807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • TreDoR
    Ha azonos képességű játékosok állandóan egymást ölik (bármelyik játékban) akkor nem tudnak 1:1-esnél jobb statot csinálni.
  • Jana32
    Tudod általában az ilyen jobbak egymást keresik, mivel ha belegondolsz, ha te 1 jót "kivonsz a forgalomból", akkor 1. több pontot kapsz érte, 2. addig sem öl meg mást, 3. neked is jobb érzés 1 jobbat megölni... pont tegnap játszottam 1 olyan 8v8 tdm-et, ahol az én csapatomban 15-ös volt a legnagyobb... igaz a másik csapatban sem volt sokkal jobb a helyzet, de legalább ott volt 1 general, ami úgy 85-95-ös, meg 1 Major general, ami 70-80 között van, és igencsak mind2 egyszerre jött rám, de én is őket kerestem, mivel tudtam, hogy ők 2-en a kicsiket gyorsan ledarálják, ha meg én rájuk megyek, kicsit nagyobb falat vagyok nekik..:) igaz így is vesztettünk, de legalább jól szétlőttem a fejüket..:D
  • TreDoR
    Naja, csak ez a felfogás kb. minden netes gamenél bukta. Ha van olyan játékos, hogy 3:1-es arány, akkor olyannak is kell lennie, akinek 1:3-as, viszont mekkora dicsőség lezúzni olyat, akinek ilyen statja van...
  • Jana32
    Jah máskor még nagy volt neki, csak eladtam, mert azt hittem, hogy mivel a legolcsóbb, ezért a legrosszabb is... hát nagyot tévedtem, mert most az a Zephyr magnum van meg, de kalap szar az egész ahhoz képest, hogy 65k... általában az S-es fegyverek nem jók... kivéve a Blue Tempest rifle-t, mert az nagyon odaver!!:D
  • Geri8
    Jah am planet eagelnek már nincs akkora célzója, jóval kisebb mint a tommy strike smgjé.
  • Geri8
    áhh, egy hónapja sincs h itt vagyok:D
    Aerobolt amúgysem szimpatikus, csakhát annál gyorsabb nem lessz semmise, és iszonyat vékony, egy csomó lövésem nem szokta eltalálni:D
    Shotival azis gond, hogy közel kell kerülni az ellenhez, így ő is tud lőni még rosszab ha ütni is,és mivel elég sokan shotiznak, smg-vel kellő távolból tom osztani:D
    Akkor spazmok szett majd idővel. thx thx!
  • Jana32
    Az Aerobolt az felejtős, mivel az coin-os!:D Ha gyorsat akarsz, akkor minden Spazmok, kivéve head-et, mer az Jaywalker legyen, 1 Maverick boosterrel. Creditből sajnos ennyit lehet kihozni:S Régebben lehetett jobbat is, csak ugye kivettek 4 mech-et azon a címen, hogy feleslegesek. Csak ezekből a felesleges mech-ekből a Mekhi head+arm-nak volt/van/lesz a legjobb EN-regen-je. Nem tudom, te mióta játszol, és emlékezel-e rá, mivel 1 jópár hónapja már kivették. Echo blaster állítólag a legjobb, igaz tudni kell vele játszani, mivel pont az miatt, hogy kicsi az accuracy-ja, nagyon nehéz vele lőni. Szóval mégis a Peagle úgymond a legjobb, mivel akkora célzója van mint a fél képernyő és még a hülye is eltalálja vele a másikat:) Egyébként shotgunnal nem nehéz lőni, mivel annak is fél képernyős a célzója, de igaz valóban rángatni kell néha az egeret..:)
  • Geri8
    ugye a planet eagel-a most a legjobb smg?:D
    Néztem még az echo blaster-a t is, de annak kicsi az accuracyja nagoyn:/
  • Geri8
    hmm, akkor értem miért ezeket a cuccokat adtad meg h megvegyem.
    Ámbár megvagyok elégedve velük, össze akarok rakni egy mechát aminek alacsony coldownos a cucca, és gyors, egyaránt jó legyen ls-re és ctfre zászlót vinni:D Persze az aerobolt szett az adott, ehez kell egy jó arms+ vmi hiper gyors booster, nahmeg egy jó pajzs:D
    Látom shotival tolod, én valszeg eladom 2 planet eagel-a ra, nem nekem való a pontos tüzelés és egér rágnatás, főleg így h a fotelom karfáján éphogy elfér az egér:D
    Valami jó kardot is be akarok szerezni, engem eddig az infiniti blade lenyűgözött, persze lehet csak jól használták azért:D
    Ejj sok a terv, csak idő kell hozzá, ls2őnn nagyon lassan jön a lé :/
  • Jana32
    Leginkább Jaywalker head, spazmok core, Vindicator Arm és Sidewinder Leg, Argus booster, 2db spatter gun-nal és 2db Blue Tempest-el. De szeretem a Spazmok head, Ballistika arm és leg, Sidewinder core, és a most nem jut eszembe 16k-ba kerülő booster, Hellrazor C-vel és Annihilator A-val, másodiknak meg Apogee A cannon. Ezenkívül van 2, de azokat ritkábban használom.
