Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KI hol szokott játszani??
Engem BB30 néven megtaláltok!
Sziasztok!
Már játszom vele!
Elég jó és tûrhetõ!
Egy zavar nagyon az az angol szöveg!😄
nincs véletlenül magyarosítása ennek az online játéknak!
Elõre is köszönöm!
SirAlo
vettem most en is egy hetre de nem rossz Black Luangba, Cabinhoz nem valo de Luangba ahogy meghalnak a tobbiek egyedul siman le tudom olni az osszes szornyet es itt mindig hullik ammo is , lehet nem sokkal hatekonyabb mint MG fegyverrel de elvezetesebb, nem unom meg olyan hamar 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Egyszerûen nem. Én kipróbáltam, 30 napra. Pénzkidobás volt az egész. Persze szerették az emberek, hogy van medkit, de te semmire se mész vele. Nagyon kevés pontod lesz és nehezen fogod visszakockulni a beleölt idõt. Én épp ott tartok, hogy meglegyen a 1Lt és a 2slot licence, hogy vehessek mellé még egy minigunt. Flamet csak azért nem, mert másokat és magamat "laggoltathatom" vele. (Pedig ez hatékonyabb.)

valaki ha tud kûldjõn léci aid kit et vagy vipert pls gift a nevem kovaszos2 thx
SirAlo
Gpbol akarom venni azer nem tudok Flamet csak medkitet

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Borzgy
Ha nx-el gondolkodsz, akkor egy sima fegyver, mellé vennék 2 slot licensz-t a flame-hez vagy a minigunhoz. Ha igazán sok pontot akarsz szerezni, akkor ezek kellenek. Múltkor mentem barátaimmal, akik vettek flame-t meg minigun-t, és ilyen 500 - 600 000 pontot szereztek. + exp nélkül szereztek 600 exp-et, 800 gp-t. Ja és érdemes minél több napra venni!

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

SirAlo
Szerintetek megéri venni vipert medkittel és 1 fegyverrel Fireteamozni? Black Luanghoz lehet jo lenne , meg nincs eleg rangom a Flamehoz😞

faszér nem lehet át irni aj elszot most hagyam ot 2lt 5 õs karim nincsa az a péz és még 100k nx van bene nem nem meg oldom
ne osszad már az embereknek a hülyeséget! több account miért lenne bannolható? olvass már utána kicsit!
SirAlo
Hatja , olyankor is ki szokott dobni de az ritka

Szokásos oldal:
http://combatarms.nexoneu.com
Itt bejelentkezel, majd jobb sarokban fent lesz a my account nevû kék gomb.
Ezek után meg kell erõsítened pár adatot: elõ- és utónevedet, születésnapodat, e-mail címedet. Csak utána tudsz bármit is változtatni.
És itt jön az érdekes dolog, nekem azt írja, hogy érvénytelen adatot adtam meg. Szóval nem tudom, lehet hogy neked mûködni fog, legalábbis remélem.

IGN: Zaraki

Egy havert követtem a szobába, nem is figyeltem, hogy elit mod van benne. A mod oldala sem életbiztosítás, ha túl jó vagy, ellopod a killjeit, szintén kick 😄

valaki segitsen irja le valaki hogy tudom át irni a jelszomat?? mert fel tõrték és át szertném irni még át nem ijrák
pls segitsetek
SirAlo
Fizetnek erte... nem azer fizetnek hogy leold oket 😄 elit modos szobaba csak akkor indulj el ha a moderator oldalan vagy vagy el se indulj mert 98% hogy kidobnak

Borzgy
Hihetetlenül nagy barom a legtöbbje. CSM2 vagyok és eddig 3 normális és jófej elit/super elit moddal találkoztam. A többi meg ha megölöd, akkor kickel... Egyszerûen nevetséges.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Ma rekord született. 4 egész másodpercet töltöttem Kill creek-en, majd kick. Egyetlen embert lõttem le, gondolom õ volt az elit mod. Nevetséges idióta a legtöbb.

Én és öcsém is ugyanígy vagyunk, legális mindaddig, amíg a két account "tulajdonosa" különbözõ személy. Mivel ez nem ellenõrizhetõ, ezért vannak azok is, amit a többiek mondtak.

SirAlo
Hat szerintem nem lehet IP cimrol kibanolni valakit... ha van tobb gep egy haznal es tobben jatszanak egyszerre attol meg az nem illegalis

Elvileg nem szerencsés, de persze lehet. Bár nem hinném, hogy pont ti lennétek majd gyanúsak😊 Elõfordul olyan, mikor valaki 3, 4 vagy még több account-ot csinál magának ugyanarról az IP címrõl és az bizony nem szép dolog, az ilyet kitiltják általában. De 2 karakter ugyanarról a géprõl még tutira nem gáz.

ok!Köszi!Belejövök!
Azt még szeretném megkérdezni hogy több karakterrel is lehet játszani 1 géprõl,mert a fiamat is érdekli a játék!
Pedig amint bejön az oldal, az arcodba vágódik a felirat, hogy CA North America. És pár sorral lejjebb ott az európai link is. Legközelebb jobban figyelj oda, mit is csinálsz és akkor nem kell a felesleges plusz meló.
Különben meg sok szerencsét, kitartást a játékhoz, szükséged lesz rá 😊

Már megoldodott!
Köszönöm!
Én is fent vagyok az európai verzión!
Most ismerkedem a játékkal!
SirAlo
jah, az az amerikai verzio

http://combatarms.nexon.net/ Innen töltöttem!
Ezekszerint a rossz oldalon regisztráltam/töltöttem le!
SirAlo
http://en.combatarms.nexoneu.com Innen vagy http://combatarms.nexon.net/ Innen toltotted?

