Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor jól vettem észre, hogy sprint közben "elveszik" a kibiztosítása?

IGN: Zaraki

Köszönjük patch az új gránáthajító technikát!

Én nem laggolok , pedig csak 1 megás netem van ( kivéve alhán ). De a sok geci hacker miatt már nem lehet játszani , nem elég h publicon teli de már cwn is elég sok van...Az elmult 1 hónapba kb már csak cwzni járok fel nagy rangu gecikkel azok talán nem hackelnek
Várom h legyen super elitem és végre tudjak 1 ideignormálisan gamelni.
Ki mondta h csak combatba? -.- Faszt kell mindenbe belekötnöd
Zaraki a becses nevem a játékban, HungarianArrows-t erõsítem, olykor gyengítem, mikor hogy 😊
Amúgy mostanság kritikán aluli káosszá változott CA, egyszerûen a szerverek képtelenek feldolgozni ezt a hatalmas játékostömeget. Eddig charlie szerverre menekültem a lagg elõl, de már az sem segít, bárhova megyek, 10-bõl 9 esetben játszhatatlan az egész. 2-es kdr azért minimum teljesülni szokott legtöbb mapon, most meg van, hogy örülök a pozitív értéknek. Laggáradat, fejes mák minden mennyiségben az ellenfél részérõl, lagg miatt fél tárakat elnyelõ ellenfelek, és akkor a csalókról, nyomorult nagyszájú noobokról, csakis kempelni tudókról még nem is szóltam.
Irigylem azokat, akik simán tudnak játszani, van akinek szinte semmi problémája a kapcsolattal. Pedig gépem nagyon de nagyon bõven megfelel a követelményeknek, netnek is vinnie kellene simán, egyértelmû, hogy szerverpark bõvítése, javítása lenne a megoldás. 3 millió potenciális játékos rettentõ sok erre a fostos rendszerre, amivel Nexon jelenleg rendelkezik.
Kíváncsi vagyok az új event alatt mekkora hisztéria lesz a folyamatos hibák és túlterheltség miatt.

Sir! I'm sorry, Sir!

az IGN nem csak a combatban ingamename, te nagyonnagyrangú!
Bár nem sok kell hozzá h abbahaggyam.
Ne mondd... cpt4 vok tok 1-2 dolgot a játékrol
IGN -> "In Game Name"

IGN-nek hívják 😄

Hitman neked mi a neved can?
Sima ügy, max 5-6 eli/nap. Hétvégén meg a 800 XP se egy nagy meló.

Osztottam, szoroztam és 390 exp/nap nagyonnagyátlag jött ki.
Lehet, h ez nem az én eventem lesz 😞
Kiderül...

köszi 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Új eventet nagyon jó ötletnek tartom, már csak azért is, mert épp ideje felrázni a folyton fireteam-et nyüstölõk túlságosan széles brigádját. A négybõl két héten tömény elimination, nem is kívánhatnék jobbat. Már számolgatom, hogy miket lõjek ki elõször a céltábláról 😊

Szerencsére elég jól megtérül a tömeges gray kulcs vásárlásom, mára MP5 RAS jutott. Egyik kedvenc SMG nálam, az ellenfél valamiért kevésbé szereti, ha használom 😊

SG556 CAMO 1 nap, Viper-es P90TR 1 nap, Rocco 3 nap, Hauser 7 nap

Újabb kapcsolódási problémák. "Connecting to server, please wait" feliratot kezdem unni egy picit...

Elértük a 3 millió regisztrált játékost, így event közeleg.

Márc. 30-tól ápr. 26-ig "Céllövölde" event lesz.
A dolog arról szól, hogy lesz egy céltáblád, ami valahogy így néz ki.

Minden nap, ha teljesíted a feltételt, kapsz egy lövést.
A feltétel, hogy megadott módban elérd az 500 XP-t (hétköznap), vagy a 800 XP-t. A módok hetente változnak.

Weekdays: 500 EXPs Total / Weekends: 800 EXPs Total
1st Week (03/30 - 04/05): Elimination Mode
2nd Week (04/06 - 04/12): One Man Army, Spy Hunt, Search & Destroy Mode
3rd Week (04/13 - 04/19): Elimination Pro, Quarantine, Capture the Flag Mode
4th Week (04/20 - 04/26): Elimination Mode

Amint elérted az aznapi célt, kapsz egy üzenetet a rendszertõl. Ezután rámész a weboldal event-képernyõjére, ahol ellõheted az aznapi lehetõséged. Minden nap csak 1 lövést szerezhetsz, visszavonásra nincs lehetõség. Ha nem lövöd el aznap, akkor éjféltõl eltûnik a lövésed.
A céltábla a szélén vannak alakzatok, ha kilövöldözöl egy ilyen alakzatot, megkapod az érte járó tárgyat. A céltáblán 5 véletlenszerû helyen (mindenkinek máshol) vannak bónusz találatok, amik újabb cuccost adnak, valamint ha már a felét/egészet kilõtted, még több ajándék vár rád.

Most nemtom annak örüljek, hogy nem kell bosszankodnom a sok szuperelit miatt, vagy amiatt bosszankodjak, hogy végre van f#sza fegyverem, de nem sokat ér, mert mindenkinek az van... 😊
"Merte seminekse tuc örüni ne jácc ha nem tuc seminekse örüni!!!!" 😊

Ez nekem is befigyelt. Meg M416 CQB CAMO. Kamara 3 napra, Tactical Backpack 7 nap, a többi 1 napos.

