Exteel - Mmofps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát azt imádtam énis, a jó magyar mentalitás...
hálisten mondták h az angolok nem anyáznak annyit, és ez tényleg igaz.

Am kedvencem az amikor cod2 ben azzal kezdtük a tusan mappot, hogy gránát az ellen respawn helyére😄 2bõl 1 meghalt😄

Én soha nem toltam a cs-t, helyette Call of Duty 2-be voltam úgymond szerelmes!!😄 De azt meg azért untam meg, mert elegem lett a sok köcsögbõl, hogy ha lelõttem, akkor egybõl anyáztak össze-vissza, vagy lecsítereztek... mostanába mióta szar az exteel néha elõveszem, de nem úgy megy már mint régen...xP

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

engem már nemtud lekötni a cs-sem:/
Azért ne add fel, ne ctf-ezz😛 meg úgyis megondolod magad, ilyenkor kell elõvenni egy b. játékot és tolni azt egy idejig (nálam ez általában 2-3 hónap😄) aztán elõvenni megint az exteelt, hátha addig frissítik, avagy deletelik ,D

TreDoR
ÉS beírják, hogy nem csinálok semmit ezért kib*xnak XDDDD, najó letöröltem a p*csába ezt a sz*rt, megyek inkább cszni, ott leglább kilövök mindenkit fa*láma csapattal is, további jó szórakozást a csírákkal.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Meg ilyenek, hogy aerobolt nélkül 2× annyi flag capture countja van, mint victorya, meg trooperrel utólér az ilyeneket gameguard helyében alapból bannolnám a gamebõl. Meg aerobolttal védi a flaget XDDDDDDD besz*rok.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Nem tudok nyerni, 2-0-ra állunk (mindkettõt én vittem be), meglett volna a harmadik is de a f*sszopó csicska társaim nem védik a zászlót és még a területeket is elveszítik (mind3at), az ellen elvitte a flaget 2szer, kiléptem a g*cibe.

TreDoR
Még más aeroboltos melees sem ér utól csapás közben.

TreDoR
Aerobolttal ha laggolsz simán kitértsz bármelyik melees elõl.

pont az elõbb írtad h pajzsal toljam😄 területihez veszem, úgyhögy elösször pajzs, + hyperion s vagy a másik aminek most nem jut eszembe a neve de 3 piros csõböl áll a szúró része és piros az egész😄 A kettõ között értékek szerint semmi különbség, de a hyperion tuti ütõs fegyver, engem azzal nemegyszer elvertek de nagyon, felügrik a csávó és elüt, menekülni se tudsz.
Aztán majd beszerzem ezt a shotit is, vannka fegyók amiknek rejtett képessségei vnanak?😄

Hát nem tudok mit mondani, sztem kinek ez, kinek az... Nekem a kard, azon belül is az Annihilator A. Megvan a Crimson Edge A is, ami nem is lenne rossz, csak keveset sebez. Az Infinity Blade az meg felejtõs. Spear-ek közül csak 1-t próbáltam, a Hyperion S-et. Nekem jobban bejönnek a kardok, mivel egyszerûbbek használni és gyorsabban lehet vele ütni. Igaz a kard nem sebez akkorát, mivel ha a spear beadja a criticalt, ráb*sz 1000-1200-t, a kard meg critical esetén is 700-800-at, de karddal 3-at ütsz, míg spear-el 1-t. Nah mind1 te döntessz.
Még annyit tennék hozzá, hogy feltétlenül Hellrazor A vagy C shotgunnal használjad, ugyanis így lehet a legkönnyebben használni. Fõleg menekülõ emberek ellen hatásos, mivel ha szaladnak elõled, rátolsz a shotgunnal, és az lestun-olja pont annyi idõre, hogy utol tudod érni, és rávágni.

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

aeroboltom nemis lessz sose😄
Kard, nemis tom, spearokról mi a véleményetek? valahogy hatásosabbnak látszanak 1vs1 ben mint a kardok.

Hát nekem ne is mondjátok.. a 1500 lejátszott ctf meccsembõl szerintetek hányszor volt agyvérzésem?😄 Demégis nagyon szeretem valamiért.
Ha Territory Controlt akarsz játszani, akkor inkább pajzs+kard kell, persze azért ne Aerobolt-al menjél oda..😄

a ctf a legidegesítõbb játékmenet😊
Sajnos énis voltam már olyan bárgyú hogy nem tudtam átvenni a zászlót, de banyek, hogy tudtam volna követni egy aerobolt ugrálását, az még elég nehéz dolog😄
Viszont volt ennek az ellentetje is.
Ezen meg ne mérgelõdj, én inkább megveszem a tank armort és megyek terület foglalósra:d

TreDoR
Istenem, rusholok egy csapattárs felé a flaggel, alig van hpm egy smg ellen a seggemben, gondolom ha meghalok a mate felveszi, hát nem elhúz a g*cibe az idióta... Lelõtték, megszerezték flaget.

