Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na tomek mit mondtak a klán társaid??
😊
Üdv Niggerek!

Tagfelvétel lenne vagy mi a csecs..
Keresünk aktív és jó játékosokat.

Ödv dirtnek 😊
Azelõtt már vagy egy hónapja nem vettem hozzá távcsövet,tehát szerintem bug😄
De örülök neki😄

Lehet, hogy mikor vetted egy hétre még hátravolt pár nap a távcsõbõl, és így csak hozzáadott 7 napot az idejéhez. Vagy szimplán egy bug.

IGN: Zaraki

Sziasztok!
Az hogy lehet,hogy én már másfél hete vettem egy távcsövet az m16-osomhoz egy hétre,de még mindig nem járt le...😄

TPG pofátlanul jó mûszer, eddig M200-al toltam, de egyértelmû, hogy váltanom kellett 😊

Hell all😄
egy kis helyzetjelentés: nagy a lagg. nem kicsit. nagyon. konkrétan az álló ellenfelet nem tudtam lelõni... mert nem is állt. szal annyira untam már a laggot, hogy otthagytam a p90-anaconda black-es karimat.
A másik: TPG-1 és TPG-1 Pro. Nagyon jó fegyverek (nekem a TRG-21 jutott egybõl az eszembe😄). Szal akinek szintje vagy eniksze van hozzá, annak megéri.
Csöcs mindenkinek
Tagfelvétel a "SteelSeries" be
Amit tudok/tudunk nyujtani
Perma embléma <===ki nem szarja le? XD
Elviselhetö társaság-Jó gamerek
Aktyv tagok
Ha van kedved/kedvetek gyertek,klánok is jöhetnek
Jah 1 K*rva fontos dolog,1,30 alatt ne nagyon jelentkezz..........(Tudára értem)
PL 0,50 el nem tudom elhinni senkinek hogy über brutál jo gamer.............-.-
SURE! THIS EVENT SUCKS!!! 😄
bekaphatják! tegnap este olyan laggolás volt ami még a boldog békeidõkben sem.... 😄
Köszi szépen!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Eventrõl tömören: iszonyú egy fos ötlet. A lényeg röviden. 5 darab GM, azaz játékmoderátor cirkál a következõ napokban a szervereken, és hoznak létre bizonyos idõközönként szobákat, amik persze jelszavasak. Amint ez megvan, megaphone-on feltesznek egy kérdést, amire a helyes válasz jelenti a szoba jelszavát. Például mennyi NX-be kerüle a tracker knife 30 napra? A helyes érték lesz a jelszó. Persze ehhez a jó szobát is meg kell találnod, mindezt idõben, hogy egyáltalán beférj a játékba. S ha mindezek után még az elsõ 3-5 helyen is sikerül végezned játékmódtól függõen, akkor kapsz egy egyszer használatos kódot, amit beválthatsz egy táskára. Hangyányit van csak túlbonyolítva, ahányszor csak ráakadtam egy GM-re, nem csinált semmit, a lobbyban piknikezett, nem volt türelmem kivárni, mire csinál egy eventes szobát. THIS EVENT SUCKS!!! 😄

hali mindenkinek!

Mi az uj event?
thx

Mit ne mondjak nem egyszerü ládához jutni!!!<#gunyos1>

csodás az új event... <#falbav>
Ha megnézed az UMP is megmaradt 100k-s áron, L96 meg azért majdnem kétszer annyi GP-be kerül mint az UMP. Szerintem simán marad a 200k-s határ.

Mostanság, hogy nincs fireteam bizonyos ideig alpha serveren, érezhetõen jobb a játékmenet. Többé-kevésbé megszûnt a lagg, legalábbis nálam. Mindez igazolni látszik feltevésemet, miszerint a mérhetetlen mennyiségû fireteam az, ami folyamatosan betesz a szervereknek, képtelenek miattuk rendesen szinkronizálni a kommunikációt a távoli gépek és önmaguk között. Szóval no fireteam, no lagg 😊 Ezután is inkább akkor fogok játszani, mikor karbantartás van 😊

jövõ szerdára remélem ideér...
nah kiváncsi leszek erre a GP cucc giftelös részére............
v150r
bõvebb infó: itt

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Új mód mellé új fegyverek is érkeznek, újabb 1 shot-os sniper méghozzá, CSM 3-tól már elérhetõ lesz. Plusz egy elég érdekes szerszám a clan shopba, level 4-tõl lehet majd venni. A sniper eléggé izgatja fantáziámat 😊

hátha lessz megint GP "tatyó" valami mapon mongyuk az "új" on...............................
v150r
euban nem jatszanak annyian, szal ez is olyan 100k korul lesz sztem.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

kétszázért??? akkor jöhet mellé valami gp-s event is.
nandorb
URL beszurast alkalmazd bazz.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Americanóóó ba már van......................http://combatarms.nexon.net/News/View.aspx?boardNo=101&contentNo=00952&pageIndex=1
Szasztok!

