807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • TreDoR
    Nincs.
  • Jana32
    most én is ilyen mech-el nyomom, csak spazmok head-el. A lazer wind-edhez megvan a skill?? mert az a phoenix fire skill nagyon ott van ám :)
  • TreDoR
    A Mátrix fíling odavág:

• TreDoR
    Hát ez nehéz szülés volt:

• Jana32
    HondoKneph a legjobb exteel játékos, sztem ő csak funolni ment be oda canonnal.. én eddig akárhányszor voltam vele (legyen az CTF, TDM, vagy LS) mindig nyertünk.. az az ember 1 állat.. de most nem azért.. ki merne kivágni 1 110-es szintű embert??:D
  • TreDoR
    LS5-ön semmit nem érnek az smg-k (na persze ha egy rockettes lesebzi az ellent akkor igen). Cannon meg sztem semmilyen LS-en nem ér semmit. Tegnap előtt bejött egy cannon-os Exile-s és nem vágták ki (HondoKneph
    , lvl 110, az 1. a rank-ban), de csak az 5. helyen végezte (indítástól bent volt)...
  • Optimus Prime
    Én nem tapasztaltam semmilyen hibát, nem dobott le és lobby is van. Épp most nyomtam le pár LS menetet. És az egyiken épp elsó lettem egy rakás rocketes/cannonos mellett. - igaz nem 5-ös szinten.
  • Jana32
    Jahhhhh... nemtom mi az anyjukat csinálnak, de elég idegesítő. Meg nincs lobby sem.. :/
  • TreDoR
    Zsír, hogy ma állandóan mindenkit ledob a szerver, alig tudtunk LS5-öt nyerni.
  • Jana32
    Jahh tényleg tudnom kéne olvasni...
  • TreDoR
    Nem, a rocket rouletteknek lassú.
  • Jana32
    Csak mert azt mondtad, hogy lassú a tüzelési sebessége. :) azt hittem a RR A-ra hajtassz :)
  • TreDoR
    Miért ne vettem volna meg?
  • Jana32
    Csak megvetted azt a Death hurler A-t? :) Amúgy az ilyet bannolják a picsába...:D
  • TreDoR
    Azt a k****, ilyet sem láttam még játékban:

http://kepfeltol
    tes.hu/view/081115/image_20081115_193629_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • TreDoR
    LS5-ben nem ér annyit, mint a Death Hurler-A, mert lassú a tüzelési sebessége.
  • Jana32
    Nekem van 1 Death Hurler A rocketem, 56k-ba kerül.. mivel az előtt nem volt másik rocketem, így nincs viszonyítási alapom, hogy ez-e a legjobb, de sztem a RR A annyival nem érhet többet (ugye az 100k).
  • TreDoR
    A legolcsóbb 7200 (Death Hurler-C), és lehet vele menni LS5-re. Eddig úgy tapasztaltam a legtöbben Death Hurler-A-t használnak, aztán Blitz Rocket Launcher-C-t, majd Death Hurler-C, Blitz Rocket Launcher-A (ez NCoin-os) és a legkevesebben Rocket Roulette-C-t, Rocket Roulette-A-t. A Rocket Roulette-ek sebzik a legtöbbet és ezek bírnak a legnagyobb hatótávval, de túl lassan tüzelnek, gondolom ezért nem szeretik. Eddig Rocket Roulette-C használtam, most lecseréltem Death Hurler-A-ra. 1× kivágtak a roulette miatt. CTF-en simán tudtam lőni roulettel, más módot még nem próbáltam rockettel.
  • Optimus Prime
    LS lvl5-ről engem mindig kidobnak. Mert nincs rocketem, amit eddig nem vettem. Túl drága és nem is tudom melyik a jobb. Meg nekem valahogy túl nehéz és lassú fegyvernek tűnik. Kétszer se tudnék lőni, mert leölnének. :S Így marad a dupla SMG Planet Eagle-A és az alap SMG, plusz a tornádós skill.
  • TreDoR
    23-as szinten azért ilyennek nem megyek neki...
    A klánnév nem sokat, de nyilván többet érnek, mint én rocket roulette c-vel (ezt is lassan le kéne cserélnem):

