Exteel - Mmofps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húúúúú halljátok.... nah ilyen nagy még soha nem volt a pingem.. o.O én nem tudom mi ez, de 1-t játszottam azt is alig vártam, hogy már vége legyen, de áááááááááááhhh... 2-t nem bírtam egymás után lõni... én nemtudom miez, most megint kipróbálok másik pár netes játékot aztán majd leírom a tapasztalatom, de nem nem akarom elhinni, hogy más játékban is ennyire laggolni fogok (már ha egyáltalán lesz lagg).

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

csak lsen nem vettem észre eddig a lagot, 2-3at ellehet tologatni, a player elleni csaták eszméletlen laggosak, igaz ígyis lehet nyerni, de kegyetlen unalmas.

TreDoR
Az exteeles gameguard ráadásul még egész jónak mondható önmagához képest olvastam, hogy lineage 2-ben kékhalált is okoz... Én most nem laggolok de látom, hogy vannak akiknek 60-ról felugrál 900-ra. Sztem mindig más ország kapja ajándékcsomag formájában a NCSofttól.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Jaja, errõl beszéltem én is... nem értem, hogyha õk is tudják, hogy ez létezõ bug vagy nem tudom minek nevezzem, hogy akkor miért nem tesznek ellene. Egyébként a lagg megvan még?

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

TreDoR
Annak a sornak a törlése sem oldja meg, kipróbáltam.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nekem minden szerdán eljátsza ezt a gameguardot dolgot (gondolom azé van szerdánként 1 kis leállás, hogy ezt a szart upgrade-olják), de nekem ahogy kiírja, hogy valami hibádzik, elõ szokott ugrani az internet explorer, és bejön valami oldal, hogy mit kellene, hogy csináljak. Az egyik megoldás szerint a vezérlõpult->internet beállítások->lan-beállítások-nál valami proxy-t kéne piszkálgatni, másik lehetõségnél, meg a windows system32 mappájában lévõ fájlban 1 sort kéne kitörölni... nah de nekem nincs ott az a sor szóval nem tudok neki mit csinálni, és úgy a 10. indításnál valahogy belép, és azután már nincs semmi baj.

TreDoR
Net Framework 2.0-a kell, de azt elvileg magától telepíti ha még nem lenne fent, ha fut az NCSoft Launcher (tehát nem ad hibaüzenetet), akkor fel van telepítve.

jó ok thx!
jah a vírusírtók kilüvése jó megoldás, ha nem esik(ésha ujra feltod rakni persze) töröld le a vírusírókat az összeset ami csak fent van és úgy próbáld meg.
Ha nem sikerül, rakd ujra az írtókat, és nézd melyiknél akad ki. Nálam a nod32õt nem csípi, öcsém gépén 1 éve nem firssített nod32 van, ezen fut simán...

és kell valami program ahoz hogy elinduljon az Exteel??
TreDoR
Vagy körbenézhetsz a hivatalos fórumon, a "bugs" topicban minden második topic arról szól, hogy a gameguard nem updateli magát rendesen, de nem hiszem, hogy ott bármilyen kézzelfogható megoldást találsz.

TreDoR
Ami nekem eddig a legjobban bevállt (nem mintha lenne nagyon más megoldás):

1. elindítod az exteelt
2. vársz egy kicsit, ha rövid idõn belül nem kezd el dolgozni a gép akkor (ha elkezd, akkor elvileg normálisan updateli magát):
3. feladatkezelõ
4. bezárod az exteel.exet, vagy a gameguard.des-t (ha az elõbbit zárod, akkor utána az utóbbit sem árt)
5. az elsõ lépés, utána a második és így tovább, amig el nem indul a game

Esetleg próbálkozhatsz azzal, hogy törlöd a gameguard mappáját (nálam ez sose jött be), vagy leállíthatod a tûzfaladat és minden anti-malware programot ami rezidens módban fut, ha cserencséd van ez megoldja (inkább mázlinak nevezném). Vagy kilõhetsz mindent ami nem nélkülözhetetlen az oprendszer futásához.

Ha szerencséd van néhány próbálkozás után menni fog (nekem volt, hogy másodikra összejött, de olyan is amikor 1 órát szenvedtem vele)

már vagy 4-szer újraraktam és folyton ugyan az volt, hogy nem indult el....na de mindegy ha nem tudtok segíteni..de akkor esetleg nem tudnátok valami jó MMO-t mondani, vagy MMORPG-t ami ingyenes??
legegyszerûbb ha leszeded megint ás ujra felrakod, nahmeg patcheled ujra.
Én minden hibánál eztcsinálom bármely játéknálXD

Jah részegen a legjobb fps-ezni, nah azért én exteelt nem csinálnám ekkora pingel mint ami most van.
Én cod 4ben voltam anno nagy király, részegen felkaptam a gold lmg-met(asszem 100as a tárja), bementem egy hc szeróra ahol 1 lövés 1 halál mindeggy mivel, és szarrá lõttem mindenkit. Kicsit anyáztak, de az kit érdekelt😄

Ez a mostani exteel játszhatatlan nemcsak mi magyarok laggolunk hanem mindenki, pedig már megvan a full mexhám 😞

De érdekes h ls en nem laggot délelõtt semennyire sem...

van méretük..mindegyiknek van
aha van
TreDoR
A játék System/ Gameguard mappájában vannak fileok, és van méretük (úgy értem, hogy nem 0 bitesek)?

