4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
kisbesi #3766 tudtok valami olyan felvevőt amivel fel lehet venni a játékot?
(hacker bizonyítására)
nem a játékbeli felvevőt akarom( nem tudom melyik a jó formátum, mert nekem nem játssza le, csak 1-2 mp s képszakadás van) használni.
-
kzoard #3765 Win 7 SP1 okozza a problémát. Ha törlitek, működik. Hogy nektek megéri -e, döntsétek el magatok. -
hitman08 #3764 Fórumon körbenézve általános probléma a win7-et használók körében, hogy game start után nem történik semmi, vagy kilép a program. Patchnek hála valami megint összeakad a programmal, sokan próbálnak rájönni, hogy mi a gond. -
kzoard #3763 Tűzfalat próbáljátok meg kivenni. -
kisbesi #3762 valakinek sikerült elindítani?
Win 7 em van nekem is, délután nem volt gond de most állandóan kifagy.
Mi lehet a gond?
Az összes lehetséges futtatási módot kipróbáltam de nem jó. -
Icemat #3761 nekem nem akar menni ugy se............. -
#3760 Sp2 modba sikerult elinditni -
hitman08 #3759 Aktuális patch mindig új problémák elindítója, win7 alatt főleg akadnak gondok. -
Icemat #3758 Nekem is kilép.............-.-......Win 7 em van......... -
#3757 a Debug fajl ezt irja:
"2011/2/23 ----- 12:58:52 - CombatArms Debug Start!
Exception code: C0000005
Fault address: 372C822A 01:001C722A D:\Games\Combat Arms EU\Game\cshell.dll
EAX:FFFFFFFF
EBX:0000000C
ECX:0012BBD4
EDX:09530098
ESI:00000000
EDI:00000064
CS:EIP:001B:372C822A
SS:ESP:0023:0012BB84 EBP:0012BBD4
DS:0023 ES:0023 FS:003B GS:0000
Flags:00210286
Call stack:
Address Frame Logical addr Module
Call_Static[0]: 372C822A 0012BBD4 0001:001C722A D:\Games\Combat Arms EU\Game\cshell.dll
Client_Version:
Player uID: 0
CPUSpeed: 2500 MHz
Identifier: x86 Family 6 Model 23 Stepping 6
ProcessType: Intel Pentium (II/Pro)
VideoCard: ATI Radeon HD 4800 Series
System_Memory
Total: 2147483647
Use: 17297407
[debug_info_end]
2011/2/23 ----- 12:58:53 - CombatArms Debug End " -
#3756 Nah most megint szarakodik a CombatARms, elinditom es tolti befele aztan kilep-.- van valakinek meg ilyen problemaja? -
hitman08 #3755 Na valahogy így kell játékra bírni az embereket. Spider vs Scorpions. A térkép alapján skorpiók leszünk, hajrá! :) -
hitman08 #3754 Gondolom azért, mert végre lehet blokkolni a friend notice üzeneteket :) Így nem kell fél órát azzal töltenie, hogy kinyomja őket. Néztem CA NA oldalán, hogy miket foglal magába a patch, jó lenne, ha nálunk is mindezek javításra kerülnének. Nagyban csökkentené az idegeskedést. -
Adriatic #3753 Baxstar is azt írta, h best update ever! -
hitman08 #3752 Holnap végre patch. Tengernyi a bug, remélem legalább néhányat sikerül megoldaniuk. -
#3751 Hali!
Na már 2 hete nem játszom és most írom le, hogy én abbahagytam a CA-t. Elértem a CSM3-at és megelégeltem a játékot. Az accomat még láthatjátok (Shelby95), de az már nem én vagyok, hanem a haverom, akinek nagyon bejön a játék csak utálta, hogy kis szintű. Így odaadtam neki.
További jó játékot!Bye.
Shelby el.
-
hitman08 #3750 Elsőre csak egy listát találtam, ahol gyurika is szerepel.
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&m=2030476
-
Icemat #3749 (énnekem nem dobott ki semmit a forum mikor rá kerestem.........) -
Icemat #3748 valaki ha unja magát akko nézzen már utánna hogy mé bannolták fórum link vagy valami linket ha tuttok.....................elöre is köcce -
Icemat #3747 Oo -
Danzso90 #3746 Az fasza.Hát manapság mindenkit kibbalolnak...:S Tomekot is kibaszták mert powerlevelezett kabinon...és visszaírták neki hogy hackelt...
Szval nem értem mi alapján basszák ki az embereket de ha valaki elmondaná szt megköszönném.Persze ha van olyan...
Amúgy gyurákval épp tegnap beszéltem miután nyitott egy perma augot .... lOl... -
Icemat #3745 csoki valaki megtudná mondani hogy "gyurika" t mért bannolták? 1Lt 5 volt....... -
#3744 Nekem pl. emberek ellen (Elimination pl.) hatranyt jelent a Speci, mert csak 1 fegyvert hasznalhatok , es en snipert is szeretek hasznalni, persze aki vesz bele slotot meg minden felet annak elonyt jelent -
kzoard #3743 Igazad van, evvel is meg kell tanulni játszani, de nézd meg mondjuk Un1quE-t, akiről mondjuk elhiszem, hogy egyébként is nagyon jól tud játszani.
