807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • Tatyla
    azt is meg kell adni milyen típusú a kártya mert ha esetleg elütsz valamit visszaáll az alap Visa beállításra ja meg kel a vertifikációs kód az a 3 jegyű,meg a másik győződj meg róla hogy jó e internetes fizetésre a kártyád.
  • Bandeeka
    hát nekem nem sikerül vennem
    megadom a kártyám adatait és utána irjam be amit láttok cucc jön
    beirom és mindig nemjo
    nemtom mit baszok el
  • Tatyla
    804 ha jól emlékszek.
  • Jana32
    asszem 100 coin 160 forint körül mozog.
  • Bandeeka
    és mennyibe fájt ez a 500 coin? mennyi huf volt?
  • Tatyla
    ja én bankártyával vettem,benn a játékban is van egy link a store-nál ami egyből odavisz az oldalra belépsz az accoddal megadod a kártyaszámot és kész már le is vonja ami egyből benn is lesz a játékban.
  • Jana32
    Azt a boostert vegyed, ami 16500-ba kerül asszem.. vagy azt ami coinos
    De coinokat hogy lehet venni?? bankkártyával, vagy hogy??? és annak is mi a menete?
  • Tatyla
    vettem 500 coint abból vettem a setet ami 420coin volt,két repair izét ami 60 és egy piros festéket ami 20.
    a creditet meg valami jobb fegyverre meg gondolkozok egy boosteren is mert az alappal nem lehet magasra reppenni.
  • Jana32
    egyébként ha ajánlhatom, úgy használd a fegyvereidet, hogy mindkét kezedben ugyanolyan van, mivel lehet egyik hamarabb melegszik fel, vagy ahogy most elnézem, a bal kezedben lévő beam splitter gyorsabban lő mint a planet eagle... amúgy mire gyűjtessz?:D látom van zseton rendesen:D
  • Jana32
    Mindenki coinnal nyomja csak én nem???:( most már kezd érdekelni engem is.:D pontosan hogy is lehet hozzáférni ilyen coinokhoz??:D
  • Tatyla
    na most így festek lvl8-on

• Tatyla
    közben megtaláltam kis kockát ki kellett jelölni alul és úgy confirm...
  • Tatyla
    miért nem festi át a páncélt ha rányomok a festékre?
    confirm és nem történik semmi...
  • Kiado
    Nekem Territory Control-nál sikerült egyszer halál nélkül végigtolni és első helyen végezni, de idegesítő volt, hogy healpadhoz kellett mindig rohangálni :D
  • Jana32
    Kills: 3541
    Deaths: 1382
    Assists: 3802
    :)
    de még csak most jövök fel. CTF a kedvencem, mindig védő vagyok, így volt már rá példa, hogy 20/1-es stattal fejeztem be a meccset, sőt ha nagyon vigyázok meghalás nélkül is akár:)
  • Tatyla
    Csináljátok akkor azt a klánt és inv...
  • Kiado
    Próbálunk, próbálunk... :D
    Télleg K/D arányod milyen? :-)
  • Jana32
    Jó akkor zárkózzatok fel gyorsan a 25ösöm mellé!!!:)
  • ricsimaster
    van egy kerek 20-as szintűm :) de most kezdtem egy újjat mert nagyon ratyi cuccai vannak :(
  • Jana32
    Nah baszki pont most hívtak meg 1 klánba és el is fogattam, de ha lenne magyar klán, szívesen átmennék :D de aztán valami frappáns klánnév legyen:D ricsimaster amúgy te hanyas szintű vagy?
  • ricsimaster
    Egyáltalán nicns magyar klán :)
  • Kiado
    Tényleg, nincs full magyar klán, vagy legalább olyan, ahol a tagok többsége magyar?
  • ricsimaster
    Na újra visszatérek az exteel-be :), készüljetek :) csinálok klánt ;)
  • Tatyla
    LvL6-os vagyok még csak ugyan úgy Tatyla néven...
  • Jana32
    Akkor jó már azt hittem nekem ilyen szar a gépem vagy a netem:)
    Friendet vagy úgy tudsz hogy rákeresel (Search Pilot) és beírod a nevét az illetőnek és ha be van jelentkezve megkeresi, vagy úgy hogy ott a lobbyba ahol ott van 1 csomó név, tegyük föl meglátod az én nevem hogy HanS18, és ott alatta van olyan hogy Invite :)
  • Kiado
    Velem is előfordul sajna sokszor, legalább fél percig 3 ezren van a ping és körbejárom az egész mapot szinte, de lőni nemtudok és tényleg senki nem lát.
    Lvl 12 16.77k ponttal 611/306 a K/D arány.
    Friend-et hozzáadni hogy lehet?