  • Geri8
    akkor mi lehet a koreai exteelen?:D ott vannak csak az igazi kockák:D
    Hehe 3:1-es k/d arány szép!
    most mivel tolod? milyen fegyó/szett?
  • Jana32
    Az azért van kérlek szépen, mert ezek a birka klántársaim estefele akkor is fenn vannak, amikor én megyek fel, és még akkor is, amikor már megyek el. Nah most ha például így kora délután felmennék, szintén fenn lennének, igaz azt nem tudom megérteni, hogy hogyan, mivel többségük amerikai, és ha jól tudom 5-6 órával kevesebb ott az idő... magyarul kora reggeltől hajnalig tolják, tehát esélyem nincs, hogy én a top 10-ben benne legyek. Amikor még tavaly decemberben csatlakoztam (azt hiszem akkor voltam úgy 34-35-ös szintű), akkor még messze én voltam az első... csak mivel ezek nagyságrendekkel többet játszanak, egyre szorultam lefele..:D Mondjuk az, hogy nem vagyok benne a top10-be, nem azt jelenti, hogy nem én vagyok az egyik legjobb a klánba. :P:P Keressél rám, úgy esetleg megtalálsz: HanS18 néven játszom
  • Geri8
    jah és grat! én 67.ig úgyis megunom:D
  • Geri8
    igen. az infiniti elől én nem tudok kitérni, hogy ez most stun vagy mi a rák azt nemtudom, de addig csap amíg meg nem halok, esélyem nincs elmenekülni(se fel se oldalra) csak ha jön egy kis lagg segítség:D

Teamet meg megnéztem, nem hazudtál:D De a top 10 tagokközt nem látlak sajna még:D
  • Jana32
    Jah meg azért sem hagytam abba, mert nemrég léptem meg a 67-es szinten, tehát Brigadier Gerenal vagyok, ami túl jól hangzik ahhoz, hogy letegyem...
  • Jana32
    Nem hagytam abba, mivel valamilyen szinten megjavult a pingem (persze közel sem tökéletes). Meg most jópár durva klán feloszlott, és mivel eddig is mi voltunk a legjobbak, a feloszlott klánokból a legjobbak is hozzánk jöttek. Tehát most nagoyn kemények vagyunk. Ha van kedved nézd meg az oldalon, mi vagyunk a 4.-ek. TeamAceZ
  • Jana32
    Még mindig az Annihilator A a legerősebb. Ezt nem is tudom hgoy gondolták a készítők. Másfélszer annyiba kerül, mégis rosszabb. Azt mondják azért van, mert stun-ol. hát de könyörgöm, az annihilator is stun-ol... szóval azt nem értem.
  • TreDoR
    Pedig az infinitinek rosszabbak a statjai mint az összes A kategóriás swordnak (és asszém még a B kategóriásakat is alulmúlja).
  • Geri8
    "marha gyors, és 2 ütés vagyok vele"
  • Geri8
    jah és 27 lvl, most léptem meg pont. Te hogy álasz, látom csaknem hagytad ott akkor?:D
  • Geri8
    hát az amit írtatok h legyen:D
    Vindicator arms+legs ezek tűntek a legjonak, bár a legsnél variáltam a sidewinderel is, de az en recoverí miatt a vindi nyert. Argus radjátor a hátamon, ennél hagyatkoztam rátok, elég jó is lett a fellövésem, gyorsan tudok magaslatra kerülni:D (az viszont meglepett h az ellen ígyis eltalál közelharci fegyóval, ez biztos a lagg miatt van:/) fejes + a test az alap Tropper cuccos.
    +2 havoc fury (ezekkel annyira nemvok megelégedve, gyorsan túltöltődnek és a lagg miat is macerás a célzás közelre...) + a 2 iron curation a rifel.
    Ezektől még nem leszejk szuper jó a többiektől:D azok tényleg fullos szetben vannak meg nemegy Infiniti Blade-s el járkál, ami marha gyors, és ütés vagyok vele :D
  • Jana32
    Nem sebez többet. Egyedül a közelharci fegyverek nyomhatnak critical-t de akkor nem is hit-et ír ki, hanem critical-t. Az meg relatív, hogy mi a fullos cucc...:) neked most mid van? és hanyas szintű vagy?
  • Geri8
    változó, ha a nyertes csapatban vagyok akkor 2:1 arány a k/d legalább, ha a vesztes akkor persze roszabb, olynakor állok át a 2. mechára ami alap cuccos, azt lőhetik szét nyugodtan:D
    Meg az a baj hogy mindenki fullos cuccokban rohangál én nekik vagyok 5*2 rifel lövés, ők nekem meg 6-7 legalább.
    Amúgy minnél pontosabban célzok, annál többet sebez a fegyver? vagy elég ha csak kiírja a "hit" szócskát és leis sebzi amennyit kell?
