Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MG elég jó nem nagyon rángat..
game booster 2 az jó.
Azt én is észrevettem, csak munka elõtt siettem lefordítani. 70% flash elleni? Nem sokra megyünk vele. Errõl az új MG-rõl valaki tud valamit?

Komolyan mondom a faszom keresztbe áll... kibebaszotul laggolok de lehet hogy holnap már más lesz a helyzet. 22:00. felhívtam egy rendszergazdát kezdjen valamit 😄 holnap reggel jön XD remélem sikerel jár. Illetve ha tud valaki valamilyen progit ami minden más fölösleges programot leálit és csak a játék fut azt megköszöném
metal az te... 😄
Köszönöm kzoard az infoért!
2 órát késtek, de kaptunk rendesen.
GP cucc:
MG21E
Mental AntiFlash Goggles (ez mi lehet? 😄)

NX cuccok:
M1866 (scoped shotgun)
Dom Pedro Sword
Patriot Skull Mask canada
Patriot Cap turkey (na meg a törökök kaptak saját combat arms oldalt)
Skull Head

Megkaptuk az új zombis fireteamet, a Black Lungs-ot. Itt a reward egy robbanószer lesz.
A robbanószereket olcsóbban kapjuk. Mind a GP-set, mind az NX-eset.
Négy héten át kapunk login reward-ot. Ezen a héten respawn token lesz.

Tugggggya valaki h meddig tart az a fos...........?
Megy az update. Azt írták, lesz valami új feature. Kávncsi vagyok, értelmes lesz -e. Egyébként én is úgy tudom, hogy egy a fajta Cabin nem minõsül powerlevellingnek

Már az egész játék meghalt?
Legalább 12x fent voltam a forumon azzal a gyanúval hogy powerlvlztem.. és mégsem lett semmi bajom mindeni oda írta hogy az nem az amit én csináltam..
szerintem azért kicsit necces. nagyon leegyszerûsítve, ha azért csinálsz valamit a játékban, hogy valaki másnak nõjön a kd-ja vagy több xp-t kapjon, az bizony powerleveling.
Én tudom te mire gondolsz dee most kapásból nem tudom hogy hol de látam Cabin montaget az angolok ugyanezt csinálják és Hammer a GM hozzá is szolt hogy ez nem powerlvl egyszerüen jó taktika...
Nyugodtan, cabint amúgy is rühellem. Csak vigyázzatok az ilyen "megbeszélt" cabinozásokkal, ha sokat csináljátok baj lehet belõle.

IGN: Zaraki

minden ajtóba 1 viper.. és a start után 10 másodpercel kirohan össze szedi õket azok kergetik és a többiek ajtóba álnak várják a sült galambot... de ha lehet ezt klánon belül tartanám
Ezt picit érthetõbben, ha lehet 😊

nem, csak tudod itt az a taktika 8. bemenek
össze szedik és 2 2 ember öli az ajtóból..
Vagyis power leveling 😊

Elite szobák, és elégé jó kis külföldi Cabinos ismerõsök ahova befér 3 ember :-)
a KD és EXP húzás az micsoda?
Szép jó reggelt !

TGF. Nyítva a ProfessionaL klánál, amit adni tudunk :
összeszokott csapat! TeamSpeak! K.D húzás illetve EXP húzást!..

Feltételek: 1,30 K.D + ! Korosztály : 15-16 !

Ha ezeknek a egyszerû feltételeknek megfelelsz és szeretnél csatlakozni!
Írj ide vagy játékban vegyél fel engem(PremiumLS) vagy pedig Mckay22

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ez nem óvoda csak akkor gyere át ha nem hisztizel nem flamolsz és nem káronkodsz !...
Deckland jól néz ki nekem örök kedvenc.. de már kiment a dívatból a recon bandada meg a mask jobban megéri legalábbis nekem . és még marad pénzem is.
Többirõl vélemény?
Girondins, Én mindegyiket probáltam Hana az tökéletes rushra, nehezen döglik illetve csipával és 2-3 lövés legalább. Max.-t probáltam nekem külseje tetszik de semmi extra..
Holnap hajnalban 3-tól reggel 8-ig szerver karbantartás. Valahogy nem várok tõle semmit. A szerverek máshogy fognak kinézni. Charlie újra mindenkinek elérhetõ lesz, a Black Marketesek meg kapnak egy Platinum nevû szerót.

