna senki 😊

Hát ez LOL
Önkényesen moderálom kicsit:
"... EZEK tényleg ennyire fogyatékosak? Ilyen szarok miatt repoltoljáK egymást?Csak azért mert utáljáK egymást? Van valami harc a magyar klánok között(Mementó lófasz vs többiek) vagy mi?Beszarok..alig van magyar játékos és EZEK ilyenekkel szarakodNAK..mert az megint más ha valaki csal...."

A többi maradhat ahogy van.

Esetleg: "Ebben van valaki közületek: http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=453496", majd jöhet a lebaszás.

De lehet csak túl öreg vagyok már a fórumozáshoz.

Üdv! Elég rég óta olvasom ez a fórumot és a Ca fórumját.Megfogadtam hogy sose fogok ide regisztrálni mert nem és kész..De valamelyik nap kiszúrtam egy reportot..és nem az elsõ( http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=453496). Ti tényleg ennyire fogyatékosak vagytok? Ilyen szarok miatt repoltoljátok egymást?Csak azért mert utáljátok egymást?Van valami harc a magyar klánok között(Mementó lófasz vs többiek) vagy mi?Beszarok..alig van magyar játékos és ti ilyenekkel szarakodtok..mert az megint más ha valaki csal.Mellesleg ahogy itt olvasgattam egész jókat röhögtem..a fél társaságot bannolták már hack miatt.Volt szerencsém 1-2 magyar klán ellen játszani(mindenki szerint csaltunk) annó,mondanom sem kell hogy milyen szép anyázás lett a vége,persze nem mi kezdtük,sõt nem is folytattuk.Ami a "profi" játékosokat illeti ajánlanám figyelmetekbe a következõ 2 oldalt : esl/wogl(sajnos jelenleg nem túl aktívak)

Tisztelettel: 54N3-The Movement-Team Hungary
Most milyen képességek vannak,és hogyan lehet Õket használni??

Végezetül nem is lett olyan vészes, de hál' Istennek ki lehet kapcsolni. ÉRdekes, hogy Bull Terrieren is használható.

Az idõ megválaszolta kérdésem, kiváncsian várom a holnapi patch-et. 😊

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy az 5 shotos eventre azt írja hogy
szept 6.ig tart. Kiváltani a cuccokat akkor 6. 23:59-ig, vagy 5. 23:59-ig lehet? Szerintem a szerver-karbantartás miatt 6. 23:59-ig, de nem vok benne biztos. Amúgy lehet tudni, lesz-e most patch?

Borzgy
A célzásnál a lélegzetvétel, benntartás az talán annyira nem is rossz, de ez a "HP esik az emberbõl, akit megöltem" szisztéma nem bejövõs de nagyon.

csak hogy tudják, mirõl beszélsz:

Úgy látom, épp idõben hagyom ott a játékot. Nemsokára érkeznek speciális képességek a karakterek számára. Vicc az egész.

IGN: Zaraki

+1 😊
„te meg mirõl beszélsz? profi játékos az, akinek fizetnek, h játszon. combatban nincs ilyen. hátbaszúrás??? ezt nem is tudom értelmezni.”
Nagyon jól tudod, hogy nem az e-atlétákra gondoltam.

Borzgy
Csoda történt: unbannolták a barátomat. (akirõl postoltam)
Elvileg átvizsgálták a gépét, hogy van-e rajta valamilyen hack progi, és végül visszaadták az accountját.
Most jófej volt a nexon?

Ui.: Bocsa a dupla post-ért.

Borzgy
Mostanában igencsak furcsán bannolnak nexonék. Eddig is ilyenek voltak, de most sokkal "brutálisabban".
Múltkor nézegettem egy kicsit reportokat, hogy ezek tényleg ilyen sügérek lennének-e?
Volt egy olyan eset (pontosan nem tudom hogy volt), hogy egy gyerek a szobában egyezkedni akart az ottani elit modival, hogy akit õ kiszemel azt kickelje, bármit is csinált. Az elit modi nem volt hajlandó ebbe belemenni és kickelte ezt a személyt. A követelõzõ egyed reportolta nem tudom milyen indokkal. Másnap bannolták az elit modis csávót emiatt az indok miatt.
És ez igaz.

Szóval kezdik elvetni a súlykot. Vigyázni kell, mert ha nem teszed azt, amit mások parancsolnak neked játék közben, repülsz. Szánalom.

érdekes. mi értelme lett volna amúgy beleglitchelni abba a dobozba? nem az elsõ idióta bann. akiket meg tényleg bannolni kellene, azokkal nem foglalkoznak. van fent 1-2 reportom, mindegyik egyértelmû, mégis játszhatnak tovább.
Borzgy
Nexon újabb alkotása:
a serverük laggja miatt bannolni valakit...

Haveromat most bannolták. Miért? Quarantine-on egyedül õ volt zombi 5 db m32 ellen. Showdown-on akart feljutni a tetõre (kamionon keresztül). Elkezdték lõni és a server lagg miatt belelaggolt a közelben lévõ dobozba. Screenelték és feltették glitching néven reportként. Röhejes nem? Eleinte nevettünk.
Aznap éjfél elõtt pár perccel jött a bann. Na LOL.
Írt is levelet, természetesen leszarják. Másik barátom írt nekik levelet, azzal a címszóval, hogy mit is csináljon ha ilyen probléma merül fel? Nexon visszaírt (!): "Nézd meg a netedet, hogy laggolsz-e, valamint nézd meg a gépedet, hogy bírja-e a játékot. Játék közben meg leave-elj."

