807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • TreDoR
    Én paypal.com-on csináltam egy számlát, Magyarországot megjelölve (a kártya számomat nem adtam meg), aztán a bankom oldalán átutaltam 2k HUF-ot a paypales accountomra (itt a Top Up menüpont alatt van, hogy milyen Magyarországi számlaszámra kell, milyen leírással stb.), 1 nap alatt megérkezett rá a 2k, aztán bejelentkeztem az ncsoftnál, kiválasztottam az 1k Ncoint paypalnél, átdobott a paypalhez, ott is bejelentkeztem aztán nyomogattam a tovább gombokat és rárakták az 1kt a NCsoftos accountomra (44 HUF-ot vont le a paypal az 1850 mellett).
  • Geri8
    oh ez nagyon egyszerű.
    Felmész a http://us.ncsoft.com/en/ oldalra, ott beloginolsz az exteelben is használt accountoddal, katt az account nevedre bal oldalt, ott catt a "buy ncoinra".
    Ott kiválasztod az összeget dolcsiban, majd a kártya típusát. Aztán buy with credit gombra katt, és a kövi oldalon érdemes kitölteni minden adatot a biztosnág kedvéért a billing infoban. a Card infoban nekem a visa esetén kéri a kártya számát ami nekem a kártya elején lévő 4*4 számjegy, kéri a kártya lejárati dátumát is a card expiritionban,majd a cvv codot ami a visásoknál a kártya aláírásnál lévő 3jegyű szám. Katta a submitra és asszem leis veszi ezek után a pénzt és rárakjra az oldalon a coinjaidhoz:)
    Röviden, nagyon nem tudsz elrontani semmit, vegyél kevés coint mondjuk egy 500asat és meglátod hogy mükszik, aztán akár többetis ha rászánsz:D
  • Jana32
    óhhh igen!!! végre átérzitek a ctf-et!! Az a legjobb, amikor a csapatod nem csinál semmit.. annál én sem szeretek jobban semmit. Én ezt már úgy védem ki, hogy ahogy bemegyek a szobába, először is megnézem az embereket és utána döntök, hogy maradok-e, ugyanis annál mérgelőbb nincsen, amikor a csapatod csak áll és néz, és várja a csodát... hát az a rohadt zászló nem fog magától besétálni a helyére... nah látom már csak én vagyok itt coin nélkül..:( szomorú, de mostmár elkezdek keresgélni 1 rohadt bankkártyát a családban!:D a menetét írjátok már le, hogy miket kell megadni, meg hova kell nyomni, mert ha véletlen tudok szerezni, nem akarom elb*szni az egészet!
  • TreDoR
    Csapattársat nem is látok akármerre megyek, hol a g*cibe vannak többiek
  • TreDoR
    Gyors, de azért vannak érdekes dolgok, pl. egy heavy/standard mechás player laser winggel lesprintelt...
  • Geri8
    aerobolt, a helyesgépelés nem az erősségem:D
  • Geri8
    és jól szuperál az eorbolt? a cyclon mennyire gyors és mennyire bírja energiával?
  • Geri8
    hát nemtom, tegnap játszottam 1-2 meccset, ott 1 srác egyedül megszerezte a zászlót, nekünk csak védekezni kelett.
    Ha az ellenfél támad(márpedig eztszokták inkább míg nincs 1 pontjuk legalább) elég "könnyű" megszerezni a flagot, csak 2 ügyes rabló kell.

De védelem nélkül mit sem ér....
    Amikor győztes csapattal vagyok, a zászlólopó első szava hogy védjük a zászlónkat...Nagyon noob csapat lehetett ha ezzért kivágtak. Legalább 2 védő kell, 2 lopó, és a maradék 4 ember lefoglalja a többieket terület foglalással.
  • TreDoR
    Tiszta szánalom, amikor CTF-en védtem flaget állandóan kib*axtak miatta most, hogy meccsenként egy csomószor megszerzem a flaget, semelyik nyomorék nem védi a sajátunkat...
  • TreDoR
    Vettem egy aeroboltot cyclonnal, remélem így már fogok tudni flaget is szerezni...
  • Geri8
    óhh de jó nekem ha már a mesterek rámkeresnek XD

