Modern hamisítványok a kristálykoponyák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha. És szerinted a homok általános megjelenési formája ez.
Minden homokozó életveszély, VIGYÉTEK ONNAN A GYEREKEKET!!!

Azon kívül hogy hülyeségeket állítasz és okoskodással próbálod leplezni, tudsz bármilyen módon reagálni?

Szinoníma: Beee!

Apropó: vennék jutányos áron pénzcsináló kristálykoponyát!
Ajánlatokat ide a hirdetõbe várok "Olcsó csontnak drága leve" jeligére. :-)

Kara kánként folytatom tanításom.

hé, te nem tanultad az epikurosz féle fizikát?!
tudod, amit az akasha könyvtárban tanítanak..

vasgáz azért nem lehetetlen
" A homok az egy folyadék, csak szólok"

Persze a vas meg gáz.
valamit
nem csak sci-fibe van ilyen story. nézd meg filmen vagy olvasd el a Nem félünk a farkastól-t. aztán lesd meg végén, hogy milyenek egymással fiktív gyerekük halálakor

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Falconer
Azt sem tudják pontosan, hogy 65-70 éve milyen technikákat alkalmaztak a Német birodalomban (most direkt nem írok konkrétumokat), csak mindenféle feltevések meg mendemondák vannak... És az nem volt olyan régen.
Akkor hogy várhatja el az ember, hogy a négyezer éves dolgok rejtélyeit feltárják?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Azért az kicsit irónia kategória, hogy a Marson úgy futkároznak a roverek, mint a molnárpoloska a víu felszínén, és azt sem tudjuk, hogy mi van a sufniban, Kheopsz piramisában. Mindenféle radar, meg ultrahang, meg mágneses detektor, meg szeizmikus kütyü, meg távirányítható mini robotkamerák ellenére.

Falconer
Úgy gondolja, hogy nem lehet tudni, hogy mi van a külsõ fal és belsõ kamra+járatok fala közt 😄 Lehet, hogy ott van tele földönkívüli technologiával és a vhol lejjebb említett jeladókkal, lol 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

"Nem hiszem, hogy valaha is megpróbálták megnézni a belsejét,..."
De.

És találtak benne pár kamrát kõbõl. Meg kisebb járatokat ami érdekes módon belülrõl van zárva. Süt iszap lerakódást is ami valamiféle víz jelenlétére utal.

1 magyar kutató(ki más 😄) azt állítja, hogy feltöltötték vízzel a cuccot és a piramisban hajókkal emelték be a tömböket és úsztatták.

Nade..akkoriban a Nílus elért a piramisig, sõt voltak áradások is, tehát ne vonjunk le messzemenõ következtetéseket..szerintem.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

"Miért kell megbélyegezni azt aki nem hisz a természet felettiben?
Mert lerombolja a romantikus állomvilágotokat? "

Olvastam régen, nagyooon régen egy érdekes sci-fit.
Arról van szó benne, hogy egy ürge kényszerûségbõl leszáll egy elhagyott bolygón, és végül bolygó hollandivá válik maga is. Telik, telik az idõ, és egyszer csak megérkezik erre a távoli, magányos bolygóra egy expedíciós ûrhajó, benne egy jószándékú, segítõkész emberrel. Õ megmenti kvázi a magányos hajótöröttet, bár emlékeim szerint maga is eléggé magánzó, bár agyi képességeit jócskán megõrizte.
Közben kiderül, hogy a hajótörött nem is annyira magányos, ugyanis kialakított magának egy virtuális társat, akivel beszélget, jól megvan vele.

Szó szót, nap napot követ, és mit ad az úristen, a megmentõ tudatára ébreszti a megmentettet, hogy az a bizonyos "valaki" nem létezik, csak egy hiú ábránd volt. A megmentett manus roppant kiábrándul, annyira, hogy ott helyben meg is öli a másikat, mondván, hogy õ is megölte az illúzióját.
Hát, mit ne mondjak, pocsék egy helyzet, és ez csak egy fránya sci-fi.

