4406

Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • Adriatic
    ugyan az, mint itt.
  • Yoshimitsu19
    Sziasztok segitetek hogyan kell zászlót választani?A másik látom vannak fenn ex cheater-ek.Mit tesz a cheaterrel az anti-cheat?Engem kidobál,2 napig rendessebben tudtam játszani 1-2 óra is eltelt mielőtt kidobott volna.Most visszaállt a rendes kerékvágásba max 10 perc.Ja és leszögezném a fer-play hive vagyok,nem cheater.Csak a kidobálás okát keresem.
  • GirlGamer
    Adriatic igazad van mjd veszek magamnak,és még 1 szint kell hogy elérjem a rangját,és köszi majd küldhetsz ugy is visszaküldöm. Ja és adriatic mi a combatba az ign ed?
  • hitman08
    Szerintem ezeknek nincs nagy jelentősége, igazi akció közben nem a kézre meg lábra célzol. Amúgy is addig lövöd, amíg ki nem múlik az illető. CQB CAMO-nak meg nem kell nagy reklám, pofátlanul jó puska minden helyzetben, Snow walley-n is egy fejesgyártó szörnyeteg volt nálam.
  • Adriatic
    csak bolondoztam. markoka, csak h tisztázzuk. szerintem senki sem fog küldeni kb 30.000nx (10.000Ft)-ért perma fegyót ajándékba. de a cqb helyett próbáld ki a sima M416-ot, az is elég jó és arra tudsz rendes scope-ot is rakni. (ha megvan a rangod hozzá, azt küldök szívesen 1 napra)
  • kzoard
    Ilyenekre gondoltam, hogy X távolságról mekkora a sebzése a különböző mellényekben, lábra/testre/kézre, stb...
  • Icemat
    Ne szopassad már B+..............XD
  • GirlGamer
    Adriatic ha küldesz permába m416 cqb t nagyon megköszönöm

IGN:markoka1999
  • GirlGamer
    Adriatic jo permába is :D
  • hitman08
    Miért kell hozzá segítség? Simán játék közben a legjobb bemutatni szerintem egy fegyvert. Az előre megrendezett helyzetek nem mutatnak túl sokat adott cuccról.
  • kzoard
    Gyerekek, gondolkodom egy fegyverbemutató videóban.
    Mivel az M416 CQB CAMO-t most aktiváltam, elnyomtam rá az összes extendert, amit a korábbiakban kaptunk eventből. 20 napot kicsikarni 5 darabból, de kéne pár emberke, akivel meg tudnám csinálni a videókat. Aki komolyan gondolná, és van rá szabadideje hétvégén, jelentkezzen nyugodtan.
  • Adriatic
    igen.
  • iOlcsy
    ha a bingo eventből leveszem az 50%-os complete-t, levehetem majd a 100%-osat is?
  • Adriatic
    perma jó lesz?
  • Ravenka
    Na azt én is elfogadnám =)
  • GirlGamer
    Ja és ha valakinek van felesleges nx e akkor küldjön nekem egy m416 cqb t 1 napra :DD előre is köszönöm

IGN:markoka1999
  • GirlGamer
    Haha nekem Tpg 1 prom és xm8 am van XD!! Ja és cungi én ismerlek te ismersz?

