Jó játékot ide!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
ööö... a 108-as hozzászólás teljesen más néven van... talán ezért nem tudtam😉 nah nézzük... ugye "RPG" stílusról van szó... talán Gothic 1, 2, 3 ha szereted a varázslásos, kardos gémeket😉

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

A 108 hozzászólásban leírtam. De leírom újból:Hellosztok!
Nem tudtok valami olyan játékot ami karakterépítõs. Tehát mit tudom van 20 pontod és azt pl: az izmot növelitek vele és akkor a az ember izmosabb lesz és nagyobbat tud vele ütni vagy ilyesmi játékot ami valami ilyesmi mondhatnátok. ÉS ha lehet képet is linkelhetnétek be.
Kösz!
Pianista
?????????????

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Hát tényleg segíthetne nekem is valaki!!
Hát. Hova lett a magyar játék ipar? Stormregion sokat nyomott a latba.
Pianista
nekem megvolt eredetibe de eltûnt😞 szerencsére az sg.hu -n mingyenesen letölthetõ a TELJES game😊 igaz hogy angol... de kit izgat az😊 mennyit szoktam vele gamelni... csak aztán ráuntam... nem jöttek az ismerõsök és a legjobb haverom se😞 Hitman volt a neve.

Inkább magyar nyelvû SWINE kellene.
Pianista
ismeritek az elasto mania -t?? ellehet vele szórakozni😊 jó kis 2D-s kissé "különös" terepmotorozás😊

SLICK
max az amikkel te is játszottál már

De cask olyan játék amiben van ilyen ?

Mert még mindig nincs izomnövelõ játék😄
HÚÚÚÚÚ, de kihalt ez a fórum.

Ja meg, ha ugyanilyen játékot tudnátok mondani amiben az a lényeg, hogy minél izmosabb legyen az ember, csak jobb grafikával.

És ha még tudnátok ilyen játékokat mondani az jó lenne.
Kösz!

Arra értem, hogy van egy ember és akkor arra kell dolgozni, hogy minnél nagyobb legyen az izma.

És nem tudnál adni egy linket, hogy hol lehet letölteni ezt a Deus Ex-ét? Ha lehet magyarul.

p15t1
A deus ex elsõ részét mindenképp próbáld ki.Ne riasszon el a grafika,nagyonon izgalmas játék és ott aztán izmosíthatsz😊

Apu ökölbe szorított keze vagyok

Toyo
Deus Ex, Gothic, KoTOR. Bár ezt a felizmosítást nem tudom pontosan mire érted..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Nagyon jó lenne a segítség

Hellosztok!
Milyen játékot tudtok, ahol az a lényeg, hogy az embert fel kell izmosítani. Tehát mint a Fable-ben. Bármilyen jó. Elõre is kösz a segítséget.

Simaji
Nem is rossz ötlet. 😄

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Counter Strike?😄
Simaji
Multiba? Hát nem tudom. Meg nincs is meg. :S

Egyéb ötlet? 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

fifa 05?
hát...
Simaji
És mivel? 😄 Most? 😄

de
Simaji
Valakinek nincs kedve multizni valamivel? 😊

Pianista
a #159 a klánháborúra van értve😊... csak szólok mert hirtelen nem kapcsoltam és elküldtem😊

Én most találtam meg egy régi kedves játékomat! Skyroads a neve. Emlékszem anno suliban Win 3.11 alatt mennyit nyomtuk. Ajánlom mindenkinek egy kis unalomûzõnek.
link
Simaji
Ha valaki szereti az RPG játékokat akkor annak ajánlom figyelmébe a NetHack nevû játékot. Nagyon tuti csak nagyon komplikált. 😊

Vagy a Hackelésrõl jutott eszembe az Uplink nevû játék. Az is nagyon jó. 😊

MMO-zni mostanában szoktunk: Lineage 2, World of Warcraft.

De tényleg, nincs valakinek kedve egy jó kis CD-hez? Vagy COD 1,2? 😄

De jöhetnek újabbak is.

Ha valaki érdekelt ûr/gazdaság szimulátorban annak az X2-The Threat/X3-Terran Conflict-ot ajánlom.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Az Ogame az ikraiam sci-fi-s rokona.
Pianista
"Ogame annyira nem tetszik." nem kötözködés de ez mi?

Pianista
tom... egyszer már elvesztettem a falumat 5-10 óra alatt😊 azóta alaposan bevédem magam😊

Azt nem ismerem. Milyen?
Ogame annyira nem tetszik. Szívatós. Szóval mire felépítem a védelmemet jön valaki és atomjaira szedi...
Ikariamban még sose támadtak meg😄
Pianista
én meg a klánháborúval vagyok el😊

Én mostanában ikariamozok. Ingyenes és jól elvagyok vele😄
Játszatok hachtath-at!
Nekem ez a kedvencem.
http://www.hackthat.net/df/ddos/8885/index.hack
Jó szórakozást!!!
Pluskast
Vagy Pirates of The Burning Sea

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Játsz MMO-t. City of Heroes/Villians vagy Wow vagy Warhammer vagy ww2 online vagy EVE online. A választék hatalmas.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Simaji
De írhatnánk csak nem tudom, hogy mit. 😊

Esetleg valaki egy multit valami régebbi játékkal vagy akár újabbal? 😊

Nem akar valaki a fórumba írni?

EnZsolt
Ott a Fable. Minél többet raksz a közelharcra, annál kigyúrtabb lesz, több vágás, nagyobb ütés stb. Ha próbáltad, akkor meg nem tudjuk, nem kell itt a rinyálás. Elhiheted, ha valaki tudott volna, akkor segített volna. Türelem zónát terem.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Valaki tudna válaszolni?

Megy azokon is😄
És még valaki nem tudna segíteni?

reaper4
én az 1ik gta-n kívül nem is hallottam ilyenrõl. sajna...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Nekem valaki tudna segíteni akkor?

reaper4
az fps-ek nekem bill+egér-t is jelentik egyben, de azért thx!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit