Exteel - Mmofps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Ha azonos képességû játékosok állandóan egymást ölik (bármelyik játékban) akkor nem tudnak 1:1-esnél jobb statot csinálni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Tudod általában az ilyen jobbak egymást keresik, mivel ha belegondolsz, ha te 1 jót "kivonsz a forgalomból", akkor 1. több pontot kapsz érte, 2. addig sem öl meg mást, 3. neked is jobb érzés 1 jobbat megölni... pont tegnap játszottam 1 olyan 8v8 tdm-et, ahol az én csapatomban 15-ös volt a legnagyobb... igaz a másik csapatban sem volt sokkal jobb a helyzet, de legalább ott volt 1 general, ami úgy 85-95-ös, meg 1 Major general, ami 70-80 között van, és igencsak mind2 egyszerre jött rám, de én is õket kerestem, mivel tudtam, hogy õk 2-en a kicsiket gyorsan ledarálják, ha meg én rájuk megyek, kicsit nagyobb falat vagyok nekik..😊 igaz így is vesztettünk, de legalább jól szétlõttem a fejüket..😄

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

TreDoR
Naja, csak ez a felfogás kb. minden netes gamenél bukta. Ha van olyan játékos, hogy 3:1-es arány, akkor olyannak is kell lennie, akinek 1:3-as, viszont mekkora dicsõség lezúzni olyat, akinek ilyen statja van...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Jah máskor még nagy volt neki, csak eladtam, mert azt hittem, hogy mivel a legolcsóbb, ezért a legrosszabb is... hát nagyot tévedtem, mert most az a Zephyr magnum van meg, de kalap szar az egész ahhoz képest, hogy 65k... általában az S-es fegyverek nem jók... kivéve a Blue Tempest rifle-t, mert az nagyon odaver!!😄

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Jah am planet eagelnek már nincs akkora célzója, jóval kisebb mint a tommy strike smgjé.

áhh, egy hónapja sincs h itt vagyok😄
Aerobolt amúgysem szimpatikus, csakhát annál gyorsabb nem lessz semmise, és iszonyat vékony, egy csomó lövésem nem szokta eltalálni😄
Shotival azis gond, hogy közel kell kerülni az ellenhez, így õ is tud lõni még rosszab ha ütni is,és mivel elég sokan shotiznak, smg-vel kellõ távolból tom osztani😄
Akkor spazmok szett majd idõvel. thx thx!

Az Aerobolt az felejtõs, mivel az coin-os!😄 Ha gyorsat akarsz, akkor minden Spazmok, kivéve head-et, mer az Jaywalker legyen, 1 Maverick boosterrel. Creditbõl sajnos ennyit lehet kihozni:S Régebben lehetett jobbat is, csak ugye kivettek 4 mech-et azon a címen, hogy feleslegesek. Csak ezekbõl a felesleges mech-ekbõl a Mekhi head+arm-nak volt/van/lesz a legjobb EN-regen-je. Nem tudom, te mióta játszol, és emlékezel-e rá, mivel 1 jópár hónapja már kivették. Echo blaster állítólag a legjobb, igaz tudni kell vele játszani, mivel pont az miatt, hogy kicsi az accuracy-ja, nagyon nehéz vele lõni. Szóval mégis a Peagle úgymond a legjobb, mivel akkora célzója van mint a fél képernyõ és még a hülye is eltalálja vele a másikat😊 Egyébként shotgunnal nem nehéz lõni, mivel annak is fél képernyõs a célzója, de igaz valóban rángatni kell néha az egeret..😊

ugye a planet eagel-a most a legjobb smg?😄
Néztem még az echo blaster-a t is, de annak kicsi az accuracyja nagoyn:/

hmm, akkor értem miért ezeket a cuccokat adtad meg h megvegyem.
Ámbár megvagyok elégedve velük, össze akarok rakni egy mechát aminek alacsony coldownos a cucca, és gyors, egyaránt jó legyen ls-re és ctfre zászlót vinni😄 Persze az aerobolt szett az adott, ehez kell egy jó arms+ vmi hiper gyors booster, nahmeg egy jó pajzs😄
Látom shotival tolod, én valszeg eladom 2 planet eagel-a ra, nem nekem való a pontos tüzelés és egér rágnatás, fõleg így h a fotelom karfáján éphogy elfér az egér😄
Valami jó kardot is be akarok szerezni, engem eddig az infiniti blade lenyûgözött, persze lehet csak jól használták azért😄
Ejj sok a terv, csak idõ kell hozzá, ls2õnn nagyon lassan jön a lé :/

Leginkább Jaywalker head, spazmok core, Vindicator Arm és Sidewinder Leg, Argus booster, 2db spatter gun-nal és 2db Blue Tempest-el. De szeretem a Spazmok head, Ballistika arm és leg, Sidewinder core, és a most nem jut eszembe 16k-ba kerülõ booster, Hellrazor C-vel és Annihilator A-val, másodiknak meg Apogee A cannon. Ezenkívül van 2, de azokat ritkábban használom.

akkor mi lehet a koreai exteelen?😄 ott vannak csak az igazi kockák😄
Hehe 3:1-es k/d arány szép!
most mivel tolod? milyen fegyó/szett?

