4406

Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • hitman08
    Jah, elég szörnyű a lagg, bár nálam gamebooster-el szinten tartható, attól függ mekkora pályán és mennyien vagyunk. Hackerek minden sarokban lesnek az emberre, miattuk rengeteg a téves vádaskodás is, ma ismét többször is csalónak hittek. Elég szomorú a helyzet, azért én kitartok, amíg lehet, bár nem tudom meddig mehet ez így tovább. IP vagy e-mail bann-t kellene fontolgatni...
  • Sayate96
    én szerintem örökké visszavonultam a Combat Armstól. Már gyenge hozzá a gépem, és hogy rohadtul laggolok, az nem állapot.
    Szóval szeretnék mindenkinek további jó és hackermentes játékot kívánni!
    Sayate ki.
  • hitman08
    De elhagyatott lett itt minden...
  • hitman08
    Lehetséges :)
  • SirAlo
    valaki be tudna venni egy clanba? 1.03-as a ratem CSM2 rang , AloHun a nevem
  • hitman08
    Jelentem ma kipróbáltam a TAR-21 jelzésű puskát, gondoltam nem lehet ez annyira rossz, mint ahogy sokan leírják. Korábban Baxstar videóját is láttam róla, ennek ellenére megvettem. Mit mondjak, tényleg hülyeség volt. Ha itech helyett egy acog lenne rajta, valamivel jobban lehetne irányítani, de az sem segítene túl sokat. Hatalmas rúgás mellé minimális sebzés társul, ráadásul akkora a szórása közelre, mint egy MAC 10-nek úgy 100 méterre :) Szóval aki teheti, tényleg kerülje ezt a fegyvert, én is a saját káromon tanultam meg.
  • Adriatic
    normális minőségű felvételt én sem tudom használni játék közben, mert játszhatatlan szintre csökken tőle az FPS.
  • hitman08
    Replay? Erre valók a videóvágásra készült programok.
  • SirAlo
    Hú, nekem a replay hiányzik ebből a játékból:( remélem majd tesznek bele, mert ha akarok pl. egy videót csinálni nem tudom előre hogy mikor sikerul pont egy Fantastic pl. és játék közbe lassít is a felvevés, szóval király lenne a replay
  • hitman08
    Különben érdemes megfigyelni, hogy fireteam hiányában alpha szerveren milyen kevesen fordulnak meg. A nyomorult cabin meg társai rengeteg játékost olvasztanak magukba, ez a black lung meg egyenesen kritikán aluli lett szerintem.
  • PremiumLS
    MG elég jó nem nagyon rángat..
  • Adriatic
    game booster 2 az jó.
  • kzoard
    Azt én is észrevettem, csak munka előtt siettem lefordítani. 70% flash elleni? Nem sokra megyünk vele. Erről az új MG-ről valaki tud valamit?
  • PremiumLS
    Komolyan mondom a faszom keresztbe áll... kibebaszotul laggolok de lehet hogy holnap már más lesz a helyzet. 22:00. felhívtam egy rendszergazdát kezdjen valamit :D holnap reggel jön XD remélem sikerel jár. Illetve ha tud valaki valamilyen progit ami minden más fölösleges programot leálit és csak a játék fut azt megköszöném
  • Adriatic
    metal az te... :D
  • tri4ngl3
    Köszönöm kzoard az infoért!
  • kzoard
    2 órát késtek, de kaptunk rendesen.
    GP cucc:
    MG21E
    Mental AntiFlash Goggles (ez mi lehet? :D)

NX cuccok:
    M1866 (scoped shotgun)
    Dom Pedro Sword
    Patriot Skull Mask canada
    Patriot Cap turkey (na meg a törökök kaptak saját combat arms oldalt)
    Skull Head

