Combat Arms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN: Zaraki
Milyen egeret használsz?
XD hogy tudtok unbelievable+ ot csinalni ?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
A múlt hét termése (szép pillanatok számomra 😊):
Unbelievable:
Elsõ Unbelievable +-om. A kép nem teljesen sikerült jól, de balra látható a kis kiírás:
Lehet, hogy ez nektek mindennapos, de nekem ritka pillanat... 😄
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
A sisak +10% Headshot vedelem
A táska +1 slot mint az alap
És a maszk +1% headshot védelem
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
http://download2.nexon.net/Game/CombatArms/HackShield/HShield.zip
Ezután másold be a CA mappába, ahonnan az elõbb a mappát törölted, és itt csomagold ki. Létre fog jönni egy új HShield mappa és innentõl elvileg mûködnie kell.
http://www.hapshack.com/images/bugclc.png
meg tegnap raktam ujra a gépet
Teendõ: vezérlõpult->windows tûzfal->kivételek->program hozzáadása(itt a CA indítófájlt kell megadnod)
Ha mégsem ez a bibi, akkor uninstall, szedd le a legújabb klienst a hivatalos oldalról, és azt tedd fel. Ez a legtisztább.
CA isten?!? Kösz, ha annak tartasz, én magamat nem, és egy szóval nem állítottam ilyet, csak a tényeket közlöm. Amúgy fõleg a kezdõ vagy kevésbé tehetséges játékosoknál figyelhetõ meg, hogy bár specikkel rohangásznak, könnyû õket leszedni. És fõleg õk azok, akik képtelenek veszíteni. De high rank arcok is hamar eldurrannak, mikor fél órán át kempelnek a base elõtt, erre bemegyek a játékba, nagy nehezen kitörök pár halál után, esetleg egy párat le is szedek, és azonnal beírnak, hogy csaló vagyok. Nevetséges ami sokszor megy. De megértem a hozzád hasonlókat is, sajnos általános a "spec noob" kifejezés. Én is használtam korábban, ma már nem teszem, mert rájöttem, hülyeség.
Specik nyilván egy olyan elõnyt jelentenek a játékban, amit sokan nehezen tudnak kezelni, ez egy jelenség, nem hinném, hogy változna mostanában. Végeredményben meg nem írogatni kell, hanem megmutatni, hogy valóban le tudod nyomni az illetõt, ha kell. Akár speci, akár nem. Oda-vissza igaz a dolog.