Perry Rhodan

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Már fenn van csúnya warez oldalakon. Én már töltöm. Elvileg angol. aztmondtátok már megjelent, de eddig én sehol nem láttam😛.(cdgalaxis,576 stb.) Lehet fordítani, vagy esetleg magyarul fog megjelenni?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Evin
Ez is biztos így van, de németül mekkora kihívás lehet. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Akkor még német nyelvû volt... és sztem kevesebben tudnak németül, mint angolul.
Evin
Elég érdekes véletlen, hogy most tûnt fel ez a játék, mert én pont tegnap hallottam róla, hogy létezik, és gondoltam megnézem fordítható-e.
Furcsa, hogy február óta (mikor megjelent) még nem nyitott senki neki topikot, bár a sok játék között talán fel sem tûnt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Áh, sosem használok bétát. Amúgy most már normálisan mûködik a Sapphire külön hotfix drivere AGP-s HD kártyákra... De ez a probléma még megmaradt. Persze én is megtom szokni a recéket, csak hát én nem õsi gameken nõttem fel 😄 De simán kibírtam a Longest Journey grafját is, amit nem is olyan régen játszottam ki (egy-másfél éve), és kedvenc kalandom lett. 😛 De ez a Perry Rhodan még szép is, szóval az a rece nem ijeszt el, így játszom... csak hát mégiscsak jobb lenne, ha mûködne rendesen az élsimítás 😛
MerlinW
Sosem használok élsimítást, így nem zavar. Nomeg általában régi/régebbi kalandokkal játszom, úgyhogy hidegen hagynak a "recék"😊

Egyébként, nem ismerem az Ati drivereket, de lehetõleg ne használj bétát.

[merlinw.org]

Úristen, nem semmi ennyi idõn át élni 😄 Amúgy eddig egész jó a játék. Meg nagyon szép. Csak egy furcsaság van benne nálam - mégpedig az, hogy élsimításnál átlátszó Perry feje xD És ezért ki kell kapcsolnom... Ha van rá megoldás, dobjon meg vki egy kis help-el 😄
MerlinW
Frank Borsch regényével a hidegháború érájának egyik legsikeresebb ûroperája kerül az olvasók kezébe. A korai 60-as évek feszültsége után a 70-es évek New Age „érzése”, majd a 80-as évek békemozgalmai mind-mind megjelennek az évtizedeket felölelõ sorozat mûveinek hangulatában.
A fõszereplõ Perry Rhodan, aki a történet szerinti 1971-ben holdraszálló csapatával ûrhajóroncsot talál az addig felfedezetlen Holdon.
A felfedezés jelentõsségétõl megrendülve, minden erejét és befolyását latba vetve egységes nemzetté próbálja kovácsolni a Föld széthúzó országait, hogy az emberiség is helyt kapjon a kozmoszban.
És a történet folytatódik - évezredeken át…

Lemuria. A titokzatos, rég megsemmisült õsbolygó, a föld, ahonnan az emberek szétrajzottak és betelepítették az egész galaxist. A technológia és a béke évei.
Most, ötvenezer év eltelte után az egymással szembenálló fajok és civilizációk között pattanásig feszült a helyzet. A Terrai Birodalom és legnagyobb riválisuk, az akonok csak hajszálnyira állnak egy új háború kitörésétõl, amely ismét lángba borítaná a galaxist.

Perry Rhodan, a kezdet után halhatatlanná vált Õsök egyike és legismertebbike, aki még az azóta réges-rég megsemmisült Földön született.

[merlinw.org]

MerlinW
Hehe, és tényleg😊

[merlinw.org]

Lol, pont most nyitottam én is egy topicot xD
MerlinW
Sci-fi Point&Click kalandjáték (2008 - megjelent)

Az 1961 óta könyvek tucatjaiban, képregényekben, filmeken kalandozó Perry újabb izgalmas története immár a PC-k képernyõjén is.

Hivatalos oldal

[merlinw.org]

← ElőzőOldal 2 / 2