65
melyik legjobb játékra használható PDA?
-
#25 már van ngage 2 :/
Az összes új n-szériás telón szoftver formában található meg. Egy amolyan xbox live szerű akármi. Amiből a játékokat is le tudod tölteni. -
#24 Én egy olyan BMWt keresek, melynek a fedélzeti computerén röccenés nélkül küldhetem a Crysis -t (természetesen max graf mellett). Ajánlatokat várom a [email protected] -ra. -
#23 Telefonálni,meg játszani szeretnél minőségibb játékokkal?
Psp...Nokia 3210...Szikszalag...A többit rádbízom..:)
Esetleg várd meg a Nokia Ngage 2-t... -
#22 PSP-d nincs még?
ejnye! :DDD -
#21 ahhoz minimum 1200 pontodnak lennie kell-.- -
#20 A dell axim-okban pl. van 3d gyorsítós is, de azok nem mai darabok még így sem. -
#19 akkor lehetek a barátod? -
#18 az én PDA-m 1312 pontot kapott PDAMarkban! -
#17 "melye" a méhecske -
#16 Ez egy baromság.
topgémerpédéá... Uramisten! -
#15 A PDA nem jatekra van kitalalva, a kezeloszervei kulonosen nem. Eppen ezert PDA-ra nincsenek PSP vagy DS szintu jatekok. Egyszoval ha csak jatszani akarsz rajta, akkor nem eri meg PDA-t venni, blackgamerrel kell egyetertsek. Persze arra koltod a penzedet, amire akarod, csak egy PDA a jatekok szempontjabol ar/ertek aranyban nem eri meg a penzet szvsz :] -
#14 Hát igen akinél túl gazdagok a szülők :D -
#13 elnézve az aláírásod, valóban nem vagy az
PS3: 60 GB, X 360: Premium HDMI, Wii, Dreamcast. -
Lambo fan #12 nézd, én alapból nem vagyok normális -
blackgamer #11 másrészről, PDA-n játszhatsz geochaching-et, amit meg PSP-n és társain nem tudsz -
n3whous3 #10 Hülyeség venni PDA-t csak játékért, ha van PSP-d vagy DS-ed. -
blackgamer #9 PDA játékokat cerkával érdemes játszani, tehát táblás, logikai jön szóba
én sokat sakkozok, kártya játékokat játszok és különböző "cseréld a bogyót" gémeket tolok rajta
ha nem erre vágysz akkor nem való neked PDA
látom megtaláltad a PDA játékok topikot, szal innentől.... -
#8 PDA-n Windows Mobile OS van(legalábbis a legtöbbiken),erre max olyan játékot teszel amit a telódra is feltudnál -
#7 Ahogy látom te a grafikára csappantod kifelé...
Így a te eszközöd a PSP... ja amúgy ez handheld. -
#6 szarul megy -
#5 Elnézést kérek! A PDA nem játékra való!! -
#4 Nincs ilyen. A PDA gamék is szarok. Ami ér valamit az meg bármelyiken elmegy. -
Lambo fan #3 azok már vannak :D nekem PDA is kell :P -
#2 akkor vegyél PSP-t vagy DS-t, azok valók játékra :) -
Lambo fan #1 sziasztok!
PDA vásárláson töröm a fejem, egy olyan kéne, ami a legjobb játékok futtatására.Egyszóval a legfontosabb a játék, a többi csak mellékes :)
köszi
Ádám