TreDoR
Akkor marad az LS5 piássan XDDDD

Jah...olyankor van a legbátrabb az ember, mivel ekkor jön a "Nah majd én szétlövök mindenkit 1 lövésbõl!!!!" szöveg, aztán meg csodálkozik, 0/10-es a statja, mivel ha az ember agya is 900-as pingû, kicsit lassabb a reakcióidõ (nekem is tapasztalat!!!😛)

Helló!

Ma másoltam fel az Extell-t és mikor elindítom a játékot a és várok egy kicsit akkor ezt írja ki: Failed to initailize GameMon.Try ebooting or closing possible programs that can cause a collision. vagy pedig ezt: Failed to download. Network might not be stable currently, internet settings might have some problems or check the firewall.

Valaki ha tud légyszi segítsen..Elõre is Köszi!!!
TreDoR
Am, ezt a gamet lehet seggrészegen is tolni (tapasztalat XD), na persze pvp-nél kicsit másabb, bár ekkora laggnál sztem tök mind1

TreDoR
A Red Eye is egy átb*xás, eddig azzal mentem, most vettem mellé egy siege castert is, de semmivel sem lassabb sem a lövése, sem a 2 lövés közti idõ...

TreDoR
Meg a sok kretén beírja, hogy noobokkal van összezárva, nem tûnik fel neki, hogy 8 emberbõl 5-nek 100 és 1000 között ugrál a pingje. Pedig csak a Tab-ot kéne megnyomni...

Hehe... ez érdekes, mivel ezek szerint ugyanaz a lagg van mind3unknál, mivel nekem is 8-900-ra felmegy pár másodpercre, majd visszamegy normálra, persze addig kettélövik a fejem...ezé inkább elmék ma is inni!!! aztán max nekem lesz 900-as pingem....csak 3000-nél ki ne akadjon, mer akkor teleport lesz hazafele..<#buck>

TreDoR
Megint visszajött a 800-as ping.

60k? tényleg, hát én olyan sok nullát láttam h jobbnak láttam megse számolni😄
Úgy már okés

TreDoR
Az 60k, nem 6k XD, egy meccsen minimum 2400-at kapsz (persze ha nyertek), de 1 saboteur megölése növeli ezt 100-al, szóval ha tizet öltök, akkor 3400. 7 játékkal megvan egy 500ks repair csomag.

kaptom=kaptok

mennyit kaptom am egy nyertes ls5ért? mert én 2-2,5k credittel számoltam ezt 😊

Jézus Máriám, az azért már durva! Egy 6k-s durability cuccból levon 1k-t! lol. Akkor épphogy megtermeli az ls5 a 23ks repair kitet lóvéval...

TreDoR
Nemtudom minél, hogy van, de LS5-nél független a sebzéstõl, 1 meccs 0 halállal 1000-et von le mindegyik cucc durabilityjébõl, és 500-at a fegyverekbõl. 1 halállal minden duplázódik, 2 halállal az alap háromszorosa stb.

am most tesztelgetem a javítás mibenfüggését, és úgy látom a bekapott sebzéstõl függ a javítás költsége, a halál max még jobban megnöveli ezt.
Most toltam pár ls2-õt egyszer sem haltam, mégis 10k javító pontot követel😄

TreDoR
Csakhogy a spazmok elkezdi visszatölteni az EN-t és 2mp alatt visszatölti az egésszet, más core-al várnod kell, amig boostolhatsz, vagy ugorhatsz.

most megint laggol mindenki az exteelben

ergó a fegyvervátlás után tökmindeggy milyen a corom, a több hp számít😄
Nahjó, rátog halgatva megvettem a spazmokot, mindjárt ki is próbálom. Igazából csak annyi ezell a cuccal bajom, h marha ronda és aki nem aerobolban szaladgál azon mind ez a core van, marha népszerû😄

Köszi a magarázatot az mpu val kapcsolatban, abból tényleg elég 2, fõleg h 1 skillem sincs nekemse😄
A fejes tuti azlessz, holnap estig arra pedálozok. Aztán nekilátok összerkani a gyors mechámat. Jópofa a gép h már 3 slo helyem van és még 1 jó mechám se😄

MPU az az, hogy mennyi skill-t tudsz az adott robottal használni. De általában 2 elég. Feltétlenül a Jaywalker head-et vedd meg, mivel majdnem a legtöbb hp-ja neki van és neki van az egyik legjobb EN regen-je.
Nem kötözködés ez tudom, de annál a 300 hp-nál sokkal de sokkal többet ér az EN-regen. Ha belegondolsz az a 300 hp az 1db rifle találat, tehát nem sok... és igen amit tredor mondott, hogy a fegyverváltás... én még arra nem is gondoltam, pedig az a legrosszabb az egészben, mivel ameddig fel nem melegszik a fegyód, addig úgyis mozogsz, tehát fogy az energiád, ahogy "felforr" és váltassz, utána már úgy sem lesz annyi, hogy te boostolgassál jobbra balra, azaz meghalsz..😊

TreDoR
Mechanaught Processor Unit. Az a szám mutatja, hogy összesen hány skill lehet egyszerre nálad azzal a fejjel.

