Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is csak 1 slotos lesz, tehát ugyanaz mint az alap táska.

IGN: Zaraki

Esetleg próbáld meg a Registry Cleaner-t, több helyen javasolták, bár kétlem h mûködne 😊

Milyen egeret használsz?
http://www.youtube.com/watch?v=jeQjtfW1K6s jo lett a videom ??

XD hogy tudtok unbelievable+ ot csinalni ?
na ka valaki segitenne meg csinálni a combatot msn em [email protected]
SirAlo
Nem ma kelett volna megkapjuk a sisakot?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ahogy látjátok a bal alsó sarokban dearen le nyomorékozott xD
ez az elsö unbeliviable+-om ma csináltam 😊 (sniper only)😄
Backpacknak talán mégis van értelme. Van 3 táskám, mindegyik +1 slotot ad. Ami jobb, az mind GP.

Borzgy
Upsz. Úgy látszik a link rossz. Elnézést.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Borzgy
A maszk legalább jól néz ki... 😉

A múlt hét termése (szép pillanatok számomra 😊):
Unbelievable:

Elsõ Unbelievable +-om. A kép nem teljesen sikerült jól, de balra látható a kis kiírás:

Lehet, hogy ez nektek mindennapos, de nekem ritka pillanat... 😄

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

hitman akor gyere msn
Tehát használhatatlanok. Valami hasonlóra számítottam, legalább bõvül a ruhatáram 😊

SirAlo
Megtalaltam a perma itemek milyen statokat adnak:
A sisak +10% Headshot vedelem
A táska +1 slot mint az alap
És a maszk +1% headshot védelem

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Borzgy
Nekem ilyet, akkor ír ki, ha net problémám van (akadozik, nincs, megszûnik). Legutóbb, amikor a T-Home-nál volt gebasz, akkor írta ezt állandóan.

ha nem megy, privátban is megbeszélhetitek, és akkor nem lesz teli a fórum

de te is legyél fen mert én minden nap fen vok
mi a neved??
ok
Msn-re már pár napja felvettelek, ideje lenne ránézned 😊 Skype-om most nem megy, mikrofon probléma miatt.

ha vagy vegyél majd fel
de inkb skype mert ot képernyõ megosztásba emg tudom mutatni
mert már anyira szeretnék jácani combaton mert még most még bonuszok is vnak é én nem lehetek fen
vegyál fel msn re :[email protected] vagy skype komjati2
Mi az, hogy semmit sem? Hibaüzenet van? Ha igen, pontosan mit ír? Muszáj tudnom, hogy tovább tudjunk lépni.

most meg csináltam amit irtál mostel inditom és semit se csinál
De de ugyan azt hoza be ha el inditom most meg csinálom amit irt ál
Valószínûleg a hackshield-el van probléma, korábban nekem is volt vele bajom. Teendõ, hogy egész nyugodtan töröld le a HShield nevû mappát. Aztán errõl a címrõl szedd le a szükséges fájlt:
http://download2.nexon.net/Game/CombatArms/HackShield/HShield.zip

Ezután másold be a CA mappába, ahonnan az elõbb a mappát törölted, és itt csomagold ki. Létre fog jönni egy új HShield mappa és innentõl elvileg mûködnie kell.

Ahogy körbenéztem, hirtelen elég sok embernek ugyanez a problémája a hivatalos fórumokon. Véletlenül nem ez az ablak jelenik meg neked is?

http://www.hapshack.com/images/bugclc.png

tegnap raktam ujra a gépet nem marat rajta semi és még most se jo
Elképzelhetõ, hogy vmi maradékfájl okozza a hibát. Olyat is olvastam egy fórumon, hogy ha korábban volt fent bármiféle hack a CA mappában, késõbb elõjöhet ez a hiba. Többet nem tudok mondani, ha találok vmit, itt úgyis írni fogok. Üdv!

nekem nem is megy mert valami errort ir ha el inditom és valami 204 hiba cod
Sziasztok! Rég nem játszottam, most próbáltam belépni, de az utolsó patch nem jön le, félúton megáll. Láttatok már ilyet?
ugyna azt irja
meg tegnap raktam ujra a gépet
kõsz meg probálom az uj kliens meg van
Valószínû, hogy a tûzfalad nem engedi kapcsolódni.
Teendõ: vezérlõpult->windows tûzfal->kivételek->program hozzáadása(itt a CA indítófájlt kell megadnod)

