90
Antifaces
-
#50 semmivel, egyszerűen csak igénytelen, erőltetett fos :)
belehallgattam kettőbe, de miután kb fél perc után egyik se tudott még csak egy kis mosolyt se kicsikarni, kilőttem a francba...de látom azért igény van ilyenre a nézettség alapján...nemhiába a mónikasó, balázssó, bélasó a legnézettebb műsor, mert ugye az átlagember nem az igényességéről híres :) -
bracsek #49 A stílusukkal, gagyi az egész :), ha valamit csinálnak az lenne profi, de ez a gagyin eltorzított hang 1xűen hallgathatatlan. Szóval pocsék. -
#48 Elég gyatra. Tizenéves suhancok egy videovágó progival felfegyverkezve akarnak jutubszerte híresek lenni közhelyek puffogtatásával, és idiótán eltorzított hanggal. Végülis próbálkozni szabad. -
#47 Nah, meséljetek. Nektek mivel léptek a lelkecskétekbe? -
#46 gagyi -
bracsek #45 Szerintem parasztok... -
#44 ez a lényeg hogy mindenről csinálnak videót :D szerintem ^^
én láttam a gépfüggőst, a parasztost (csak azé néztem meg mert ezzel piszkáltak hogy "Naoszt vótá' fenn szombaton?" énmeg WTF? :D szal megnéztem), meg az animést ^^
majd többit is megnézem XD -
#43 Hát a függős, és a diszkós rész eléggé igaz, bár a diszkóst azt én egy hyperspace nevű reszelős zene célközönségénél tapasztaltam, a piát meg a bunkóságot, és a kötekedést, keménydrogozással kiegészítve :)
Naoszt vótá' fenn szombaton? -
Fbn Lx #42 I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
változtatsz rajta, és megérted. -
#41 az a rész amiben eltorzított hangocskájukkal szánibbnál szánibb közhelyeket sütnek el, miközben ütemesen villognak a képek a metálra. -
#40 -
#39 melyik resz talalt sziven? meselj! -
#38 omg, akkora gyökér társaság... műmájer kis pöcsök :) humoristák? na ne vicceljünk már gyerekek. -
Fbn Lx #37 jaj. -
oscar1982 #36 hello, nem tudtam, ezt hol kérdezzem meg, ugy láttam, itt vannak most szoval
nekem vodafone-os, modemes netem van. 6000ft/hó, és korlátlan, normálat használat esetén, de nyilván ismeritek a feltételeit ennek:) szóval azt értem, hogy torrent, dc meg ilyen letöltéseket nem szabad használnom, de azt írja és mondja, hogy a netes, ftp-s letöltések mehetnek. no most, ha a rapidshareről töltök, az is ennek számít? mert én arról szedek ezerrel, és csak remélem, nem jön majd egy 25000es számla a jövő héten:) előre is köszönöm a válaszokat -
#35 nem röhögök rajtuk max 1-2 alkalommal, ettől függetlenül tetszik amit csinálnak mert kreatív és kb összefoglalja a világnézetem -
homeless #34 A wowoson kívül szánalmas erőlködés az összes, amit láttam. Pedig nem vagyok se anime föggő, se szappanopera függő se diszkós, stb mégse tudtam röhögni egyiken se. -
#33 pedig jól csinálják :) -
#32 Vaan humorérzékük :-D -
#31 Eléggé általánosítanak sokszor, de nem így kell felfogni, inkább el kéne gondolkodni azon hogy ez tényleg így van és talán annyira nem vicces. Mondjuk ettől függetlenül tetszik, csak kis idő múlva már tényleg idegesítőek :D
De azért nagyon jól csinálják, az tény :D -
Nuki #30 Én eddig csak az Animés videójukat láttam és az inkább toborzásnak tűnt mint fikázásnak.
