644
A cég remekműveinek egy közös topicja van a fórumon:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
-
axial1991 #204 a marotárcsa a tulterhelés miat állt le. -
pecspapi #203 akkor tudsz szerintem tovább mennia soropmpón ha mehcsináltad a feladatott -
pecspapi #202 ezt mondtam én is
-
pecspapi #201 tudna valaki gépigényt írni??mert én nem találok sehol.előre is kösz -
#200 e neked volt a mar hogy a marotarcsa megall csak ugy magatol??? -
kitt2000 #199 Ha valaki rájött valamire akkor jóbb lenne képel bemutatni igy könyebben meg lehet érteni.Lehet képet is berakni aki tud! -
kitt2000 #198 mindjárt készitek hozzá képet és felrakom mind a kettött csak kérek egy kis idött. -
kitt2000 #197 a menűje az elsö szerintem a gépekkel megadott idö belűl kell elvégezni a feladatott.Az elsö a marótárcsás az utolsó a lánctalpas rakodó,dömper szerintem eszt kell csinálni.
a második a szabad játék. -
#196 ezt nem ertem lehet kepet rola? -
#195 hm. valahogy lehet de nemtom pontosan amikor escapet nyomsz bejon egy menu ugye?
akkor ramesz nem a beenden-re asszem hanem a masik -
kitt2000 #194 Aszt énse találtam a mentést lehet nincs is benne mentés.Az biztos hogy a beton feljáró szerű elosztott részre kell boritani akkor számlálj.
Az irányitásal kapcsolatba.
az irányitó panel melett lévö csúszkával lehet állitani fel,le a kézel.
-az elsö a gép sebessége.
-a másik a gép hidrolikája hogy milyen gyorsan lehet mozgatni.
értelmi szerűen az 1 legkisebb 3 legnagyobb állitás. -
axial1991 #193 kösz -
pecspapi #192 mentés: Rettung
betöltés:versongen, Velschülten -
axial1991 #191 csá nemigazán értek németül hogyan lehet menteni a játékban
elöreis kösz -
landwir #190 köszi a segitséget -
pecspapi #189 király.a st-t is abbahagytam.de csak egy darabig.
-
#188 ok majd estefele jatszok vele, emigy hogy tetszik? -
#187 hat akkor csak szedjed mivel en mar linkeltem a full-t szoval 3-4ora hosszat tessek varja te mi mar avval jatszunk, olvas lejebb Spoilerbe benne van a link 98MB os a file bevan csomagolva -
pecspapi #186 van egy terasz rész és mind két oldalon van fakk.oda kell behordani jobb felső oldalon meg jelzi mennyi kell és abbol mennyit hordtál beee -
pecspapi #185 rájöttem a lényegre
-
landwir #184 kb 3-4 óra múlva lent van a játék
-
landwir #183 hy all találtam egy torrentes oldalt ahol fent van most töltöm lefelé ha tejes verzio akkor dobom a linket -
#182 nah ez jo kerdes erre meg en sem jottem ra megfogtam es leontottem a feszerbe mert a sorompon nemtudtam kijonni pedig a tesom igy magyarazta(lany) o volt egy ien gyarban -
pecspapi #181 hova kell vinni a homokot a játékban??? -
#180 nehaljon ma ki ez a topik pecspapi a screenshoot-ot dobd mar be -
#179 ooo mert jatszod a LAMAT -
quados19 #178 sziasztok
eZT A JÁTÉKOT HONNA LEHET LETÖLTENI ADNA VALAKI EGY LINKET KÖSZI -
#177 szedd csak le, utana meg jatszal vele 1ideig jobb a grafikaja mint az st-nek csak uncsi szt. -
#176 aha csak veletlenul rosszul nyomtam Valaszt -
pecspapi #175 nandorb remélem olyan jó mint mesélted
-
karajjj #174 lol ez most nekem szól? :D -
#173 te nem jatszasz vele??? -
#172 -
karajjj #171 inkább itt sír az összes warezjózsika, hogy "honan szeggye mán le?"
pedig valaki volt szives és még be is linkelte... -
#170 hat ennyi nekem nem tetszik az a nagy masina ami szedi a kovet mert allandoan be***zik a megterheles utan meg all -
Gaborkik #169 az haggyán hogy magyarul nem tudnak de lusták az oldalt lejebb görgetni is !!! -
Djemba #168 5 perces demót ááááá amikor belelendültem vége:) -
karajjj #167 ti most vagy nem ismeritek a magyar nyelvet, vagy még 10 évesek vagytok, mert elolvastam itt a délután keletkezett hsz-eket, és hát tisztelet a kivételnek, de nem sok mindent értettem belőle :D -
landwir #166 sztem egész jó csak kár hogy demo
-
Djemba #165 szentem még nincsen teljes