Az azért van kérlek szépen, mert ezek a birka klántársaim estefele akkor is fenn vannak, amikor én megyek fel, és még akkor is, amikor már megyek el. Nah most ha például így kora délután felmennék, szintén fenn lennének, igaz azt nem tudom megérteni, hogy hogyan, mivel többségük amerikai, és ha jól tudom 5-6 órával kevesebb ott az idõ... magyarul kora reggeltõl hajnalig tolják, tehát esélyem nincs, hogy én a top 10-ben benne legyek. Amikor még tavaly decemberben csatlakoztam (azt hiszem akkor voltam úgy 34-35-ös szintû), akkor még messze én voltam az elsõ... csak mivel ezek nagyságrendekkel többet játszanak, egyre szorultam lefele..😄 Mondjuk az, hogy nem vagyok benne a top10-be, nem azt jelenti, hogy nem én vagyok az egyik legjobb a klánba. 😛😛 Keressél rám, úgy esetleg megtalálsz: HanS18 néven játszom

jah és grat! én 67.ig úgyis megunom😄

igen. az infiniti elõl én nem tudok kitérni, hogy ez most stun vagy mi a rák azt nemtudom, de addig csap amíg meg nem halok, esélyem nincs elmenekülni(se fel se oldalra) csak ha jön egy kis lagg segítség😄

Teamet meg megnéztem, nem hazudtál😄 De a top 10 tagokközt nem látlak sajna még😄

Jah meg azért sem hagytam abba, mert nemrég léptem meg a 67-es szinten, tehát Brigadier Gerenal vagyok, ami túl jól hangzik ahhoz, hogy letegyem...<#crazya>

Nem hagytam abba, mivel valamilyen szinten megjavult a pingem (persze közel sem tökéletes). Meg most jópár durva klán feloszlott, és mivel eddig is mi voltunk a legjobbak, a feloszlott klánokból a legjobbak is hozzánk jöttek. Tehát most nagoyn kemények vagyunk. Ha van kedved nézd meg az oldalon, mi vagyunk a 4.-ek. TeamAceZ <#buck>

Még mindig az Annihilator A a legerõsebb. Ezt nem is tudom hgoy gondolták a készítõk. Másfélszer annyiba kerül, mégis rosszabb. Azt mondják azért van, mert stun-ol. hát de könyörgöm, az annihilator is stun-ol...<#zavart2> szóval azt nem értem.

TreDoR
Pedig az infinitinek rosszabbak a statjai mint az összes A kategóriás swordnak (és asszém még a B kategóriásakat is alulmúlja).

"marha gyors, és 2 ütés vagyok vele"

jah és 27 lvl, most léptem meg pont. Te hogy álasz, látom csaknem hagytad ott akkor?😄

hát az amit írtatok h legyen😄
Vindicator arms+legs ezek tûntek a legjonak, bár a legsnél variáltam a sidewinderel is, de az en recoverí miatt a vindi nyert. Argus radjátor a hátamon, ennél hagyatkoztam rátok, elég jó is lett a fellövésem, gyorsan tudok magaslatra kerülni😄 (az viszont meglepett h az ellen ígyis eltalál közelharci fegyóval, ez biztos a lagg miatt van:/) fejes + a test az alap Tropper cuccos.
+2 havoc fury (ezekkel annyira nemvok megelégedve, gyorsan túltöltõdnek és a lagg miat is macerás a célzás közelre...) + a 2 iron curation a rifel.
Ezektõl még nem leszejk szuper jó a többiektõl😄 azok tényleg fullos szetben vannak meg nemegy Infiniti Blade-s el járkál, ami marha gyors, és ütés vagyok vele 😄

Nem sebez többet. Egyedül a közelharci fegyverek nyomhatnak critical-t de akkor nem is hit-et ír ki, hanem critical-t. Az meg relatív, hogy mi a fullos cucc...😊 neked most mid van? és hanyas szintû vagy?

változó, ha a nyertes csapatban vagyok akkor 2:1 arány a k/d legalább, ha a vesztes akkor persze roszabb, olynakor állok át a 2. mechára ami alap cuccos, azt lõhetik szét nyugodtan😄
Meg az a baj hogy mindenki fullos cuccokban rohangál én nekik vagyok 5*2 rifel lövés, õk nekem meg 6-7 legalább.
Amúgy minnél pontosabban célzok, annál többet sebez a fegyver? vagy elég ha csak kiírja a "hit" szócskát és leis sebzi amennyit kell?

