Jó játékot ide!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nem tudtok valami olyan játékot ami karakterépítõs. Tehát mit tudom van 20 pontod és azt pl: az izmot növelitek vele és akkor a az ember izmosabb lesz és nagyobbat tud vele ütni vagy ilyesmi játékot ami valami ilyesmi mondhatnátok. ÉS ha lehet képet is linkelhetnétek be.
Kösz!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Kösz!
Apu ökölbe szorított keze vagyok
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Milyen játékot tudtok, ahol az a lényeg, hogy az embert fel kell izmosítani. Tehát mint a Fable-ben. Bármilyen jó. Elõre is kösz a segítséget.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Egyéb ötlet? 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
link
Vagy a Hackelésrõl jutott eszembe az Uplink nevû játék. Az is nagyon jó. 😊
MMO-zni mostanában szoktunk: Lineage 2, World of Warcraft.
De tényleg, nincs valakinek kedve egy jó kis CD-hez? Vagy COD 1,2? 😄
De jöhetnek újabbak is.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ogame annyira nem tetszik. Szívatós. Szóval mire felépítem a védelmemet jön valaki és atomjaira szedi...
Ikariamban még sose támadtak meg😄
Nekem ez a kedvencem.
http://www.hackthat.net/df/ddos/8885/index.hack
Jó szórakozást!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Esetleg valaki egy multit valami régebbi játékkal vagy akár újabbal? 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit