4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
hitman08 #3286 Nem is rossz, zsinórban a következők estek a tatyóból: 8000, 10000, 6000. Elégedett vagyok, már csak egy 100.000-es hiányzik. Minimum :D -
hitman08 #3285 Ja, elég sokan kapnak egy-egy 25ezres táskát, én persze rendre lemaradok róla. -
Adriatic #3284 25.000 volt a max ebben az eventben. (de ismerek olyat, akinek 500.000) -
hitman08 #3283 Ma rendkívüli szerencsémnek köszönhetően 8000 GP ugrott elő a táskából. Ilyen se volt még, na meg a 2-3 ezrek után mindenképp előrelépés :) -
#3282 mindig fog jönni valami új, valami jobb, amit kezdő áron csillagászati összegekért lehet megvásárolni, mert az jó! most még relatíve középúton vagyunk egy-egy újabb széria bejelentéséig, amit mit sem bizonyít jobban, hogy sorra jönnek az új, nem referenciahűtéses vga-k, húzott változatok. a core i7 kivételével minden intel proci (c2d főleg) ugyan olyan magas áron mozog, mint egy, vagy két évvel ezelőtt, és például én remekül meg is vagyok ezekkel az eszközökkel. teljesen felesleges véleményem szerint top class gépet venni, mert nem fogod kihasználni, és az 5-800as táp meg csak pörög és pörög. olyat kell venni, amit a későbbiekben lehet újítani és folyamatosan fejleszteni. ehhez egyszer kell venni 5-6 évente egy stabil alapot, aztán a többi megy magától. -
hitman08 #3281 Persze, fostosak a szervereik, nyögnek a millió egyidejű kapcsolat alatt. Van aki laggol tőle, van aki nem, és akad olyan is, aki képtelen belépni. A szerencséseknek különösebb probléma nélkül fut a program. Ma én is közéjük tartoztam. -
Remalom18 #3280 Am már várom a következő évet. Összegyűlik annyi pénz hogy vegyek egy fain gépet és megyek majd CoDozni, addig marad a CA, na meg persze azért se érdemes most gépet venni, mert jönnek az újítások vidikarik terén, ATIná a Barts, 6000es hd kártyák, talán az intelnél is lesz valami cpu újítás, vagy az 2012 lesz? franc tudja. -
Remalom18 #3279 Szoktam én is Folyamatkezelőben lelőni és újra indítani, de ha kivárom legalább elszívok egy cigit, megiszom egy kávét, stb :D aztán a channelnél még 1 cigi xd. Am ez miért van? Nem bírják a több millió playert? Bezzeg verik a mellüket hogy mennyien vagyunk, csak ellátni nem tudnak minket. -
hitman08 #3278 Amikor az istenért se akar kapcsolódni, nehogy kivárd! Ha kb 2 percen belül nincs semmi, lépj ki és kezd előlről. Én is jártam már hasonlóképpen, előfordult, hogy az ötödik vagy hatodik login volt csak sikeres. Próbálkozni kell, de ne várd acsodát, ha nem tudsz viszonylag hamar belépni. -
Remalom18 #3277 10 perc várakozás Connecting to server. behozza, rámegyek Alphára. Connecting to server megint 10 perc. 20 perc múlva. Rámegyek gamelni, 2 perc múlva. Kritikus error, most bezárul a CA. 22 perc elment az életemből. Beperelem, MINDET!!! -
Sadax #3276 köszi szépen a segítséget :) -
Remalom18 #3275 -2 10061 Akkor is megszokott jelenni, ha olyan klienst töltöttél le ami régebbi, és szarul van megadva a szerver elérési címe. Orvoslni azzal lehet hogy felmész a nexon eu hivatalos honlapjára és a sima Nexon downloadert töltöd le ami a 1.01 gigás fájlt tölti le és azt telepíted, nem pedig a Bigdownloados meg egyéb fájlmegosztós kakikat. Onnan tudom mert nekem is a Version checkingnél kidobott egy ilyen Can not connect to server Error XY. aztán próbálkoztam addig amig rá nem jöttem hogy kaki klienst töltöttem le, ennyi az egész, nem kell hozzányúlni a védelemhez. -
hitman08 #3274 Ez akkor jelenik meg, ha a játék képtelen kapcsolódni a szerverhez. Előfordulhat, h a tűzfalad blokkolja, de valószínűbb, hogy csak nincs szerencséd és a hatalmas forgalom mellett egyszerűen nem enged fel a játék. Próbálkozni kell egy ideig, ha utána sem megy, nincs nagyon mit tenni, modemet/routert indíts újra, csak lesz vele valami. Egyértelmű megoldást sehol sem találtam rá, de sokan találkoznak hasonló hibaüzenettel. Legtöbb helyen azt írták, ki kell várni a megfelelő alkalmat a csatlakozáshoz. -
Sadax #3273 Sziasztok.