És milyen szokott lenni a k/d arányod? Mert nekem akkor szokott sok repair pont kelleni, amikor sokszor halok, de általában ez nem szokott elõfordulni, mivel (most nem fényezni akarom magam) átlag 15-20-at ölök, és 3-4-5-ször halok.

Sztem egyébként blokkolják a regisztrálást egyes országokban vagy földrészeken, mivel a játék már megy és sokan játszanak vele. Egyébként ahogy olvastam, Szingapúr és Malajzia környékén van a szerver, szóval elég messze... nem mintha az amcsi szerverek közelebb lennének. Ezért nem értem miért blokkolják ezt a térséget.<#conf>

nem mükszik. éncsak chrome-al meg explorer-el néztem, de nem találja az oldalt,akár reggelni akár accountot nézni akarok...

Tank nem szoktam lenni, rifelel írtok távolról, de ctf-en (tdm sosincsen) ha nyerni akarok muszáj védeni a zászlóst a saját "testemmel" 😄

TreDoR
Nem mûködik sem Operában, sem Firefoxban, sem CometBirdben, IE-m nincs úgyhogy azzal nem próbáltam. Minden sz*r fentvan az odalon, csak a lényeget felejtették ki.

Az attól is függ, hogy hányszor halsz meg. Minél többször halsz, annál több repair pont fog kelleni. Azt ajánlom, hogy ne legyél tank, csak dps..😄 (remélem értetted 😄)

Van 1 másmilyen exteel is, nemrég indult, úgyhogy még nem sok dolog van benne, de mindent meg lehet venni 1 credit/nap-ért!!! De credit-et viszont ugyanannyit kapsz 1 meccsért!😄 Csak 1 baj van.. én nem tudok regisztrálni valamiért.. kiírja, hogy oldalbetöltési hiba, amikor regelnék. Valamelyikõtök megtenne annyit, hogy csak rámegy a Registerre, hogy mûködik-e neki, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?😄 kösz itt a link: http://exteel.iam-interactive.com/

Atyám de ganély ez a javítós dolog :S Még nincs meg 3 cucc a szetbõl és már ígyis 15k repair pont 1 ctf-tdm meccs:S
Asszem átállok ls-re erõsen alap szettel.

erre énis rátláltam, de cska most vettem észre, hogy lehet benne lapozni is😄
Alien arénán megakatt a szemem

http://www.mmofront.com/free-mmofps.html én ezt találtam.. itt van jópár mmofps, csak az a baj, hogy amit én kipróbáltam, erõsen laggzik..:/ de úgy hogy nincs is olyan messze a szerver, mert az összes szerver németországban van.. amit érdekesnek tartok, mivel az exteel szervere mer amerikában van, ami 1 picit messzebb van!😄

TreDoR
Mmorpg-re nem szokok rá, nemrég bannoltak Archlordból már másodjára (ugyanazt az accot); Bots-ot toltam fél évig, de az inkább 13 év alatti gyerekeknek van. Úgynézki marad az Exteel, ha már jobb nincs.

jah ha mmot akartok akkor ajánlom ezt az oldalt www.mmorpg.com (nemtom szabad-e itt reklámozni😄)
itt van töbféle témájú is, nemcsak a fantasy. sajnos fps-hez hasonló oldalt még nem találtam

egyszer olvastam egy Bots nevû robotos netes játékról, acclaim fejlesztés, ne valami nagyra gondoljatok😄
EGyébként nem, csak mmorpg van most a piacon sok ingyenes, mmofps-tps bõl minden fejlesztés alatt van...
Am asszem a Age of Armor még ilyen mechás, de az is full mmorpg.
Egyébként ha neten akarotk játszani, szokjatok az rpg-re😊 scifi sose lessz, még az aliens gamet is törölték a seggek:/

TreDoR
Engem inkább az érdekelne, hogy létezik-e bármilyen mechás játék PC-re. Jó, nem a 2 dimenziós Gundamekre gondolok stb...