Kérdem én, nem szánalmas?
A report:
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=450220

Vigyázzatok nehogy laggoljatok, mert még a végén bannolnak érte!

nem a játékbeli teljesítményére mondtam, h komoly, hanem amit mûvelnek a fórumon, arra. fel akarja jelenteni a rendõrségen netes játék miatt??? aztakurva! van azért itt értelmi színvonal rendesen.

ezekrõl a "pro playerek"-rõl meg annyit, hogy a normális játékhoz nem sok köze van annak, ha csak kisrangú noobok ellen játszanak kill creeken és folyamat spawnkillelik õket. ez még hagyján, de ráadásul ez mellett még azt is hiszik magukról, hogy mekkora játékosok. azokról a balfaszokról meg ne is beszéljünk, akik annak örülnek, hogy sector25-ön végig a bázison campelnek, és h mekkora kd-kat csinálnak!

@kzoard: "Sajnos sok magas rangú és profi játékos lett ilyen hátba szúrás áldozata." te meg mirõl beszélsz? profi játékos az, akinek fizetnek, h játszon. combatban nincs ilyen. hátbaszúrás??? ezt nem is tudom értelmezni.
Rocsoék klánja eléggé tenyérbemászó banda, powerleveles arcok jóformán. Hogy csalna, hááát, nem hinném, mondjuk elég durva ennyi accolade egyetlen nap alatt. Vagy nagyon ráér a srác, vagy tényleg powerlevel megy. De inkább mindkettõ.

Ezen mi komoly ? 😮 én unbit nyomtam 4v4 ctf-en CW-n...
Amugy meg Kill creeken nem nehéz ennyi accloadest szerezni ahol minden noob campel a basen.
Gondolom valakinek szúrta a szemét, hogy vannak HC kockák is a játékban, aztán feldobta, hátha bannolják. Sajnos sok magas rangú és profi játékos lett ilyen hátba szúrás áldozata.
Egyébként azt sem értem, hogy Nexon miért powerleveling és hasonló okok miatt dobál, miközben szép lista van a játék hibáiról.

Most kivan? Jól gamel vagy csiiiiiter?
nagyon komolyan nyomják a srácok!

1.

2.
okosszöszi26
ne jöjjenek
nem hiányoznak

Nyugi, jönni fognak. Idõ kérdése.

okosszöszi26
Hova lettek a hekkerek?
tavaly még tele volt ez a game hekkerekkel
azért is hagytam abba, mert qrvára undorító volt játszani
ehhez képest most tök jó!
valamit csináltak a hackshield-el, vagy csak update után vagyunk, és még nincsenek készen az új hekkek?

remélem így marad, mert végre nyugodtan lehet játszani

Ez alapján a Blood Money-s update után egy hétig 100% XP/GP.
A szorzóra az +200EXP/+25GP boots itemet értette, ami mellé be lehet rakni a sima szorzókat is.

Borzgy
Azt te hol olvastad, hogy "elfogy a szorzó"? O.o
Update-be van írva és ott nincs kiírva, hogy mettõl meddig van. Úgyhogy szerintem még jó sok ideig lesz, mivel ez nem event 😊

ja ja :S de elfogy a szorzó akk minden a régi....
se blood money, se karantén
Mindegy, valami más lesz a bibi. Ha rátalálok valami infóra, itt úgyis leírom majd. Üdv

roland4
van NOD de abba tudom hogy kell, de am kikapcsoltam a tüzfalat de még mindig bekapcsoltat ir xD
Alatta van a "kikapcsolva" funkció 😄 Nincs is más tûzfal a gépeden? Valami vírusírtó vagy ilyenek?

roland4
XP-m van de nemtudom hogy kell kikapcsolni a tûzfalat... bemegyek a vezérlõpultba ott a biztonsági központ és ottvan atüzfal kivan irva hogy bevan kapcsolva de nem tudom h kell kikapcsolni <#rinya>
Elõfordulhat, hogy a tûzfalad blokkolja a kapcsolódást, és channel megadásakor nem enged tovább. Kapcsold ki a tûzfalad és úgy próbáld. Vagy nem tudom milyen windows van fent nálad, lehet, hogy valami nem kompatibilis a cuccal. Igazából ez az a probléma, amire nincs általános gyógyszer. Próbálgatni kell, ha más nem, majd a következõ patch megoldja talán.

az is nexon, hogy ugyanarra a hibára mindenkinek más megoldás jön be 😞
nekem ez a hiba úgy szokott megoldódni, hogy 3-4x újraindítom a játékot - de gondolom ezen már 100x túlvagy, tehát neked ez nem jött be...

Adriatic, küldtem privet, írd meg lécci hogy kell belépni! Köszi!

Akkor sztem nem az lesz a baj, amire gondoltam elõször. Épp a gyakori hibákat nézem ca oldalán, de ez persze nincs köztük.

roland4
aha, elkezd connectelni , de hiába várok nemcsinál semmit vagy kiirja hogy The connecting to the server has ended, vagy ha megnyomom az entert vagy akármit ugyan zet kiirja.
Elkezdtem feltölteni a Hshield mappámat, eltart egy darabig. De most nézem, hogy mit is írtál korábban. Tehát maga a játék elindul, és csak a channel választásánál dob ki, igaz?

roland4
mindig nem jó 😞