Mint írtam csak egy ötlett. Nem hiszem, hogy valaha is megpróbálták megnézni a belsejét, azzal, hogy szét szednek egyet, így igazából, hogy a belselyében mi van az teljesen ismeretlen. Bár van esélyem tévedni. Tudom, jól, hogy milyen a homok, sõt a por ami a levegõben van még jobb példa erre a "kvantum fizika" szerûségre.

100 ezer forintért már interjút is kaphatsz. :-))
(á propos: olcsóbb vagyok, mint Gorbacsov)

10 ezer forintért megnézhetsz. :-))

Illetve a homok kvantumanyag: kettõs természete van.

ha messzirõl szemléled, akkor hullámzik, folyik.

Ha a körme hegyére nézel, akkor kis szemcsékbõl, kvantumokból áll, sõt, képes még futni is, térben, és idõben. Ez a kvantumfizika lényege.

Epikurosz: Te egy furcsa élõlény lehetsz a valóságban.
Az egyiptomiak nem homokvárakat építettek, hanem piramisokat. Micsoda különbség!
Amúgy 4500 év alatt a földrengések szétfolyatták volna õket. A homok az egy folyadék, csak szólok.

Nekd capito, vagy caputto, nekem kapiskó!
ha nem tetszik, akkor is.<#mf2>

elolvastam, te kis buta, és persze, hogy tévedtem a hegyikristályt illetõen, de ne az 1% tévedésem nézd, hanem a 99% igazam.

"Eredményeik szerint a kristálykoponyák olyan eszközökkel készült, melyek nem állhattak az õsi maják vagy aztékok rendelkezésére."
Miért, eddig mit mondtak?
Úgylátom már megint feleslegesen dobtak ki pénzt kutatásra😄

Homok...ja. Kátránnyal meg szigetelték, hogy ki fe jöjjön, bent meg acél vagy szénszálas ötvözet van, hogy a homok szét ne nyomja, nem? 147 méter magas a Kheposz piramis, ha jól tudom. Egy ekkora homok kupacot összehozni sem egyszerû ám . Ja és ugye cirka 4500 éves. 😊

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Falconer
És ezeket te szépen el is olvastad?
Mert akkor rájössz, hogy a saját hülyeségeidnek mond ellent.

hívûkre=hívõkre. (Szõrnyû a céges billentyûzetem sokkal nagyobb és sokkal tágasabb, mint az otthoni és nem bírom megszokni.)

Nem mindenkire vonatkoznak, mint írtam csak hívûkre. És van itt több olyan ember is aki már több témában bizonyította hitét.

Chocho
Szerintem olyan, hogy hívõ nem igen van... Én mindkét oldalnak tudok hinni, ha elég meggyõzõek. Ez a cikk a két koponyáról érdekes, de az alant vázold dolgok homályosak és üresek. Ugyanolyan spekulációk, mint hogy az ufók csináltak minket. Se több, se kevesebb nincs bennük.

Gaming is believing.

Általános kérdések a hívõknek:
Miért kell hinni a hihetelenben és foggal-körömmel ragaszkodni hozzá?
Miért kell megbélyegezni azt aki nem hisz a természet felettiben?
Mert lerombolja a romantikus állomvilágotokat? Vagy mert megakadályozza, hogy újabb híveket toborozzatok?

Várom a választ.

Az üveg úgy tudom kb. 10000 év alatt kikristályosodik.

Ötlet a piramisokhoz:
-mi van akkor, ha nem az egész épült kõvekbõl, hanem a csak bizonyos részei, a többit pedig feltöltötték homokkal?

Chocho
Jól van Epikurosz, inkább menj és nézz brazil szappanoperákat. Azok valók Neked, nem a tudományos halandzsázás. 😉

Ja, amúgy az capito... No comment.

Gaming is believing.

"Az üveg egy túlhûtött folyadékoldat"

Felteszed az üveg definicióját aztán egész mást állítasz róla.
A kvarc úgy kristályosodott ki. Nem gyanús neked az alakja? És az se gyanús hogy a hegyikristály nem a vulkáni területen található. Ami a vulkáni területen található természetes üveg azt úgy hívják hogy OBSZIDIÁN.
Mégiscsak félretetted a népbutító olvasmányokat a tudományos irodalom kedvéért? :-D Nem fájt nekik?

