807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • Kiado
    Az komoly :D
    Amikor megölt (:D) nem nézted, hogy milyen fegyóval?
  • Jana32
    Most lettem Chief Master Seargeant, ott meg már nem bírok belemenni csak az All típusú játékokba, ahol megfordul 110-es szintű illető is itt már nagyon nehéz sajna...
  • Jana32
    Nálam is sűrűn előfordul... előbb pont CTF-be elvittem a zászlót és pont jött a 3000-es ping, persze senki nem látott, aztán meg ahogy "visszatértem" így csíter úgy csíter.... amúgy nagyon élem hogy 2500creditet kapok 1 győzelemért
  • Kiado
    Nálam sajna van, hogy 1 meccs alatt 3 szor is 3 ezres ping probléma és ilyenkor legalább 1 percig nem bírok mozdulni... :/
  • Tatyla
    na jó most voltam fenn olyan lagg van teljesen játszhatatlan az egész.
  • Jana32
    Húúúú halljátok gyerekek ez nagyon ott van!!! Tegnap 2 óra játékkal 30k-t gyűjtöttem össze!!! Meg nem csak credit a több, hanem a szint is jobban fejlődik!!:D:D:D:D Ha így haladok veszek 2 Iron Curtain A-t, meg 1 Death hurler A-t onnan már nem lesz ellenfél:DD:D
  • Kiado
    Tetszik ez a 2.5k credit / meccs :D:D
  • Jana32
    Jah jólvan én meg majdnem elkezdtem flémelni, mer most játszottam 1 tdm-et és a győzelemért kaptam 1100 creditet...
  • Kiado
    Elvileg +1 órával vagyunk GMT-hez képest!?
    Ha igen, akkor délután 5-től kezdődik a bónusz.
  • Jana32
    Tehát akkor mától van a 50% bónusz akció??:) Hajrá mindenki!!!:D
  • Tatyla
    ráérek még gyűjteni a BS A-t meg coinért veszem úgyis,elvégre még csak 17-es vagyok...
  • Jana32
    De most nem azt mondtam, hogy nem leszel dúrva a Beam spitter A-val, mert még így is az a legjobb SMG:)
  • Jana32
    Csak most vették vissza a sebzését..:D én a helyedbe creditet gyűjtenék(mondjuk gondolom gyűjtöd te azt is:) és vennék 2 Iron curtain A rifle-t. csak ugye 63k/db:D... én most majd azokra fogok gyűjteni ha befejezem a robotom fejlesztését. Eddig van 1 ballistika arms meg legs-em, meg 1 davenstar core-m, meg Spazmok head-re gyűjtök, úgy már jól fog kinézni:)
  • Tatyla
    Beam Spitter A-t veszek nemsokára és így már elég durva leszek...
  • Jana32
    Jah én is azt vettem ki hogy a planet eagle A távolsági sebzését vették lentebb... aminek nagyon örülök, hiszen a fő vegyverem nekem is pont 1 pár planet eagle... másik meg a tommy striker C az meg eddig se ért semmit most meg már annyit se... Amúgy én észre is vettem hogy csökkentették a sebzést... eddig csak félig melegedett fel a fegyver míg megöltem 1 embert, mostmár 3/4-éig... igaz én se akarok halni könnyen, főleg hogy 3060 hp-m van :P
  • Tatyla
    de jó hogy én is csak két pár smg-vel tolom,ráadásul pont az egyik pár Planet Eagle A...
  • Kiado
    Szó szerint nem tudom lefordítani, de arról ír, hogy a sebzést is redukálni akarják hosszú távhoz képest, szal nem ugyanannyit fog sebezni 4 méterről az smg, mint 2 ről elvileg.
  • Jana32
    reduction of damage over long range should also be more prevalent, especially with SMGs where it was not readily apparent, such as the Planet Eagle-A <-- ez mit jelent?
  • Jana32
    Jah pont most szóltak, hogy 10 perc múlva leállás... micsoda???? nekem csak SMG-m van :/
  • Kiado
    Most írják honlapon, hogy lesz egy kis leállítás, mert SMG típusú fegyók sebzését kicsit lejjebbviszik :/
  • Tatyla
    Kiado leírta a lényeget,na itt e pár nap alatt kicsit aktívabban kell nyomni a több credit miatt.
