807
-
Jana32 #447 Nagy hibát követsz el... :D Nem annyira butították ám le a Dazzler A-t... 2-3-al sebez kevesebbet, ami elhanyagolható, meg ott van a Rocketed, ami jó ctf-re is a Simulation Arena mapon, mert ott azokon a szűk folyosókon nagyon jó, tehát fegyvered az van.. dehát te tudod :D -
#446 Kurv*ra unom LS5-öt, más módhoz meg normális fegyverek kellenének, amiket ha megveszek NCSoft elcs*szi őket, szóval asszem hanyagolom ezt a sz*rt, talán majd pár hónap múlva előveszem, ha lesz kedvem. By -
#445 LS-t csak ma probaltam ki, mert olvastam credit gyujtesre az a legjobb. Elegge penzszukeben vagyok mert nagy lelkesen kiprobaltam egy halom fegyvert :d Az annihilator A meg eleg messze van, de elsonek en egy Zeeker kart neztem ki, de akkor lehet nem az lesz :) -
Jana32 #444 Helló!! Érdemes keverni alkatrészenként, úgy jobb mint setben megvenni az egészet... gondolom akkor még alap mech-ed van, tehát én ajánlom, hogy először vegyél 1 kart. Ajánlom a Davenstar karját, mert nagyon jó a cooldownja, igaz viszonylag hamar túlmelegszik, de olyan jó a cooldownja, hogy szinte 2-3 mp és újra tudsz lőni:) kezdő melee-nek pedig... hmm hát attól függ.. most 29-ig gyorsan lehet credithez jutni, tehát én ajánlom, hogy gyüjtsél, és vegyél 1 Annihilator A kardot (vagy pengét nemtom mi lenne az... amelyik így hátra hajlik!:D) De csak LS-t játszol? Mert ha mást is játszol akkor szóljál és azokban is segítek!:) -
#443 Hello, kezdo melee jatekosnak mit tudnatok ajanlani? (azon kivul hogy szokjak at SMG-re vagy rocket-re :d) Van egy Death Hurler C-m LS miatt, de eleg hamar tulmelegszik oylankor valtok melee-re, a tobbi fegyver nem vonz :) Az alap mecha eleg gagyi, megeri setben venni az ujat vagy jobb keverni alkatreszenkent? -
Jana32 #442 Ez tetszik, hogy 2 nap alatt 110k-t összegyűjtöttem! :D Asszem megveszem majd a 2 új shotgunt, aztán meg az új speart, utána jöhet 1 új mech ^^ -
#441 Én holnap nem fogok gép közelébe jutni. -
Jana32 #440 Jah vágom, de ma nem tudok sokat játszani megyek nagy családi karácsony banzájra... ^^ -
#439 Spazmok core-hoz képest sehol nincsen. LS5 ~4100 creditet ad most. -
Jana32 #438 Háááát... jobb a core EN recovery-je, mint a ballistikának.:D ha jól emlékszem. Annyiban igazat adok, hogy LS-re nem jó az új kar, de minden másra jó! Pont ma írták ki, hogy 50%+ credit jön meccsenként... nem rossz de én most jobban örülnék 50% xp plusznak!:D -
#437 Hát, a kar a Ballistikához képest semmit nem ér, a core-nak meg valamivel jobb lehetne az EN Recorery-je:
-
Jana32 #436 Én pont tegnap értem el a lvl 50-t... hallottam 1 gyerektől, hogy 1 ctf game 0.40% xp-t ad... szted?:D akkor ls adhat kb 0.8-0.9-et.. ez lesz vagy 1 hónap mire átviszem:D -
Jana32 #435 Jah én a marksmanship-et már réges rég kifejlesztettem. Nemtudom hanyason vagyok de az biztos, hogy a maximumon, mert többet nem enged, és így van +20 marksmanship. -
#434 Hogy mennyi sok magyar noob van ls 5-ben hihetetlen, mennének inkább ls 1-eni.. lol -
#433 Tapasztalataim szerint az 5. szintű marksmashift iszonyúan sokat segít, legalábbis LS5-ben, de sztem a többi gameban is érvényesíthető. -
Jana32 #432 Ezeket vágom! :D az egyik i-vel írja, a másik meg L-el..:D nemrég játszottunk velük clan battle-t, amin nagyon elvertük őket. xD Egyébként a legjobb mód a clan battle mód, a lényeg, hogy nektek is, meg a bázisodon meg az ellenfél bázisán is van 1 nagy torony, amit meg kell védenetek, mert aki kinyírja annak lemegy 30 élete. Jah azt azért megjegyzem, hogy 60 életről kezd mindenki. És mindig el kell dönteni, hogy bevéditek a tornyot, vagy rámentek az ellenére. Izgalmas game-k szoktal lenni :) -
#431 Ezek sem normálisak:
-
#430 50 sztem r*hadt sok overheatnél, az már majdnem olyan, mint a spazmok arms, csak a spazmoknál legalább a cooldown rate nagy. -