  • Jana32
    És milyen szokott lenni a k/d arányod? Mert nekem akkor szokott sok repair pont kelleni, amikor sokszor halok, de általában ez nem szokott előfordulni, mivel (most nem fényezni akarom magam) átlag 15-20-at ölök, és 3-4-5-ször halok.
  • Jana32
    Sztem egyébként blokkolják a regisztrálást egyes országokban vagy földrészeken, mivel a játék már megy és sokan játszanak vele. Egyébként ahogy olvastam, Szingapúr és Malajzia környékén van a szerver, szóval elég messze... nem mintha az amcsi szerverek közelebb lennének. Ezért nem értem miért blokkolják ezt a térséget.
  • Geri8
    nem mükszik. éncsak chrome-al meg explorer-el néztem, de nem találja az oldalt,akár reggelni akár accountot nézni akarok...

Tank nem szoktam lenni, rifelel írtok távolról, de ctf-en (tdm sosincsen) ha nyerni akarok muszáj védeni a zászlóst a saját "testemmel" :D
  • TreDoR
    Nem működik sem Operában, sem Firefoxban, sem CometBirdben, IE-m nincs úgyhogy azzal nem próbáltam. Minden sz*r fentvan az odalon, csak a lényeget felejtették ki.
  • Jana32
    Az attól is függ, hogy hányszor halsz meg. Minél többször halsz, annál több repair pont fog kelleni. Azt ajánlom, hogy ne legyél tank, csak dps..:D (remélem értetted :D)
  • Jana32
    Van 1 másmilyen exteel is, nemrég indult, úgyhogy még nem sok dolog van benne, de mindent meg lehet venni 1 credit/nap-ért!!! De credit-et viszont ugyanannyit kapsz 1 meccsért!:D Csak 1 baj van.. én nem tudok regisztrálni valamiért.. kiírja, hogy oldalbetöltési hiba, amikor regelnék. Valamelyikőtök megtenne annyit, hogy csak rámegy a Registerre, hogy működik-e neki, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?:D kösz itt a link: http://exteel.iam-interactive.com/
  • Geri8
    Atyám de ganély ez a javítós dolog :S Még nincs meg 3 cucc a szetből és már ígyis 15k repair pont 1 ctf-tdm meccs:S
    Asszem átállok ls-re erősen alap szettel.
  • Geri8
    erre énis rátláltam, de cska most vettem észre, hogy lehet benne lapozni is:D
    Alien arénán megakatt a szemem
  • Jana32
    http://www.mmofront.com/free-mmofps.html én ezt találtam.. itt van jópár mmofps, csak az a baj, hogy amit én kipróbáltam, erősen laggzik..:/ de úgy hogy nincs is olyan messze a szerver, mert az összes szerver németországban van.. amit érdekesnek tartok, mivel az exteel szervere mer amerikában van, ami 1 picit messzebb van!:D
  • TreDoR
    Mmorpg-re nem szokok rá, nemrég bannoltak Archlordból már másodjára (ugyanazt az accot); Bots-ot toltam fél évig, de az inkább 13 év alatti gyerekeknek van. Úgynézki marad az Exteel, ha már jobb nincs.
  • Geri8
    jah ha mmot akartok akkor ajánlom ezt az oldalt www.mmorpg.com (nemtom szabad-e itt reklámozni:D)
    itt van töbféle témájú is, nemcsak a fantasy. sajnos fps-hez hasonló oldalt még nem találtam
  • Geri8
    egyszer olvastam egy Bots nevű robotos netes játékról, acclaim fejlesztés, ne valami nagyra gondoljatok:D
    EGyébként nem, csak mmorpg van most a piacon sok ingyenes, mmofps-tps ből minden fejlesztés alatt van...
    Am asszem a Age of Armor még ilyen mechás, de az is full mmorpg.
    Egyébként ha neten akarotk játszani, szokjatok az rpg-re:) scifi sose lessz, még az aliens gamet is törölték a seggek:/
  • TreDoR
    Engem inkább az érdekelne, hogy létezik-e bármilyen mechás játék PC-re. Jó, nem a 2 dimenziós Gundamekre gondolok stb...
  • Jana32
    Hát ez vicces... 1 hete jött kb. az új fejlesztő, hogy majd vele jó lesz minden meg mittomén... aztán most meg jött a szokásos szöveg: Szerdai 2 órás leállás, update NINCS!! Az a baj, hogy nem tudok, most semmi ilyen jó mmofps szerű valamit, most kipróbáltam egy Operation 7 nevezető játékot, nem rossz, csak kicsit laggos... ti nem tudnátok valami jó netes game-t?:P
  • TreDoR
    Az előbbire céloztam, hogy mindenhonnan ki fogják rakni, és mivel csak LS-ezik máshova sem tud majd bemenni (engem is mindenhonnan kidobnak, a 0-ás statjaim miatt), esetleg mehet dm-ezni XD
  • Jana32
    Akkot te is nagyon optimista vagy az exteel jövőjével kapcsolatban...:D:D:DD:
  • TreDoR
    Jah, van vagy 2000 victoryja, de már nem lesz neki sokkal több XD