Ha mégsem ez a bibi, akkor uninstall, szedd le a legújabb klienst a hivatalos oldalról, és azt tedd fel. Ez a legtisztább.

császtok ha valaki tud segiteni pls mert ha el inditom a combatot akor tõlt és ki ir valami hibát (Error Code 204)
Arra lett kitalálva eredetileg is, legnagyobb szerepe fireteam-en van a kütyüinek. Public-on már kicsit sok néhány hülyeség, amit kitaláltak hozzá, turret például érthetetlen számomra, de mindegy. Lényeg, hogy próbáljuk meg jól érezni magunkat játék közben, bár ez egyre nehezebb, és nem a specik miatt.

SirAlo
Nekem pl. a viper leginkabb zombizni kellene , medkit-flame ilyesmikhez

Nem tagadom, nem bírom õket, de nem sírok miattuk. Akár hiszed, akár nem, a specivel rohangálók szoktak beírogatni, hogy mekkora csaló vagyok, az lehetetlen, hogy fejbehúzom õket. Akár többször egymás után. Mostanában direkt ilyenekre vadászom, érdekes a reakciókat figyelni. Megveszik a vipert meg a ravent az emberek, azt hiszik innentõl elpusztíthatatlanok, és képtelenek beletörõdni, hogy márpedig nem. Talákoztam korrekt játékosokkal is, akik nem vágtak fel a cuccal, rohadtjól is játszanak, nehéz dolgom volt velük, de nem átkozódtak, mikor sikerült levadásznom õket.
CA isten?!? Kösz, ha annak tartasz, én magamat nem, és egy szóval nem állítottam ilyet, csak a tényeket közlöm. Amúgy fõleg a kezdõ vagy kevésbé tehetséges játékosoknál figyelhetõ meg, hogy bár specikkel rohangásznak, könnyû õket leszedni. És fõleg õk azok, akik képtelenek veszíteni. De high rank arcok is hamar eldurrannak, mikor fél órán át kempelnek a base elõtt, erre bemegyek a játékba, nagy nehezen kitörök pár halál után, esetleg egy párat le is szedek, és azonnal beírnak, hogy csaló vagyok. Nevetséges ami sokszor megy. De megértem a hozzád hasonlókat is, sajnos általános a "spec noob" kifejezés. Én is használtam korábban, ma már nem teszem, mert rájöttem, hülyeség.
Specik nyilván egy olyan elõnyt jelentenek a játékban, amit sokan nehezen tudnak kezelni, ez egy jelenség, nem hinném, hogy változna mostanában. Végeredményben meg nem írogatni kell, hanem megmutatni, hogy valóban le tudod nyomni az illetõt, ha kell. Akár speci, akár nem. Oda-vissza igaz a dolog.

arc az van! te valami combat isten lehetsz... (spec noob! spec noob! hányszor hallottam a sok amatõrtõl.)
Mondjuk én csak arra használom a vipereket, hogy fejbelövöm õket. Kár a testükre célozni, úgyis olyan véznák mint egy csontváz a Heroes 3-ban 😊

Black hisec-bõl ha mákod van, esnek perma cuccok, többek közt specik is.

SirAlo
Perma Vipert honnan vettetek? Shopba csak 30 napra lehet nx-bol venni vagy regen lehetett permaba is?

Egyelõre rejtély, majd meglátjuk. Szerintem adnak majd valamit, de nyilván nem olyan mértékben, mint a shopban található megfelelõik.

elhiszem.
SirAlo
De amugy adnak is valami statot a perma itemek vagy csak kinezetet valtoztatnak ?

Hidd el, többen vagyunk akinek nincs perma vipere. Innen nézve máris nem olyan rossz dologok ezek. Nem mintha szükség lenne rá, de ha már adnak valamit, azt elfogadom 😊

perma viperem mellé sokat ér a sisak, backpack, mask... szar eventek. bár 1 milla gp-ért elnézem nexonak.
Borzgy
80,000 GP-s L96 Jövööök! 😄
Egyébként nagy mákom volt, mert a GP Hazard-ból esett 25 000 GP. Szerencsésnek érzem magam 😊.