Perry Rhodan

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv, ha valaki a 2. pályánál tart,küldhetne egy mentett állást arról a részrõl amikor Huber laborjában vagyok, és leteszem azt a mûanyag dobozt arra a gépezetre most ráteszem analizálni azt az artifact-et és ott kilép a játék hibaüzenetet hagyva,már mindent próbáltam többféle törést egyik sem használt.mentést is nehéz keresni mivel nem korlátlan a mentett állások száma.javítást meg nehéz találni olyat ami crackelt.elõre is thx!

bocs megvan, a jelszót nem írtam be a számítógépbe

Bejutottam Bully és a saját szobámba,de ezek után nem tudom mit kel csinálni? A kristályteremnél mondra irodája elõtt nincs senki akitõl elkérhetném a szemüveget, mit nem csináltam még meg elõtte?

szia
köszi, de azon túljutottam, most egy másik résznél akadtam el, nem is tudom már hol mert kb 1 hónapja abbahagytam a játékot, várom a magyarítást, remélem csinálja vki :) és akkor majd újrakezdem mert a sztori jónak néz ki de nem nagoyn értettem belõle semmit :)
Ha sikerült megjavíttatnod a hologrammos szerkentyût, a gép melletti teremben, akkor azzal oda küldheted a hologrammot. Az lefoglalja, amíg te beszálsz
Lenne egy kis problémám. Nálam mindig exe-hibával kilép a progi a "laboros-riasztós" résznél. Amikor a gépbe teszem a "mûanyag dobozt" majd rá akarom tenni az ismeretlen leletet mindig kilép. (Vista alatt játszom a német verziót, többféle töréssel.)

magyarul nincs, elakadtam , ez az angol végigjátszás elég bonyi, az online-fordítók nem nagyon bírkóznak meg vele.
köszi :)
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

az ûrhajó elõtt álló õrt, hogy tudom elcsalni? tudja vki?
van valahol magyar/angol végigjátszás? én nem találtam hozzá, elég nehéz a játék, elkelne hozzá :)
dartonita
A szamitogephez egy jelszot kell kitalalnod,a novenyhez pedig specko legyek kellenek,mind2-hoz segitseget a teton fogsz talalni,ahova robotokat rendelj hogy eltereljek az orok figyelmet.
(legalabbis igy emlekszem,reg jatszottam)

Ja és hogy tudom mûködésre bírni a számítógépet?
Találkoztam mondra irodája elõtt vmi faszival.Sikerült elküldeni, hogy nézze meg a számítógépet(amirõl lehet a hologrammot meg a robotokat irányítani).Közben eltudtam kérni a thermo szemcsit és bejutottam mondra irodájába.Na most ott van egy harapdálós növény,azzal mit kell csinálni?
Sir Quno Jedi
még haladgatok benne

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Dehogynem, már el is felejtettem:)

[merlinw.org]

Lacc
Nem értem, senki nem próbálta itt ki ezt? Én most toltam végig, szerintem egész jó kis játék volt. Igaz, a vége kicsit össze lett csapva.
MerlinW
Ha most nem az illegális oldalát nézzük, jó mert minden egy helyen van. Pl az alábbi linket példának véve kényelmesebb egy kattintás mint 150 lapon keresztül letölteni az abandoned oldaláról:)

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Más kérdés, hogy én nem torrentezem, mer minek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Háak ezt én is ismertem vazze, csak a gém neve nem ugrott be! :D

MerlinW
kis százalékban warez, nagy százalékban ingyenes így megkockáztatom

hev fán:)

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Héjjj! Ezt végigtoltam, csak a neve nem ugrott be! Danke!

MerlinW
Csak egy hete jelent meg angolul. Gondolom a magyar majd késõbb. Feltéve ha... Mondjuk új játékot általában olcsóbb UK-ból rendelni, mint itthon megvenni. Én kintrõl rendelek mindig. Igényesebb csomagolás, néha pár ezressel olcsóbb, gond esetén szó nélküli csere, stb.