Jelöljetek be barátnap a nevem a combatba:markoka1999
  • GirlGamer
    Csatok
  • kzoard
    Maradjunk a szakmunkásnál. :)
  • Danzso90
    Cungi ha nem érzed ki az iróniát abban amit írtam akkor gyorsan olvass el egy szépirodalmi könyvet vagy menj tanulj tovább.Ne ragadj le 8 általánosnál,hidd el menni fog az a szakközép.
  • Sadax
    oké
  • Ravenka
    Sadax velünk cwzhettek hnap du-estefele:)
    vegyél fel IGN: _R-a-v-e-n_
  • Sadax
    cunci nem akarsz cw-zni?
    kéne ellenfél :P
  • Ravenka
    Nyomorék vagy te :) Menj simsezni, vagy vegyél jobb netet, érdekes én 1 megás nettel nem laggolok :D Te low geci :)
    (még mindig nem hackelek) xD
  • Cungi
    Nyomorék hackerek vagytok voltatok szal danzso és raven na ugassatok ha még normálisan játszani se tudtok ezért vannak a szerver laggok, am mind a ketten buzi csalók vagytok most is lefogadom, na erre a forumra se irok többet-.-
  • hitman08
    Permanent :)
  • hitman08
    Csak annyit írnak, hogy mermanent item. Ez lehet bármi, majd kiderül, ha meglesz.
  • kisbesi
    És lehet tudni hogy miféle cuccot?
    Tudnál egy leírást linkelni?
  • Yoshimitsu19
    Lehet valamit akezdeni az IP-vel vagy reménytelen?
  • kzoard
    Ez alól az sem kivétel, ha az ellenfél hackelését akarod megakadályozni, "white hacking" néven.
  • hitman08
    Úgy látom nem érezted az iróniát a hozzászólásában. Amúgy minden hack gyökérség, akár ft-n, akár publicon. Nincs kivétel.
  • Ravenka
    Tessék, te is hackeltél és ti ugattok nekem h hacker vok <3
  • Adriatic
    igen. nem is reménykedem abban, hogy valami olyan cucc lesz, amit a viperrel tudok használni...
  • hitman08
    Jah, kapunk valami jó kis perma sisakot... :D Remélem tényleg valami használható dolgot adnak, azért egy havi folyamatos kitartásnál már megérdemelné az ember.
  • kzoard
    Egyébként az event szabályait elég erősen módosítgatják, nem tudom kinek tűnt fel. Ettől még természetesen érdemes végigjátszani, ugyanis a végén egy permanent cuccot kapunk.
  • kzoard
    Ha ennyire pontos az időintervallum, akkor valószínűleg az IP-del lehet gond. Például elég gyakran frissíthetik.
  • Yoshimitsu19
    Dokumentáltam pontossan a kidobások ideét 3 kidobásig.Arra jutottam,hogy 7 percenként kidob.Virusirtóm nem volt ugyanezt csinállta.Xp-n is kidobállt és Windows 7-en is pedig mind a 2 szüz winows volt.Igazából az Xp-t azért raktam fel hogy játhassam ezt a játékot.Sikertelen minden próbálkozás.Ja és windows 7-n kidobta hogy a szin sémákkal van gond,de ha beállitom,hogy ezt ne dobja ki akkor sem jó.
  • Yoshimitsu19
    Sana nincs ilyen nevü file a mappában,de nem is fagyok ki.Olyan mintha Alt+F4-el kilépnék.Az első megnyittott kisablak marad nyitva.Tehát több időt vesz igénybe a játék betöltése, a kódom bepötyögése,és a szeró megkeresése mint amennyit játszom. Lehet egyedi problémám van.
  • Danzso90
    Komolyra forditva a szót semmit se várjunk a Nexontól addig amíg kiírja oldalára,hogy frissült a hackshield(hollárihollárihó!),majd szépen beírom nekik,hogy:-Igen?Akkor én miért találkoztam ma 10 OPK-sal? Erre most nézem,hogy vmiért törölték a hsz-emet...

Vicc az egész mint,hogy az is,hogy 3 millió játékos van... xD
    Szval Cungi,legközelebb ha játszol magyarokkal akik nem csalnak...inkább nyomj le 10 fekvőt és a nyár végére mehetsz csajozni Balatonra és megköszönheted Nexonnak,hogy spóroltál egy kondibérletet.
    Teljesen igazad van de nem tudsz te se mit csinálni velük szval no para. :)
  • ludvigvonqt
    Mivan srácok, front van, vagy mi ez a hirtelen comin' out? :D