Combat Arms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis nemtom mi másból tudná a nexon mint az IP-cím, h ua. a user regelt más emillel. És akkor a tesód bannja miatt szívhatsz te is.
Amúgy ugyanez kicsit másképp: ha ip-bannolást használ a nexon, megoldja azt egy IP-renew? (ok, hogy általában dinamikus IP kiosztást használnak a szolgáltatók, de elég hosszú szokott lenni a lease)
Én még mindig ezen az emilcím változáson pörgök.
Gondoltam ha nem megy a csere, akkor egye kutya, vesszen az eddigi eredményem (jó, nektek nem nagy szám, de nekem így 70 felé) és kezdek egy új reget.
De ha nekem is az lesz mint Marteentf2-nek, akkor két szék között...
|Származási hely: Degec|
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Lenne 1kérdésem!
Mikor regisztrálok egy új accot CA-ba és beakarok lépni a játékon belül akkor aztírja ki hogy bannolva vagyok örökké,ez miért van?
(Tesómat lebannolták pár hete mert több accon jáccot 1géprõl és engem is de én nem csináltam ilyet!) mi lenne a megoldás hogy nekapjak azonnali bannt õ tudott reggelni még pár hete én már nem!
Csak, hogy magamat is moderáljam ha baromságokat mondok 😊
A mailemet akartam változtatni - a "hivatalos" oldalon belépve (en.nexoneu.com) nem tudtam, itt belépve viszont lehetett volna.
Mondjuk már beléptem, úgyhogy lehet lesz egy feltört regem, de legalább az új mailemet nem adtam ki.
Azért kezdtem el gyanakodni, mert a Nexonos fórumokon email/change keresésre nyoma sincs neki. Sõt! Minden hasonló topikban az volt a válasz, hogy nem lehet...
Elöször is had kérjek elnézést nem ismerem a hosszú 'ö'-t, mint betût.
Szóval valamikor régen elég sokat kockultam eme játékkal és nem csak idõt de elég sok pénzt is öltem bele. A helyzet úgy áll, hogy teljesen le szeretnék számolni a gamer múltammal ezt viszont csak úgy tehetem meg, ha megszabadulok az összes játékban az összes accountom-tól. Ha netán érdekel valakit keressen meg az andrew.lazar.jr
Nem hirdetésnek szántam a postot.
Üdvözlettel: Jeremias
Már csak a reportoló szándékával nem értek egyet, meg a képek használatával (régiség..). De ezt a véleményemet megtartom magamnak.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Nem csak a dzsozefin nevezetû player-t bannolták, hanem a r0ny0 névre hallgató-t is. Ugyanaz a személy ,egy ugyanolyan szánalmas reporttal.
A vicc az, hogy a képek láthatóan kb. 3/4 évesek vagy többek. A másik az, hogy a CA-ban készült képeken mindig ott van a jobb alsó sarokban, hogy mikor készültek. Ezeken természetesen nincsenek ott. Tehát nem csak a reportoló játékos (nevet direkt nem mondok, meg szerintem mindenki tudja mirõl van szó) a balfasz, hanem maga a NEXON, hogy a saját maga által kiállított report szabályait nem tartja be. Szánalmas.
Az ilyen Nexon balfaszkodások miatt is megy el egyre jobban a kedvem a játéktól, de fõképpen a játékosok (fõleg a paraszt magyarok) teszik a játékot szó szerint "szarrá".
Úgyhogy kitartást.
Az ESL-re meg a WOGL-re kb. 1 hete találtam rá és egészen bejövõsek. Majd meglátjuk hogy, s mint lesz. 😊 Ajánlom mindenkinek!
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
@54N3: Sajnos igen, van egy pár ember a magyarok közül, aki ott tesz keresztbe egymásnak, ahol tud. Az ilyenekrõl inkább nem is mondok semmit.
Vagy már volt mindenkinek, csak én úsztam meg eddig... 😊
Már másodszor jött elõ. És olyankor kilépni sem tudok azonnal, csak jókora késleltetéssel. Mikor végre sikerül visszamennem a lobbiba, már mindenki kint van.
Kicsit olyan, mintha mindenki egyszerre abbahagyta volna a játékot, csak nekem nem szólt volna senki 😊
"... EZEK tényleg ennyire fogyatékosak? Ilyen szarok miatt repoltoljáK egymást?Csak azért mert utáljáK egymást? Van valami harc a magyar klánok között(Mementó lófasz vs többiek) vagy mi?Beszarok..alig van magyar játékos és EZEK ilyenekkel szarakodNAK..mert az megint más ha valaki csal...."
