4406

Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • PremiumLS
    Zaraki végre megtaláltam a hobbim :D elkezdtem gyüjteni XD
  • hitman08
    Ha jól tudom te NX-ből fegyverkezel, nem értem hát problémád. Aki GP-ből gazdálkodik, mint például jómagam is, hidd el hogy jó néven veszik a dolgot. Meg 1000 gp-t azért lehet kiegészítőkre is áldozni. ACOG, vest, valami sityak, pisztoly, ilyenek.
  • PremiumLS
    Dee most mihez kezdjek 1000GP.-vel ? kezdjek el gyüjteni?
  • hitman08
    Ne légy elégedetlen! :) Azért ahhoz képest, hogy semmit nem csinálsz érte, csak belépsz, nem rossz szerintem. Örüljünk, hogy ennyi is van.
  • PremiumLS
    Hát sajnálattal közlőm nem lesz új fireteam Eu.-ban .. Arra sajnos nem kaptam választ hogy miért nem lesz de, minden Amerikai és itt Eu.-ban is akikkel beszéltem : Endynem és a többi sráccal mind azt mondják hogy EU.-ban ne is számítsunk rá.. De érhetnek még meglepetések :D.. És persze köszönjük még 1x nexon a sok jó ajándékot
  • PremiumLS
    1000gp.. sok lesz :D köszönjük Nexon hogy arra törekedsz hogy okosan,ügyesen gazdálkodjunk.. <3..
  • Adriatic
    a gp-n kívül a többi nem sokat ér viper mellé...
  • hitman08
    Új event miatt érdemes naponta benézni, mivel 1000 gp vár majd az inboxban minden 24 órában.
  • kzoard
    Már linkeltem, de ezek szerint rád jobban hallgatnak. :)
    Ilyen blogot én is szívesen vezetnék, ha olyan gépem lenne.
  • hitman08
    Amúgy is nagyon de nagyon érik az új patch, komplett szemétdomb az egész játék jelenleg.
  • hitman08
    Nálunk Európában mindig úgy egy héttel később jelennek meg az újítások, mint Amerikában. Szóval amint az amcsi honlapon kiírják az új dolgokat, nemsokára nálunk is lesz.
  • PremiumLS
    Razor a kérdésedre válaszolva, Jeremiasék újra wowoznak... az elmúlt napokban beszéltem vele Skypeon és azt mondja hogy nem fogja újra kezdeni legalábbis egyelöre nem...
  • PremiumLS
    Sziasztok!

Nem tudom mennyire vagytok képen vele de lesz egy új fireteam ..
    Egy kis "gameplay" ízelitő http://www.youtube.com/watch?v=97-siAuf0z0

http://www.youtube.com/watch?v=kcPdgK94oTg&feature=related

Illetve az lenne a kérdésem ez mikor lesz EU.-ba?
  • PremiumLS
    d
  • Adriatic
    biztos, h nincs. egy autó árát is elköltheted nx-re.
  • Razor0909
    Nem tudja valaki mennyi perma fegyver lehet max???Vagy van egyáltalán valami korlát?
  • Adriatic
    azt szerintem csak a csaj miatt csinálta. :D
  • hitman08
    Ez azért nem semmi. Akartam venni egyetlen darab ACOG1-es irányzékot, úgy egy perc múlva meg is jelent, h vettem valamit, persze nem jelenik meg sehol. Erre nézem, hogy helyette lett egy Colt M1911-em egy napra. Berakni meg naná hogy nem tudom, mert hibát ír ki. Ja és mindezt 10. 24-es dátummal. Tehát 150 GP-ből lett egy pisztoly alakú hibám, ami használhatatlan. Szép!
  • Cungi
    én rá kattoltam bravora és megint conectingel FK NEXON xÐÐ
  • Razor0909
    Jah amúgy nem tud senki semmit Jeremiásról?Egyik napról a másikra eltünt és azóta semmi!Pedig jó volt az oldal is amit csinálgatott!
  • hitman08
    Hopp, bejutottam!!! Alpha 4-re sikerült csatlakozni, remélem ti is sikerrel jártok.
  • hitman08
    A játék maga már beenged, egészen a szerver képernyőig, utána megáll a tudomány.
  • Razor0909
    20:39!Beírom a kódot azt connecting to server....Na ez a fasza!
  • Cungi
    Valaki írjon már valami bíztatót légyszives hogy mikor lesz jó a szerver:D
  • Cungi
    8 van és nem megy :S vagy reggel 8kor?
  • Adriatic
    8tól menni fog elvileg, nyugi!
  • Cungi
    Mi a fax van a szeróval? valaki nem tudja? ez beszarás esküszöm
  • Adriatic
    jah, épp most jött ki az "emergency maintenance" event is.
  • hitman08
    Megint nem lehet bejelentkezni, szopó ág, akinek mostanság jár le a cucca. Nevetséges, hogy mennyire nem bírják az európai szerverek a terhelést. Nem hinném, hogy ne lenne pénz egy normális parkra, mikor már boldog-boldogtalan CA-zik.
  • Adriatic
    most hétvégén a "failed to login" event megy...
  • kzoard
    Mint pl ez? Új zombis map.
  • hitman08
    Elég baj ez, hogy ilyen ritkán van event, amcsiéknál orrba-szájba özönlenek, folyton van valami újítás.
  • kzoard
    Általában havonta egyszer szoktat új eventet kitűzni. 2 hét event, 2 hét pihenő, 2 hét event, 2 hét pihenő, nagyupdate, 2 hét event, 2 hét pihenő...
  • Adriatic
    nincs új event??? wtf?
  • hitman08
    Jah, a felvétel után egy hétig vannak meg ha jól emlékszem. Aztán kiürülnek az inboxból.
  • Sayate96
    nem, egy idő után el fog tűnni. asszem az is eltűnik, nem csak a gray.
  • SirAlo
    Nem tudjatok hogy lessz-e meg perma fegyver Gp-er? mert most van eleg sok gp-m es nem koltom el ha lessz;)
  • spcs
    Sziasztok. Kb. 1 hete regisztráltam én is, azóta nyomom, Csaba71 néven vagyok fent.
    Már van kb. 10 db black case vagy micsoda, csak az a gond, hogy pénzt kéne felnyomnom a kulcsok megvételére. Nem lehet valahogy másnak átadni ezeket a cuccokat?
  • hitman08
    Sokáig nekem is 4-5k volt a tető, a héten viszont bejött a dolog :)
  • Seat
    jól látja kolléga :) én is ezen vagyok már pár éve (10) 2 gép a bővíthetőekből és nem kell nagyra vágyni,fut minden az újabbakból is csak max. mediumon :)

Jah és a 6-8-10-25! GP-eknek: csíterek!
    max 4k volt eddig,de megyek is hátha rám köszön végre egy 25k-s láda :)