4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
hitman08 #3566 Ha mindenképpen szerencsét akarsz próbálni velük, akkor 15 darabot vegyél egyszerre, mert úgy 1046 GP-re jön ki egy kulcs. Szerintem ami értelmes a szürkéből, az kizárólag a gp és xp pass. A fegyverek nem nagy durranások, az M4 CQBR elég jó mondjuk, de nem sokat ver az alap M4-re. Szóval elég nagy hazárdjáték szürke dobozokat nyitni, az összes fegyver 1 napos bennük, egyik sem ér meg 1900 GP-t.
Mikor néhány hónapja volt gray kulcsokra akció, vettem 7 darabot, és szerencsém volt, mert 5 darab pass volt a 7-ből. Mellé kaptam egy fostos PSG-1 camo-t meg egy PP-19 camo-t, ami nem rossz, de 1100-ért is meg lehet venni shopban, csak picit kisebb a damage rajta.
Mindenki döntsön belátása szerint, de semmiképp se vegyen olyan, akinek kevés a GP-je, vagy ha csodát vár a doboztól. Az egész arra való, hogy black key vásárlásra ösztönözzön, amiben nyilván sokkal jobb cuccok is vannak, akár több hónapos vagy "permanent" időre.
Ja és MYST-G dobozt se vegyen senki, abban is kizárólag csak 1 napos fegyverek vannak, és 4000 GP horribilis összeg értük, főleg ha kibökik a szemed egy pisztollyal vagy shotgunnal.
Üdv! -
petrinorbi #3565 kosz hogy szoltal :D -
hitman08 #3564 Így már értem. Nekem csomószor megjelennek a pályákon, úgy ahogy szoktak, bár a szürkék ritkábbak. Lehet csak nincs szerencséd. Amúgy csak remélni tudom, hogy nem szürke kulcsokat vettél, egyszerűen nem éri meg befektetni gray dobozba. -
petrinorbi #3563 nem en hisec dobozra gondolok amihez hisec key kel :D maskor alaposaban le irom mer vettem keyt es nem dob soha hisecet -
hitman08 #3562 Ja, hogy a GP-s cuccra gondolsz? Én egyből hisec key-re asszociáltam :) Nekem minden nap adott eddig, ha megvan a 22 kill, próbálj szervert cserélni, vagy ki és belépni. Ha ezek után sincs, akkor valószínű, hogy nem elimination módban szerezted a 22 killt. -
hitman08 #3561 Kellene? -
petrinorbi #3560 nem tudjatok mer nem dob mostanaba hisecet? -
hitman08 #3559 Naná, valóban nincs értelme, sőt igazi igény sincs rá. Nulla angoltudással is lehet boldogulni, klánban is sokan vannak, akik nem beszélik, mégis tökjól elvannak. -
#3558 nincs is minek magyarositas... hol van ebbe olyan sok angol szoveg?:D Buy , fegyverek nevet nem lehet leforditni a beallitasokba szerintem mindenki erti meik micsoda semmi ertelme a magyarositasnak -
hitman08 #3557 Magyarításról ne is álmodj, nem hinném, hogy mostanság bekövetkezne hasonló. -
BB801117 #3556 KI hol szokott játszani??
Engem BB30 néven megtaláltok! -
BB801117 #3555 Sziasztok!
Már játszom vele!
Elég jó és tűrhető!
Egy zavar nagyon az az angol szöveg!:D
nincs véletlenül magyarosítása ennek az online játéknak!
Előre is köszönöm! -
#3554 vettem most en is egy hetre de nem rossz Black Luangba, Cabinhoz nem valo de Luangba ahogy meghalnak a tobbiek egyedul siman le tudom olni az osszes szornyet es itt mindig hullik ammo is , lehet nem sokkal hatekonyabb mint MG fegyverrel de elvezetesebb, nem unom meg olyan hamar :D -
kzoard #3553 Egyszerűen nem. Én kipróbáltam, 30 napra. Pénzkidobás volt az egész. Persze szerették az emberek, hogy van medkit, de te semmire se mész vele. Nagyon kevés pontod lesz és nehezen fogod visszakockulni a beleölt időt. Én épp ott tartok, hogy meglegyen a 1Lt és a 2slot licence, hogy vehessek mellé még egy minigunt. Flamet csak azért nem, mert másokat és magamat "laggoltathatom" vele. (Pedig ez hatékonyabb.) -
kokovs944 #3552 valaki ha tud kűldjőn léci aid kit et vagy vipert pls gift a nevem kovaszos2 thx -
#3551 Gpbol akarom venni azer nem tudok Flamet csak medkitet -
#3550 Ha nx-el gondolkodsz, akkor egy sima fegyver, mellé vennék 2 slot licensz-t a flame-hez vagy a minigunhoz. Ha igazán sok pontot akarsz szerezni, akkor ezek kellenek. Múltkor mentem barátaimmal, akik vettek flame-t meg minigun-t, és ilyen 500 - 600 000 pontot szereztek. + exp nélkül szereztek 600 exp-et, 800 gp-t. Ja és érdemes minél több napra venni! -
#3549 Szerintetek megéri venni vipert medkittel és 1 fegyverrel Fireteamozni? Black Luanghoz lehet jo lenne , meg nincs eleg rangom a Flamehoz:( -
kokovs944 #3548 faszér nem lehet át irni aj elszot most hagyam ot 2lt 5 ős karim nincsa az a péz és még 100k nx van bene nem nem meg oldom -
Adriatic #3547 ne osszad már az embereknek a hülyeséget! több account miért lenne bannolható? olvass már utána kicsit! -
#3546 Hatja , olyankor is ki szokott dobni de az ritka -
hitman08 #3545 Szokásos oldal:
http://combatarms.nexoneu.com
Itt bejelentkezel, majd jobb sarokban fent lesz a my account nevű kék gomb.