Bocsi Jana. csak 10körül jöttem fel ismét, de akkor már nem voltál fenn :/

okéj, thx, megvan már minden😄

TreDoR
Am tévedtem, nem vont le semmit a paypal csak rosszul számolta ki a HUF-USD váltást, leglábbis valutaváltóval nekem nem annyi jött ki mint nekik (közvetlenül elõtte ellenõriztem, szóval mégcsak változás sem lehetséges).

TreDoR
Jah, a játékra értetted? XDDD Ott ez a jel " és utána a név helyköz nélkül, friendet meg akkor tudsz, ha egy lobbyban vagytok, ott megkeresed és kijelölöd a nevét és rányomsz az invite gombra.

Nem erre gondol, hanem a játékban írtam neki!xD amúgy annyi, hogy rányomsz a chat-ra, onnan nyomsz 1 shift+2, azaz " és utánaírod a nevem szóköz utána meg az üzit. De hogyha mondjuk ha neked írnak, és benyomod a "-t akkor autómatikusan utánaírja annak a nevét, aki írt neked!!

a wisp itt még számomra nagy rejtély, pedig biztos valami a /wispel kell szórakozni😄
még a friend hozzáadás se vágom

TreDoR
A hozzászólás jobb felsõ sarkában a "válasz erre" gombot kell megynyomni és utána írni a kommentet.

TreDoR
Nem csak a gyorsaságra gondoltam hanem, hogy sokkal nehezebb is eltalálni, najó vannak olyanok akik így is könnyen lekapnak dual shielden keresztül, de a legtöbben azért nem. Persze így is egy csomószor halok, viszont spazmokkal a flagig sem jutottam el...
Ha van a bank internetbankjához felh. név meg jelszó a számla tulajdonosának és enegdélyezve van az átutalás akkor nem kell bemenni. Meg amikor átutaltam kaptam a bankomtól egy hitelesítõ kódot sms-ben és azt használtam átutaláskor, szóval így valójában biztonságosabb mintha megadtam volna a kártyaszámomat.

sry, tököm tudja hogy kell válaszolni Hans 😄

õõ ha van netes átutalási lehetõséged akkor egyszerû,, ha nincs akkor kérni kell a bankban a netbankárt vagy mit

Jah és ez elég szomorú. Mondjuk inkábba cyclone booster ami sokat nyom a latban, mivel a 2. leggyorsabb boosternél is 20-25-el gyorsabb, ami nem kevés.
Tehát akkor paypal-on regelni kell, és simán a bankunk oldalán el lehet intézni az átutalást? Nem kell bemenni a bankba meg semmi? Mer az úgy elég fasza.

TreDoR
Azért az durva, hogy ekkora különbség van spazmok és aerobolt között, avval alig bírtam megszerezni néhány flaget több tucat ctf alatt.

TreDoR
Visszajött a laggom, bár aerobolt mellé ez még jól is jön XD

nah az faja. akkor csakmegoldottad te is😄 és annyiért nemis drága, max a bank vonhat le átutalási költséget gondolom már kártyáknál, úgyhogy hajrá Jana😄

hehe megvettem egy death hurle a és a blitzemel letoltam az elsõ ls5ömet, és elsõ lettem benne😄 nehezebbre számítottam, bár majdnem kikaptunk ígyis😄

TreDoR
A paypal levont 44 Ft-ot, más költség nem volt.

Nah az jó ha 2kért kaptál 1k ncointot. és mennyi volt az átutalsi költség meg az ilyenek?

TreDoR
Én paypal.com-on csináltam egy számlát, Magyarországot megjelölve (a kártya számomat nem adtam meg), aztán a bankom oldalán átutaltam 2k HUF-ot a paypales accountomra (itt a Top Up menüpont alatt van, hogy milyen Magyarországi számlaszámra kell, milyen leírással stb.), 1 nap alatt megérkezett rá a 2k, aztán bejelentkeztem az ncsoftnál, kiválasztottam az 1k Ncoint paypalnél, átdobott a paypalhez, ott is bejelentkeztem aztán nyomogattam a tovább gombokat és rárakták az 1kt a NCsoftos accountomra (44 HUF-ot vont le a paypal az 1850 mellett).

oh ez nagyon egyszerû.
Felmész a http://us.ncsoft.com/en/ oldalra, ott beloginolsz az exteelben is használt accountoddal, katt az account nevedre bal oldalt, ott catt a "buy ncoinra".
Ott kiválasztod az összeget dolcsiban, majd a kártya típusát. Aztán buy with credit gombra katt, és a kövi oldalon érdemes kitölteni minden adatot a biztosnág kedvéért a billing infoban. a Card infoban nekem a visa esetén kéri a kártya számát ami nekem a kártya elején lévõ 4*4 számjegy, kéri a kártya lejárati dátumát is a card expiritionban,majd a cvv codot ami a visásoknál a kártya aláírásnál lévõ 3jegyû szám. Katta a submitra és asszem leis veszi ezek után a pénzt és rárakjra az oldalon a coinjaidhoz😊
Röviden, nagyon nem tudsz elrontani semmit, vegyél kevés coint mondjuk egy 500asat és meglátod hogy mükszik, aztán akár többetis ha rászánsz😄

