807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • Optimus Prime
    Igen és klánom is van, ami jómagamból áll. :)
  • TreDoR
    Ezek tudhatnak valamit:

Jó ez a pontozási rendszer, maradok inkább az LS5-nél...
  • TreDoR
    Te Ginrai néven játszol?
  • Optimus Prime
    Ilyen bugom nekem is volt párszor a múlt héten vagy azelőtt. Nem tudom mitől és hogy mitől javult meg.
  • TreDoR
    Nah, most karbantartás van és vége az Exteeloween-nek.
  • kocsisgabor9999
    Sikerült.. köszi a segítségeket :)
  • TreDoR
    Képet tudsz berakni róla? Az accod nevét és jelszavát kitakarva persze.
  • kocsisgabor9999
    mikor beírom az accot utána kér valamilyen ID-t is.. az mit jelent?
  • TreDoR
    "Repair all", szóval ez nem azt jelenti, hogy megjavítom a cuccaimat harc közben. Jó, hogy csak lvl 20-nál jöttem erre rá...
  • TreDoR
    Nekem is ezt írja ki ha belépés után kb. 10 sec-en belül nem írom be acc-om adatait.

Másnak is volt ilyen problémája.

• kocsisgabor9999
  • TreDoR
    Akkor lehet az a baj, próbáld meg úgy indítani, hogy minden más programból kilépsz.
  • kocsisgabor9999
    vagy inkább 25
  • kocsisgabor9999
    kb 15 mp
  • TreDoR
    Mennyi idő alatt lép be a játék neked?
  • kocsisgabor9999
    nem
  • TreDoR
    khm...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gondolom hacket nem telepítettél fel hozzá
  • kocsisgabor9999
    nem
  • TreDoR
    AZ NCSoft mappából nem töröltél ki semmit?
  • kocsisgabor9999
    Egy hete már nem lép be..........
  • Jana32
    Nekem akkor ír ki ilyet, ha elmegy a net, beszarik a szerver, vagy ők lövik le karbantartás miatt... eddig jó volt?
  • TreDoR
    Akkor sztem próbáld meg újratelepíteni.
  • kocsisgabor9999
    nem
  • TreDoR
    Nekem is US verzió van, és nálam tökéletesen működik. NC Launcher-t ugye nem lövöd ki amikor belépsz a játékba?
  • kocsisgabor9999
    US verzió van, nem az a baj?
  • kocsisgabor9999
    kikapcsoltam
  • TreDoR
    Tűzfal?
  • kocsisgabor9999
    Server connection failed. Please visit the server status. mi lehet a baj?:S:S:S
  • Jana32
    Majd ne ijedjetek meg, ezen a héten sztem szerdától minden visszaáll a régi kerékvágásba... ugyanis most 50%-al több pénzt, és 50%-al több xp-t kaptok 1-1 meccsért. Tehát például 1 TDM győzelemért nem 2500 creditet fogtok kapni, csak 1500-at.:D Ezek az akciók mindig valamilyen ünnep alkalmából vannak, most haloween miatt.
  • Jana32
    Elő szokott fordulni, hogy elromlik a szerver, vagy karbantartás van.. De ezidőtájban én is játszottam tegnap és nem volt semmi baj, úgyhogy nemtom mi volt a cink..:S
  • kocsisgabor9999
    miért unable to connect?:S meg se várja hogy beírjam az accom
  • TreDoR
    Vettem egy Ballistika AR-t, furcsa megszokni, hogy 2× olyan hosszú ideig tudok rotálni Echo Blasterrel/Tommy-val mint eddig. Tüzeléskor reflexből 2 sec-enként fegyvert váltok, pedig már nem kell, LOL...
  • Jana32
    de igenis kell fegyver... 1 idő után nagyon kevés lesz a tommy:) próbáld meg a rifléket, meg a shotgunokat is hátha tetszik valamelyik.. echo C nekem sem jött be anno...
  • Jana32
    sztem tökmind1... nekem US van, de sztem semmi különbség.
  • Jana32
    Először nehogy Legs-et vegyél!!! Ballistika Arms-ot vegyél, annak sokkal nagyobb a max felmelegedése, tehát tovább tudsz vele tunkolni... vagy Davenstar Arms-ot az csak 25k és nagyon gyors a "lehűlése" :D
  • TreDoR
    Vettem két Echo Blaster C-t és eddig senkit nem tudtam velük megölni :S, akkor marad a tommy...
  • kocsisgabor9999
    US vagy UK verzió kell?:/
  • TreDoR
    Én most Ballistika LE-re gyűjtök, fegyvert egyelőre nem akarok venni, csak ha már nagyon muszály lesz.
  • Jana32
    Az kár volt.. én 38-as szinten vettem laser wint-et :) én először fegyverekre, mer a legjobb robotra gyúrtam :) kezdésnek ajánlom a Trooper nevü mech-et, persze nem muszáj megvenni az egészet, pl a karja nagyon jó kezdésnek.
  • TreDoR
    Attól én még nagyon messze vagyok (lvl 8). LPsort néven játszok, vettem egy Laser Wing boostert, szóval könnyű felismerni.