Hát ez vicces... 1 hete jött kb. az új fejlesztõ, hogy majd vele jó lesz minden meg mittomén... aztán most meg jött a szokásos szöveg: Szerdai 2 órás leállás, update NINCS!! Az a baj, hogy nem tudok, most semmi ilyen jó mmofps szerû valamit, most kipróbáltam egy Operation 7 nevezetõ játékot, nem rossz, csak kicsit laggos... ti nem tudnátok valami jó netes game-t?😛

TreDoR
Az elõbbire céloztam, hogy mindenhonnan ki fogják rakni, és mivel csak LS-ezik máshova sem tud majd bemenni (engem is mindenhonnan kidobnak, a 0-ás statjaim miatt), esetleg mehet dm-ezni XD

Akkot te is nagyon optimista vagy az exteel jövõjével kapcsolatban...😄😄😄D:

TreDoR
Jah, van vagy 2000 victoryja, de már nem lesz neki sokkal több XD

Téged kidobott???? nehülyéskedjél már, hát te LS-ben jobb vagy mint én, márpedig én átlagban meglövöm a 60-70-et!!😄D Tudom ki az a Maldran, õ csak és kizárólag LS-ezik, ezért már general vagy commodore, mostanába nem láttam, de eddig nekem semmi bajom nem volt vele... amúgy lehet mégsem hal meg a játék, mer az NCsoft most vett fel 1 új embert, aki csak az exteel-el foglalkozik... de ez persze lehet kamu is, csak valami ncsoft-os beregelt mégegyszer és másnak adja ki magát..😄 De nagyon kíváncsi leszek a jövõhétre, hátha fel tudnak végre mutatni valamit... legalább azt a mocskos laggot szüntetnék meg...😞

TreDoR
Egy Maldran nevû gyerek állandóan kidobja a fél csapatot LS5-bõl (köztük engem is), végülis megteheti mert mindig õ az elsõ. Csak arra nem gondol, hogy a jónép elõbb-utóbb meg fogja unni és akkor többet már nem LS5-özik avval az accounttal XD. Szerencsétlen priest is így járt, bár õt azért vágják ki az összesbõl, mert egy darabig leechelt.

nem azt mondtam, hogy egyszerre használja, de nem túl nagy a cooldown-ja... mert minden skillnek pont annyi a cooldown-ja, ameddig például õ leskillez téged! például szoktam úgy járni, hogy van 2 shotgun skillem... benyomom az egyiket, ahogy vége, a csávó rámnyomja a sajátját, utána mire az övének vége, én használhatom a másodikat benyomom, aztán mivel neki is van még egy második skill-e, rámnyomja... ilyenkor jókat szoktunk mosolyogni...😄

January 02, 2008-as , elírtam...

ujranéztem a vidit és tényleg ígyvolt anno, elsöt benomyja, a második is kap cd-t, de kb 7mp után ujra használható.
De megjegyzem ez 2006os videó 😄

neten néztem anno vidiket, és ott az ürgének 3 ugyanolyan skill volt kirakva, ellõte az egyiket, és a többinek igaz volt cd-je de csak pár mpig.
Persze ez régi vidi, azóta biztos eztis kiszedték😄
Ammeg nemértem ezeket a super meg ultra skilleket. volt egy superos kombóm amihez 850 sp kelett, és alig sebzett, akkor az ultrához kell vagy 1000, mire annyit összeszedsz meghalsz, így ajánlatosabb a kicsiket használni gondolomén.

TreDoR
Ezt sem vágom, hogyan használnak egyszerre 2 ugyanolyan skillt, amikor én mentem 2 skillel, és elõttem az 1-iket, akkor a másik cooldown-ja is maxra állt és elindult lefelé, szóval azt sem tudtam közvetlenül után használni.

eddig a phoenix fire 600-at sebzett, amit visszavettek 450-re... nagyjából az összes skillel ezt csinálták, valószínûleg azért, hogy az ultra skill-ek azé ne ezreket sebezzenek már...😄 így is 850-et sebez az a skill, amikor van nálad 1 spear, meg 1 socó... aztán abból veszel 2-t, meg ráversz 1-t és annyi..😄

Egyébként hihetetlen, de már annyira leszarják az Exteel-t a fejlesztõk, hogy eddig ugye fórumon minden hét szerdáján kiraktam valami infót, hogy mire számítsanak az emberek... ugye most 2-3 hónapja már nincs patch, és minden héten legalább kiírták, hogy a szokásos szerdai karbantartás ettõt-eddig tart, de sajnos nem lesz új patch... nah most ez kb 1 ctrl+c, ctrl+v volt nekik, ami ugye nagyon megterhelõ, de most még ezt se képesek.... (mondjuk megjegyzem elõfordult már, hogy így halogatták, és csak este rakták ki, hogy jön a patch, még aznap, de sztem ez most nagyon felejtõs😄)

TreDoR
Azt sem tudtam, hogy visszavették a skillek sebzését (nem mintha használnék 1-et is <#vigyor>)