Mei's MP7 MOD. Szinte már csalásnak érzem ezt a kis szörnyeteget használni. Iszonyatosan lehet vele osztani 😊

Helyesbítek, utólag kiírták a változtatás okát az oldalra. Remélem a pókok kapják a mai 3 zászlót, nem lenne túl jó hetekig super elitek hadával küzdeni. Egy játékot nem tudnék végignyomni kidobás nélkül.

A cuccok mindig szerdán érkeznek, legyen szó bármirõl. Akkor van patch is, ha éppen van, frissítés is, meg osztás is.

Amúgy most nézem, hogy a tegnapit persze pókok nyerték, és sunyi módon a mai flaget háromszoros szorzóval látták el. Tegnap még kétszeres volt...

Mennyi idõ kell, míg bepottyan a locker az inboxomba?

Én. A noob. Az én vagyok. Na megyek, mert kezdõdik a fogalmazásórám...

Jah... franc! Szeretem a magam gyártotta rejtélyeket... 😊
noob

Oldalon 32-26 az állás. Valamit elnéztél.

"Az más kérdés, hogy a 3 rejtélyes nap alatt mit machináltak a háttérben a pókok felhozása érdekében, vagy mit sem."
Pont erre gondoltam én is. A mi 32-nk stimmel, de a pókok 28-a a pénteki-szombati +6 ponttal hogy lett 28?? 😊)
Már ha mindketten jól emléxünk, és tényleg csak 20 volt...
Izgi. Szeretem az ilyen agyalgásokat 😊

Bár nincs képem róla, de nem történt változás skorpiók tekintetében. Csütörtöki nap zárásával még 28-20 volt az állás, utána tûnt el ugye a heti eredmény. Minden nap követtem az eredményeket, nem változott hátrányunkra az állás. Az más kérdés, hogy a 3 rejtélyes nap alatt mit machináltak a háttérben a pókok felhozása érdekében, vagy mit sem.

Nincs valakinek egy csütörtöki pillanatkép a skorpiók-pókok állásról?
Csak érdekel ha már eddig tartott nekik megszülni az új eredményt (vagy simán csak feldolgozni a pénteki napot, nemtom), akkor ez most tényleg más-e? És mennyivel?

Aha, akkor tudom már, sokan küzdenek hasonló bajjal. Win7 van fent gondolom.

SirAlo
ahol tolti befele es fut az a kis katona , elkezd futni kb 3 masodpercig es aztan csak ugy kilep a jatekbol, de kb 15x ha elinditom akkor elindul nehezen😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Onnan, hogy tapasztaljuk 😊 Megszaporodtak a telekillesek meg a többi is. Amúgy van valami hibaüzenet, amit kiír, vagy csak simán nem indul el a cucc? És pontosan hol akad el a dolog?

SirAlo
Mi tortent ? Es ti honnan tudtok rola ? az Update mappa torlese nem oldotta meg a problemamat-,-

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Jó sokáig tart újrarendezni a Nexonnak!

Jah, nyomorék csalók mindent elárasztottak pár napja. Megkeverték a szart rendesen.

SirAlo
LOL ?😄 par nap Spider nyertes nap atalakult Scorpionna =))))))

Az event eredményeit valószínûleg azért nem lehet rendesen megnézni, mert a hackerek XP-it utólag törlik. Ez a hackhullám nem hiányzott.

Rájöttem az elindítást gátló problémára. Legalábbis nálam is jelentkezett újabban párszor, hogy a jelszó beírása után nem történt semmi, második indításra pedig még a hackshield sem töltött be. Szóval erre a dologra találtam megoldást.

Ha "game start" után nem tölt be a játék:

1. Feladatkezelõben a folyamatok fülön meg kell keresni a HSUpdate.exe nevût és leállítani.( Persze csak akkor, ha még az asztalt látod és semmi sem történik.)

2. Combat arms mappán belül lesz egy HShield nevû mappa, azon belül pedig egy Update nevû, ezt kell letörölni.

3. Majd a HSUpdate nevû fájlt kell elindítani, és így manuálisan frissíti magát a cucc.

4. Azonnal létrejön egy új Update mappa, a játék pedig következõ indításra újra mûködni fog.

SirAlo
Csak ugy nehez behozni a Spidereket ha el se indul a jatek.... elinditom kb 10x es meg ugy se indul el... aztan el is megy a kedvem a jatektol-.- par napja nem is tudtam jatszani vele , nagyon ritkan indul el

De ha legalább az egyik napot még megnyerjük a héten, megvan a Transport locker. Plusz az esély a végsõ gyõzelemre.
Kíváncsi vagyok, vajon az utolsó két napra raknak-e olyan szorzót, ami esetleg szorosabbá teszi majd a végeredményt?
Vagy a jelenlegi állás szerint mondjuk úgy: megadják-e az esélyt a pókoknak? 😊

Jaja, nem ártana picit rátaposni a pókokra 😊 Transport lockert illene hamarabb összehoznunk. Kalika meg már elérhetetlen messzeségben, kétlem, hogy ezután mindent mi skorpiók nyernénk.

Aminek ugyan semmi köze Japánhoz, csak ha már benéztem, megnéztem...
Bocs, nem akartam bagatellizálni a témát.

Hmmm, jönnek fel a pókok!

Szép, valóban.

Azért most megemelem az összes kalapom Nexon elõtt.
http://www.nexoneu.com/Popup/Japan/PrayForJapan.aspx

Csak még egy tipp hozzá. Ha nem akarod rögtön elhasználni õket, duplakatt rá, és nyomd meg a használat gombot, majd a cancel-t. Így inventoryba teszi õket és nem fognak lejárni.

lol de hülye vagyok 😄
köszi!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Ha van NX-es fegyvered, akkor azok használati idejét tudod meghosszabbítani vele.