4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
Icemat #3686 Köcce :) -
hitman08 #3685 Medálokat gyűjtitek? Event miatt jól jönnek majd. -
hitman08 #3684 Az bizony. -
#3683 MP5A4 ? -
Adriatic #3682 én az uzi-val csinálom ugyan ezt. nagyon alulértékelt fegyver. mondjuk a TR SE-met nem cserélném el rá. -
hitman08 #3681 Patch óta ugye hatalmas a lagg, meg bugok is vannak szép számmal. Mindezt azért mondom, mert ami csalásnak tűnik, valójában nem minden esetben az. Rengetegszer előfordul, hogy valaki előbb látja meg a másikat a lagg miatt. Ilyenkor a te szemszögedből csak annyit látsz, hogy sehol senki, de egy pillanat alatt véged. Viszont ugyanez fordítva is igaz, mikor te látod meg előbb a másikat, aki ugyancsak különösebb reakció nélkül pusztul el.
Amellett való igaz, rengeteg az aljas csaló, a legtöbb ilyen helyzet egyértelmű, de van, hogy nem veheted biztosra a dolgot a nyomi lagg miatt. -
oroszorosz #3680 Az a gond a sok játékossal hogy hackelnek de beismerni nem akarják a falon keresztül ki lötte az ellenfelet de ö azt álitotta hogy nem hackel azt néztem 2 percig. Én utálom az összeset. sasa -
hitman08 #3679 Srácok, vegyetek MP5-öt. Igazi fejesgyártó kis szörnyeteg, a headhunter bigyók miatt épp ideje volt visszatérnem hozzá. Mellé egy G36 és nem is kell más :) -
#3678 Icemat grat. Major 1-hez :) -
Gooffancs #3677 Mindenkinek szar, csak annak nem aki benn maradt... gondolom exp event miatt mindenki megörült v ilyesmi... nexon behalt
ravenka:D -
Cungi #3676 Srácok csak nekem szar a combat vagy mindenkinek ?O.o' connectingel de már fél órája:S -
#3675 megy -
kokovs944 #3674 SirAlo megy a combat? -
Sadax #3673 köszi a választ. nekem az egyik elite modos kezdet el sírni hogy modemezek. Pár halál után ki is dobott, pedig ő ölt meg :) -
hitman08 #3672 Jelentkezz nyugodtan, van pár hely éppen. -
#3671 elkuldtem privatba -
#3670 Jó klán. Dzso-val sokat találkozom. És a klánotokból sok embert is ismerek, akikkel minden nap skype-olok... :D (pl.:r0ny0, Play_unfair, HammerF4ll) -
ludvigvonqt #3669 Ok, tehát akkor én már megtettem mindent magamtól, amit csak lehetett...
Kicsit könnyebb most :)
Ha repülök, elvesznek a killjeim is? Vagy csak a dupla/multi/ultra/miniküldetés...?
Esetleg olyan szemét a progi, hogy csak a death-et tartja meg? :)
-
hitman08 #3668 Fuh, épp tele vagyunk, legalábbis tegnap este még 70/70 volt az állás. Amúgy HungarianArrows a nevünk. Nem vagyunk egy kocka klán, de egyre jobban elkapjuk a fonalat cw-ken, sokan fent vannak, főleg estefelé. Szólok, ha van hely. Privtában megírhatnád adataid :) -
#3667 Te meik clanba vagy? gondoltam hogy atmegyek valami aktivabb clanba mert az ennyem elegge kihalt :\ -
hitman08 #3666 Ha ellene vagy, nem tudod kikerülni, úgyis ki fogod nyírni, tehát repülsz, ha ez túl sokszor történik meg. Esetleg egy csapattársa kezd sírni, hogy csaló vagy, az eredmény ugyanaz lesz. Ha modival vagy és sokat ölsz, egyszerű killstealing miatt fog kidobni, vagyis szerinte ellopod az ő killjeit, így nem maradhatsz. A legjobb, ha a mod oldalán vagy és nem tűnsz ki annyira a mezőnyből, de akkor meg mi értelme a játéknak, ha lapítani kell.
A legjobb megoldás, hogy kerüld az elit szobákat, nagyon ritkán korrektek. Elit modot úgy is hívom, hogy önérzetjavító, a legtöbben tényleg erre használják. -
ludvigvonqt #3665 Sadax, guglin találtam:
modem tap, mikor kihúzod a hálókábelt egy rövid időre.
