4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
kokovs944 #3486 ha vagy vegyél majd fel -
kokovs944 #3485 de inkb skype mert ot képernyő megosztásba emg tudom mutatni
-
kokovs944 #3484 mert már anyira szeretnék jácani combaton mert még most még bonuszok is vnak é én nem lehetek fen
-
kokovs944 #3483 vegyál fel msn re :[email protected] vagy skype komjati2 -
hitman08 #3482 Mi az, hogy semmit sem? Hibaüzenet van? Ha igen, pontosan mit ír? Muszáj tudnom, hogy tovább tudjunk lépni. -
kokovs944 #3481 most meg csináltam amit irtál mostel inditom és semit se csinál
-
kokovs944 #3480 De de ugyan azt hoza be ha el inditom most meg csinálom amit irt ál -
hitman08 #3479 Valószínűleg a hackshield-el van probléma, korábban nekem is volt vele bajom. Teendő, hogy egész nyugodtan töröld le a HShield nevű mappát. Aztán erről a címről szedd le a szükséges fájlt:
http://download2.nexon.net/Game/CombatArms/HackShield/HShield.zip
Ezután másold be a CA mappába, ahonnan az előbb a mappát törölted, és itt csomagold ki. Létre fog jönni egy új HShield mappa és innentől elvileg működnie kell. -
hitman08 #3478 Ahogy körbenéztem, hirtelen elég sok embernek ugyanez a problémája a hivatalos fórumokon. Véletlenül nem ez az ablak jelenik meg neked is?
http://www.hapshack.com/images/bugclc.png
-
kokovs944 #3477 tegnap raktam ujra a gépet nem marat rajta semi és még most se jo
-
hitman08 #3476 Elképzelhető, hogy vmi maradékfájl okozza a hibát. Olyat is olvastam egy fórumon, hogy ha korábban volt fent bármiféle hack a CA mappában, később előjöhet ez a hiba. Többet nem tudok mondani, ha találok vmit, itt úgyis írni fogok. Üdv! -
kokovs944 #3475 nekem nem is megy mert valami errort ir ha el inditom és valami 204 hiba cod -
Sikiller #3474 Sziasztok! Rég nem játszottam, most próbáltam belépni, de az utolsó patch nem jön le, félúton megáll. Láttatok már ilyet? -
kokovs944 #3473 ugyna azt irja
meg tegnap raktam ujra a gépet -
kokovs944 #3472 kősz meg probálom az uj kliens meg van
-
hitman08 #3471 Valószínű, hogy a tűzfalad nem engedi kapcsolódni.
Teendő: vezérlőpult->windows tűzfal->kivételek->program hozzáadása(itt a CA indítófájlt kell megadnod)
Ha mégsem ez a bibi, akkor uninstall, szedd le a legújabb klienst a hivatalos oldalról, és azt tedd fel. Ez a legtisztább. -
kokovs944 #3470 császtok ha valaki tud segiteni pls mert ha el inditom a combatot akor tőlt és ki ir valami hibát (Error Code 204) -
hitman08 #3469 Arra lett kitalálva eredetileg is, legnagyobb szerepe fireteam-en van a kütyüinek. Public-on már kicsit sok néhány hülyeség, amit kitaláltak hozzá, turret például érthetetlen számomra, de mindegy. Lényeg, hogy próbáljuk meg jól érezni magunkat játék közben, bár ez egyre nehezebb, és nem a specik miatt. -
#3468 Nekem pl. a viper leginkabb zombizni kellene , medkit-flame ilyesmikhez -
hitman08 #3467 Nem tagadom, nem bírom őket, de nem sírok miattuk. Akár hiszed, akár nem, a specivel rohangálók szoktak beírogatni, hogy mekkora csaló vagyok, az lehetetlen, hogy fejbehúzom őket. Akár többször egymás után. Mostanában direkt ilyenekre vadászom, érdekes a reakciókat figyelni. Megveszik a vipert meg a ravent az emberek, azt hiszik innentől elpusztíthatatlanok, és képtelenek beletörődni, hogy márpedig nem. Talákoztam korrekt játékosokkal is, akik nem vágtak fel a cuccal, rohadtjól is játszanak, nehéz dolgom volt velük, de nem átkozódtak, mikor sikerült levadásznom őket.
