Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
nem tom.az infinity ward tuti nem lessz ott.de h az Ubisoft?jó kérdés.1perc és megnézem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem úgy volt hogy a Ubisoft nem lesz ott az E3-on, lehet h tévedek ám.

The Protector
E3-on lessz errõl is hír meg gondolom vidik és gameplay tömkelege.És az is kiderül hogy kell e kérni topik névváltoztatást mert nem tiszta az még.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem tom lehet a driver baszakodik....

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

The Protector
Én röhögok már mert 8600gt vel maxon megy 60fps-el az assasins creed

Olyat csinál(több fajtával is próbáltam) hogy betölt 60%-ig és újraindula gép...😞

Szal nem tom mi lesz a pop4-gyel

Röhögni fogtok mert nekem az AC nem megy NVidia 8600 GT-vel meg 4GHZ-vel...

tigeroo
de szerintem dobjuk ezt a meddõ vitát.
én semmi jót nem remélek mostmár...
(azért nézzetek meg pár AC screenshotot..csak hogy tudjátok mi "jóból" marad ki az új pop grafikája...szerintem bakot lõttek ezzel a húzással...de ha kapunk majd 1-2 álleejtõs ingame (táj)képet akkor visszavonok mindent)
tigeroo
negativ. ez csak annyira next-gen mint ez:
armageddon666

ezt lazán nem lehetne megoldani a régi pop motorjával... simán nextgen... cel-shaded képen gagyi... mozgás közben mutatja meg mit is tud, és én kitartok amellett hogy ütni fog...

@

offkorz
ígyvan pajtás.ezért mérgelõdök itt énis. :|

tigeroo
mondom. a jelenlegi látványt amit mutogatnak a képeken simán meg lehet oldani a pop motorjával...
nekem bejön a cell-shaded, de az meg kurvára nem next-genes...akkormeg minek nextgen erõforrás hozzá?
offkorz
azért mert kúrvára nem shaderes grafika,vagy tudja a faszom,egyszerûen nemhinném hogy nagy gépigény kellene ehhez,lásd a XIII.nemsokkal szebb ez se,csak szét van effektezve,meg hatások vannak rajta,semmi más nagy,szebb a rajzolás,ennyi tulajdonképp,nade mindegy az én véleményem ez.

Már miért lenne magas az AC gépigénye? 1950pro teljesen jól viszi 1280-ba.

Nekem egyenlõre bejön az új POP hangulata. Elég pofásan néz ki. A tötrénete és a játékmenete legyen olyan remek, mint az elõdöknek, ebbe ne hasonlítson az AC-re.

armageddon666
"The cel-shading process starts with a typical 3D model. The difference occurs when a cel-shaded object is drawn on-screen. The rendering engine only selects a few shades of each color for the object, producing a flat look. This is not the same as using only a few shades of texture for an object, as lighting and other environmental factors would come into play and ruin the effect. Therefore, cel-shading is often implemented as an additional rendering pass after all other rendering operations are completed."

+1 renderelés... nem hogy kisebb hanme nagyobb gépigénye van egy ilyennek szvsz mint egy "sima" grafnak... cel-shading csak egy + effekt... ami persze nem kikapcsolható mert a designerek erre készítik a játékot és valszeg e nélkül csúnya lenne nagyon ...

@

armageddon666
azt azért magyarázzátok meg, hogy számotokra miért következik a cell-shadedbõl az alacsony gépigény?! persze hogy magas lesz... fõleg hogy AC motort alakítják át... ellenben emellett optimalizálhatják is.

@

offkorz
mert ugyanis,ha már ilyen cellshaded,akkor ne legyen erõmû gépigénye kúrvaanyád ubi.Ac motor pedig olyan,és mondjuk nem is értem.lál :-|

offkorz
én csak akkor fogom õket anyástól szidni ha akkora gépigénye lesz mint az AC-nek,na akkor lewarezolom,kiírom,és ráfoshok a lemezre egy kúrva nagyot -.-

The Protector
Lehet darkos.Majd elválik.

armageddon666
de most technikai volt a kérdés... attól hogy valami rajzfilmszerû még lehet komoly meg darkos...

szal attól hogy cellshaded még nem kell lowpoligon gagyinak lenni...

@

The Protector
Ja.És akkor mi lessz a játék címe?