  • Jana32
    Amúgy hanyas szinten vagytok már? Jöhetnétek már és tolhatnánk együtt:) én mivel master seargent vagyok, minimum csak a 1-29-es szobákba bírok bemenni.. ha gondoljátok nézzetek be általában 20h és 24h között ott vagyok valamelyik szobában:) vagy keressetek rám és vegyetek fel barátnak: HanS18
  • Jana32
    A lagg az nálam is gond, pedig 8,8 mbit-os(vagy byte mittomén:D)... és még így is legjobb esetbe 120-as a ping:S. sőt nálam még olyan is előfordul, - nemtom ti találkoztatok-e ilyennel, vagy csak nálam - hogy felmegy 3000-re a ping, ilyenkor ugye azt hiszi az ember hogy elment a net, de nem mert én ugyanúgy tudok mozogni, és látom a pályán az emberkéket hogy ki merre szaladgál meg lövöldöz..:S csak annyi a változás hogy nem tudok lőni, meg engem se tudnak(gondolom ők nem is látnak ilyenkor). Ez mitől lehet?
  • Jana32
    Nekem van 1 A típusú kardom(olyan mint az alap, csak az ugye C), de én szeretem, mert mindenki azt hiszi, hogy van 1 C-s lézerkardja, és majd lekaszál engem, aztán amikor ő hal előbb meg csak néz:D:D. Amúgy gondolom az Annihilator A a legjobb csak az 63k :S
  • Tatyla
    szűk helyeken meg ha sarokba szorítasz valakit elég jó pedig...
  • Kiado
    Én nem nagyon próbálgattam eddig sword-ot tutorialon kívül, sajna így is annyira laggol, hogy nem látom értelmét közelharcnak :/
  • Tatyla
    sword-bol meg shield-böl melyik a favorit?
  • Jana32
    TDM-ben legjobban a rocket launcherekkel lehet aratni:D a Death hurler A asszem "csak" 56k, és egész rendesen lehet vele írtani.(igaz nekem nincs olyan de én szorgosan halok tőle ha lőnek vele:D:D)
  • Jana32
    Skill-t én még nem vettem... én ahogy elnéztem, hacsak nincs valami komolyabb fegyvered, alig sebez valamit... meg ugye 30 napos. Esetleg arra jó, hogyha mittomén van 40hp-d benyomod, addig ugye nem tudnak megölni és lehet pont megúszod.:)
  • Kiado
    Vééégre, megvettem legjobb cannont, Siege Caster A, még TDM-ben is lehet vele aratni rendesen, nagyon komoly fegyó szerintem :D:D
  • Tatyla
    skilleket hányas szintöl kezdtél venni?
  • Jana32
    hát én 0-ra még nem vittem le, de nem is akarom:D gondolom eltűnik vagy nemtudom... a repair meg igen drága :S... a 23k-sat érdemes megvenni, mert ha utánaszámolsz, spórolsz 2k-t... így elsőre nem hangzik soknak az a 2k, de hidd el sokat számít az...:D amúgy engem is idegesít az hogy k*rva jól néz az ki, hogy van 30000-em, mindjárt tudok venni valami fasza cuccot, de aztán kiderül, hogy kell repair... olyankor nem vagyok ideges...
  • Kiado
    Jana, lenne hozzád egy kérdésem: hogy a rákba bírod a repair-t?:D
    Én úgy vettem észre, hogy nagyon gyorsan romlanak és egész setet javíttatni nem valami olcsó mulatság + még a fegyverek is.... felsőbb szinten ez hogy van?:D
    És mi van, ha lemegy 0-ra, eltűnik a cucc, vagy csak nem lehet addig használni, amíg meg nem javítod?
  • Bandeeka
    aki régebb ota jácik a játékkal elmondaná miért nemtudok semmit se venni
    lvl2es vagyok de nem értem miért nemtudok venni uj fegyvert amikor a pénz megvan hozzá
  • Jana32
    Én legelőször set-et vettem 54k-ért, a Trooper nevezetű robotot. Elég jó volt egy darabig, de mostmár így 25-ös szintnél elég húzós úgyhogy beújítottam 1 Ballistika Arms-al. És most jöttem rá, hogy elejétől fogva úgy kellett volna hogy maradok a Pinkettel és gyűjtöm, gyűjtöm a lóvét, és majd darabonként veszem meg a legjobb robotok alkatrészeit szóval én azt ajánlom hogy gyűjtsed a pénzt és a legjobb robotot vedd meg (persze ne egybe hanem darabonként). Én a helyedbe az Arms-al kezdeném.Kezdő fegyvernek meg a Beam Splitter C-t ajánlanám, később meg a Planet Eagle A-t.