óhhh igen!!! végre átérzitek a ctf-et!! Az a legjobb, amikor a csapatod nem csinál semmit.. annál én sem szeretek jobban semmit. Én ezt már úgy védem ki, hogy ahogy bemegyek a szobába, elõször is megnézem az embereket és utána döntök, hogy maradok-e, ugyanis annál mérgelõbb nincsen, amikor a csapatod csak áll és néz, és várja a csodát... hát az a rohadt zászló nem fog magától besétálni a helyére... nah látom már csak én vagyok itt coin nélkül..😞 szomorú, de mostmár elkezdek keresgélni 1 rohadt bankkártyát a családban!😄 a menetét írjátok már le, hogy miket kell megadni, meg hova kell nyomni, mert ha véletlen tudok szerezni, nem akarom elb*szni az egészet!

TreDoR
Csapattársat nem is látok akármerre megyek, hol a g*cibe vannak többiek

TreDoR
Gyors, de azért vannak érdekes dolgok, pl. egy heavy/standard mechás player laser winggel lesprintelt...

aerobolt, a helyesgépelés nem az erõsségem😄

és jól szuperál az eorbolt? a cyclon mennyire gyors és mennyire bírja energiával?

hát nemtom, tegnap játszottam 1-2 meccset, ott 1 srác egyedül megszerezte a zászlót, nekünk csak védekezni kelett.
Ha az ellenfél támad(márpedig eztszokták inkább míg nincs 1 pontjuk legalább) elég "könnyû" megszerezni a flagot, csak 2 ügyes rabló kell.

De védelem nélkül mit sem ér....
Amikor gyõztes csapattal vagyok, a zászlólopó elsõ szava hogy védjük a zászlónkat...Nagyon noob csapat lehetett ha ezzért kivágtak. Legalább 2 védõ kell, 2 lopó, és a maradék 4 ember lefoglalja a többieket terület foglalással.

TreDoR
Tiszta szánalom, amikor CTF-en védtem flaget állandóan kib*axtak miatta most, hogy meccsenként egy csomószor megszerzem a flaget, semelyik nyomorék nem védi a sajátunkat...

TreDoR
Vettem egy aeroboltot cyclonnal, remélem így már fogok tudni flaget is szerezni...

óhh de jó nekem ha már a mesterek rámkeresnek XD

hát spec az van, a vindi, akkor veszek a death a-sat és megnézem hogy bírja blitzit

TreDoR
Ha jó cooldownos armsot veszel akkor felesleges második rocket, az csak akkor kell ha nagy overheateset vásárolsz. Egyébként az exteel honlapjáról tudom, hogy CMS vagy XD

ahan megvan, davenstar vagy spazmok arms, és írtátok h a blitz rocket nem hül le 2nél idõben, úgyhoyg deathhurle lessz ebbõl

akkor beszerzek még 1 blitz rocket c-tvagy deathurle a-t (mégnemtom melyik lenne a jobb) meg kikeresem melyik armost ajánlottátok alacsony coldovnal😄
Am honnan tod h már cms vok😄

TreDoR
Nem kell hozzá semmi, csak 2 rocket meg egy normálisabb arms, CMS-eket nem szoktak kidobni.

mert így garantált a 2k credit...Egyébként köcsögség, láttam már énis ilyeneket.
A legjobb tényleg az lsezés, már lassan megy az ls3 is, igaz halok párszor, de egy jó csapattal multkor délelõtt lenyomtunk 3-4et is egyhuzamban, meccsek közti várakozás 0 volt, egybõl villant a rdy mindenkinél😄 1800creditért megis éri sztem.
Jó tom az ls5 a legjobb, de ahoz még fel kell nõni.

TreDoR
Jah, fõleg amikor ketten összefognak és kilõnek mindenkit... Az ilyenek miért nem mennek inkább TDM-ezni.

jah csak dmben van 1 taktika, mindig lõdd azt amit már lõnek XD Magyarul 1vs1 be beszálsz, lövöd eggyiket, és ha az meghalt, megölöd a másikat is. Könnyû nyerni így😄

TreDoR
Én most nem laggzok semmilyen módban, bár reggel elkezdtem, de kiléptem és láttam, hogy épp updatel tûzfalam, mikor befejezte visszaléptem és megint nem laggoltam. Egyébként egész jó ez a DM, itt nem függ az ember a csapattól XD

Mondom kipróbálom már most reggel, mert úgy gondoltam, hogy ilyenkor úgyis kevesen játszanak, aztán nem fogok laggolni..aha... ugyanolyan szar, mint volt. Komolyan nem tudom elképzelni, hogy mit csinálnak a szerverekkel... vagy most már annyira fontos az a Aion vagy mi a tököm, hogy az exteel szervereket meg elveszik szépen sorban?!