CA isten?!? Kösz, ha annak tartasz, én magamat nem, és egy szóval nem állítottam ilyet, csak a tényeket közlöm. Amúgy főleg a kezdő vagy kevésbé tehetséges játékosoknál figyelhető meg, hogy bár specikkel rohangásznak, könnyű őket leszedni. És főleg ők azok, akik képtelenek veszíteni. De high rank arcok is hamar eldurrannak, mikor fél órán át kempelnek a base előtt, erre bemegyek a játékba, nagy nehezen kitörök pár halál után, esetleg egy párat le is szedek, és azonnal beírnak, hogy csaló vagyok. Nevetséges ami sokszor megy. De megértem a hozzád hasonlókat is, sajnos általános a "spec noob" kifejezés. Én is használtam korábban, ma már nem teszem, mert rájöttem, hülyeség.
Specik nyilván egy olyan előnyt jelentenek a játékban, amit sokan nehezen tudnak kezelni, ez egy jelenség, nem hinném, hogy változna mostanában. Végeredményben meg nem írogatni kell, hanem megmutatni, hogy valóban le tudod nyomni az illetőt, ha kell. Akár speci, akár nem. Oda-vissza igaz a dolog. -
Adriatic #3466 arc az van! te valami combat isten lehetsz... (spec noob! spec noob! hányszor hallottam a sok amatőrtől.) -
hitman08 #3465 Mondjuk én csak arra használom a vipereket, hogy fejbelövöm őket. Kár a testükre célozni, úgyis olyan véznák mint egy csontváz a Heroes 3-ban :) -
hitman08 #3464 Black hisec-ből ha mákod van, esnek perma cuccok, többek közt specik is. -
#3463 Perma Vipert honnan vettetek? Shopba csak 30 napra lehet nx-bol venni vagy regen lehetett permaba is? -
hitman08 #3462 Egyelőre rejtély, majd meglátjuk. Szerintem adnak majd valamit, de nyilván nem olyan mértékben, mint a shopban található megfelelőik. -
Adriatic #3461 elhiszem. -
#3460 De amugy adnak is valami statot a perma itemek vagy csak kinezetet valtoztatnak ? -
hitman08 #3459 Hidd el, többen vagyunk akinek nincs perma vipere. Innen nézve máris nem olyan rossz dologok ezek. Nem mintha szükség lenne rá, de ha már adnak valamit, azt elfogadom :) -
Adriatic #3458 perma viperem mellé sokat ér a sisak, backpack, mask... szar eventek. bár 1 milla gp-ért elnézem nexonak. -
#3457 80,000 GP-s L96 Jövööök! :D
Egyébként nagy mákom volt, mert a GP Hazard-ból esett 25 000 GP. Szerencsésnek érzem magam :). -
#3456 a perma cuccokat mindenki megkapja? -
kzoard #3455 Na jó, ezt benéztem. Tehát a 2. évfordulós jutalmak:
január 12-től február 18-ig:
három héten át minden héten kapunk egy permanent itemet. 1. hét - sisak, 2. hét - hátizsák, 3. hét - maszk
minden nap 22 kill után kapunk egy GP Hazard táskát
január 13. 17:00-tól 21:00-ig
100% EXP és GP
január 28. 04:00-tól január 31. 04:00-ig
80,000 GP-ért permanent L96A1 vehető -
kzoard #3454 Akkor én látom rosszul, hogy ez NX-es? Egyébként pedig egy GP-s Hazard Case. -
Adriatic #3453 hát ez elég gyenge lett. gp-s perma sniper ér valamit talán. -
Adriatic #3452 na kíváncsi leszek a szülinapi eventekre... remélem jól megtömnek kulcsokkal meg dobozokkal! -
#3451 nah mi van hogy igy kihalt ez a topic? -
#3450 B.U.É.K mindenkinek! -
hitman08 #3449 Headshotban bővelkedő, hackermentes, boldog új évet minden kitartó CA-snak, na meg mindenki másnak is! Üdv! -
Adriatic #3448 buék mindenkinek! -
hitman08 #3447 Nekem nincs gond a belépéssel, klánnak sincs. Próbálkozni kell, hátha jobb pillanatában találod a klienst. Szokott így szórakozni olykor.