A többi maradhat ahogy van.
Esetleg: "Ebben van valaki közületek: http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=453496", majd jöhet a lebaszás.
De lehet csak túl öreg vagyok már a fórumozáshoz.
Tisztelettel: 54N3-The Movement-Team Hungary
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az 5 shotos eventre azt írja hogy
szept 6.ig tart. Kiváltani a cuccokat akkor 6. 23:59-ig, vagy 5. 23:59-ig lehet? Szerintem a szerver-karbantartás miatt 6. 23:59-ig, de nem vok benne biztos. Amúgy lehet tudni, lesz-e most patch?
IGN: Zaraki
Nagyon jól tudod, hogy nem az e-atlétákra gondoltam.
Elvileg átvizsgálták a gépét, hogy van-e rajta valamilyen hack progi, és végül visszaadták az accountját.
Most jófej volt a nexon?
Ui.: Bocsa a dupla post-ért.
Múltkor nézegettem egy kicsit reportokat, hogy ezek tényleg ilyen sügérek lennének-e?
Volt egy olyan eset (pontosan nem tudom hogy volt), hogy egy gyerek a szobában egyezkedni akart az ottani elit modival, hogy akit õ kiszemel azt kickelje, bármit is csinált. Az elit modi nem volt hajlandó ebbe belemenni és kickelte ezt a személyt. A követelõzõ egyed reportolta nem tudom milyen indokkal. Másnap bannolták az elit modis csávót emiatt az indok miatt.
És ez igaz.
Szóval kezdik elvetni a súlykot. Vigyázni kell, mert ha nem teszed azt, amit mások parancsolnak neked játék közben, repülsz. Szánalom.
a serverük laggja miatt bannolni valakit...
Haveromat most bannolták. Miért? Quarantine-on egyedül õ volt zombi 5 db m32 ellen. Showdown-on akart feljutni a tetõre (kamionon keresztül). Elkezdték lõni és a server lagg miatt belelaggolt a közelben lévõ dobozba. Screenelték és feltették glitching néven reportként. Röhejes nem? Eleinte nevettünk.
Aznap éjfél elõtt pár perccel jött a bann. Na LOL.
Írt is levelet, természetesen leszarják. Másik barátom írt nekik levelet, azzal a címszóval, hogy mit is csináljon ha ilyen probléma merül fel? Nexon visszaírt (!): "Nézd meg a netedet, hogy laggolsz-e, valamint nézd meg a gépedet, hogy bírja-e a játékot. Játék közben meg leave-elj."
Kérdem én, nem szánalmas?
A report:
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=450220
Vigyázzatok nehogy laggoljatok, mert még a végén bannolnak érte!
ezekrõl a "pro playerek"-rõl meg annyit, hogy a normális játékhoz nem sok köze van annak, ha csak kisrangú noobok ellen játszanak kill creeken és folyamat spawnkillelik õket. ez még hagyján, de ráadásul ez mellett még azt is hiszik magukról, hogy mekkora játékosok. azokról a balfaszokról meg ne is beszéljünk, akik annak örülnek, hogy sector25-ön végig a bázison campelnek, és h mekkora kd-kat csinálnak!
@kzoard: "Sajnos sok magas rangú és profi játékos lett ilyen hátba szúrás áldozata." te meg mirõl beszélsz? profi játékos az, akinek fizetnek, h játszon. combatban nincs ilyen. hátbaszúrás??? ezt nem is tudom értelmezni.
Amugy meg Kill creeken nem nehéz ennyi accloadest szerezni ahol minden noob campel a basen.
Egyébként azt sem értem, hogy Nexon miért powerleveling és hasonló okok miatt dobál, miközben szép lista van a játék hibáiról.
tavaly még tele volt ez a game hekkerekkel
azért is hagytam abba, mert qrvára undorító volt játszani
ehhez képest most tök jó!
valamit csináltak a hackshield-el, vagy csak update után vagyunk, és még nincsenek készen az új hekkek?
remélem így marad, mert végre nyugodtan lehet játszani
|Származási hely: Degec|
A szorzóra az +200EXP/+25GP boots itemet értette, ami mellé be lehet rakni a sima szorzókat is.
Update-be van írva és ott nincs kiírva, hogy mettõl meddig van. Úgyhogy szerintem még jó sok ideig lesz, mivel ez nem event 😊
se blood money, se karantén
nekem ez a hiba úgy szokott megoldódni, hogy 3-4x újraindítom a játékot - de gondolom ezen már 100x túlvagy, tehát neked ez nem jött be...
Adriatic, küldtem privet, írd meg lécci hogy kell belépni! Köszi!