hát spec az van, a vindi, akkor veszek a death a-sat és megnézem hogy bírja blitzit
  • TreDoR
    Ha jó cooldownos armsot veszel akkor felesleges második rocket, az csak akkor kell ha nagy overheateset vásárolsz. Egyébként az exteel honlapjáról tudom, hogy CMS vagy XD
  • Geri8
    ahan megvan, davenstar vagy spazmok arms, és írtátok h a blitz rocket nem hül le 2nél időben, úgyhoyg deathhurle lessz ebből
  • Geri8
    akkor beszerzek még 1 blitz rocket c-tvagy deathurle a-t (mégnemtom melyik lenne a jobb) meg kikeresem melyik armost ajánlottátok alacsony coldovnal:D
    Am honnan tod h már cms vok:D
  • TreDoR
    Nem kell hozzá semmi, csak 2 rocket meg egy normálisabb arms, CMS-eket nem szoktak kidobni.
  • Geri8
    mert így garantált a 2k credit...Egyébként köcsögség, láttam már énis ilyeneket.
    A legjobb tényleg az lsezés, már lassan megy az ls3 is, igaz halok párszor, de egy jó csapattal multkor délelőtt lenyomtunk 3-4et is egyhuzamban, meccsek közti várakozás 0 volt, egyből villant a rdy mindenkinél:D 1800creditért megis éri sztem.
    Jó tom az ls5 a legjobb, de ahoz még fel kell nőni.
  • TreDoR
    Jah, főleg amikor ketten összefognak és kilőnek mindenkit... Az ilyenek miért nem mennek inkább TDM-ezni.
  • Geri8
    jah csak dmben van 1 taktika, mindig lődd azt amit már lőnek XD Magyarul 1vs1 be beszálsz, lövöd eggyiket, és ha az meghalt, megölöd a másikat is. Könnyű nyerni így:D
  • TreDoR
    Én most nem laggzok semmilyen módban, bár reggel elkezdtem, de kiléptem és láttam, hogy épp updatel tűzfalam, mikor befejezte visszaléptem és megint nem laggoltam. Egyébként egész jó ez a DM, itt nem függ az ember a csapattól XD
  • Jana32
    Mondom kipróbálom már most reggel, mert úgy gondoltam, hogy ilyenkor úgyis kevesen játszanak, aztán nem fogok laggolni..aha... ugyanolyan szar, mint volt. Komolyan nem tudom elképzelni, hogy mit csinálnak a szerverekkel... vagy most már annyira fontos az a Aion vagy mi a tököm, hogy az exteel szervereket meg elveszik szépen sorban?!
  • Jana32
    Húúúúú halljátok.... nah ilyen nagy még soha nem volt a pingem.. o.O én nem tudom mi ez, de 1-t játszottam azt is alig vártam, hogy már vége legyen, de áááááááááááhhh... 2-t nem bírtam egymás után lőni... én nemtudom miez, most megint kipróbálok másik pár netes játékot aztán majd leírom a tapasztalatom, de nem nem akarom elhinni, hogy más játékban is ennyire laggolni fogok (már ha egyáltalán lesz lagg).
  • Geri8
    csak lsen nem vettem észre eddig a lagot, 2-3at ellehet tologatni, a player elleni csaták eszméletlen laggosak, igaz ígyis lehet nyerni, de kegyetlen unalmas.
  • TreDoR
    Az exteeles gameguard ráadásul még egész jónak mondható önmagához képest olvastam, hogy lineage 2-ben kékhalált is okoz... Én most nem laggolok de látom, hogy vannak akiknek 60-ról felugrál 900-ra. Sztem mindig más ország kapja ajándékcsomag formájában a NCSofttól.
  • Jana32
    Jaja, erről beszéltem én is... nem értem, hogyha ők is tudják, hogy ez létező bug vagy nem tudom minek nevezzem, hogy akkor miért nem tesznek ellene. Egyébként a lagg megvan még?
  • TreDoR
    Annak a sornak a törlése sem oldja meg, kipróbáltam.
  • Jana32
    Nekem minden szerdán eljátsza ezt a gameguardot dolgot (gondolom azé van szerdánként 1 kis leállás, hogy ezt a szart upgrade-olják), de nekem ahogy kiírja, hogy valami hibádzik, elő szokott ugrani az internet explorer, és bejön valami oldal, hogy mit kellene, hogy csináljak. Az egyik megoldás szerint a vezérlőpult->internet beállítások->lan-beállítások-nál valami proxy-t kéne piszkálgatni, másik lehetőségnél, meg a windows system32 mappájában lévő fájlban 1 sort kéne kitörölni... nah de nekem nincs ott az a sor szóval nem tudok neki mit csinálni, és úgy a 10. indításnál valahogy belép, és azután már nincs semmi baj.
  • TreDoR
    Net Framework 2.0-a kell, de azt elvileg magától telepíti ha még nem lenne fent, ha fut az NCSoft Launcher (tehát nem ad hibaüzenetet), akkor fel van telepítve.
  • lisztes27
    jó ok thx!
  • Geri8
    jah a vírusírtók kilüvése jó megoldás, ha nem esik(ésha ujra feltod rakni persze) töröld le a vírusírókat az összeset ami csak fent van és úgy próbáld meg.
    Ha nem sikerül, rakd ujra az írtókat, és nézd melyiknél akad ki. Nálam a nod32őt nem csípi, öcsém gépén 1 éve nem firssített nod32 van, ezen fut simán...
  • lisztes27
    és kell valami program ahoz hogy elinduljon az Exteel??
  • TreDoR
    Vagy körbenézhetsz a hivatalos fórumon, a "bugs" topicban minden második topic arról szól, hogy a gameguard nem updateli magát rendesen, de nem hiszem, hogy ott bármilyen kézzelfogható megoldást találsz.
  • TreDoR
    Ami nekem eddig a legjobban bevállt (nem mintha lenne nagyon más megoldás):

