Jó játékot ide!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hall valaki?
Van itt valaki?
Nem rég néztem meg a Stay Alive-Ezt éld túl-t. Arról szól, hogy az emberek a játékban játszanak és, ahogyan meghalnak, úgy öli meg a boszorkány az embereket a valóságban. Ez a lényeg. És, nem tudtok hasonló játékot? Ha valakinek lenne ideje, és megnézné, aztán tudna ajánlani valami játékot ami hasonlít, ahhoz a játékhoz. Egy telken játszódik, ahol titokzatos lényeg támadnak az emberekre, stb. Tehát, ha valaki megtudná nézni, és tudna olyan játékot ajánlani, ami hasonlít hozzá, az jó lenne. A clubgen.net oldalon meglehet nézni online. Csak regisztrálni kell.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
A többit vagy nem ismerem vagy nem próbáltam ki. De tényleg érdemes utána nézni mert Pl.: az EVM sorozat is szokott elég, jónak éppen nem mondható játékokat árulni. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
e-penis //perma owner Flame [ON]
Még csak nem is hasonlít. És a legkomolyabban mondom, hogy nekem kb. 10szeresére nõtt a gépem teljesítménye!! 😊
Csak egy kis példa: Vista átlagosan, alapból 50%-ot használt a memóriámból alapból. A Windows 7 driverek és minden egyéb után is csak átlagosan 37%-ot!!
Úgy képzeld el mint a Windows XP-t csak kicsit újabb és sokkal jobb kiadásba. Szinte minden drivert magától fel rak a gépben lévõ cuccokhoz és alig kell frissíteni.
Persze, a te döntésed és nem akarlak kényszeríteni csak azt mondom, hogy szerintem egy próbát mindenképpen megér. 😊
Starship Troopersrõl olvastam itt a fórumon, hogy bugos és, hogy csalás nélkül végig nem lehet vinni.
Az nekem eddíg még szinte mindent vitt. 😄
Ez a lista jónak tûnik, de szerintem nézz azért meg egy pár értékelést monjduk a gamekapocs.hu-n vagy a pcguru.hu esetleg gamestar.hu oldalakon. 😊 A Chrome pl. nekem annyira nem tetszett. 😊
Akkor egy Haegemonia, Patrician III, Chrome?
Starship Troopers sem rossz. 😄 Bár attól függ, hogy tetszik e vagy nem. 😊 Patrician nekem annyira nem jött be de sokan mondják, hogy jó. 😊 mondjuk nem is a 3-al játszottam ha jól emlékszem. 😊
A többit meg nem nagyon ismerem. 😊
Arra gondoltam, hogy kicsit népszerûsítenin kéne a témát mert elég kevesen írunk ide. 😊
Nem reklámra gondoltam csak ha van ismerõsötök aki fent van az sg-n akkor azoknak talán szólhatnánk. 😊
A másik dolog meg, hogy szerintem csinálni kéne egy jó logót a témának. 😊 Éppen ezért ötleteket, vagy akár kész munkákat is küldhetnétek. 😊 Hogy ne offoljuk szét a témát szerintem az lenne a legjobb ha nekem küldenétek el privátba mindent és meg felrakom egy külsõ oldalra. 😊
Nos? Mit gondoltok?
Bye!
Van benne egy kis dinasztiaépítés is meg kis politika jó sok gazdaság..vicces.
Én mind a 2 résszel nagyon jól szórakoztam.
Én játszottam mind a kettõvel igaz egy kicsit többet nyomtam a Settlers IV-t. 😊
Jó játék csak kicsit lassú a nyersanyag beszerzés szerintem. 😊 Bár az az igazság, hogy annyira sokat nem játszottam vele, csak kipróbáltam. 😊
Egyébként ahogy leírtad úgy nagyon hasonlít a két játék de õszintén szólva nekem a Settlers IV jobban tetszett. 😊
farm(búzát termel)>malom(1*es szorzóval lisztet készít)>pékség(2*es szorzóval kenyeret készít)
állattenyésztõ(disznót nevel amibõl bõr illetve hús lesz)>mészárszék/tímármûhely(kolbász/szövet készül)
borospince(bort készít)
Bocsi lehet, hogy csak én nem tudom de már nagyon idegesít és ezért meg szeretném kérdezni, hogy milyen az a K&M stílusú játék? 😊
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Nightfox
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ez engem is nagyon érdekelne, és ami azt illeti találtam is valamit:
http://www.moddb.com/mods/copperhead-retaliation
😄 Elég jónak tûnik szerintem egy próbát megér. 😊 Tulajdonképpen egy mod az eredeti játékhoz. Úgy tûnik, hogy ez már a végleges verzió. 😊
Amiket leírtak azokat tudnám javasolni én is. 😊
De a számítógépes RPG-k 90%-a ilyen ezért szerintem biztosan van ilyen játék mint amit keresel. 😊
Bye!
Huh. Nem tudom. Egy kis pontosítás kéne. 😊
Nincs valami olyan játék ami hasonlít ahhoz amit keresel?
Mert ha jól értem akkor neked olyan kéne amibe pontokkal lehet nyomni egyes karakter tulajdonságokat de szerintem ebbe az RPG játékok 90%-a bele esik és még lehet, hogy keveset is mondtam. 😊
Bár szerintem te olyasmire gondolsz amibe a pontok elköltése a karakter megjelenésén is meglátszik.
Bye!