4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
#3526 Szerintem az bug nem szerver gyengeség , nekem is szinte mindig amikor elsőre akarok belépni valami hibauzenetet kiír , és ha másodjára inditom belép -
hitman08 #3525 Hmmm. Gondoltam picit benézek játékba, legalább a 22 kill erejéig, de nem tudok belépni. Connecting to server...
Hihetetlen, hogy nem képesek egy strapabíró rendszert összehozni Nexonék. Nem hiszem, hogy ne lenne rá cash. -
petrinorbi #3524 thx -
hitman08 #3523 Legtöbb alap optikai egér 800 dpi-vel megy, teljesen jók Combatra. Játékon belül úgyis be tudod állítani az egér érzékenységét, szóval nem kell hiperszuper cucc hozzá. -
petrinorbi #3522 Mennyi a legisebb dpi egy egernel amekel normalisan lehet jatszani Combat Armsot ?? -
hitman08 #3521 Na működik végre? :) -
kokovs944 #3520 valaki léci kűldjőn m416 fegyot HUNnitro karimnak ?? léci kűldjetek vagy valami fegyot mert nicns semim kőszőnőm
-
kokovs944 #3519 hitman találtál valamit met unom magam nincs combat faszom -
hitman08 #3518 Igazul szólt Borzgy, headshot-tól a világon semmi nem ment meg. De még ha működne is, érdemes belegondolni egy pillanatra. A legtöbb játékban használatos fegyver ugye automata. Vegyünk egy top sisakot, adjon 35% védelmet. Ez statisztika alapján azt jelenti, hogy durván minden harmadik golyót védi ki, amit fejed felé küldenek. De aki rádlőtt, addig fog lőni, amíg nem látja a szépséges headshot feliratot maga előtt, szóval úgy pár tized másodperccel később újabb lövések érkeznek feléd. Mindez persze akkor lenne igaz, ha valóban védené a fejed a headgear. 2 éve játszom, még nem találkoztam olyan ellenféllel vagy társsal, akit bármilyen sisak megmentett volna fejlövéstől. Szóval divatnak okés, vannak mutatós darabok, de gyakorlati hasznuk nulla.
És a zoom probléma nálam is előjön olykor, de oda-vissza működik. Bár gyanítom, hogy az egerem a hibás, egyre több hülyeséget csinál. -
#3517 Hidd el, hogy a 37%-os Hs protis sityakok sem érnek semmit, csak elhitetik veled. Ugyanúgy kapsz hs-eket :).
A sniper-kés-sniper-kés váltogatás előnyeit már elsorolta előttem hitman, de nekem például azért is kell csinálnom, mert ha egymás után scope-olok csak, akkor néha magától hirtelen visszahúzza a scope-ot mikor én csak egyszer nyomtam meg. Lehet, hogy ez csak nálam bug, de nagyon idegesítő volt, ezét tértem át a kés/sniper bevett szokására :). -
petrinorbi #3516 koszi szepen de a sisak ad +10% hs vedelmet -
hitman08 #3515 Profi sniperesek szoktak így nyomulni, ha közelre kell lőni vele, minnél gyorsabban. Ha lövás után rögtön késre váltasz és azonnal vissza a puskára, nem kell megvárnod a scope-ból kijövős animációt meg a puska felhúzását,és máris lőhetsz megint, valamint elvileg így a fegyver szórása is visszaáll nullára. Sniper only-ban fordul elő legtöbbet közelharcban.
Sisak megérkezett, így van, kár hogy semmi haszna :) -
petrinorbi #3514 annak mi ertelme van ha minden sniper loves utan atrakjuk a kest es visza?egyebkent megkaptam a perma sisakot :) -
cickány73 #3513 ok.
köszönöm a segítséget! -
hitman08 #3512 Ja, hogy ajándékba adni! Így már értem. Ahogy a kolléga is írta, shopon belül adott fegyverre mész, gift opció, beírod a delikvens nevét és elküldöd. Ennyi hát. -
#3511 ramesz a fegyverre amit venni akarsz es nem Buyra nyomsz hanem Gift -
hitman08 #3510 Ööö, hogy mi? Véletelnül nem NX-ért gondoltad? -
cickány73 #3509 sziasztok!
1 kis segitség kellenne!
nem tudjátok hogy lehet valakinek gp-ért vásárolni fegyvert pl.? -
hitman08 #3508 Kellenek hozzá az egy rakáson közlekedő ellenfelek, a lézengők, kezdőn mélázók, a noobok, ilyenek :) Meg nem árt, ha tudsz célozni is :) -
kokovs944 #3507 Hitman gyere msn pls -
hitman08 #3506 Ez is csak 1 slotos lesz, tehát ugyanaz mint az alap táska. -
Sadax #3505 Esetleg próbáld meg a Registry Cleaner-t, több helyen javasolták, bár kétlem h működne :)
Milyen egeret használsz? -
petrinorbi #3504 http://www.youtube.com/watch?v=jeQjtfW1K6s jo lett a videom ??
XD hogy tudtok unbelievable+ ot csinalni ? -
kokovs944 #3503 na ka valaki segitenne meg csinálni a combatot msn em [email protected]
-
#3502 Nem ma kelett volna megkapjuk a sisakot? -
Cungi #3501 ahogy látjátok a bal alsó sarokban dearen le nyomorékozott xD -
Cungi #3500 ez az elsö unbeliviable+-om ma csináltam :) (sniper only):D -
Cungi #3499 -
kzoard #3498 Backpacknak talán mégis van értelme. Van 3 táskám, mindegyik +1 slotot ad. Ami jobb, az mind GP. -
#3497 Upsz. Úgy látszik a link rossz. Elnézést. -
#3496 A maszk legalább jól néz ki... ;)
A múlt hét termése (szép pillanatok számomra :)):
Unbelievable:
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/1/17/b1dy2yyv2pu0rc386hkd.jpg]
Első Unbelievable +-om. A kép nem teljesen sikerült jól, de balra látható a kis kiírás:
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/1/17/b1dy2yyv2pu0rc386hkd.jpg]
Lehet, hogy ez nektek mindennapos, de nekem ritka pillanat... :D -
kokovs944 #3495 hitman akor gyere msn -
hitman08 #3494 Tehát használhatatlanok. Valami hasonlóra számítottam, legalább bővül a ruhatáram :) -
#3493 Megtalaltam a perma itemek milyen statokat adnak:
A sisak +10% Headshot vedelem
A táska +1 slot mint az alap
És a maszk +1% headshot védelem -
#3492 Nekem ilyet, akkor ír ki, ha net problémám van (akadozik, nincs, megszűnik). Legutóbb, amikor a T-Home-nál volt gebasz, akkor írta ezt állandóan. -
kzoard #3491 ha nem megy, privátban is megbeszélhetitek, és akkor nem lesz teli a fórum -
kokovs944 #3490 de te is legyél fen mert én minden nap fen vok
-
kokovs944 #3489 mi a neved??
-
kokovs944 #3488 ok -
hitman08 #3487 Msn-re már pár napja felvettelek, ideje lenne ránézned :) Skype-om most nem megy, mikrofon probléma miatt.