807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • Jana32
    Az attól függ, hogy hanyas szintű vagy! Csak 1 adott szint után enged meg újabb ún. Mecha slot-ot. azt hiszem olyan 16-os szint után.
  • TreDoR
    Hi! Engem az érdekelne, hogyan kell mégegy mech-et hozzáadni az accomhoz. Sem a hangárban, sem máshol nem találtam ilyen lehetőséget.
  • Optimus Prime
    Exteelowen lesz, magyarul október 29.-november 5. dupla annyit kreditet kap minden játékos a meccsek után. Valamint totál ingyenes lesz a fekete és narancs festék. Aki új cuccra gyűjt, most vesse bele magát.
    Egyébként egy kisebb magyar klán jó lenne. Neke van is egy Autobot Elit (AutobotE, mert csak 8 betűt ír ki) néven, gondoltam pá Trasformers fant összegyűjtök, vagy bárkit.
  • Tatyla
    néha már így is all-ban vagyok,ha quick csatlakozást választom...
  • Jana32
    Nekem nincs shotgunom, de klántársaimnak szinte mindnek van és elég szépen osztanak vele... 2 A-s shotgunnal 1 lövéssel 6-700-t lehet sebezni ami szép... de ha nagyot akartok sebezni vegyetek Laser Wing boostert, ahhoz meg a Phoenix fire skill-t.. 900-at! sebez..
  • Jana32
    de 1-25-ös aréna van még...:) majd hogyha már csak oda tudsz bemenni, hogy ALL, akkor kezdhetsz félni:D:D:D:D
  • Jana32
    Így van azért jó a rifle, mert amikor támad az ellen, 2-3-at bele tudsz lőni amíg még nem ér oda hozzád, ami 1200-1800 hp levételt jelent, aztán csak gyors át kell váltani és megsorozni SMG-vel és KILL!!:D
  • Tatyla
    nekem most úgy van Beam Spitter A 2db alatt a Planet Eagle A 2db,de igaz amit Jana mond messzire lőni vele már magasabb szinten esélytelen...
  • Optimus Prime
    Nekem 2-2 SM-m van. A "gyári" illetve két Planet Eagle-A, még akarok A-s Beam Spitter-t. A Shotugunok egyébként milyenek? Mert a Rifle-lel egyszer befürödtem, olyan spéci stukának festet, ellenben nehéz vele pontosan célozni és hamar túlhevül.
  • Tatyla
    20-tol is nagyon nehéz főleg hogy most már végképp nincs 1-19-es aréna,brutál állatok millió hp-val,ólomba öltözve feladja a leckét...
  • Jana32
    Nekem most a gyilkos összeállítás: 1.: 2 Iron curtain A, 2.: 2 Planet Eagle A... Amíg messzebb van megszórom a csórikámat a riflekkel, ahogy közelebb jön meg gyors ledarálom az SMG-kkel..:) ha van 1 kis pénzed vegyél Rifléket! Erről a Chief Master Seargent szintről (35) k*rva nehéz továbbjutni... 3 hete ezen a szinten vagyok, úgy hogy elég sokat játszom... de ma valószínűleg sikerül.. aztán már könnyebb lesz szintet lépni. Nem tudom a készítők miért ezt a szintet nehezítették meg ennyire..:/
  • Tatyla
    na megint játszok egy kicsit már 20-as technical seargent vagyok,véletlen bekerültem egy csak captainokbol álló TDM-be ledaráltak mint a ropit...
  • Jana32
    Az a 2 új mech kb olyan mint dávid és góliát Az az aerobolt olyan mint a ropi, a Vigilant meg mint egy tank... az aerobolt CTF-re jó zászlószerzőnek (csak ugye ncoinos), a vigilant meg az 5ös szintű Last standra jó... a kis grafikai javítás jó lett, én észrevettem, hogy jobban tükröződnek a fények a robotokon! Ezek az új hangok meg nekem nagyon tetszenek!!!! Brutális hangjuk van
  • Optimus Prime
    Tegnapi nap eszközöltek egy újabb frissítést a játékban:
    - 2 új mech Aerobolt és Vigilant
    - 2 új booster Cyclone és Argus
    - Kis grafikai javítás
    - Sok fegyver és eszköz új hangot, hangeffektet kapott
  • Kiado
    Én eddig Atlantica Online-t próbáltam, itt sg-n vettem észre a topikot, nagyon megtetszett, meg vinyó most ment tönkre, hálisten 3 év garis volt és 1 éve van meg, szóval adtak egy újat :D
    Ha lesz majd egy kis időm leszedem Exteel-t megint.
  • Jana32
    Minél magasabb szinten vagy, annál nehezebb a következő szintre lépni...:) ezért mondtam azt, hogy mi lesz később, mert ha már most 1 játékért kapok 0,77%-t, mi lesz mondjuk 50-60-as szintnél (már ha addigra meg nem unom). A cuccok elhasználódását meg nem tudom mi alapján számolhatja a játék..:S Amúgy már nem játszik senki? Tatyla, Kiadó? Megúntátok?:)
  • Optimus Prime
    Szívesen. Fura, de nekem a szint lépés elég gyors, 4-5 meccs egy Last Standen és majd ~80%.
