Melyek a top gamer pda-k?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a többség akkor is csal(durván), nézd meg az adozási statokat 😊
Forza.
Nyilván a BMW nem létszükséglet, de a legtöbb kis- és középvállalkozásban a tulajdonos amikor kezd megelégedni a bevételekkel, rájön, hogy hoppá, nyereségesek lettünk.
Na onnantól a megszokott havi vagy évi nyereség 65-70%-a ugrott. Pontos számot nem a hozzáértés hiánya miatt nem tudok mondani, hanem azért, mert nem mindegy a cégforma sem, meg az sem, hogy mondjuk KFT esetén bérként vagy osztalékként veszi ki a vállalkozó a pénzt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én nem nulla fizetésért gürizek, de miután befizettem az adót, kb. nulla maradt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[merlinw.org]
Taranov: ha vállalkozó lennék, (értsd: nem szerencsétlen kényszevállalkozo, hanem az elhiresült 'vállalkozo') akkor azért csalnék adót, h megvehessem minden évben az aktuális bmw/audi/stb modellt a be nem fizetett adomból 😉 Te gondolom arra célzol, h azért nem fizet h éhen ne haljon ... az pedig baromira nem igaz a 'vállalkozó'-ra 😊
---
visszatérve a pda-kra, sztem vegyél eeePC-t 😊 alig nagyobb, cserébe ott a teljes régebi pécés játékválaszték 😊
Forza.
általában a szóhasználatból le lehet szûrni ezeket a dolgokat...
púúúúú
Na mostmár érted miért nem akarnak a magyarok rendesen adótfizetni?
Általános és középiskolai tanárokra amúgy se halgass, majd meglátod, hogy az egyetemi elõadók értelmi szintjéhez képest õk óvodásoknak tûnnek.
De valahogy akkor is szeretnék egy fõállású PDA-t is pár jó játékkal, még ha ritka is mint a fehér holló egy-egy "jó" kis játék rá 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(csak az vegye itt magára, akinek inge...)
Forza.
sajnos nemigen tudok ilyen készülékrõl, valószínûleg nincs elég nagy célközönség. vannak viszont bikaerõs laptopok. vagy ha mobiltelefon is megfelel, akkor ajánlanám az új Nokia-kat (Nseries), ezeken az n-gage 2.0 szolgáltatáson keresztül tudsz játszani, most még csak mintegy 15 játékkal, de jön majd rá Metal Gear Solid meg várhatóan sok-sok jó. ilyen szolgáltatást tud pl az N82-es, a mostanában megjelenõ N78-as vagy a kitudjamikor megjelenõ N96-os is. nem hivatalosan E51 is futtatja amúgy 😊
ezekre a telefonokra amúgy létezik:
Doom, Quake, Shadow Warrior, Duke Nukem 3D, Wolfenstein 3-D, Quake 1-2, mindezek teljes eredeti pompájukban, butítások nélkül. ezenkívül tudják emulálni szinte az összes C64, NES, SNES, GB, GBC, GBA (!) játékot tökéletesen.
ennél jobb -nem psp- hordozható gamer megoldásról én nem tudok 😊
[merlinw.org]
A PoketPC ahogy a nevében is benne van digitális zsebnotesz, nem játékkonzol😊 Megveheted a legdrágább PDA-t rendes játék sosem fog kijönni rá, mert nincs piaca.
[merlinw.org]
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ha gyerekkel, akkor meg amelyik szines és zenél, esetleg adnak hozzá kerekeket, amiket rászerelve gurigatod neki.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Ott olyan graffok voltak 4, már majdnem 5 évvel ezelõtt, amit még a mai játékok se nagyon tudnak telón...
Arra nemgondolsz, hogy lehet, hogy TANULT, és van jó melója?
Amúgy, meg ha apuci is vette volna, akkor mi van?
Az összes új n-szériás telón szoftver formában található meg. Egy amolyan xbox live szerû akármi. Amibõl a játékokat is le tudod tölteni.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Psp...Nokia 3210...Szikszalag...A többit rádbízom..😊
Esetleg várd meg a Nokia Ngage 2-t...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"