Exteel - Mmofps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk megizzadtam ott ahol tutorialban le kell oljek 10 szutykot ilyen anusszaggatoval :D v 3x nekiestem tuti
Amúgy újat keztem mesterlovesz néven
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
BTW: ezen a képen mitõl ekkorák a fejek??? (ronda így remélem ez nem normális dolog...)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy kérdés hanyadig szinttõl lehet új robotot kapni? :D
NA akkor egy kép ;) Természetes ki van az elsõ helyen?(a gyengék kedvéért ÉN :) )

és már le is szedtem :D
kapsz a killekért6 pénzt és xp-t amiket elkölthetsz jobb fegyóra jobb mechalkatrészekre vagy skilleket vehetsz rajta amik animációk formájában jelennek meg a játékon belül és elég dúrván sebeznek.
Hangulatos game nagyon egyébként.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#20: Röviden van egy saját robotod, azt alakítgathatod, a játék fejlödésre épül vannak szobák ahova belépve más játékosokkal játszhatsz együtt, nincs állandó világ olyan mint egy cod4 KB(NEM KÉREK KOMMENTEKET RÁ), szinteket léphetsz amelyekek után rangot kapsz, bizonyos tárgyak ranghoz kötöttek.
Hát röviden ennyi.
//off
most jut eszembe ma még nem játszottam :S
//on
Töltsük le az internetet!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Remélem ez is legalább olyan jó.
Én 2 éve találkoztam elõször a játékkal allpr tetszett változatos volt. aztán jött az open beta lagos volt mint a szar és bugos mint az állat.
Kérdés, hogy mostanra ezeket a hibákat javtíották e? A baj az, hogy grindelõs a fejlesztés. gyébként lehet több mechanaughtod is és minden halál után választhatsz, hogy melyikkel akarsz respawnolni.
Az elején érdemes a tutorialt végigcsinálni, mert kapsz pár fegyót érte.
Van aki a lassú, de nagyot ütõ gépekre szavaz (cannon+max páncél) van aki a kis páncélzatú, de smg/saber+shield vagy dualsmg/lance+smg combókra.
Mindenki összerakhatja a stílusának megfelelõ gépet.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerintem teszek egy próbát, nekem kicsit transformers feelingje van, nemtudom miért :D
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"