Combat Arms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN: Zaraki
Várom h legyen super elitem és végre tudjak 1 ideignormálisan gamelni.
Amúgy mostanság kritikán aluli káosszá változott CA, egyszerûen a szerverek képtelenek feldolgozni ezt a hatalmas játékostömeget. Eddig charlie szerverre menekültem a lagg elõl, de már az sem segít, bárhova megyek, 10-bõl 9 esetben játszhatatlan az egész. 2-es kdr azért minimum teljesülni szokott legtöbb mapon, most meg van, hogy örülök a pozitív értéknek. Laggáradat, fejes mák minden mennyiségben az ellenfél részérõl, lagg miatt fél tárakat elnyelõ ellenfelek, és akkor a csalókról, nyomorult nagyszájú noobokról, csakis kempelni tudókról még nem is szóltam.
Irigylem azokat, akik simán tudnak játszani, van akinek szinte semmi problémája a kapcsolattal. Pedig gépem nagyon de nagyon bõven megfelel a követelményeknek, netnek is vinnie kellene simán, egyértelmû, hogy szerverpark bõvítése, javítása lenne a megoldás. 3 millió potenciális játékos rettentõ sok erre a fostos rendszerre, amivel Nexon jelenleg rendelkezik.
Kíváncsi vagyok az új event alatt mekkora hisztéria lesz a folyamatos hibák és túlterheltség miatt.
IGN-nek hívják 😄
Lehet, h ez nem az én eventem lesz 😞
Kiderül...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Márc. 30-tól ápr. 26-ig "Céllövölde" event lesz.
A dolog arról szól, hogy lesz egy céltáblád, ami valahogy így néz ki.
Minden nap, ha teljesíted a feltételt, kapsz egy lövést.
A feltétel, hogy megadott módban elérd az 500 XP-t (hétköznap), vagy a 800 XP-t. A módok hetente változnak.
Weekdays: 500 EXPs Total / Weekends: 800 EXPs Total
1st Week (03/30 - 04/05): Elimination Mode
2nd Week (04/06 - 04/12): One Man Army, Spy Hunt, Search & Destroy Mode
3rd Week (04/13 - 04/19): Elimination Pro, Quarantine, Capture the Flag Mode
4th Week (04/20 - 04/26): Elimination Mode
Amint elérted az aznapi célt, kapsz egy üzenetet a rendszertõl. Ezután rámész a weboldal event-képernyõjére, ahol ellõheted az aznapi lehetõséged. Minden nap csak 1 lövést szerezhetsz, visszavonásra nincs lehetõség. Ha nem lövöd el aznap, akkor éjféltõl eltûnik a lövésed.
A céltábla a szélén vannak alakzatok, ha kilövöldözöl egy ilyen alakzatot, megkapod az érte járó tárgyat. A céltáblán 5 véletlenszerû helyen (mindenkinek máshol) vannak bónusz találatok, amik újabb cuccost adnak, valamint ha már a felét/egészet kilõtted, még több ajándék vár rád.
"Merte seminekse tuc örüni ne jácc ha nem tuc seminekse örüni!!!!" 😊
Amúgy most nézem, hogy a tegnapit persze pókok nyerték, és sunyi módon a mai flaget háromszoros szorzóval látták el. Tegnap még kétszeres volt...
noob
Pont erre gondoltam én is. A mi 32-nk stimmel, de a pókok 28-a a pénteki-szombati +6 ponttal hogy lett 28?? 😊)
Már ha mindketten jól emléxünk, és tényleg csak 20 volt...
Izgi. Szeretem az ilyen agyalgásokat 😊
Csak érdekel ha már eddig tartott nekik megszülni az új eredményt (vagy simán csak feldolgozni a pénteki napot, nemtom), akkor ez most tényleg más-e? És mennyivel?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ha "game start" után nem tölt be a játék:
1. Feladatkezelõben a folyamatok fülön meg kell keresni a HSUpdate.exe nevût és leállítani.( Persze csak akkor, ha még az asztalt látod és semmi sem történik.)
2. Combat arms mappán belül lesz egy HShield nevû mappa, azon belül pedig egy Update nevû, ezt kell letörölni.
3. Majd a HSUpdate nevû fájlt kell elindítani, és így manuálisan frissíti magát a cucc.
4. Azonnal létrejön egy új Update mappa, a játék pedig következõ indításra újra mûködni fog.
Kíváncsi vagyok, vajon az utolsó két napra raknak-e olyan szorzót, ami esetleg szorosabbá teszi majd a végeredményt?
Vagy a jelenlegi állás szerint mondjuk úgy: megadják-e az esélyt a pókoknak? 😊
Bocs, nem akartam bagatellizálni a témát.
http://www.nexoneu.com/Popup/Japan/PrayForJapan.aspx
köszi!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"