Ezek után meg kell erősítened pár adatot: elő- és utónevedet, születésnapodat, e-mail címedet. Csak utána tudsz bármit is változtatni.
És itt jön az érdekes dolog, nekem azt írja, hogy érvénytelen adatot adtam meg. Szóval nem tudom, lehet hogy neked működni fog, legalábbis remélem. -
hitman08 #3544 Egy havert követtem a szobába, nem is figyeltem, hogy elit mod van benne. A mod oldala sem életbiztosítás, ha túl jó vagy, ellopod a killjeit, szintén kick :D -
kokovs944 #3543 valaki segitsen irja le valaki hogy tudom át irni a jelszomat?? mert fel tőrték és át szertném irni még át nem ijrák
pls segitsetek -
#3542 Fizetnek erte... nem azer fizetnek hogy leold oket :D elit modos szobaba csak akkor indulj el ha a moderator oldalan vagy vagy el se indulj mert 98% hogy kidobnak -
#3541 Hihetetlenül nagy barom a legtöbbje. CSM2 vagyok és eddig 3 normális és jófej elit/super elit moddal találkoztam. A többi meg ha megölöd, akkor kickel... Egyszerűen nevetséges. -
hitman08 #3540 Ma rekord született. 4 egész másodpercet töltöttem Kill creek-en, majd kick. Egyetlen embert lőttem le, gondolom ő volt az elit mod. Nevetséges idióta a legtöbb. -
kzoard #3539 Én és öcsém is ugyanígy vagyunk, legális mindaddig, amíg a két account "tulajdonosa" különböző személy. Mivel ez nem ellenőrizhető, ezért vannak azok is, amit a többiek mondtak. -
#3538 Hat szerintem nem lehet IP cimrol kibanolni valakit... ha van tobb gep egy haznal es tobben jatszanak egyszerre attol meg az nem illegalis -
hitman08 #3537 Elvileg nem szerencsés, de persze lehet. Bár nem hinném, hogy pont ti lennétek majd gyanúsak:) Előfordul olyan, mikor valaki 3, 4 vagy még több account-ot csinál magának ugyanarról az IP címről és az bizony nem szép dolog, az ilyet kitiltják általában. De 2 karakter ugyanarról a gépről még tutira nem gáz. -
BB801117 #3536 ok!Köszi!Belejövök!
Azt még szeretném megkérdezni hogy több karakterrel is lehet játszani 1 gépről,mert a fiamat is érdekli a játék! -
hitman08 #3535 Pedig amint bejön az oldal, az arcodba vágódik a felirat, hogy CA North America. És pár sorral lejjebb ott az európai link is. Legközelebb jobban figyelj oda, mit is csinálsz és akkor nem kell a felesleges plusz meló.
Különben meg sok szerencsét, kitartást a játékhoz, szükséged lesz rá :) -
BB801117 #3534 Már megoldodott!
Köszönöm!
Én is fent vagyok az európai verzión!
Most ismerkedem a játékkal! -
#3533 jah, az az amerikai verzio -
BB801117 #3532 http://combatarms.nexon.net/ Innen töltöttem!
Ezekszerint a rossz oldalon regisztráltam/töltöttem le! -
#3531 http://en.combatarms.nexoneu.com Innen vagy http://combatarms.nexon.net/ Innen toltotted? -
BB801117 #3530 Sziasztok!
Segítsetek!
Regisztráltam az oldalra,és feltelepítettem a játékot!
Belogolok az oldalra és elínditom a játékot!
Elkezd betőlteni,majd kiírja hogy:"you have lost connection with the server
please try again in a moment
error code DI.30022"
Miért nem enged be???
Előre is köszönöm! -
petrinorbi #3529 jah tenyleg miota szarabb egerem van 1.14 rol 1.03 ra csokkent a kd-m :D -
petrinorbi #3528 nekem meg azt szokta csinalni hogy mikor be akarom irni a passt es le nyomom az elso betut akkor ugy jelzi hogy 2betut irtam es nem fogadja el csak ha kitorlom es leirom rendesen -
hitman08 #3527 Az más. Olyan sokszor van, az "unable to contact server" szöveg tényleg mindennapos. Ami különben szintén a túl nagy forgalom eredménye, akkor fordul elő, ha rengetegen vannak fent.