Exteel - Mmofps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
fegyók késõbb jöhetnek :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
hangérban van vmi szar nem remove nem equip, nem righ hand nem is left hand hanem vmi másik lehetoseg xD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kicsit (nagyon) lelassultam, de ha még veszek, hozzá (a kinézett) heavy core-t és fasza kis SMG-t, akkor zúzás lesz..... :D
"Én eddig egy full páncélzatot vettem, egy kardot és fekete festéket, hogy szép legyen."
"Én most egy 4es fekete gépezettel tolom"
lvl4en uj full pancelzat kard meg fekete esték?=/ mit csinalok szarul?XD lvl7en csak egy uj armorra meg egy fekete festék+riflere telett XD
Töltsük le az internetet!
tegnap 15.000 c-ért vettem heavy arms-t.... :D most lábban gondolkozom, hogy majd ha lesz zsém, vagy vmi jó kis fegyót :D
Töltsük le az internetet!
" gyébként lehet több mechanaughtod is és minden halál után választhatsz, hogy melyikkel akarsz respawnolni."
azthittem h energy kell skillekhez, na koszi:p
mi a max lvl?
amikor online vok csinalok egy HungarianDroids roomot johetnetek xD altalaban last stand, de mehet barmi ha van visszajelzes XD
ja És OberioN néven leszek ha még nem foglalt xD ugyanis muszaj vok ujat csinalni, amugy egy acc egy "kari?"
aim ami sztem jo, ugy vetem eszre meg esetleg energy, de pl mi az az sp?XD
azt nem vágom h nem kerulnek nepek kicsit elonybe? ugyertem én most joinoltam egy olyan csataba ahol nalam nemkcisit voltak taposabb karik sztem xD vagy itt armorok meg fegyok csak disz v mi?:D
bocs de ez nekem amrhauj mufaj xD
mmokban nem teljesen igy emgy szamomra, sztnek vmi meeles lenni v "archer" :D