Exteel - Mmofps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat ez marhajo game! :D sz@rok rohanra :D
mondjuk megizzadtam ott ahol tutorialban le kell oljek 10 szutykot ilyen anusszaggatoval :D v 3x nekiestem tuti

Nem tudom hogy kell XDDDDDDDDDD
Amúgy újat keztem mesterlovesz néven

Bulykin
XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

jah akk ok xD

LasDen
én is azt szettem le......sztem nincs másik :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de vazze most nézem us verziot szedtem xD

LasDen
tökmind1 :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

és mindegy melyikre meek?xD

LasDen
van egy rakás szerver... :D

na de le is jött, vannak azert itt is szerverek vagy semmi?:D

Rohan Open Beta-ig van 2 nap, addig kiprobalom :)

LasDen
he??? :D

na 12 perc és le is jon xD

vazze, megnézem rohan ob ig még van 2 nap xD

LasDen
mi akadályoz meg??? :D

Csinálni kéne egy klánt :D

Bulykin
ahham játszottam egy kicsit, amúgy én is láttalak...és 2.voltamXD

Bazd téged ma láttalak exteel-en XD darkshef a nevem aszem egy laststandon láttalak XD 3. voltál ha jól emlékszek

Bulykin
XD

Viktor99
ÁDICSÁKk'! Azt hittem vanb má' ilyen tápik... xD Nammindeggy. Am nekem van egy 4-5 közötti karim. Télleg jó game.
Van a map csinálás nál ilyen mod S:D a neve ha jól emlészek

Hát elvileg lehet a játékba de a booster nem ég szal ez egy bug XD

Bulykin
XD

am miért lebegnek?:S

tommyg
am jó játék<#eljen><#smile>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
örülj magadnak akkor -.-

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Bulykin
kipróbáltam és nagyon fasza:D még keveset jáccccottam csak, de bejön, egyszer 2.lettemXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
eddig 1x tttam úgy kilépni a játékból hogy én akartam.......ezen kívül mindig elindítottam egy új gémet és akkor kiírja, hogy server failed bla bla bla......és az OK után kilép.....

Bucser
különbözõ részek befolyásolják a sebeséget és az armort valamint az energy-t amid van, és hogy az milyen gyorsan töltõdik fel. (ez kell a dashez és az ugráláshoz.)

BTW: ezen a képen mitõl ekkorák a fejek??? (ronda így remélem ez nem normális dolog...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MI?
Egy kérdés hanyadig szinttõl lehet új robotot kapni? :D
NA akkor egy kép ;) Természetes ki van az elsõ helyen?(a gyengék kedvéért ÉN :) )

:DD ricsimaster avvagye

LasDen
nah nekem bejön a game.....csak bele kell jönni..... :D meg mongyuk a tutorialt végig kéne tudnom csinálni....csak azzal a bazinagy ágyúval nekem lehetetlen......

LasDen
+fav :D
és már le is szedtem :D

Bucser
Nem. Ez egy folyamatosan harcoló világ. Vannak pályák (instance-ok) és a lobby. a lobbyból tudsz menni a hangárba ahol felszerelni tudod a mechedet meg venni hozzá cuccokat esetleg a különbözõ összeállításokat elmenteni, hoygy meccs közben váltani tudj. utána a lobbyból tudsz csatlakozni a hostokhoz mintha egy dedikált szerverre csatlakoznál. ezek lehetnek a lentebbn már ecsetelt típusúak.

kapsz a killekért6 pénzt és xp-t amiket elkölthetsz jobb fegyóra jobb mechalkatrészekre vagy skilleket vehetsz rajta amik animációk formájában jelennek meg a játékon belül és elég dúrván sebeznek.

Hangulatos game nagyon egyébként.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na még valaki beakarja írni, hogy tps?
#20: Röviden van egy saját robotod, azt alakítgathatod, a játék fejlödésre épül vannak szobák ahova belépve más játékosokkal játszhatsz együtt, nincs állandó világ olyan mint egy cod4 KB(NEM KÉREK KOMMENTEKET RÁ), szinteket léphetsz amelyekek után rangot kapsz, bizonyos tárgyak ranghoz kötöttek.
Hát röviden ennyi.
//off
most jut eszembe ma még nem játszottam :S
//on

KILLER2
Nem ta vagy az elsõ, aki megállapította. Valóban nem az.

Töltsük le az internetet!

a képek alapján ez nem FPS hanem TPS

KILLER2
Amúgy valaki beavatna a játákba? Mert igazából még MMOFPS-t egyáltalán nem játszottam. Ez itt egy "állandó" világ, ahol vannak karaktereid, mint egy MMORPGben és vállalhatsz küldetéseket vagy kóborolhatsz szabadon, esetleg a többiekkel hadakozhatsz?

kakaoskalacs
nemrossz

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DaemoonHunter
Anno játszottam egy ilyenhez nagyon hasonlító játékkal, mármint játékmenet téren, grafikánan lényegesen "csúnyább" volt, de nagyon bejött.
Remélem ez is legalább olyan jó.

Bulykin
ha játszottál már vele és nem tetszik, azért még ne kéne így közzétenni a véleményedet...ha meg még nem is játszottál már vele és úgy írsz ilyeneket, akkor gratulálok...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bucser
Akkor menj vissza kukoricát szedni.

Bucser
Hasonló!

Én 2 éve találkoztam elõször a játékkal allpr tetszett változatos volt. aztán jött az open beta lagos volt mint a szar és bugos mint az állat.

Kérdés, hogy mostanra ezeket a hibákat javtíották e? A baj az, hogy grindelõs a fejlesztés. gyébként lehet több mechanaughtod is és minden halál után választhatsz, hogy melyikkel akarsz respawnolni.

Az elején érdemes a tutorialt végigcsinálni, mert kapsz pár fegyót érte.

Van aki a lassú, de nagyot ütõ gépekre szavaz (cannon+max páncél) van aki a kis páncélzatú, de smg/saber+shield vagy dualsmg/lance+smg combókra.

Mindenki összerakhatja a stílusának megfelelõ gépet.

sweech
nem lehet minden olyan jó, mint egy traktorszimulátor

nandorb
szar 1jatek az biztos hogy lehet ilyen szarral jatszani

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ez GunZ robotokkal ? :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

VRSDM
ezt már kitárgyaltuk -_-

u dont have to listen anybody else but me

tommyg
ez nem fps

KILLER2
Ez tetszik. Asszem holnap leszedem. Jónak tûnik.

RAZOR27
Hát, az NcSoft neve számomra már garancia (kivéve az auto assaultal lol)
Szerintem teszek egy próbát, nekem kicsit transformers feelingje van, nemtudom miért :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"