Vinnyogtok, mi?
Nagyon nem jönne jól a bulvár és népbutító média olvasottságának csökkenése...
:-)

Bocsi, kicsit lassú voltam...
Falconer
A HP laborban azt vizsgálták, hogy az alsó állkapocs, és a koponya valóban egy kõbõl van -e. Nem öntvénybõl, kristályból!
Garvin (1973, pp.75–76); Hewlett-Packard (1971, p.9).

"Az üveg par excellence kvarc állagú anyag."

Most lehet, hogy hülyeséget mondok (de nem valószínû <#smile>), de én úgy tudom, hogy a kvarc az kristályos anyag (ahogy a koponyák anyaga is kristályos kvarc), az üveg pedig egy túlhûtött folyadék, ami készülhet kvarcból, de nem kristályos.
Feltételezem, hogy meg tudják állapítani egy formára csiszolt kvarckristályról, hogy az kristályos kvarc, és nem üveg.

"A természetben található kvarc és az üveggyárakban elõállított üveg között az a különbség, hogy elõbbit a természet öntötte ki a vulkánokban"

Bocs, a kvarckristályokat nem "önti" a természet, azok "nõnek", amikor kiválnak egy SiO2 tartalmú anyagból, pl. forróvizes oldatból. Van amorf kvarc is, de egyrészt az sem "öntés" eredménye, másrészt nem hívják kvarcnak, hanem opálnak, achátnak, kalcedonnak, stb.
Falconer
Hát amennyi baromságot összehordtál róla ideje lenne már utánaolvasnod.

Falconer
Lol. Ez nem az, hogy hogyan készült, hanem hogy mibõl, meg hogy milyen lett.
A készítési módról még mindig csak feltételezések vannak.

Ne akarjátok, hogy megpiszkáljam a kvarckristály megmunkálásának lehetõségeit is!

Jujjuj!

Falconer
Ha arra gondolsz, a példám 1970es évekrõl szólt, és Indiana államra vonatkozott. Nyílván 30év alatt fejlõdtek nem is keveset. Egyébként teljesen lényegtelen, csak szemléltetés, hogy még ekkora kapacitással is évekbe telik kitermelni.

"Pyramid: Nummulite limestone from quarries about 200-400m south of the pyramid were used for the core stones.
Casing: light white limestone, so called Tura-limestone from quarries from the eastern shores of the Nile
King's chamber: Rose granite from Aswan 900km away
Further materials: Graywacke from the Wadi Hammamat (Eastern desert), basalt from the northern Faiyum "

Falconer
Teljesen hülyeségeket beszélsz.

Lényeges különbség van a szerkezetben.
Az "öntött kvarc", vagyis a kvarcüveg nem kristályos szerkezetû. A természetben megtalálható kvarc kristály, mint a koponya is, viszont igen. Egy szakembernek szerinted meddig tart ezt a különbséget megállapítani?

Ezen felül sokkal nehezebb kvarcüveget elõállítani, mint normális üveget. Sokkal magasabb az olvadáspontja például. Éppen ezért a normál üveg tartalmaz egy csomó adalékanyagot.

Kvarcüveg tulajdonságai és elõállítása
Üveg tulajdonságai és elõállítása

Leülhetsz, egyes.

Egy brit kõbánya honlapja írja:
"Typical annual output is about 900,000 tonnes"

Biztos vannak ennél nagyobbak is. Legyen 1 millió tonna.

Szóval, a Kheopsz piramis építéséhez szükséges kõanyagot egy modern kõbánya valamivel több, mint 6 év alatt kitermeli.

Amit írtál, úgy ahogy van, fatális baromság, remélem tudod. A vulkáni üvegnek köze sincs a természetes kvarckristályokhoz...
A kvarc kristályos, az üveg amorf (csak hogy kisebb különbségeket említsek). Az anyaga valóban mindkettõnek közelítõleg szilícium-dioxid, de ennyi erõvel a konyhasó meg a domestos is ugyanaz, mert van benne kloridion? <#lama>

Csodálkozol hogy nem téged kérnek fel a kutatásra? Jajj a korrupt szemetek 😉

Számolok:
2,5 millió x 2,5 tonna = 6,25 millió tonna kõtömb.