Tegnap leszedtem az eu-s oldalrol a gamet fel is települ, minden király viszont amikor inditanám felvillan 1 kis kép, hogy Version checking ...
majd hibaüzit kapok hogy Error code = -2, 10061 , cannot connect. Fel is mentem a site-ra csekkolni hogy mi is ez, de a hiba kódok listáján 10061 es hiba kód nem is volt <#conf> csak 10060 ami ez a bizonyos cannot connect. Fogalmam sincs mi lehet a probléma a kliensem eu-s Neten biztos hogy fent vagyok, végig néztem az oldalt nincs-e valami karbantartás éppen, de nincs :\
ps: win7-et használok
köcc elõre is.<#worship>
Na hali all!Ismételten beállt az oldal!Nem igazán enged be.Mi van már megint?Folyamatosan erre számíthatunk ezentúl?

Titan
Miért nem torrentesen szeded le? pikk-pakk lejön!

sziasztok!
Nincs vkinek fent a játék telepitõje magyar tárhelyen?
Telepíteni szeretném,de a nexon oldala "kicsit" lassú...

köszi elõre is!

nexon europa Id az asszem az amivel majd a játékba tucc bejelentkezni (nem a játékbeni neved) csak amivel bejelentkezel (ne add meg senkinek),a forum Id pedig a forumba a bejelentkezö neved
és A FORUM ID hez?
Üdv segítséget szeretnék kérni regisztrációnál mit jelent a NEXON EUROPE ID oda mit kell írni?
kzoard: sokat szerintem nem
az M14-rõl: hát...lehet belõle snipert csinálni, csak nem annyira jótXD de amúgy jó fegyver, nekem is tetszik
Jah, M14 igazán jó cucc. Egyik kedvenc puskám, annak ellenére, hogy nem túl könnyû kezelni.

Én Saiga 20k CAMO-t kaptam 1 hónapra, meg M14 CAMO-t 1 hétre a többi egynapos volt....

Nekem pottyant két 7 napos cucc is: SR25 sandfire meg RPK mod. A többi meg ilyen volt hogy: MP5 RAS, M416 camo, M14 camo, K5 camo, stb. Ezek mind 1 naposak voltak sajna.

No jó, ezt n is tudom, csak nem esett le, hogy erre a hétre gondol. Azt hittem úgy általánosságban.
Sayate: ezeket az eventeket épp én is kihagytam, nem tudom mennyit vesztettem vele.

De jó, hogy akkora térek vissza, mire ezek eltûntek😄
epic😄
Kolléga a login reward-ra gondolt, amiket bizony te is minden bizonnyal megkaptál. Ezek az elmúlt hét során egy MYST-G láda formájában jelentkeztek, rövidebb-hosszabb ideig adtak bizonyos fegyvert. Elõtte voltak ugye gray highsec kulcsok, de mától már nem kapunk semmit, véget ért a login reward event.

A japcsik megrögzött balkezesek. Én kipróbáltam még anno suddenbe, és rohadt fura.

Mellesleg én mostanába annyira nem CA-zok, de ma felengedett rendesen.
Egyátalán nem.

naponta kapsz ingyen fegyvert, nem?
Tegnap mákom volt és login rewardból pottyant egy SR25 sandfire 7 napra. Bár nem a kedvencem, de addig se kell sniperre költeni. És pofátlanul jó a firerate rajta, amiért folyamat auto-noob vagyok a szenvedõ felek szemében 😊

SirAlo
Hatja vannak ilyen idoszakok amikor van valami gond a jatekkal csak az ilyen idoszakba is telik a fegyver ideje az a gond... adhatna valami karpotlast a nexon, mert megveszem 1 hetre a fegyvert es epp tortenik egy ilyen es jatszani se jatszottam a fegyverrel de a Gp-t levonta

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Mi a retkes picsa van ezzel a nexonnal?Elegem van már de durván ám!!!Connecting to server ... azt ennyi!!!Egyre több haver is panaszkodik tehát nem nálam van gáz.Mikor szûnik meg ez a sok hiba!?Valószínû hogy soha.Na mind1 akit beenged annak jó játékot!!!

Mardel
Egyébként meg van a beállításokban olyan hogy jobb vagy bal kézben fogja a fegyvert alapból jobbkezesre van beállítva.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Nemtudom milyen balkezes nézetrõl beszélsz.

Eleve a jobb kezes ember balkézben fogja a fegyvert és jobb kézzel tüzel gondolom ez evidens... <#szomoru1>

Egyébként meg teljesen Counter Strike grafikailag meg átemeltek egy az egyben pár CS pályát is. Attól hogy vmi régebbi grafikával jön ki, még nem feltétlenül szar...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

nandorb
Nekem az volt anno a vicc, hogy lovok a falba no zoom-t es mashol talalja el,ha meg razummoltam eltudta talalni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

a gém pedig egyre viccesebb....

ez tényleg gáz 😊
sniper,a vágott szemûeknél több a balkezes?...pláne hányinger 😄

v150r
hát ez nem gyõzött meg...