Esetleg tudjátok, hogy ez a hibakód mit akar jelenteni és hogy lehet megoldani? -2/10061 -
Adriatic #3272 connecting to server. please wait... fos az egész! -
Seat #3271 lol
"connection lost,server ended" :D
fiuk megint belehuztak a 7végén :)
-
GirondinsHUN #3270 Nálam "a művelet nem hajtható végre".. :( 1 óra múlva benézek a játékba, hogy mekkora a lagg.. -
hitman08 #3269 Tegnap kipróbáltam valamit, nem tudom mennyire van szerepe abban, hogy kevesebbet laggolok, azért gondoltam megosztom itt a jónéppel. Tehát, CA ikonra kattintva elindul a program ugye, de a GAME START gomb előtt még nyitunk egy feladatkezelőt(CTRL+ALT+DEL). Ott a folyamatok fülre kattintva keressük meg a CombatArms.exe nevűt. Jobb egér rajta, prioritás beállítása opción belül pedig a valós idejűt kell benyomni. Úgy vettem észre, hogy ezt minden indítás előtt el kell játszani, de mintha kevésbé laggolna tőle a játék. Nálam legalábbis így történt. Nem lagg-mentes, de játszhatóbb mint alapban. Aki gondolja, próbálja ki. -
GirondinsHUN #3268 Ennyi pénzből egyszerűen nem értem mért nem lehet normálisan megcsinálni a játékot. Élvezhetetlen az egész akkora lagg van. Szánalmas az egész. -
kzoard #3267 Sosem értettem miért nem tudják rendesen karbantartani az oldalt, pedig annyi névleges karbantartási szünet van, hogy csak na. Bár lehet, hogy ha nem flash lenne a fele oldal, könnyebb dolguk volna. -
hitman08 #3266 Hogy konkrétan mit kapsz adott rangnál, csak az amcsi oldal mutatja.
Íme:
http://combatarms.nexon.net/ClansRankings/RankRequirements.aspx
-
Icemat #3265 Nincs véletlen valami listád hogy meik szinten mit ad????
(A rendes honlapon sztem még a régi van.................) -
hitman08 #3264 Ezek mind GP/XP vadászok. Egyértelmű, hogy cabinnal lehet a leggyorsabban fejlődni, viszont el is szokik mellette az ember a rendes játéktól. Én néhány kör után azonnal megunom a cabint, mellette én sem értem hogyan tud valaki egész nap zombikat bámulni. Legutóbb talán a 100%-os eventen voltam cabinon. Azóta sem. -
hitman08 #3263 Okés :) -
Adriatic #3262 nem értem mi élvezet van abban, h egész nap a zombikat kergetitek igazi ellenfelek helyett. -
Icemat #3261 A képre értettem.............És én nem tuttam hogy mind1iknek jár...........................................:) -
hitman08 #3260 Mit szereztél? Minden major 2-esnek jár az elit mod. De ha jól látom, ez nem a te karaktered. -
Icemat #3259 -
Icemat #3258 Nézzétek mit szereztem............... -
hitman08 #3257 Jelentem pár perce ismét összeomlott a rendszer, ha be is tudok lépni nagy nehezen, nincs clan chat, nincs messenger. Nem tudok játékba belépni, pár perc után azonnal lefagy a program ismét. Mi a jó büdös fenét csinálnak ezek a marhák ott a Nexonnál?!? Hihetetlen... -
Icemat #3256 Na tomek mit mondtak a klán társaid??
:) -
mtomekhun #3255 Üdv Niggerek!
Tagfelvétel lenne vagy mi a csecs..
Keresünk aktív és jó játékosokat.
Ödv dirtnek :) -
mumeen #3254 Azelőtt már vagy egy hónapja nem vettem hozzá távcsövet,tehát szerintem bug:D
De örülök neki:D -
hitman08 #3253 Lehet, hogy mikor vetted egy hétre még hátravolt pár nap a távcsőből, és így csak hozzáadott 7 napot az idejéhez. Vagy szimplán egy bug. -
mumeen #3252 Sziasztok!
Az hogy lehet,hogy én már másfél hete vettem egy távcsövet az m16-osomhoz egy hétre,de még mindig nem járt le...:D -
hitman08 #3251 TPG pofátlanul jó műszer, eddig M200-al toltam, de egyértelmű, hogy váltanom kellett :) -
Sayate96 #3250 Hell all:D
egy kis helyzetjelentés: nagy a lagg. nem kicsit. nagyon. konkrétan az álló ellenfelet nem tudtam lelőni... mert nem is állt. szal annyira untam már a laggot, hogy otthagytam a p90-anaconda black-es karimat.
A másik: TPG-1 és TPG-1 Pro. Nagyon jó fegyverek (nekem a TRG-21 jutott egyből az eszembe:D). Szal akinek szintje vagy eniksze van hozzá, annak megéri. -
Icemat #3249 Csöcs mindenkinek
Tagfelvétel a "SteelSeries" be
Amit tudok/tudunk nyujtani
Perma embléma <===ki nem szarja le? XD
Elviselhetö társaság-Jó gamerek
Aktyv tagok
Ha van kedved/kedvetek gyertek,klánok is jöhetnek
Jah 1 K*rva fontos dolog,1,30 alatt ne nagyon jelentkezz..........(Tudára értem)
PL 0,50 el nem tudom elhinni senkinek hogy über brutál jo gamer.............-.- -
Seat #3248 SURE! THIS EVENT SUCKS!!! :D
bekaphatják! tegnap este olyan laggolás volt ami még a boldog békeidőkben sem.... :D
Köszi szépen! -
hitman08 #3247 Eventről tömören: iszonyú egy fos ötlet. A lényeg röviden. 5 darab GM, azaz játékmoderátor cirkál a következő napokban a szervereken, és hoznak létre bizonyos időközönként szobákat, amik persze jelszavasak. Amint ez megvan, megaphone-on feltesznek egy kérdést, amire a helyes válasz jelenti a szoba jelszavát. Például mennyi NX-be kerüle a tracker knife 30 napra? A helyes érték lesz a jelszó. Persze ehhez a jó szobát is meg kell találnod, mindezt időben, hogy egyáltalán beférj a játékba. S ha mindezek után még az első 3-5 helyen is sikerül végezned játékmódtól függően, akkor kapsz egy egyszer használatos kódot, amit beválthatsz egy táskára. Hangyányit van csak túlbonyolítva, ahányszor csak ráakadtam egy GM-re, nem csinált semmit, a lobbyban piknikezett, nem volt türelmem kivárni, mire csinál egy eventes szobát. THIS EVENT SUCKS!!! :D