Sziasztok!
Segítsetek!
Regisztráltam az oldalra,és feltelepítettem a játékot!
Belogolok az oldalra és elínditom a játékot!
Elkezd betõlteni,majd kiírja hogy:"you have lost connection with the server
please try again in a moment
error code DI.30022"
Miért nem enged be???

Elõre is köszönöm!
jah tenyleg miota szarabb egerem van 1.14 rol 1.03 ra csokkent a kd-m 😄
nekem meg azt szokta csinalni hogy mikor be akarom irni a passt es le nyomom az elso betut akkor ugy jelzi hogy 2betut irtam es nem fogadja el csak ha kitorlom es leirom rendesen
Az más. Olyan sokszor van, az "unable to contact server" szöveg tényleg mindennapos. Ami különben szintén a túl nagy forgalom eredménye, akkor fordul elõ, ha rengetegen vannak fent.

SirAlo
Szerintem az bug nem szerver gyengeség , nekem is szinte mindig amikor elsõre akarok belépni valami hibauzenetet kiír , és ha másodjára inditom belép

Hmmm. Gondoltam picit benézek játékba, legalább a 22 kill erejéig, de nem tudok belépni. Connecting to server...
Hihetetlen, hogy nem képesek egy strapabíró rendszert összehozni Nexonék. Nem hiszem, hogy ne lenne rá cash.

thx
Legtöbb alap optikai egér 800 dpi-vel megy, teljesen jók Combatra. Játékon belül úgyis be tudod állítani az egér érzékenységét, szóval nem kell hiperszuper cucc hozzá.

Mennyi a legisebb dpi egy egernel amekel normalisan lehet jatszani Combat Armsot ??
Na mûködik végre? 😊

valaki léci kûldjõn m416 fegyot HUNnitro karimnak ?? léci kûldjetek vagy valami fegyot mert nicns semim kõszõnõm
hitman találtál valamit met unom magam nincs combat faszom
Igazul szólt Borzgy, headshot-tól a világon semmi nem ment meg. De még ha mûködne is, érdemes belegondolni egy pillanatra. A legtöbb játékban használatos fegyver ugye automata. Vegyünk egy top sisakot, adjon 35% védelmet. Ez statisztika alapján azt jelenti, hogy durván minden harmadik golyót védi ki, amit fejed felé küldenek. De aki rádlõtt, addig fog lõni, amíg nem látja a szépséges headshot feliratot maga elõtt, szóval úgy pár tized másodperccel késõbb újabb lövések érkeznek feléd. Mindez persze akkor lenne igaz, ha valóban védené a fejed a headgear. 2 éve játszom, még nem találkoztam olyan ellenféllel vagy társsal, akit bármilyen sisak megmentett volna fejlövéstõl. Szóval divatnak okés, vannak mutatós darabok, de gyakorlati hasznuk nulla.

És a zoom probléma nálam is elõjön olykor, de oda-vissza mûködik. Bár gyanítom, hogy az egerem a hibás, egyre több hülyeséget csinál.

Borzgy
Hidd el, hogy a 37%-os Hs protis sityakok sem érnek semmit, csak elhitetik veled. Ugyanúgy kapsz hs-eket 😊.
A sniper-kés-sniper-kés váltogatás elõnyeit már elsorolta elõttem hitman, de nekem például azért is kell csinálnom, mert ha egymás után scope-olok csak, akkor néha magától hirtelen visszahúzza a scope-ot mikor én csak egyszer nyomtam meg. Lehet, hogy ez csak nálam bug, de nagyon idegesítõ volt, ezét tértem át a kés/sniper bevett szokására 😊.

koszi szepen de a sisak ad +10% hs vedelmet
Profi sniperesek szoktak így nyomulni, ha közelre kell lõni vele, minnél gyorsabban. Ha lövás után rögtön késre váltasz és azonnal vissza a puskára, nem kell megvárnod a scope-ból kijövõs animációt meg a puska felhúzását,és máris lõhetsz megint, valamint elvileg így a fegyver szórása is visszaáll nullára. Sniper only-ban fordul elõ legtöbbet közelharcban.

Sisak megérkezett, így van, kár hogy semmi haszna 😊

annak mi ertelme van ha minden sniper loves utan atrakjuk a kest es visza?egyebkent megkaptam a perma sisakot 😊
ok.
köszönöm a segítséget!
Ja, hogy ajándékba adni! Így már értem. Ahogy a kolléga is írta, shopon belül adott fegyverre mész, gift opció, beírod a delikvens nevét és elküldöd. Ennyi hát.

SirAlo
ramesz a fegyverre amit venni akarsz es nem Buyra nyomsz hanem Gift

Ööö, hogy mi? Véletelnül nem NX-ért gondoltad?

sziasztok!
1 kis segitség kellenne!
nem tudjátok hogy lehet valakinek gp-ért vásárolni fegyvert pl.?
Kellenek hozzá az egy rakáson közlekedõ ellenfelek, a lézengõk, kezdõn mélázók, a noobok, ilyenek 😊 Meg nem árt, ha tudsz célozni is 😊

Hitman gyere msn pls