Megkaptuk az új zombis fireteamet, a Black Lungs-ot. Itt a reward egy robbanószer lesz.
    A robbanószereket olcsóbban kapjuk. Mind a GP-set, mind az NX-eset.
    Négy héten át kapunk login reward-ot. Ezen a héten respawn token lesz.
  • Icemat
    Tugggggya valaki h meddig tart az a fos...........?
  • kzoard
    Megy az update. Azt írták, lesz valami új feature. Kávncsi vagyok, értelmes lesz -e. Egyébként én is úgy tudom, hogy egy a fajta Cabin nem minősül powerlevellingnek
  • Sadax
    Már az egész játék meghalt?
  • PremiumLS
    Legalább 12x fent voltam a forumon azzal a gyanúval hogy powerlvlztem.. és mégsem lett semmi bajom mindeni oda írta hogy az nem az amit én csináltam..
  • Adriatic
    szerintem azért kicsit necces. nagyon leegyszerűsítve, ha azért csinálsz valamit a játékban, hogy valaki másnak nőjön a kd-ja vagy több xp-t kapjon, az bizony powerleveling.
  • PremiumLS
    Én tudom te mire gondolsz dee most kapásból nem tudom hogy hol de látam Cabin montaget az angolok ugyanezt csinálják és Hammer a GM hozzá is szolt hogy ez nem powerlvl egyszerüen jó taktika...
  • hitman08
    Nyugodtan, cabint amúgy is rühellem. Csak vigyázzatok az ilyen "megbeszélt" cabinozásokkal, ha sokat csináljátok baj lehet belőle.
  • PremiumLS
    minden ajtóba 1 viper.. és a start után 10 másodpercel kirohan össze szedi őket azok kergetik és a többiek ajtóba álnak várják a sült galambot... de ha lehet ezt klánon belül tartanám
  • hitman08
    Ezt picit érthetőbben, ha lehet :)
  • PremiumLS
    nem, csak tudod itt az a taktika 8. bemenek
    össze szedik és 2 2 ember öli az ajtóból..
  • hitman08
    Vagyis power leveling :)
  • PremiumLS
    Elite szobák, és elégé jó kis külföldi Cabinos ismerősök ahova befér 3 ember :-)
  • Adriatic
    a KD és EXP húzás az micsoda?
  • PremiumLS
    Szép jó reggelt !

TGF. Nyítva a ProfessionaL klánál, amit adni tudunk :
    összeszokott csapat! TeamSpeak! K.D húzás illetve EXP húzást!..

Feltételek: 1,30 K.D + ! Korosztály : 15-16 !

Ha ezeknek a egyszerű feltételeknek megfelelsz és szeretnél csatlakozni!
    Írj ide vagy játékban vegyél fel engem(PremiumLS) vagy pedig Mckay22

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ez nem óvoda csak akkor gyere át ha nem hisztizel nem flamolsz és nem káronkodsz !...
  • PremiumLS
    Deckland jól néz ki nekem örök kedvenc.. de már kiment a dívatból a recon bandada meg a mask jobban megéri legalábbis nekem . és még marad pénzem is.
  • GirondinsHUN
    Többiről vélemény?
  • PremiumLS
    Girondins, Én mindegyiket probáltam Hana az tökéletes rushra, nehezen döglik illetve csipával és 2-3 lövés legalább. Max.-t probáltam nekem külseje tetszik de semmi extra..
  • kzoard
    Holnap hajnalban 3-tól reggel 8-ig szerver karbantartás. Valahogy nem várok tőle semmit. A szerverek máshogy fognak kinézni. Charlie újra mindenkinek elérhető lesz, a Black Marketesek meg kapnak egy Platinum nevű szerót.
  • GirondinsHUN
    Van valakinek valami tapasztalata a Hana karakterről vagy a Max-ról? Mei-t már próbáltam nyáron, most másikat szeretnék kipróbálni.
  • Razor0909
    Nem tudom hányszor kell még találkoznunk itt a fórumon ezzel a kijelentéssel de nexonéknál újra összeomlás van!A lagg akkora hogy játszani se lehet ha egyáltalán továbbjut valaki a connecting to servernél!Szóval fasza megint!Van 1 kis szabadideje az embernek azt nem tud lövöldözni se párat!GÁZ AZ EGÉSZ!!!
  • PremiumLS
    Hát szerintem véletlen szerüen kiválaszt a játék egy "Host".-ot aztán töle függ már minden... szerintem hiába nézed meg a pinged ha a pöcsnek szar a nete és ő a host a játékban.. De az is lehet hogy automatikusan tölük a cégtöl müködik az egész :D
  • SirAlo
    nincs valami program amivel meg tudnam nezni mennyi a pingem CombatArms-ba? jo lenne ha meg lehetne nezni a jatekba mert sokszor nem tudom hogy most mi van en lagolok vagy csak benan jatszok:D
  • hitman08
    Na látod, valamire mégis jó lesz :)