1 - Miért kell, hogy ennyire számítson a sebesség a játékba? (+ speed)
2 - Miért kell, hogy emellett még hasztalanabb is legyen a fegyvered ellenük? (+ def)
3 - Miért kell, hogy az életét is vissza tudja tölteni? (HP Kit)
4 - Miért kell, hogy alig tubb eltalálni őket? (Lassan pálcikaemberkékre lövöldözünk.)
A spec alapból megdob egy 0.2-0.3-at a játékosokon, attól függetlenül, hogy mennyit költ NX-re. Egy átlagos játékos 1.2-1.3 K/D-vel rendelkezik. A jobb játékosok 1.35-1.45. A JÓ játékosok e felett. Ha nem lenne spec, sokkal kevesebb 2.0 K/D körüli emberke rohangálna és tényleg az ügyesség számítana. Nem lennyi felesleges hackerezés, nem lenne kidobott idő az ablakon a játék. Ha ma felmegyek egy szobába, szerinted mit látok? (Elite/SElite alapból kerülve) NX-esek harcolnak a nem NX-esek ellen, mert mindegyik egy oldalra áll, lévén, nem nagyon akar a saját fegyverei ellen szívni. Mivel manapság nem annyira divat az M32, többnyire no explo meccsek lesznek belőle, mert csak az használ ellenük, és ez megint csak nem tetszik nekik. -
hitman08 #3742 Nekem egyedül a turrettel van igazán bajom speciket illetően. Egyszerűen nem illik egy olyan játékba, ahol elvileg emberek és nem robotok ellen kell megmutatni mit is tudsz. Fireteamben okés, de publicon azért elég szánalom használni. Még a minigun is korrektebb nála, hisz az ember szinte védtelen, annyira lassan halad vele. Más kérdés, hogy a golyózáporral szinte azonnal ki lehet csinálni bárkit, ezért kell kivárni a megfelelő pillanatot. Pont tegnap akadtam össze egy viperrel, aki szerencsére körbelőtt minigunnal, így volt pár pillanatom, hogy leszedjem. De vannak, akik ügyesen használják. Cabinon vettem fel néhányszor, hát nem olyan egyszerű ám jól kezelni. -
kzoard #3741 Szerintem meg a gyökérség a legjobb, amit spec karaktertől lehet kapni. (Nehogy magadra vedd!) -
#3740 Eddig en is csak passokat kaptam de most szamitottam is hogy jon valami cucc ahogy lattam masokat hogy nyissak a permakat , de ugy latszik volt egy allati nagy szerencsem is;) szerintem a spec kari a legjobb cucc amit Black Keybol lehet kapni -
hitman08 #3739 Jah láttam, egy csávó két permát is nyitott zsinórban: AK74 gold meg L96 ghillie. Nem rossz. Rengeteg a perma megaphone-on, sokszor nehéz elhinnem, hogy ezek valódiak, mert a saját és ismerőseim példájából kiindulva nemhogy perma, de fegyverek nem jönnek black dobozbóól. Én egy 7 napos puskával már boldog lennék, de ősidők óta csak passok jönnek. Mondjuk a semminél több... -
kzoard #3738 Ezt én is észrevettem. Én csak két GP-set kaptam. -
#3737 Most nagyon sok perma cuccot osztottak ki, egymas utan irta a chaten -
hitman08 #3736 Én szokás szerint gp és xp pass-t nyertem, ahogy az emberek 90 százaléka általában hasonló eventnél. -
#3735 Yeh kaptam Scorpiont Permaba az eventes Black keybol:> -
Danzso90 #3734 A4Tech x7 Black
Most logitech g9 van. -
ludvigvonqt #3733 Milyen?
...de azért mégis lecserélted :)) -
Sadax #3732 miért van az, hogy mindig lehackerezik a klánom? -
Danzso90 #3731 Nekem ezelött egy a4teches egerem volt majd egy évig és semmi baja nem volt.. -
#3730 Logitech a legjobb, supportja is;) -
ludvigvonqt #3729 Nnna, kb egy hete várok driverre az egérhez az a4techtől - mert a download nem megy az oldalukon. Írtam a szupportkukacnak, semmi válasz. Ahogy Sipovitsné mondja: ide se jövök többet, Vágó úr! Velük befejeztem, az biztos.
Lehet megoldotta volna a reload problémát, mert a CA újratelepítés nem segített. Evvan :(
Ne vegyetek a4techet!
Majd az egyik CA patch megoldja. Egyszer majd. Biztosss. -
GirondinsHUN #3728 Ma írt a nexon, hogy az IP bann örökre van, de én azóta nem változtattam IP-t, mégis tudok játszani. Én ennek örülök, nem arról van szó, csak kicsit furának találom.:D Mondjuk akkor nem tudom, mi volt 2 napig a karakteremmel. Azt írta ki, hogy egy adminisztrátor bannolt és teljesen új karakterrel se tudtam belépni. -
kokovs944 #3727 mada faka mindegyik karim at fel tőrik basza meg edig fel tőrték az 1 lt meg a 2lt most met a csm ijen nics