TreDoR
A fegyverváltás EN szívása nemtudom mitõl függ, sztem mindentõl. Pl. ha cannont váltok akkor szinte az egész lemegy vigilanttal is, meg amikor full spazmokkal elkezdek boostolni és közben meleere váltok akkor idõnként semmit sem esik az EN.

jah és most hogy nézem eszember jutott, régóta meg akartam kérdezi, mi az az MPU ?😄

azt írja valahol infónál h ez kb mennyi energia?😮 most nekem 1000en 1 fegyó váltása

TreDoR
Najó, ez inkább a vigilant corenál jelentkezik, de a vindicator is messze elmarad a spazmoktól.

TreDoR
Ha vindivel core-al egyszer fegyvert váltasz, akkor utána már nem boostolsz sehova, és EN nélkül az argus sem dob fel semeddig.

am bocs h kötözködök, csak nagy döntés ám ez még nekem.

hátde ezd kompenzálja a +900as en, mivel nem töltõdik, ezért tudok folyamatosan ugrálni egy idejig, aztán úgyis leszednek, 1vs1 ben sosem bírtam 1 embernél tovább, a 2. ígyis úgyus megölt. Úgyhogy végtelenségig nemfogok ugrálni😄
Nahmeg ott van az argus, amivel kedvmere ugrálhatok még. Nahmeg a vindi is ad 50 en regenerációt a spazmok meg asszem 150et kb és egy kicsi spidet mindehez.
Sztem spazmok majd a 2. mechemnek lessz, akinek a boostere cylon lessz.
De még alszok rejá egy 1 órácskát😄

Am Jana, tereptárgyak, tereptárgyak Bebújsz mögé, és máris nem kell ugrálni 😄

Én is ezen az elven voltam, de rájöttem, hogy az EN-regen sokkal többet számít, mivel, ha gyorsan visszatöltõdik az EN-ed, többet tudsz ugrálni, azaz kisebb az esélye, hogy eltalálnak.. Mert most hiába van 350-el több hp-d, ha egyszer nem töltõdik vissza olyan gyorsan az EN, akkor csak futni tudsz, úgy meg könnyû préda vagy... Ezért van nekem 3 spazmok core-om. Igaz azonkívül van még 1 Vigilant core-m, meg 1 Sidewinder core-m is, de nem igazán szeretem õket... de ez csak 1 tanács volt, a döntés nálad van! 😊

nemtom, de most semmi baj a pingemmel az én szemszögömböl persze😄 Mondják h lagg van, de lekakálom, én tudok lõni, õk nem találnak el, õk halnak én nem😄

Viszont nem tom milyen core-om legyen, nagyon vonz a vindi test, a maga +350hpjával és a +900en el(jelnlegi mechemhez képest) nemtom megéri -e a spazmok core gyorsasága ha úgyis kettélõnek pillanatok alatt😄

Hát nem tudom hallod, annak azért elég csekély a valószínûsége, hogy mind a hárman megkaptuk volna ugyanazt.. de nem kizárt azért az sem. Meg tényleg az exteel szervere is kalap szar, mert ez köztudott, de én biztos vagyok benne, hogy vagy amit te mondtál, hogy vírus, vagy, hogy a magyarországi hálózat is szarakszik, mivel én úgy tudom, hogy marha mind1 az, hogy invitel, t-online, stb., 1 helyrõl jön az összes... mindenesetre, ha tényleg a hálózat a szar, akkor bekaphatják tövig... nah de mind1, most pár napig nem leszek, mert kezdõdik csongrád megye számomra legnagyobb fesztiválja, (nem a SZIN, mer az szar) a Körös-Toroki Napok, aztán olyan party lesz, hogy hajjjaj!!😄 nah kitartást nektek addig is!!!

TreDoR
Vagy bekaptuk ugyanazt a vírust.

Halljátok nem biztos ám, hogy az exteel szerverekkel van a baj (tudom azokkal is), mert tegnap engem is felmérgelt nagyon durván, mondom inkább tolom kicsit Call of Duty 2-vel neten, de ugyanolyan szar volt!!!! Aztán mondom Battlefield Heroes, az is ugyanúgy... Végül van 1 Operation7 nevezetû szar, leginkább a CS-hez hasonlítanám, és az is... nem lehet hogy Magyarországon van a baj???

hát mostmár többet ne telepísd újra, mer ez szarakszik tegnap ót az tuti.