Nem magyar vállalkozás, ennyi:)

[merlinw.org]

MerlinW
Bureau nekem sem jött be, viszont Guilty-t szerettem nagyon. Olyan dig+beneath szerû. Abandoned-rõl letölthetõ

[merlinw.org]

gazgoblin
csak en nem talalom a cdgalaxisnal (mondjuk)

valaki tipp?

vagy INNEN lehetne meg rendelni kb. 5000HUF-ra jon ki szallitassal egyutt.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sir Quno Jedi
Uramisten ezeket hogy szerettem (kivéve a b13-at, az nem jött be, meg a guiltyt ki sem próbáltam)...

dartonita
Nagyon korrekt kis kalandjatek,alig egy hete kezdtem el en is,de meg nem volt sg-s tema.Orulok h vki vegre csinalt.
Ha elakadtok,a muzeumi palya vegen tartok,addig kb tudok segiteni.
Hf.

Guillotine
Köszönöm!

www.guillotine.atw.hu

MerlinW
leclerc

[merlinw.org]

Guillotine
Az ajtók felett a lámpáknál megtalálod a szobákszámát.
Én ott akadtam el,hogy Bully-nak a számítógépéhez való hozzáférési kódját nem tudom és nem találom sehol sem.

www.guillotine.atw.hu

zzeN
én már be is jutottam a saját szobánkba, de h az után...az egyik fickó mondott olyat h hív vmi szerelõt is...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
JA, hülye vagyok. :D

MerlinW
Nekem tetszik. Mondjuk befolyásol az is, hogy olvastam pár Perry könyvet.
Magyarítás: #15

[merlinw.org]

Hát én már az elején elakadtam.
Bully ajtójának kódját tudom(938) de nem csinál semmit. Vagy valami mást kell csinálni?

"Everything that happens, happens for a reason"

Hát nehéz bizony :P Most is kicsit el vok akadva... Pedig az elején vok...
kirol
Azt mondod jó?
Lehetséges magyarítani?

MerlinW
Ez kalandjátéknál relatív. Végigjátszással pár óra, anélkül pár nap. Fõleg, hogy elég nehéz lett hál'isten.

[merlinw.org]

mama2
Hány órás a játék körülbelül?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Én már telepítem:).

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

MerlinW
Igen, volt pár:) Space Quest sorozat, Roger Wilco, Guilty, Bioforge, Feeble Files, The dig, Bureau 13, Beneath a steel sky, stb.

[merlinw.org]

Na belenézve....volt már scifi-ben point 'n' click játék?..mintha William Gibson figurákat látnék Boros-Szikszai kidolgozásban..szép volt németek,van hangulata:)
Trailer...ütött...játék felrakása után a kötelezõ mazohizmusom..még nem indítom el,ízlelgetem a data file-ok között a zenét,amikor nincs csomagolva...hú micsoda Vangelis-es felhangok....
MerlinW
Lehet:) Vegyük azért figyelembe, hogy mindez 50 év alatt íródott. Az hosszú idõ.

Egyébként találtam egy Perry könyvet magyarul.

[merlinw.org]

Ez összes német nyomdász egyúttal szerzõ is?

Amúgy nem semmi.
MerlinW
A játékot kipróbáltam jó nehéz, nekem tetszik nagyon. Két tipp: "S" gombbal kirajzolja a kattintható helyeket, illetve ha jobb klikkelünk egy ajtóra, nincs animáció.

[merlinw.org]

MerlinW
~30 ciklus, ~2000 fejezet (kb 700-800 kötet tudomásom szerint - az én kezemben 2-3 fejezetes kötetek voltak (300-500 oldalasak)) íródott belõle. Óvatosan, mert, ha elkapsz egy jó ciklust és szereted a sci-fi irodalmat, zabálni fogod, beszerezni meg baromi nehéz itthon (mondjuk neten /e-bay/ nem olyan nehéz). Magyar fordítással még nem találkoztam.

[merlinw.org]

Evin
Ami képben van (menü), az fordítható. De a szövegek egy lua fájlban vannak, amihez nem találtam visszafejtõ programot. 4.0-5.0 veziókhoz van, csak ez 5.1-es. De hexában->karakterlimit, megoldható lenne, csak nagyon mecerás így.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
"A világ legnagyobb sci-fi sorozata" Én még sosem hallottam róla. :D
Bár persze ez nem jelent semmit.

kirol
Hogyhogy nem teljesen?

Evin
Csekély eséjét látom egy magyar megjelenésnek. Még nem teljesen fordítható.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Oldal 1 / 2Következő →