1. elindítod az exteelt
    2. vársz egy kicsit, ha rövid időn belül nem kezd el dolgozni a gép akkor (ha elkezd, akkor elvileg normálisan updateli magát):
    3. feladatkezelő
    4. bezárod az exteel.exet, vagy a gameguard.des-t (ha az előbbit zárod, akkor utána az utóbbit sem árt)
    5. az első lépés, utána a második és így tovább, amig el nem indul a game

Esetleg próbálkozhatsz azzal, hogy törlöd a gameguard mappáját (nálam ez sose jött be), vagy leállíthatod a tűzfaladat és minden anti-malware programot ami rezidens módban fut, ha cserencséd van ez megoldja (inkább mázlinak nevezném). Vagy kilőhetsz mindent ami nem nélkülözhetetlen az oprendszer futásához.

Ha szerencséd van néhány próbálkozás után menni fog (nekem volt, hogy másodikra összejött, de olyan is amikor 1 órát szenvedtem vele)
  • lisztes27
    már vagy 4-szer újraraktam és folyton ugyan az volt, hogy nem indult el....na de mindegy ha nem tudtok segíteni..de akkor esetleg nem tudnátok valami jó MMO-t mondani, vagy MMORPG-t ami ingyenes??
  • Geri8
    legegyszerűbb ha leszeded megint ás ujra felrakod, nahmeg patcheled ujra.
    Én minden hibánál eztcsinálom bármely játéknálXD

Jah részegen a legjobb fps-ezni, nah azért én exteelt nem csinálnám ekkora pingel mint ami most van.
    Én cod 4ben voltam anno nagy király, részegen felkaptam a gold lmg-met(asszem 100as a tárja), bementem egy hc szeróra ahol 1 lövés 1 halál mindeggy mivel, és szarrá lőttem mindenkit. Kicsit anyáztak, de az kit érdekelt:D

Ez a mostani exteel játszhatatlan nemcsak mi magyarok laggolunk hanem mindenki, pedig már megvan a full mexhám :(

De érdekes h ls en nem laggot délelőtt semennyire sem...
  • lisztes27
    van méretük..mindegyiknek van
  • lisztes27
    aha van
  • TreDoR
    A játék System/ Gameguard mappájában vannak fileok, és van méretük (úgy értem, hogy nem 0 bitesek)?
  • TreDoR
    Akkor marad az LS5 piássan XDDDD
  • Jana32
    Jah...olyankor van a legbátrabb az ember, mivel ekkor jön a "Nah majd én szétlövök mindenkit 1 lövésből!!!!" szöveg, aztán meg csodálkozik, 0/10-es a statja, mivel ha az ember agya is 900-as pingű, kicsit lassabb a reakcióidő (nekem is tapasztalat!!!:P)
  • lisztes27
    Helló!

Ma másoltam fel az Extell-t és mikor elindítom a játékot a és várok egy kicsit akkor ezt írja ki: Failed to initailize GameMon.Try ebooting or closing possible programs that can cause a collision. vagy pedig ezt: Failed to download. Network might not be stable currently, internet settings might have some problems or check the firewall.

Valaki ha tud légyszi segítsen..Előre is Köszi!!!