61
Perry Rhodan - A világ legnagyobb sci-fi sorozata
-
xido #21 Na belenézve....volt már scifi-ben point 'n' click játék?..mintha William Gibson figurákat látnék Boros-Szikszai kidolgozásban..szép volt németek,van hangulata:) -
xido #20 Trailer...ütött...játék felrakása után a kötelező mazohizmusom..még nem indítom el,ízlelgetem a data file-ok között a zenét,amikor nincs csomagolva...hú micsoda Vangelis-es felhangok.... -
#19 Lehet:) Vegyük azért figyelembe, hogy mindez 50 év alatt íródott. Az hosszú idő.
Egyébként találtam egy Perry könyvet magyarul. -
Zóanagyvarázsló #18 Ez összes német nyomdász egyúttal szerző is?
Amúgy nem semmi. -
#17 A játékot kipróbáltam jó nehéz, nekem tetszik nagyon. Két tipp: "S" gombbal kirajzolja a kattintható helyeket, illetve ha jobb klikkelünk egy ajtóra, nincs animáció. -
#16 ~30 ciklus, ~2000 fejezet (kb 700-800 kötet tudomásom szerint - az én kezemben 2-3 fejezetes kötetek voltak (300-500 oldalasak)) íródott belőle. Óvatosan, mert, ha elkapsz egy jó ciklust és szereted a sci-fi irodalmat, zabálni fogod, beszerezni meg baromi nehéz itthon (mondjuk neten /e-bay/ nem olyan nehéz). Magyar fordítással még nem találkoztam. -
#15 Ami képben van (menü), az fordítható. De a szövegek egy lua fájlban vannak, amihez nem találtam visszafejtő programot. 4.0-5.0 veziókhoz van, csak ez 5.1-es. De hexában->karakterlimit, megoldható lenne, csak nagyon mecerás így. -
#14 "A világ legnagyobb sci-fi sorozata" Én még sosem hallottam róla. :D
Bár persze ez nem jelent semmit. -
#13 Hogyhogy nem teljesen? -
#12 Csekély eséjét látom egy magyar megjelenésnek. Még nem teljesen fordítható. -
#11 Már fenn van csúnya warez oldalakon. Én már töltöm. Elvileg angol. aztmondtátok már megjelent, de eddig én sehol nem láttam:P.(cdgalaxis,576 stb.) Lehet fordítani, vagy esetleg magyarul fog megjelenni? -
#10 Ez is biztos így van, de németül mekkora kihívás lehet. :) -
csgj #9 Akkor még német nyelvű volt... és sztem kevesebben tudnak németül, mint angolul. -
#8 Elég érdekes véletlen, hogy most tűnt fel ez a játék, mert én pont tegnap hallottam róla, hogy létezik, és gondoltam megnézem fordítható-e.
Furcsa, hogy február óta (mikor megjelent) még nem nyitott senki neki topikot, bár a sok játék között talán fel sem tűnt. -
csgj #7 Áh, sosem használok bétát. Amúgy most már normálisan működik a Sapphire külön hotfix drivere AGP-s HD kártyákra... De ez a probléma még megmaradt. Persze én is megtom szokni a recéket, csak hát én nem ősi gameken nőttem fel :D De simán kibírtam a Longest Journey grafját is, amit nem is olyan régen játszottam ki (egy-másfél éve), és kedvenc kalandom lett. :P De ez a Perry Rhodan még szép is, szóval az a rece nem ijeszt el, így játszom... csak hát mégiscsak jobb lenne, ha működne rendesen az élsimítás :P
-
#6 Sosem használok élsimítást, így nem zavar. Nomeg általában régi/régebbi kalandokkal játszom, úgyhogy hidegen hagynak a "recék":)
Egyébként, nem ismerem az Ati drivereket, de lehetőleg ne használj bétát. -
csgj #5 Úristen, nem semmi ennyi időn át élni :D Amúgy eddig egész jó a játék. Meg nagyon szép. Csak egy furcsaság van benne nálam - mégpedig az, hogy élsimításnál átlátszó Perry feje xD És ezért ki kell kapcsolnom... Ha van rá megoldás, dobjon meg vki egy kis help-el :D -
#4 Frank Borsch regényével a hidegháború érájának egyik legsikeresebb űroperája kerül az olvasók kezébe. A korai 60-as évek feszültsége után a 70-es évek New Age „érzése”, majd a 80-as évek békemozgalmai mind-mind megjelennek az évtizedeket felölelő sorozat műveinek hangulatában.
A főszereplő Perry Rhodan, aki a történet szerinti 1971-ben holdraszálló csapatával űrhajóroncsot talál az addig felfedezetlen Holdon.
A felfedezés jelentősségétől megrendülve, minden erejét és befolyását latba vetve egységes nemzetté próbálja kovácsolni a Föld széthúzó országait, hogy az emberiség is helyt kapjon a kozmoszban.
És a történet folytatódik - évezredeken át…
Lemuria. A titokzatos, rég megsemmisült ősbolygó, a föld, ahonnan az emberek szétrajzottak és betelepítették az egész galaxist. A technológia és a béke évei.
Most, ötvenezer év eltelte után az egymással szembenálló fajok és civilizációk között pattanásig feszült a helyzet. A Terrai Birodalom és legnagyobb riválisuk, az akonok csak hajszálnyira állnak egy új háború kitörésétől, amely ismét lángba borítaná a galaxist.
Perry Rhodan, a kezdet után halhatatlanná vált Ősök egyike és legismertebbike, aki még az azóta réges-rég megsemmisült Földön született. -
#3 Hehe, és tényleg:) -
csgj #2 Lol, pont most nyitottam én is egy topicot xD -
#1 Sci-fi Point&Click kalandjáték (2008 - megjelent)
Az 1961 óta könyvek tucatjaiban, képregényekben, filmeken kalandozó Perry újabb izgalmas története immár a PC-k képernyőjén is.
Hivatalos oldal