  • Kiado
    Aug. 27 től Szeptember 3-ig lesz majd ez a bónusz.
  • Kiado
    CTF-ben pl. attól függ, hogy mennyi időt játszottál, aki 10 percig volt benn és ugyan azon az oldalon állt (nyert, vagy vesztett) pontosan annyit kapott, mint a másik függetlenül attól, hogy az egyiknek 8 kill-el többje volt.
    Meg szvsz ha a vége nem 0-1 hanem 8-6 flag arány, akkoris több pont jár.
  • Jana32
    Látod pedig az oldalán a News között ott van leírva ez amit bemásoltam... van még valami 27-ére, de angol tudásom kissé hiányos:D nemtom te tudsz-e ha igen lefordíthatnád:D
  • Tatyla
    aug 20.-án én már játszottam de nem vettem észre semmit,meg hogy mi alapján pontoz azt se értem.
  • Jana32
    Azt sem értem, hogy mi alapján pontoz a játék.. Mert valamikor csak 1400-et ad, valamikor meg 1600 körül 1 nyert játékért.
  • Jana32
    Nem is tudtam, hogy szoktak lenni "akciók":
    Wednesday, August 20, 2008 — Has the looming slate of fall classes gotten you down? Well, next week is one that you are not going to want to miss in Exteel! We have the cure to those back-to-school blues: 50% bonus credits and experience for every match that you play! Ha jól fordítottam, akkor 50%-al több pénzt kaptunk... nah de én játszottam 20-án, és nem vettem észre hogy több lett volna a zseton.. 1-1 nyert játszmáért ugyanúgy 1400-1600 között kaptam. Akkor ez most mi?? Ti többet kaptatok vagy nem is játszottatok akkor?

• Tatyla
    nem nekem csak olyan van hogy join a clan,lvl 20-tol lehet csinálni lvl15-töl csatlakozni...
  • Jana32
    exteel.com--->Clans--->log in--->Create a clan Asszem staff seargeant-tól lehet, szóval te már tudsz..
  • Tatyla
    akkor bizonyos szint után lehet mert még nekem nem csinál semmit.
  • ricsimaster
    Van a lobby ablak és amellet van a Clan ablak na abban tudsz :)
  • Tatyla
    amúgy klánt hogy kell csinálni?
  • Jana32
    Néha nekem is lefagy akkor resetelni kell, sőt 1 időbe volt olyan, hogy játszottam 1 menetet probléma nélkül, aztán ahogy elindult a 2. kör lefagyott majd újraindult a gép...:D de reinstall segített.
  • Jana32
    Én célzásra sokat rakok. +20-as célzásom van, így összesen már 51-es :P, van még lvl 10-es hp, az ugye +100, EN-re tettem 4-et de már rájöttem feleslegesen, meg sebességre 8-at. De sztem a hp-ra meg a célzásra érdemes tenni.
  • LasDen #213
    játszottam vele......most inkább hanyagolom me mútkó is al akartam indítani és az egész gépet megölte :D
  • Tatyla
    csak hp-ra raktok?
    én a célzásra is rakok néha-néha.
    szerintem egy olyan év játék után lehet elérni a 100-as szintet átlagos játék mellett.
  • Jana32
    Értem én, de nemtom te játszol-e ezzel a játékkal? Ha már most játszanom kell 30 játékot, hogy fejlődjek 1 szintet, és ez mindig egyre nehezebb lesz, akkor ott már mi lehet? Lehet nekik az a főállásuk...
  • LasDen #210
    kockulnak.....valószínű, hogy nagyüzemi szinten játszanak a játékkal......valószínű mással nem is játszanak....... :D
  • Jana32
    Meg hogy az istenbe jutnak ezek el odáig? mióta kiadták napi 20 órába tolják??? Mivel gondolom ti is észrevettétek, hogy minden egyes szint átlépése után nehezebb lesz újabb szintet lépni... én most 27-es szinten 1 győzelemmel CTF-ben 3-4%-ot fejlődök... lvl 100-on ezt már hogy mérik?:D
  • Jana32
    Én is azt hittem eddig hogy 100 a max szint, de most vettem észre:
    PREDATORNET

Level: 101
    Class: Commodore
    Rank: 8
    Kills: 30574
    Deaths: 26678
    Assists: 31232
    Clan: TeamHS
    Akkor most mennyi a max?:D