644
A cég remekműveinek egy közös topicja van a fórumon:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
-
kitt2000 #244 A rendes játék vagyis a menű 2 -kal játszik akkor lehet hogy igy kell megcsinálni de nem bisztos.
Van a három föld kopac a szállitó szallagnál mindegyikböl a anyit kell vinni amig a sik eléri a másik választó sikót (számolja a tonna számot)azután kell a másik kupacot rakni majd szállitani.
4 részre van osztva szerintem a 3 föld kopac 4 a markolónál van szerintem.Csak anyit érdemes vinni amig eléri acsikót mert ha tovább viszed akkor számolja de a sik nem megy feljebb
Én kitrobáltam és igy megy de nem végig 225 tonnánál megáltam ami egy és félig ment fel a csik.
Probáljátok ki hogy igy igazam van e!!Megér egy probát ha kitrobáljátok!
-
kitt2000 #243 139 hsz-nál keresed megtalálod ott.Csak el van dukva!Olvasd el figyelmesen hogy mi van kiirva oda . -
#242 képzel visszaolvastam és csak a demot találtam -
karajjj #241 sajnos csak a zinternetről.... :S
bazz de amúgy nemigaz, hogy egyik warezolós láma sem tud visszaolvasni
-
#240 hali!!
bocs az off ért de honnan tom letölteni a teljes gamet?? -
karajjj #239 mindenkinek német -
Djemba #238 elkezdtem a teljeset csak nekem német -
Djemba #237 jaja -
metalica #236 Hellotok ehez lesznek modok vagy skinek?
-
#235 nemtom meg -
kitt2000 #234 Na akkor hogyan kell pontosan menteni a játékba? -
#233 az vicc volt meg egyesek sokat lamulnak nem kepesek olvasni mindent talcan kernek nehogy elolvassak -
kitt2000 #232 Köszönöm erröl még nem tudtam hogy mi a feltételle. -
pecspapi #231 szerintem ha házigazda vagy akkor több menüd lesz és ott van olyan -
pecspapi #230 caseh vagy ki a landwirschon a gazda.kérzezd tőle -
kitt2000 #229 Csak kérdem ebbe be lehet nyúlni valami programmal? Aki ért hozzá.
Átalakitásra(gép) gondoltam. -
karajjj #228 meglehet, de... ez után mit vársz? -
karajjj #227 innen tudom:
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
-
pecspapi #226 semmi.nem lehet megkérdezni??? -
karajjj #225 még nem, és akkor mivan? -
pecspapi #224 kitt2000írtam privit -
pecspapi #223 majd sokat írúnk a játékkal kapcsolatossat
-
kitt2000 #222 Eszt te honan tudod? Akkor még egy kicsit arréb lesz! -
kitt2000 #221 Valaki tudna majd késziteni FAQ-t mert én nem értek hozzá!
Kénne valami jó banner is ide az oldalra!
ha van ötletek ezekhez szivesen várom öket majd közösen eldöntsűk hogy melyik legyen! -
#220 te jatszod ezt a jatekot??? -
karajjj #219 csak 500 hsz után lehet házigazda jogot kérni -
pecspapi #218 hova??????? -
kitt2000 #217 beirtam már azzal kapcsoladba majd meglátom mi lesz belöle egyátalán. -
pecspapi #216 remélem igen
-
kitt2000 #215 Vajon ehez lehet majd új pályát,gépet,modot késziteni? -
#214 leszel hazigazda kertel mar hazigazda jogot?? -
pecspapi #213 vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
-
#212 thx a kepekert most mar ertem estere mar fogok jatszani most jott meg a 19"-es asus monitorom -
pecspapi #211 hivatalos oldalt ki talált??mert én nem
-
pecspapi #210 kösz -
axial1991 #209 csá a gépigény
PC ab 1,2GHz
- 512MB RAM
- 128MB-3D-Grafikkarte (GeForce4 Ti4200 oder Radeon9200)
- Windows 2000 / XP / Vista -
pecspapi #208 tudna valaki gépigényt írni??mert én nem találok sehol.
-
pecspapi #207 ja én legelőször nemjöttem rá de 10.re rájöttem
-
kitt2000 #206 Igazad van tényleg az ért áll meg ,de amivel elinditodtad azzal újból el lehet inditani csak emeld feljebb a marótárcsát és folytadhatod tovább a munkát. -
kitt2000 #205 Az kezet a egérel tudodd mozgatni remélem érthetö!
A kezet figyeljétek minden képen
az elsö a gépek hirolikáját lehett növelni,csökenteni 1 leglasabb.3 leggyorsabb
a második kép szerintem ide kell bóritani a földet a kéz jelzi hogy számlája a súlyát
a harmadik a gép sebeséggét lehet növelni,csökenteni 1 leglasabb 3 legnagyobb
a negyedik a gép fűlkéjét mutatja ha az elsö hátulról mutatja nyomtok egyet belép a fűlkébe mégegyet kilép belöle
Aki rájön valamire akkor igy lehet ne segiteni hogy jobban megértcsétek!!!!