Azt is tudni kell, hogy az érti, és az tudja a legjobb humort/paródiát csinálni aki jártas az adott témában, ezt ne felejtsétek! -
#29 -
#28 nagyon jok a sracok! respektancia vanik^^ -
#27 Nem véletlenül Antifaces a nevük. -
#26 viszont van egy hatalmas jó öngóljuk a parasztos videóban 1:40 nél:
"... ezek az ultravékony hangra torzított undorító egyedek..." -
Dénes é #25 "hanem az, hogy túlzásba viszik és a vidik azokról szólnak akiknek a teljes életük ezen dolgok körül forognak."
ebben van vmi, de sztem ezt olyan módon adják elő, hogy szinte bárkire rá lehet húzni. Nem azt mondom, hogy nekem nincs bajom senkivel a világon és még azt is hozzá teszem hogy nekem is volt olyan korszakom amikor minden héten mentem bulizni meg piálni, mert akkor éppen így tudtuk kiadni a fáradt gőzt -
#24 azert egy csapat idiota tízévest, akik letöltöttek valami videó vágó progit és már majdnem tudják értelmesen is használni, még ne nevezzünk társadalomkritikus humorista társaságnak plz. :) -
Dénes é #23 gépelési hiba. ez van ha az ember több mindenre figyel egyszerre -
#22 Igen. Általánosítás. Csakhogy nem alaptalan. Persze mindenhol vannak kivételek.
Az a baj, hogy sokan nem fogják a mondanivalót. Nem azzal van baj, hogy valaki kocka, animés, hogy technot hallgat... stb., hanem az, hogy túlzásba viszik és a vidik azokról szólnak akiknek a teljes életük ezen dolgok körül forognak. -
#21 nálad az 1=gy? :| -
Dénes é #20 csak hogy amit ők csinálnak azt általánosításnak hívják.
Amúgy csak kérdem hogy van olyan réteg (vagy hívjátok aminek akarjátok) amivel nincs bajuk? azért kérdem mert nem néztem végig e1etlen videójukat sem -
#19 nagyon bírom őket ;D -
#18 Szerintem kecijóxD. Nekem az animés, meg a kockás rész tetszett a legjobbanxDD. -
#17 Sokaknak fáj az igazság azért nem szeretik őket. Pedig nagyon eltalálják a dolgokat. A party arcokra igaz a hányós, beszélgetős rész; a wow-os kockák is ilyenek amilyennek elmondják; na az animésekről meg ne is beszéljünk. Tavaly volt egy szobatársam aki egész nap - de tényleg!!!! - csak animét nézett meg a quake 1-el játszott 320x240-es felbontásban. Enni egyetlen 1x sem láttuk fél év alatt. Ezt teljesen komolyan mondom. Ruhát, fehérnemüt nem hozott magával. Először röhögtünk rajta, aztán szántuk, majd a végén már idegesítő volt. Szóval a kockás animés videójuk is teljesen korrekt volt. -
#16 Szerintem nagyon nagy arcok. Nagyon bírom a videóikat. Sőt mi több, egyet is tudok érteni a többségével. -
Fbn Lx #15 a kockarész a legkreatívabb, azt többször is megnéztem... pff nagyon jó :D
viszont akadnak unalmasabb, erőltetett részek. pl. animés sem tetszett, szappanoperás is gyenge.
parasztfikázás jött be még, meg a le az antifaces-zel. na az elég ironikus volt, eltalálták :D
"közben meg nem is értesz annyira hozzá, hogy pénzt is keressél vele" ez nagyon betett :D
sok szarhulladék fikagép. -
#14 néha jókat röhögök rajtuk, gyakran meg nem -
Fbn Lx #13 ha jobban megfigyeled kiderül, hogy valamilyen szinten ők is kockák, és van köztük egy animefan.
szal nem bizonyos rétegek oltogatására készült, ezt kell megfigyelni -.- -
#12 enyhen szolva szanalom ... pár tizeneves gyerek nagypofajuan(uyganakkor humororsan) beleszol midnenbe.. -
#11 neeem, nem vettük észre a linkből, hogy battleknightozol, server 3-on, és ezzel valami mittudoménmit kapsz...