    Last Stand a legjobb a level upra. Sokat lehet kaszálni, legjobb a 3-as nehézségi szint, nem túl nehéz, nem túl könnyű és sok creditet fizet. Ha ügyes egyszer sem halsz meg, ezáltal nem kell az a fránya sok repair point. :)
  • Jana32
    Most nézem 35-ös szinten 0.77%-ot fejlődök 1-1 játékkal xD... mi lesz itt később?:D
  • Jana32
    Értem. Kösz az infót!
  • Optimus Prime
    A Paypalhoz is kell bankkártya, nekem van netes is, de lehet sima is jó. A lényeg a Paypalban, hogy megadhatod az adataidat cím, név, stb. Ez online vásárlásnál hasznos. De a legjobb, hogy egy klikk a vásárlás vele és a számla/kártyaszámod nem kerül közvetlenül megadásra. További infó www.paypal.com ha jó angolos vagy.
  • Jana32
    Mármint hogyan működik ez a paypal. Le tudnád írni lépésről lépésre, mert ilyen téren nagyon kezdő vagyok :S:) előre is köszi
  • Jana32
    Helló!! Én kb május óta játszom, jelenleg 35-ös szintű vagyok. Ncoint eddig még nem vettem, mert sajnos nem olyan bankkártyánk van:/ El tudnád mondani, hogy ez a paypal miben más?? És az jó bármilyen bankkártyával?
  • Optimus Prime
    Nah, látom mégse csak nekem tetszik ez a játék. :)
    Bár a fórum elég soká nyílt, mert a játék tavaly december 17 óta megy és én azóta játszok. Ennek ellenére csak lvl 24-en vagyok és Ginrai néven. És van klánom is AutobotE néven AutobotElite lenne, de csak 8 betű látszik. :(
    Aki NCcoint akar venni jó hír: nemrégiben Paypalért is lehet venni, igaz ahhoz is kártya kell, de egyszerűbb, mint kártyával fizetni. egyébként sok jó cuccot játék creditért lehet venni. Repair pontot vagy skill érdemes venni. Az egyik mert szükséges, a másikat meg azért, mert egy Last Standbe sokat lehet kaszálni és az sok creditet hoz. :)
  • Jana32
    uhhh az nem lehetett valami kellemes élmény...:S:S:S akkor lemaradtál a bonusz hét feléről, dehát első az egészség:)
  • Tatyla
    volt egy fogcysta+arcüreg műtétem.
  • Jana32
    Nah hát vigyázz magadra! Mi bajod volt, ha nem túl személyes?
  • Tatyla
    én kórházban voltam most jöttem haza,kicsit most lemaradtam még midig 19-es vagyok...
  • Jana32
    Nah vettél rocketet?? És hanyas levelen vagytok már??:) Láttátok 2 új robot fog a játékba kerülni:)
  • Kiado
    Nekem is 100k s cannonom van :)
  • Tatyla
    aham na majd megsasolom...
  • Jana32
    Hát fegyver! Nézd meg a fegyverek közt van 3 féle rocket, az egyiket lehet coinért venni, meg van 1 ami 56k, a másik meg 100k. Én most vettem meg az 56k-sat, és elég zsír. De megnézhetnéd a Cannon-t is.. az nagyon jó 1 kis magaslatról lövöldözni vele... olyan 1000hp-t vesz le 1-1 lövés :D
  • Tatyla
    az tudom,a rocket mi fegyver vagy skill?
  • Jana32
    Már a Last Stand vagy a rocket?:D a last stand az 1 játékmód, ahol 1 csomó AI robot jön hogy elfoglalja a bázisodat és neked meg kell akadályozni.
  • Tatyla
    az mi valami skill?
  • Jana32
    Ajánlom, hogy coinért vedd meg a legjobb rocket-et, mert most az 5-ös szintű Last Stand 4000 creditet ad 1 játékért!!! (ha véletlen nem tudnád a lvl 5-ös last standba rockettel kötelező menni)
  • Tatyla
    azt hiszem,ráadásul összejött a pont és feljebb nyomtam a célzást is.
  • Jana32
    Jóféle mi??:D lehet vele darálni:D
  • Tatyla
    na vettem 1k coint és meg is vettem a Beam Spitter A-t párban...
  • Tatyla
    mi meg most voltunk pár TDM-ben Kiadoval,de ez a kurva lagg megint felhúzott.
  • Jana32
    2db Dazzler A... az a legkeményebb sörétes.. meg ezeknél a dúrvább szerzeményeknél már 2 Iron Curtain A is van.. mondjuk én a fegyverektől még nem is félek, hanem, hogy mennyi életük van :O ami másnak elég fele, ezeknek még az sem elég ha teljes overheat-ig beléjük lövöm :S... gondolom hp-ra fejlesztenek...:S meg hogy milyen gyorsak.. arról ne is beszéljünk... aki ellopja a zászlónkat CTF-ben, mire kimondja a gép, hogy elvitték a zászlónkat már Kenyában jár:D:D És találkoztam 1 percre Tatylával is xD