Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Az idõ visszatekerésre volt rá ok, és tény, amiért megkaptuk azt a képességet. Dehát mindeki tudja, h a Pop története fantasy történet! És emellé illõ reális fizikai határokat szabni, nem úgy mint a dmc sorozatoknál. A Pop-ot így szoktuk meg, ahogy elkezdték a Sot-tal. Ne úgorjon senki se a levegõbe 10 métereseket, és ne maradjon senki se a levegõbe fél napig. Kösz de e szempontból nagyon supermários dedó nintendó szagú a játék. De azért is kifogom próbálni!
ui:
Warrior within forever!

Looooser
oksi ezt elszabtam...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
Én kizárólag graf miatt hoztam fel... de mind1...

@

gibson9
De ez nem jelenti azt, hogy nemis adhat ki szar játékot 😄
De én szerintem jó lesz az új PoP!!! Én már nagyon várom!

davidka003
Nekem is nagyon tetszik.
Nem kell félni, Ubisoft még nem adott ki szar játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Looooser
fõleg a végén ahogy átváltanak videóról concept-re

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
jah igen és nekem kurvára bejön!!!!

Looooser
nem toom mit izéltek nekem most ezután nagyon bejön a dolog... oké nem mondom hogy nem fura hogy egymást dobáljuk a levegõben, mint a hülye gyerek a kutya szart de ez van.. nem toom ki említette hogy benne semmi realisztikus érzés... hmmm hát egy kérdés az idõ vissza tekerés az mennyire volt realisztikus??? és a t2t-ben mi volt az a palló a falakon ami sréviza elõre dobottt.... nah ennyit a realisztikusságról... jah igen ha valaki felpattog wallkick-el két ház között elöttem akkor azt mondom hogy az egész pop sorozat realisztikus....
mellesleg arma nem toom mit szarozod le, mikor a PoP film fórumba te hoztad fel az Advent Child-ot aminek a végén a fõ hõst pont így basszák fel a 200. emeletre....

armageddon666
Még ha Devil May Cryosodna... de az kurva jó, ez meg ezzel a csaj dobál meg így videóalapján nagyon fos -.- Pedig úgy örültem hogy valami király cel-shaded PCre ami engem is érdekel, meg karom, meg 1v1es harcok, de bazz....

az 1 ellenség kiderül hogy nem 1v1 hanem 2v1 mert ottvan az a dobálós kurva... DE MIÉRT?!

@

Én nagy PoP fan vagyok, a cel-shaded graffal sincs semmi bajom, de ez, elsõre elég "furának" tûnt. Oké hogy új történet meg szereplõk, de ez inkább hasonlít vmi színes nintendo játékra mint PoP-ra. Sajnos 😞

Prince23
Nem is fikázok mindent! Egyedül a dmc 4-et fikáztam, az neked minden? 😊

Rage47
te mindent fikázol😊
sztem tök jó lesz, fõleg hogy beújítanak a kinézettel is.
Prince23
Mondom én, h át devil may cryosodik a pop ezzela résszel, ennyit alevegõben lenni pfffff. Vérlázitó!

sixdye
nekem tetszik idáig minden.bár ez a dobálás kb nekem is szúrja a szemem,kicsit tmnt fíling,de amúgy mindennel megvagyok elégedve kb.és a zene a trailerben nagyon ottvan.így meg is kerestem,hátha még valakit érdekel.😊
ittvan:
http://www.youtube.com/watch?v=EBTH2E5QPEE

The Protector
A csajjal való ugrálás kurvaratyi.lerúgnám a fejlesztõket.azt a dagadt kocka szemüveges állatot aki a székbõl ki sem tud kelni de eldönti hogy a csajjal 8métereseket vetõdjenek egyik falról a másikra.Verném el a túrórudival amit a hat big-mac után akart megenni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

armageddon666
Én még mindig azt mondom hogy nem rossz ez a cel-shaded :\ de a többi...
pedig a herceg styleja bejön.
a karma bejön.
a graf bejön.
de ez a csaj bazz, meg ez a mozgáskúltúra :\ suxx... Devil May Cry 4-ben több a realitás pedig az nagyon nem arra készült XD