#429 Azért csak meglett az a Second Lieutenant rank. :P -
Jana32 #428 Most nem lesz 1 darabig patch, szóval most vehetsz.. új mech-nek a legs-e kifejezetten jó, arms is minden tekintetben jobb a ballistika arms-nál, csak 50-el kevesebb a max heat-je, de mivel valamennyivel nagyobb a cooldown-ja ezért alig észrevehető.. én ajánlom. -
#427 Én nem veszek semmit, NCSoft szétcs*szi összes cuccomat. -
Jana32 #426 Mert miért? Sztem nem vészesen "butították" ott le a dazzlert... az új mech meg nagyon király:O megvettem 1 armsot meg 1 legs-et... hallod.. überbrutális. és jól is néz ki. Új fegyókat nem próbáltam még, mivel elfogyott a cash de az biztos, hogy az új kard nagyon szar... kisebb a sebzése mint a Crimson Edge A-nak.. nem is tudom hogy gondolták a fejlesztők... új shotiról jókat mondanak, meg ahogy láttam az új healer nagyon ott van, de mivel én inkább killer vagyok, mint híler, ezért kihagyom:D -
#425 Nah, a mai update miatt buktam kb. 200 ezret. Kezd elmenni a kedvem a játéktól -
#424 Pont olyan, mint a Hellion Lance-A, csak drágább. Nem írták, hogy jövőhéttől csak NCoinért lehetne őket megvenni, az új fegyók 65,500 creditbe fognak kerülni, mint a többi S weapon. -
Jana32 #423 Most nem tudom megvegyem-e az új spear-t... attól félek, hogy a jövőheti update-tól kezdve csak coinért lehet megvenni... meg vajon az új fegyók cretitesek lesznek vagy coinosok? :/ -
Jana32 #422 Az még 1 hét... már ha minden nap játszol 2-3 órát...:D -
#421 57,1% :S -
Jana32 #420 Amúgy hány %-on tartassz? -
Jana32 #419 Mondtam hogy nagyon sok idő...:D 15lvlnként van 1 nagyon nehéz, amit alig lehet átvinni... én is most ahhoz közeledek... 49vok és 50-nél vége mindennek... kb 150-200 játék kell majd hogy átvigyek 1 lvl-t... király...:/ -
#418 Ezen a lvl 35-ön nem tudok túllépni :S -
Jana32 #417 hát igen.... :D kicsit soká jöttél rá:D:DD -
#416 Eddig azt hittem, hogy ha a target lock rááll az ellenre, akkor elég lőnöm és a fegyó accuracy értéké határozza meg, hogy milyen valószínűséggel találom el. Ma esett le, hogy minnél közelebb van a célkereszt a target lock közepéhez, annál nagyobb a találati rate. -
Jana32 #415 ezt hogy érted? :D
-
#414 Jó, hogy arra is csak lvl35-ön jöttem rá, hogy a fegyverekkel lehet célozni. -
#413 Hát, ha úgy vesszük igazat mondtak. Kb 9 óra, LS5-tel össze lehet gyűjteni az árát (ami valójában 10 óra). Én így mérem az árakat . -
Jana32 #412 A vicc, hogy amikor legelőször mutatták be a a Sidewindert, úgy mondták hogy mindenki számára elérhető lesz, azaz creditért és ncoinért egyaránt...:/ -
#411 Biztosan, de creditért csak 1 hétig. -
#410 Ahogy nézem már mindenki olvasta az új hírt. A Sidewinder nem fair, hogy csak NCcoinra lesz és csak 1 hétig. Reménykedem, hogy darabokba fellelhető lesz. A fegyverek módosítása engem mit sem zavar, hisz az Tommy SMG-m van még mindig, bár most vettem két nagyon olcsón shotgunt a próba kedvéért, de nem a legjobb. A cannon és a rocket dettó lassú és otromba. Még level1 Last Standen is utolsó lettem. -
#409 Hát igen, és gondolom egy darabig nem is lehet majd kapni durabilityre. Legalábbis itt csak a Mavericket írják januártól durabilitysen: "In January, we'll be offering the Maverick for credit (Durability) purchases."
Az zsír viszont, hogy az összes patchet megszívom, először elveszik scan rangemet, mostmeg a pár napja beújjított shotijaimat dobhatom ki (és persze sz*rt sem adnak érte). Inkább a rocketek dmg növelésével foglalkoznának, meg azzal, hogy ne 23k-ba kerüljenek a repair pontok. -
Jana32 #408 Ráadásul ha jól olvastam az új patch-el jön az új mech is, ami creditért csak 1 hétre lehet megvenni, holott úgy volt beharangozva, hogy csak kreditért lehet majd megvenni...