Van valakinek valami tapasztalata a Hana karakterrõl vagy a Max-ról? Mei-t már próbáltam nyáron, most másikat szeretnék kipróbálni.
Nem tudom hányszor kell még találkoznunk itt a fórumon ezzel a kijelentéssel de nexonéknál újra összeomlás van!A lagg akkora hogy játszani se lehet ha egyáltalán továbbjut valaki a connecting to servernél!Szóval fasza megint!Van 1 kis szabadideje az embernek azt nem tud lövöldözni se párat!GÁZ AZ EGÉSZ!!!<#levele>

Hát szerintem véletlen szerüen kiválaszt a játék egy "Host".-ot aztán töle függ már minden... szerintem hiába nézed meg a pinged ha a pöcsnek szar a nete és õ a host a játékban.. De az is lehet hogy automatikusan tölük a cégtöl müködik az egész 😄
SirAlo
nincs valami program amivel meg tudnam nezni mennyi a pingem CombatArms-ba? jo lenne ha meg lehetne nezni a jatekba mert sokszor nem tudom hogy most mi van en lagolok vagy csak benan jatszok😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Na látod, valamire mégis jó lesz 😊

Zaraki végre megtaláltam a hobbim 😄 elkezdtem gyüjteni XD
Ha jól tudom te NX-bõl fegyverkezel, nem értem hát problémád. Aki GP-bõl gazdálkodik, mint például jómagam is, hidd el hogy jó néven veszik a dolgot. Meg 1000 gp-t azért lehet kiegészítõkre is áldozni. ACOG, vest, valami sityak, pisztoly, ilyenek.

Dee most mihez kezdjek 1000GP.-vel ? kezdjek el gyüjteni?
Ne légy elégedetlen! 😊 Azért ahhoz képest, hogy semmit nem csinálsz érte, csak belépsz, nem rossz szerintem. Örüljünk, hogy ennyi is van.

<#szomoru1> Hát sajnálattal közlõm nem lesz új fireteam Eu.-ban .. Arra sajnos nem kaptam választ hogy miért nem lesz de,<#nemtudom> minden Amerikai és itt Eu.-ban is akikkel beszéltem : Endynem és a többi sráccal mind azt mondják hogy EU.-ban ne is számítsunk rá.. De érhetnek még meglepetések 😄.. És persze köszönjük még 1x nexon a sok jó ajándékot <#falbav>
1000gp.. sok lesz 😄 köszönjük Nexon hogy arra törekedsz hogy okosan,ügyesen gazdálkodjunk.. <3..
a gp-n kívül a többi nem sokat ér viper mellé...
Új event miatt érdemes naponta benézni, mivel 1000 gp vár majd az inboxban minden 24 órában.

Már linkeltem, de ezek szerint rád jobban hallgatnak. 😊
Ilyen blogot én is szívesen vezetnék, ha olyan gépem lenne.

Amúgy is nagyon de nagyon érik az új patch, komplett szemétdomb az egész játék jelenleg.

Nálunk Európában mindig úgy egy héttel késõbb jelennek meg az újítások, mint Amerikában. Szóval amint az amcsi honlapon kiírják az új dolgokat, nemsokára nálunk is lesz.

Razor a kérdésedre válaszolva, Jeremiasék újra wowoznak... az elmúlt napokban beszéltem vele Skypeon és azt mondja hogy nem fogja újra kezdeni legalábbis egyelöre nem...
Sziasztok!

Nem tudom mennyire vagytok képen vele de lesz egy új fireteam ..
Egy kis "gameplay" ízelitõ http://www.youtube.com/watch?v=97-siAuf0z0

http://www.youtube.com/watch?v=kcPdgK94oTg&feature=related

Illetve az lenne a kérdésem ez mikor lesz EU.-ba?
d
biztos, h nincs. egy autó árát is elköltheted nx-re.
Nem tudja valaki mennyi perma fegyver lehet max???Vagy van egyáltalán valami korlát?

azt szerintem csak a csaj miatt csinálta. 😄
Ez azért nem semmi. Akartam venni egyetlen darab ACOG1-es irányzékot, úgy egy perc múlva meg is jelent, h vettem valamit, persze nem jelenik meg sehol. Erre nézem, hogy helyette lett egy Colt M1911-em egy napra. Berakni meg naná hogy nem tudom, mert hibát ír ki. Ja és mindezt 10. 24-es dátummal. Tehát 150 GP-bõl lett egy pisztoly alakú hibám, ami használhatatlan. Szép!

én rá kattoltam bravora és megint conectingel <#mf1>FK NEXON<#mf1> xÐÐ
Jah amúgy nem tud senki semmit Jeremiásról?Egyik napról a másikra eltünt és azóta semmi!Pedig jó volt az oldal is amit csinálgatott!