@

Broafka
jah, kinézetét meg se említem, támadnak a rajzfilmek, a képregények életre kellnek, fusson ki merre lát!!!!

szánalmas

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
sírós fajta a részemrõl.
Világ omlott össze bennem, realitás érzés nuku (úgy dobálja a csajt a levegõbe mnitha a holdon lennének, és mik azok a fénylõ lézergömbök körülöttük?)

Semmi PoP hangulat.

Sands of Time volt a legjobb, azt nem übereli egyik se...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
Eddig úgy voltam vele conceptek alapján hogy jó lesz ^^
képek alapján kurva jó volt cel-shaded is.
trailer már megijesztett.
ez a videó meg... hát... csak szerintem gáz az a csaj meg vele a hülye ugrálások? :\\\

@

kirol
Komolyan?
Honnan jött nekik ez a iszonyat lassan jövõ ötlet, hisz a XIII meg mittomén milyen régen voltak.

Prince23
Sajnos<#szomoru1>

kirol
Ez a rész ilyen rajzolt kinézetû lesz?

The Protector
Nem tom mert Strex ét nem nyitja meg nekem.Lsztem ugyanaz csak a gamesaros az mûködik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Seth
Ez miben különbözik az alattad lévõ hozzászólásban belinkelttõl ? 😄

szerk: ja a logó az elején ^^

PSN ID.: Beegabor

The Protector
A túlzott hazsnálat miatt nehezen tölt be.Így nem tom h az-e amit te linkelsz STrex de ezt mindenképp látnotok kell----Igazi gameplay a játékból és gecijó lessz,bár vannak benne szar részek.De akkor is kötelezõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Looooser
én nem is kevertem... én azoknak mondtam hogy legyenek emo-sok akik siránkoznak.....
----
lac111 ezen a képen lehet hogy ez csak optikai csalódás, és a herceg is össze van húzódva, szal ez nem olyan hosszú meg ha megnézed a trailert azon láthatod hogy nem olyan hosszú a kardja mellesleg a leghosszabb kard a valóságban ami létezett a kétkezes ütõkard ami 1,7 méter fogó résszel eggyütt szóval lehet ilyen hosszú is a kardja....
----
arma, herceg lessz a storyban majd el mondják hogy kalandozni volt... és nem ismerik fel a népek 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
sztem kardhossz simán jó. bazz azé mindenbe belekötni...
Kössetek abba bele hogy a fõhõs nem is egy herceg lesz :\ mert abba tényleg bele lehet, hogy akkor faszé PoP....

@

Seth
Azt ugye vágjátok, hogy ennek a POP-nak semmi köze az új trilógiához. Tiszta lappal kezdtek mint karakterekben mint sztoriban. Ha nem tetszik a graf akkor nem kötelezõ játszani vele. De én biztos vagyok benne, hogy ha már játszuk,akkor mindenki elégedett lesz vele és élvezettel fog ugrabugrálni új,emós,animés,hosszúkardú hercegünkkel ^^

Bence94
én éppen most kezdtem el az elõzõ pop triológiát most hogy van gemapadom és nagyon tetszik az elsõ részt már majndem végig vittem ww-vel régen játszottam csak nem ment na mindegy.az új popról pedig szerintem kár, hogy
cel shadded lesz ehhez nem illik szerintem fõleg smitcar engine-nel....<#levele><#boxer>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

lac111
Le kéne szakadni errõl az Emo kifejezésrõl... Tudom hogy tökjó divatszó, de akkor is!
Attól hogy valami Darkos, még nem= Emóssal. Az ilyen 12-17 éveseknek lelki problémájuk van, de ebbe most nem akarok belemenni.
Én örülök hogy kezdik kicsit darkosra venni a formát. <#worship>
Akinek pedig ez nem tetszik, ajánlom
ezt a játékot.. <#finom>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

lac111
Remélem nem lesz ilyen buta nagyon hosszú kardja, mint 1-es japán animékbe. Az elég viccesen néz ki. Mondjuk ezen a képen még pont határeset.
Concept art királyos, Cell shadded is!