EliteLS
  • Jana32
    majd ha nagyobb szintű leszel, menjél be 1 Weekly nevezetű szobába... csak 4-en ls 4 vagy 5... nah az már nem egyszerű, eddig egyszer voltam 1 olyanban. A másik 3 csávó klántársak voltak, az EliteLS klánból (a klánnév gondolom sejtet vmit:D) mind3 gyerek general volt(90+ lvl), így nyertünk. Viszont utána átállítuk 1 eléggé ismeretlen pályára és dif 3-ra, és hallod alig-alig bírtunk győzni..
  • TreDoR
    Mindig ALL-t keresek, de délelőttönként (mármint GMT szerint) nem nagyon van ALL-ban LS5, csak 25~ALL és 36~ALL-ban (és még kell nekem 3 szint a 25-höz). Lehet, hogy csak 2 gombnyomás átállítani, de az olyan room amelyik elkészítés után alapból nem 5, az bukta, esélytelen benne nyerni. Egyszer-egyszer be szoktam nézni ilyen elnevezésű LS5 szobákba: LS4/5, come in, $$$$$$$$, és társaik (persze az összes failed lesz)... Természetesen ilyenekben a legtöbben még a rectifier fogalmáról sem hallottak, és smg-vel, blade-el, rifle-el rohangálnak. Ezek a legjobb szobák: LS5 R és LS5 R/R/R, legtöbbször ilyenekben vagyok és eddig mindössze 1× kaptunk ki.
  • Jana32
    Hát én First Lieutenant vagyok, de én csak 4-re és 5-re megyek... próbáld meg, hogy ne csak a saját kategóriádba keressél LS-t, hanem próbálkozz az ALL-ban.. ott mindig van ls5. Egyébként 2 gombnyomással lehet átállítani ls3-ról 5-re :)
  • TreDoR
    4-es LS-t szinte sose látok, sokszor még 5-öset sem. Mindenki az LS1-re LS3-ra van beállva, még az ilyen First Lieutenant-ok is azokra mennek, tiszta röhej az egész...
  • TreDoR
    Mint már írtam LS5-öt játszok (ott ~2700 credit a győzelem) CC és Rocket, de már inkább R/R/R.
  • Jana32
    A 3 az túl könnyű.. 4 a legjobb, ha még biztos győzelmet akarsz... 5 már cinkes... nem mind1, hogy melyik base-t kapod. CC-n a 3-as aerogate a legkönnyebb :D
  • Optimus Prime
    LS-t kell játszani level 3-on, azért jól fizet. És ha ügyes vagy annyit nem sérülsz,mint egy CTF vagy DM meccsen. Persze veszteni minden játék módban rossz. :)
  • Jana32
    jah meg hogy sehova nem fejlődik az ember.... :/ nembaj, úgyis mindjárt ittvan mikulás meg karácsony, biztos akkor is lesz valami "akció" :D
  • TreDoR
    És nem 5. lettem, hihetetlen: márcsak evvel a 700 credittel vannak gondjaim a 2700 helyett...

• TreDoR
    Jaja, ma 2× ledobott játék közben, eddig nem csinálta. Bár az is igaz, hogy csak egy hete játszom vele.
  • Jana32
    Jah engem is ledobál most ez a szar... én nemtom ha hozzányúlnak az NCsoft-os srácok a szerverhez rögtön szar lesz(ugye tegnap volt a karbantartás) most sincs lobby... meg ledobál.. :/ most 2 hétig pedig jó volt mer nem nyúltak hozzá...
  • TreDoR
    Előbb volt 6 rocket-es és 2 healer. 2 rockettes kilépett (vagy inkább ledobta a szerver...) és 4-en már nem tudtuk kilőni az utolsó rohamot. A teljes játék kárbaveszett, viszont ha a 2 healernek a 2. fegyvere rocket lett volna...
  • TreDoR
    Az ok, de abból 1 is elég.
  • Jana32
    Én a helyedbe kipróbálnám a Rifle-ket is... nekem van 2 Iron curtain A, és többet ölök vele, mint rockettel.:D mostanába csak úgy nyomom, hogy 2 healer+2rifle:D
  • Jana32
    Szokott lenne 1 ún. Hunter, aki a pályán lévó Saboteur robotokra vadászik.. de neki ultra-könnyű, ultra gyors robottal kell lenni, hogy gyorsan tudjon a pálya egyik végéből a másikba eljutni. Ő szokta karddal tolni.:D De gondolom te ilyen alap Pinkettrobotkarddal csávóra gondolsz akinek fogalma sincs mi az az LS :D
  • TreDoR
    Szeretem azokat akik LS5-re karddal meg rifle-el jönnek. Vajon miért kapunk ki...
  • TreDoR
    Ezért írtam, hogy inkább maradok az LS5-nél. Persze csak CC és rocket.
  • Optimus Prime
    Ez igaz, hacsak fél perccel is később lépsz be egy játékba, már nem lehetsz az első. Ha kétszer annyi drone-t is szedsz le.
  • Jana32
    Én is szeretem az LS5-t de a kedvencem a CTF! :) Ismerek 1 gyereket, aki 98-as szintű(commodore) és csak ls5-t játszik!!!!! van 4500 victory-ja, meg 500 defeat-je!!!:D Nekem meg van összesen 200 LS játékom!:D Mondjuk én "csak" 44-es vagyok.^^
  • Jana32
    Csak azért lettél az 5., mert később léptél be... ilyenkor akármennyit gyilkolsz hátrább leszel, mint aki már a kezdésnél ott volt! :)