2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Viktor9202
    Majd a bannerba pls tegyétek már be a WAREZ topicot. Előre is THX
  • The Protector
    Pontosan.Ubisoft foreva.Nekem van egy csomó eredeti játékom de annak 90százaléka ubisoftos.Az r6 től kezdve a princekig.
  • offkorzv2
    figyeljetek srácok,a bizalom megvan.szeretem az ubi játékait,eddig a popban sem csalódtam,de azért akkor lesz tuti ha már megnéztük milyen is valójában:)
  • Prince23
    UbiSoftban én jobban megbízom, aztán pedig az EA-ben. csak hát ez a cell-shaded graf nem jön be igazán.
    remélem a hangulat feledteti mindezt.
  • ricsa008
    de a gta-t a rokkszarosok csinálták ezt meg az ubiszoftosok én az ubi-tól rosz játékot még nem láttam pl a Shaun White is jó lett
  • dezsolti78
    BIA -t se tolták el, az is box port volt, úgyhogy lehet reménykedni.
  • The Protector
    Talán nem bassza el az UBICUMI.
  • offkorzv2
    éppen elég hogyha a portolást elbasszák itt is :c
  • MrAndree
    Csak a portolást mert egyébként maga a játék zseniális.
  • offkorzv2
    naja.:-c
  • Hellsing47
    hmm...
    eddigi gtakkal sem voltak gondok :)
    most a 4. részt mégis elbaltázták :)
  • grebber
    Nemtudom nem olvastam sem olyat hogy portolnák sem olyat hogy pc-re párhuzamaosan ment volna a fejlesztés,de tuti jól fog menni nem kell parázni.Eddigi PoP-kal sem volt gond.
  • offkorzv2
    én először megnézném a warez verziót,nemkéne szopni mint sokan a gta iv-el.jöhetne warez már,olyan nagy szopás,xboxra 2-án jelent megy ugye,eljesén már volt warez,namármost pc-re meg 9-én jelenik meg azaz holnap,ma már igazán lehetne warez: o
  • MrAndree
    Péntekre írja a CD Galaxis. Remélem így is marad, hétvégén már tolni szeretném. :)
  • offkorzv2
    már alig bírok a seggemen ülni,mikor jön már:c
  • The Protector
    Elég ha bemész a GTA4 fórumba.A játékról a 20 százaléka szól a hszekenek.A Többin mindenki sír.Meg vedd szemügyre a warez faq-ot és a rendes faqot vint a bannereket.Elképesztő.
  • grebber
    Ott a topikja amióta kijött a game a grafikai és a futási gondok 99% a játékról a dolgok 1%.Nem is érdemes kommenteket olvasni ott kb.
  • offkorzv2
    8.0 score-t kapott,annyira szar nemlehet:)
  • Atkamon
    Erről a nagy GTA drámáról hol tudok olvasni? Bocsi az offért, de mindenhol hallom, hogy GTA IV-el van valami nagy gubanc
  • The Protector
    Kiváncsi leszek az Ubisoft mit hoz ki a pc portból.Remélem nem vmi optimalizálatlan szart kapunk bugokkal.
    Én csak az ubisoftban bízok.Eddig a rockstar is köztük volt de most elásta magát.
  • offkorzv2
    holnap jön.:)
  • offkorzv2
    remélem kedden már kijön,addig játszom ezzel még nemjön a fallout3magyar release:o
  • ricsa008
    én ennél a játéknál fogom azt csinálni mint utoljára a Mass Effect -nél leszedtem warezba megtetszett megvettem és nem bántam meg
    remélem ebbe nem kell csalódnom úgy mint az utobbi idők nagy címeibe
  • MrAndree
    Engem se. Bár kb. fele annyiba fog kerülni mint általában egy teljes játék, így azért már meg is vehetnék. :)
  • The Protector
    Sztem felesleges az offtopik.Úgyse jár ide majd annyi embr h vkit zavarna egy két warez hsz.Legalábbis engem nemzavarna.Titeket.
  • balika16
    Hát lassan elkél egy Offtopic! Amugy már én is nagyon várom:) Kiváncsi vagyok mennyit nyom majd a játék mérete:)
  • ricsa008
    hiába tolongunk attól nem kerülfel vagy jelenik meg hamarabb amúgy én is várom
  • Prince23
    Sokan tolongtok. Ahhoz képest, hogy már csak napok kérdése és kinnt lesz a játék
  • armageddon666
    találtam egy gameplay moviet... jókis montázs ^^ ha el tudok vonatkoztatni a címtől még jó is lehet :P
  • offkorzv2
    napokban bármikor jöhet
  • The Protector
    mikor jön a game?vmikor mostanában ha jól emlékszem.
  • Picar77
    köszi :DD
  • armageddon666
    nem hagytam ki csak nem vettem meg...
    nekem speciel a WW tetszett legkevésbé, hogy miért azt nemtom...
  • tigeroo
    #563-ra is ment
  • tigeroo
    hát pedig a T2T a leggyengébb láncszeme az új pop trilógiának.
    sajnálom hogy kihagytad a sot + ww-t
  • The Protector
    Az oldalt meg lefelejtettemXDXD

http://free-mobil-games.mindenkilapja.hu/?m=2998778
  • The Protector
    Tessék barátom:)
    Hatalmas a választék a 3gp filmek,java játékok,symbian játékok és progik az oldalon.
    Ami mobil játék kijön itt egyből megtalálod,egyébként mindenkinek ajánlom ahelyett hogy wapról 800ft-ért letöltöd.Ja és választható felbontás is van.
    Javaslom ha nem tudod a telód felbontását akkor írd googleba h telefonguru és utána a telefonod nevét.
    Remélem tudtam srgíteni.Ja és itt fent van az összes még ennek a POP játéknak a moil verziója.
  • ricsa008
    már közeleg az első release is remélem:D GameFaq on 9-re van írva 2-3 nap és talán lesz valami
  • Seth
    Vagy nem, majd az eladásokból elválik
  • Picar77
    honnan szerezted meg? kellene nekem is :DD