Ilyenkor a játék az ellenfelek legutolsó pozíciója szerint fut tovább, amíg észre nem veszi, hogy nincs kapcsolat. Mivel az ellenfelek nem reagálnak (nincs aki irányítsa őket), te viszont mozoghatsz, leszedheted őket.
Szerintem C.A.-ban nem megy, a hackshield kivédi. Talán. Remélem!
-
ludvigvonqt #3664 Anyukám úgy tanított, hogy köszönjek, ha belépek valahova: Sziasztok!
:)
Azt viszont nem mondta muter, hogyan játsszak S/Elite moderátoros játékban, hogy ne rúgjanak ki, ha kilövöm a moderátort...
Tudom - örök téma, nincs mit tenni, ti is többször átrágtátok, de mégis: bejön valami? Érdemes pl kerülni őket és csak a többiekre koncentrálni? Az segít?
-
Sadax #3663 Tudja valaki, hogy mi az a modem taping? -
hitman08 #3662 Örülök, hogy végre összejött. Frissítésből talán nem lesz gond :) -
#3661 Hat tuti hogy nem a netszolgaltatommal van gond mert a tesom is jatszik ugyanerrol a netrol:D Amugy mar ujraraktam a Windowst , most sima win7et telepitettem Sp nelkul es megy a jatek, lehet a Service packot nem tamogatja a Combat Arms, mostmar csak azt nem tudom hogy merjem-e a win frissiteseket felrakni?:D -
hitman08 #3660 Áhh, barmok ezek. Semmi köze a netkapcsolathoz, ebből is látszik, fogalmuk sincs miről beszélnek. Na meg mintha a szolgáltatód bármit is tudna mondani a problémára. Nexontól ne várjon túl sokat az ember... -
#3659 Irtam a Nexon supporthoz es a valasz:
The message occurs when the internet connection between the game server and your computer is unstable.
If you are not using any third party programs, then you have nothing to be concerned about.
Usually this message appears temporarily. If the issue constantly happens. Please check with your Internet Service Provider to resolve your connection problem.
Hat most sokat segitettek.... -
#3658 Van itt olyan akinek Windows 7 Sp1-e van ? Lehet Service Pack 1-en nem mukodik a jatek -
#3657 ez se jott be.... -
#3656 Hat ez erdekes... amit elsonek letoltottem 1.12 gb, most letoltottem gameshell torrentrol es az 1.02gb most akkor mi van?:D hogy lehet ennyi elteres ugyanabba a kliensbe? Remelem ez a masodik mukodni fog -
hitman08 #3655 Egyelőre kifogytam a tanácsokból, majd írj, ha van valami. -
#3654 Megprobalom a Combat arms oldalan levo DX-et felrakni, hatha az segit:| -
#3653 lehet hogy egy windows alap cuccot nez hacknek... -
#3652 hat a GameBooster se jott be , pedig mindent kipipaltam hogy mindenbol kilepjen :\ -
hitman08 #3651 Épp egy német fórumot böngészek és valószínűleg azoknál jön elő a probléma, akiknél csalást feltételez a hackshield. Ez persze nem feltétlenül jelent valódi csalást, legtöbbször olyan program a ludas, ami a gépen a háttérben fut, semmi köze a játékhoz, mégis hacknek érzékeli a nyomi hshield. Arra kell rájönni, hogy mi lehet ez a program. Esetleg próbálkozz a gamebooster nevű cuccal, az a legtöbb felesleges progit bezárja egy gombnyomással. Még kutatok, hogy mit lehetne lépni ezeken kívül. -
#3650 Hat ... jott valasz a kerdesemre: mier nem hasznalom a kereso funkciot mert mar sokan kerdeztek ! FAIL.... beirom a keresobe ERROR CODE , Kereses varok,varok An error occured detasable server vagy ilyesmi szoveg -
#3649 vagy az nem lehet hogy regebbi clienst toltottem le ? 1.1 gb volt -
hitman08 #3648 Érdekes, hogy új windows telepítése után jön elő sok embernél. És hogy mindenkinél más a megoldás. Tisztára nexonra vall... :S -
#3647 a Nexon forumon se bir senki valaszolni:\