Antifaces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
nekem vodafone-os, modemes netem van. 6000ft/hó, és korlátlan, normálat használat esetén, de nyilván ismeritek a feltételeit ennek😊 szóval azt értem, hogy torrent, dc meg ilyen letöltéseket nem szabad használnom, de azt írja és mondja, hogy a netes, ftp-s letöltések mehetnek. no most, ha a rapidsharerõl töltök, az is ennek számít? mert én arról szedek ezerrel, és csak remélem, nem jön majd egy 25000es számla a jövõ héten😊 elõre is köszönöm a válaszokat
Pszt.
De azért nagyon jól csinálják, az tény 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Azt is tudni kell, hogy az érti, és az tudja a legjobb humort/paródiát csinálni aki jártas az adott témában, ezt ne felejtsétek!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"... ezek az ultravékony hangra torzított undorító egyedek..."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ebben van vmi, de sztem ezt olyan módon adják elõ, hogy szinte bárkire rá lehet húzni. Nem azt mondom, hogy nekem nincs bajom senkivel a világon és még azt is hozzá teszem hogy nekem is volt olyan korszakom amikor minden héten mentem bulizni meg piálni, mert akkor éppen így tudtuk kiadni a fáradt gõzt
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az a baj, hogy sokan nem fogják a mondanivalót. Nem azzal van baj, hogy valaki kocka, animés, hogy technot hallgat... stb., hanem az, hogy túlzásba viszik és a vidik azokról szólnak akiknek a teljes életük ezen dolgok körül forognak.
Amúgy csak kérdem hogy van olyan réteg (vagy hívjátok aminek akarjátok) amivel nincs bajuk? azért kérdem mert nem néztem végig e1etlen videójukat sem
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
viszont akadnak unalmasabb, erõltetett részek. pl. animés sem tetszett, szappanoperás is gyenge.
parasztfikázás jött be még, meg a le az antifaces-zel. na az elég ironikus volt, eltalálták 😄
"közben meg nem is értesz annyira hozzá, hogy pénzt is keressél vele" ez nagyon betett 😄
sok szarhulladék fikagép.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szal nem bizonyos rétegek oltogatására készült, ezt kell megfigyelni -.-
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
annyit röhögtem😄
Naoszt, votá fönn szombaton?😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
DFTBA ಠ_ಠ
Videóik:
EMO
Paraszt, az vagy amit hallgatsz!?
Ez van...
Média, reklámozol te patkány!?
Függõ V@gy0k
Anime
Le az Antifaces-el
Szappanoperák
Special
Voltam nyitás után!