Combat Arms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
január 12-tõl február 18-ig:
három héten át minden héten kapunk egy permanent itemet. 1. hét - sisak, 2. hét - hátizsák, 3. hét - maszk
minden nap 22 kill után kapunk egy GP Hazard táskát
január 13. 17:00-tól 21:00-ig
100% EXP és GP
január 28. 04:00-tól január 31. 04:00-ig
80,000 GP-ért permanent L96A1 vehetõ
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
IGN: Zaraki
nagyon köszi a gyors választ!
(a megaphone-s 5letetet nem tudom kitalálta ki,de egy nagy rakás ****)
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
1. Year End Holiday Blast! - Lényegében csak be kell lépned a napi ajándékhoz, ami hétköznap egy 100%-os XP pass és a szokásos karácsonyi agancs(+speed), hétvégén meg egy piros orr(+spirnt stamina). Január 4-ig tart.
2. Veteran’s Return - Régóta az egyik legjobb event, ha engem kérdeztek. Feltétele, hogy heti egyszer vegyél bármilyen NX-es fegyvert, vagy pedig minimum heti 10 órát nyomjad a játékot. Jutalom: egy ritka NX-es fegyver és valamilyen NX-es felszerelés. Lényegében, mintha egy olyan konténert kapnál, amit shopban lehet venni. Azt is melléírták, hogy érdemes hétrõl hétre részt venni ebben, mert minden hétre jár a két cucc, ha teljesítetted a feltételeket. Február 8-ig van, ha igaz a kiírás.
3. Two Weeks Discount Relay - Ennek nemsokára vége, kéthetes leárazás volt, illetve van még érvényben január 2-ig. Minden héten más volt leárazva, e héten például a Supply Case GP Hazard. Jövõ jétre lesz még valami és vége.
4. Soldier’s Dream Case – CAE’s Kalika Case - Na ezzel már sietni kell, holnapig tart a dolog. Kalika case néven fut ez a doboz, amiben 5 cucc van. 1 ritka fegyver, 1 mercenary, 1 gear item, 1 támogató fegyver(mg vagy rpg) és 1 funkcionális dolog. Mindez 3300 NX-ért. A csavar a dologban, hogy ezek nem csak 1 napos cuccok, hanem akár permanent is lehet köztük, vagy akár mindegyik, ha rohadtnagy mákod van.
5. Hunt Down Santa! - Az egyik legértelmetlenebb és legidegesítõbb event, amit csak kitalálhatnak. Korábban volt már hasonló, szerintem nem éri meg a fáradtságot. One man army, last man standing és elimination módokban érvényes az event. Véletlenszerû idõpontokban egy GM nyit egy jelszavas szobát, majd megaphone-on keresztül feltesz egy kérdést, például adott cumó mennyi NX-be kerül 30 napra? A helyes válasz a jelszó lényegében. Persze ahhoz, hogy bekerülj, még a szobát is fel kell kutatnod idõben, így szinte nulla esélyed van a dologra. Ha tele a szoba, indul a játék. A végén az elsõ 5 helyezett kap ajándékot, eli esetén meg mindkét oldalon az elsõ 3 ember. Ami pedig nem más, mint egy black hisec key. Szintén holnapig tart, idióta egy event.
6. 99NX Clearance Sale - Holnap ennek is vége, a felsorolt dolgokat kaphatod meg 99 nx-ért egy napra. A listát az oldalon megtalálod.
Ennyi hát.
1 hónap net nélkül...végre újra játszanék,pár szóban összefoglalna valaki az uj eventeket?
Köszönöm elõre is!
Seat
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Vagy ha esetleg tudna ajánlani egy olyan klánt ahol a miki nem kötelezõ ??
köszönöm válaszotokat ...<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Ha nem gond pár képet beszúrnék az idei évbõl. Nem sok, de azért lesz.
Headshot pillanatkép (amikor kapsz 😄):
Kicsi a rakás:
Iszunk egy kicsit:
Aztán eszünk egy kicsi téglát:
Ez meg egy fly hacker black hisec-je:
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok. 😄
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Adr te 14 éves kis pöcs xD lol
hitman én ultrát csináltam spy huntba és mielött jött volna asszem a fantastic az elött 1 tizeddel rúgtak ki... egy kicsit fenn hordják az orrukat ...SirAlo igazad van most a TS miért kötelezõ lerohad az ujjuk ha írnak egy karaktert?és akinek nincs mikije?vesznek postázzák nekem aztán megvagyunk onnantól mehet a TS...
de tudod az a baj h már pár hete benn vok és eddig semmi bajuk se voolt az spy ozás közbe bas*tak ki de nem klánból csak a szobából:S<#csodalk>#csodalk>
ma kirúgtak a clanos spy huntból vagy azért mert nem jó a mikim de már mióta szal az nem, akk az marad ha indenkinek leosztottam egy headshotot és nem mai gyerek vok a clánba 2-3 hete és már ismerhetnének h nem vok hacker ez már bocs fel*** az agyam...ilyet
The update of new contents for COMBAT ARMS EUROPE will be conducted this Wednesday, 15.12.10, from 03:00 AM to 11:00 AM (GMT+1). The maintenance is scheduled for approximately 8 hours. All game servers will not be accessible during that time.
Details are listed below.
- Date: Wednesday, 15.12.10
- Time: 03:00 AM - 11:00 AM (GMT+1) - Combat Arms Europe game service unavailable.
CONTENT UPDATE
- New Features
- Black Market update
- Bug fixing and game adjusting
Thank you in advance for your kind patience and support.
End of transmission!