807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • Jana32
    Hát én is elszörnyülködtem hallod... a dazzlert gyakorlatilag ki lehet dobni a kukába...
  • TreDoR
    Hát, tökön szúrom magam, az összes cuccomat leamortizálják:

"For other changes, the Dazzler-A will be getting a slight nerf. Damage will go down slightly, the refire rate and cooldown is a little slower, and it'll generate a little more heat."
  • TreDoR
    Mostmeg azt írja másszak fel a honlapjukra infókért, de ott semmit nem találok mára vonatkozóan, zsír...
  • Optimus Prime
    Nekem a múlt héten sokat lagolt. Mindenki lefagyott én meg csak járkálta le s fel. A pingje ilyenkor valakinek, vagy nekem 3000 volt!
  • TreDoR
    "Special Event: 50% more disconnects and 50% more ping"
  • Jana32
    Nekem a dazzler nagyon bejött... sőt nekem csak 1 saint guardian C van, de az is hatásos... ebben most nem adok igazat neked :) mondjuk kinek a pap, kinek a papné. :)
  • TreDoR
    Ehh, úgy látom, ez a dazzler A is egy kalap... 2 overheatig (kb. a 80%-a talált) belenyomok ellenbe (ballistika armsal) + 1 db phoenix fire és fut tovább a flaggel (1 db vigilant vagy más heavy cucc nem volt rajta).
  • TreDoR
    Azt nem vágom, minek vettem Saint Guardian A-t, ha szemből smg-vel lelőnek rajta keresztül...
  • Jana32
    Jah pont most vágott le engem is... remélem kijavítják, mer mostmár nemtom mit csinálok :/
  • TreDoR
    Levették scan ranget 3000-ről 1900-ra. Snipereknek, huntereknek, healereknek jól jön... eh, vagyis már nem. Engem ma vágott le vagy 4× a szeró.
  • Jana32
    Mert mit csináltak vele? Mondjuk sztem azelőtt se volt nagy szám... de mégis terveztem megvételét kinézete miatt. ^^ de mostmár nemhiszem hogy megveszem... engem még ezek a disconnectek mérgelnek fel... tegnap vagy 5-ször megszakadt a szerverrel a kapcsolat aztán rá is hagytam :/
  • TreDoR
    Csak tudnám, ilyenkor mi fordul meg az NCSoftosok fejében, mert az egy dolog, hogy az új fegyverek sz*rok, aki nem akarja nem veszi meg őket, de azok akik Ballistika HD-et használnak (pl. én is), azok dobhatják ki a kukába, mert mostmár a zeeker head is jobb nála és olcsóbb...
  • Jana32
    Jah ezt most jól elb*szták encészofték... ez az új peccs lósz*r... remélem az új mech jó lesz különben még olyat csinálok amit lehet megbánok...(abbahagyom a gémet:/)
  • TreDoR
    Zsír, hogy redukálták a scan range-t, mostmár a ballistika hd végképp x*rt sem ér... Nem értem, hogy az NCsoft miért nem gondolt erre, hamár adtak a zeekernek +1MPU-t, akkor a ballistikának is kellett volna + sp-t is adni. Szánalom.txt
  • TreDoR
    Uninstalláltam, aztán letöltöttem az Exteelt és feltelepítettem, és most ott vannak az ultra skillek a store-ban, behalás...
  • TreDoR
    Állandóan kivág a game runtime errorral :S
  • Jana32
    hmm érdekes nekem ott vannak. :o De különben semmit nem érnek szal nem hagytál ki semmit:D
  • TreDoR
    Nekem komolyan nincsenek új skillek, alul a superiorok vannak felül meg a simák:

• Jana32
    Hát az Iron Curtainnak, meg a Dazzlernek olyan szinten szar hangja van, mint a régi Sokol rádiónak.... :/ pedig az előzőek olyan jók voltak... sztem amúgy nem drágák az új fegyók... végülis eddig is 63k volt 1 jóféle fegyó...
  • Optimus Prime
    A fegyvereket és a skilleket nem tudtam kipróbálni. Az S-es fegyverek írtó drágák! :S Az új mech meg szerintem később jön, nem volt szó róla, hogy az is a patchel jön. Talán karácsonyra tartogatják. Viszont a hangokat újfent cserélték/javították. Így az SMG-nek most olyan hangja van, mint egy gatling gunak, a Planet Eaglenek meg mint egy kisebb tüzérségi fegyvernek. Ellenben a "toty-toty" lépés hangok maradtak. :(
  • Jana32
    hát hallod én is csalódtam:/ Az új mech sehol, fegyók darab szart nem érnek (kivétel a spear azt sokan dicsérték) a skillek ott vannak legalul.. de azok se érnek semmit... -.- szal... ráadásul mindjárt beleverem a falba a fejem, mert ugye mivel minden olcsóbb lett, kevesebbért is tudom eladni... és a death hurleremet valami 23k-ért adhatom el.... akkor inkább meghagyom... bezzeg ha tegnap eladtam volna csomó felesleges cuccumat, teli lennék zsével..:/
  • TreDoR
    Nálam nincsen új mech, sem a beígért új skillek a storeban, a fegyók meg az adataik alapján semmit nem érnek, az új smg pontossága rosszabb, mint az echo blaster-é, pedig az is a golyók felét mellé szórja... Arra vártam, hogy legyen valami normális smg amivel tudok menni pvp-be, de így várhatok. LS5 meg dögunalom.
  • Jana32
    Értem, de most "csak" 110000 creditem van amivel véletlenül se bírom megvenni az új mech-et.. :P és nekem az kellllll!!!:D
  • TreDoR
    Sebzésben elmarad a Death Hurler A-tól, de egyébként jobb nála, viszont én nem adtam el őket, mert akkor buktam volna ~60k-t.
  • Jana32
    A blith rocket launcher C akkor tényleg jobb mint a death hurler A? mert akkor eladom a death hurlerem, mivel ma jön a patch és kell a lóvé!! :P
  • Jana32
    Sztem is brutálul néz ki!! :D Azonnal megveszem ahogy megjelenik a patch:D arra gyűjtök 1000-el :)
  • TreDoR
    Nekem nem tetszik, főleg a feje, bár a Maverick jól néz ki.
  • Optimus Prime
    Kit érdekel? :D A Sidewinder mech brutál jól fest!
    Az olcsó cuccok is jók, bizonyítja ezt, hogy még mindig az első SMG-t és a Planet Eagle-A fegyvereket használom. Előbbit jobban kedvelem.
  • TreDoR
    Én nem, drágák lesznek, ebből következik, hogy sz*rok is.
  • Jana32
    A laser wing csak a phoenix fire miatt drága, ami azért nem rossz (800-at sebet).. kíváncsi leszek az új mech-re ami jön decemberben, meg az új fegyókra :P most azokra gyűjtök :P
  • TreDoR
    Ez ugyanolyan, mint a dispenser/laser wing esete, utóbbi 3× annyiba kerül és az egyik legsz*rabb booster, és ezen a phoenix fire skill sem sokat segít. Lehet veszek egy frontliner szettet, az is előfordulhat, hogy az sokkal jobb, mint a ballistika.
  • Jana32
    Tényleg igaz? Mondták már többen is nekem hogy jobb, de nem akartam elhinni... :o
  • TreDoR
    Zsír, hogy van 2 Death Hurler A-m, mikor a Blitz Rocket Launcher C jobb nála. Jó, hogy ebben a gameban a drágább cuccok a sz*rabbak...
  • Jana32
    3db 1-9 csákó nekimegy LS5-nek?:D hát mitmondjak... bátrak! :D
  • TreDoR
    Ilyen nincs, van itt az sg.hu-n valami humor topic, mert ez oda való...

• TreDoR
    lvl 29 vok
  • Optimus Prime
    Persze, de ehhez azt hiszem minimum level 15-ösnek kell lenned.
  • TreDoR
    Beléphetek az Autobot Elite-be?
  • Optimus Prime
    Ráadásként decemberben jön egy új mecha, a Sidewinder! Nem semmi, ránézésre sem, ha még gyors és erős is lesz...
    Kíváncsi vagyok az árára, mától egy ilyenre fogok gyűjteni. :)
  • Jana32
    Wow láttátok a leendő új fegyókat? :o nagyon durvák lesznek!!! Új kategóriájúak lesznek: S kat. 1 cannon, 1 rifle, 1 smg és 1 spear!!