Emók meg gázok <#vigyor5>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

armageddon666
És mégis miért lenne emos? :\ Ez miért lenne emos? lol... tényleg, nyissatok már egy "Sajnáltassuk magunkat" topicot és menjetek oda sírni. Inkább te vagy emos mint ezek a gamek...

@

Looooser
a dmc megmaradt olyannak mint a 2-3

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Prince23
Már minden játék át fog emosodni... ld. dmc4... 😄

Looooser
legyetek EMO-ok, nekem egyre jobban teccik

Seth
Nyitni kéne egy "Sajnáltassuk magunkat" topikot a számotokra

tigeroo
asszem szomoru vagyok :l
Prince23
Ez is vmi japán konzol szar lehet, elsõ ránézésre 😞(((( Pedig nem az (?)

Looooser

Looooser
mondjuk ez annyira Alien feeling 😄

Looooser
hát aki lesi az offic oldalt, annak ez nem nagy újdonság, és tény és való qrva jó artwork-ok a trailert és az artworkoket elnézve sztem ez olyan ww és T2T össze vegyítés lessz szóval számíthatunk darkos részekre 😄

Király

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

Sabcsee
az artwork az télleg qrva jó lett<#eljen>

kaka

The Protector
+még egy.

The Protector
Mennyen a topik.Egész jó a cell shaded.Azt ne írjátok h alacsony lessz miatta a gépigény mert az ASSASINS CREED motorját használja és +rá az efekt tehát max nagyobb lehet.De a híre mondatom.NE LEGYEN IGAZAM.attól függetlenül szép képek.
Minta akit megrázott a 220😊

Mászka

Kis FIGHT

Kira Artwork

Nem tudom mi ez!!De jól néz ki.

The Protector
Kössz.

DJ RX7
HBD!<#smile>

:3

The Protector
ott az egész lista.P betûnél az örömhír.

The Protector
0 Cent: Blood on the Sand
A
Afro Samurai
Alan Wake
Aliens: Colonial Marines
Alpha Protocol
Animal Crossing Wii
APB
B
Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts
Battlefield Heroes
Borderlands
Brutal Legend
C
Call of Duty: World at War
Castlevania: Order of Ecclesia
Champions Online
D
Dark Void
Darksiders: Wrath of War
Dead Space
Doom 4
E
EndWar
F
Fable 2
Fallout 3
Far Cry 2
Final Fantasy XIII
Fracture
G
Gears of War 2
Ghostbusters: The Video Game
Gran Turismo 5
Guitar Hero World Tour
H
Half-Life 2 Episode 3
Halo Wars
I
Indiana Jones
InFamous
K
Kid Icarus Wii
Killzone 2
L
Left 4 Dead
Legendary
Lego Batman
LittleBigPlanet
Lord of the Rings: Conquest
M
Madden NFL 09
Mafia 2
Mercenaries 2: World in Flames
Midnight Club Los Angeles
Mirror's Edge
N
NHL 09
P
PlayStation Home
Prince of Persia
Project Origin
Prototype
Q
Quake Live
R
Red Faction Guerrilla
Resident Evil 5
Resistance 2
Rock Revolution
S
Saboteur
Saints Row 2
Silent Hill: Homecoming
SOCOM Confrontation
Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood
Soulcalibur 4
Spider-man Web of Shadows
Splinter Cell Conviction
Spore
STALKER: Clear Sky
Star Wars: The Force Unleashed
StarCraft 2
Street Fighter 4
T
Tekken 6
They
Too Human
V
Velvet Assassin
W
Warhammer Online: Age of Reckoning
World of Warcraft: Wrath of the Lich King