The Protector
A TF2 cell shaded.de annak jobban is áll met vmennyire humoros a game azon felül h ölni kell benne.

armageddon666
nagyon nem értek egyet... simán lesznek nagyfelbontású tûéles textúrák... nézd majd meg... attól hogy cell-shaded még nem alacsonypoligonszámú ocsmányság... ottvan pl. TF2. Source motor de asszem cell-shaded. (legalábbis nagyon úgy néz ki)

@

tigeroo
a comic-styleal semmi bajom, nemis az...de szerintem ehhez a grafikához bõven elég lenne a régi pop-motor

mert az assasins creed látványát úgysem fogja hozni, a meseszerû grafika melett nincsenek magas poligonszámok és magas felbontású textúrák, max. szép effektek, de gondolom a gépigénye az egekben lesz...
armageddon666
... miért is? sztem jó ötlet a cell-shaded... a trailerben a hülye harcmodorral több gondom van :\

@

tigeroo
ac motorja? ehhez a "puritán" képi világhoz?<#wilting>
nagyon elcsesztek valamit az ubinál. istenemre mondom nagyon elcsesztek...
Én mindesetre rohadtul vároma PoP4-et aztán majd utána ,mondok véleményt/kritikát😊

Looooser
biztos hogy így van majd kiderül...
mert miért? csak nem rátapintottm a gyengédre? jah hogy az titok volt bocs nem tudtam

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

The Protector
csak azért kapta a pop nevet mert így szerintem eladható és pofátlanság nélkül használhatják az ott bevált ötleteket.
Looooser te meg maradj kussban XD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorz
hát eddig marha izgalmasan hangzik mondhatom :-|
fõleg hogy semmi köze akkor a névhez,hisz õ nem is herceg akkor.meg még sorolhatnám,de szerintem tiis rájöttetek eezekre,hát nemtom.milesz ebbõl kiderül

Hát mostmár tényleg kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebbõl! De ha nem késnek akkor hamarosan megtudjuk!
grebber
"Az Assassin's Creed motorját használjuk, hiszen a két játék stílusa hasonló, ráadásul az AC megjelenése óta rengeteg új ötletünk van, amelyeket most beépíthetünk a feltuningolt engine-be."

Csak tudnám hogy ilyen képregényszerû fosnál hol jön ki ez<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Black Hawk
Ez érdekesnek tûnik 😄 úgy tûnik végre sikerül emelni az MI szintet.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

<#banplz>

Looooser
protector tudja a kedvenc filmje, csak elöttünk fikázza XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Azt se tudom ki...keresek róla képet<#idiota>

gibson9
Jake Gyllenhaal

The Protector
nem.az lessz aki a homokos cowboyos filmben szrepel(túl a barátságonban).Nem tom h írják a nevét de fonetikusan dzsék dtsilenhán a neve.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Azt hallottam hogy a PoP filmebn Orlando Bloom lesz a Herceg. Igaz ez?

The Protector
köszi😊 Mi is.

offkorz
ok

Sziasztok! Marhára vároma PoP filmet+a 4-et is...

davidka003
prince of persia :sands of time
prince of persia (:sands of time) :the movie
prince of persia (:sands of time) :the movie: the videogame 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

The Protector
XD

tigeroo
>>> prince of persia :sands of time
>>> prince of persia (:sands of time) :movie
>>> prince of persia (:sands of time) :the videogame?<#idiota>

#159: én az filmadaptációs játékokat csak félszámba veszem. sok esetben a hangulatuk egy flashjátékkal vetekszik...(és a tartalmuk és a szavatosságuk is...persze tízezrekért<#levele>)
offkorz
jaaa,így már vágom. :-|
thx

The Protector
XD.Kurvanagy.Mijen lenneXD és utána a filmbõl megint játék és így tovább.

The Protector
az adaptáció mikor a filmbõl készül játék.
pl a készülõ filmbõl(hulk) készül 1 játék is:hulk:Ultimate destruction
vagy spiderman3--spiderman3 the game és sokan mások.ezek általában nem sikerülnek ojan jóra és csak a kategóriákon belül(filmbõl készült game) mérik.
1 játék van ami talán a filmnél is jobb lett a Pitch black-bõl:Riddick:Escaping from Butcher Bay.
Itt arról van szó h egy játék alapján készülõ filmnek lessz játék változata.Érthetõ XD.Ezt az ökörséget.Az Ubicumi is meghülyült.