2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#709 na jó bazz most meek és kitöltöm az adatlapom jó van???? -
#708 kérlek kegyelmezz -
balika16 #707 nem tudod befejezni? -
#706 nf uc-nél és a gta4-nél is ugyanezt csináltad,5 percenként beírtad hogy "biztos mindjárt jön a clone" meg stb -
ricsa008 #705 bárvolt már egy ilyen hsz is és én ezt támogatom
"Sztem felesleges az offtopik.Úgyse jár ide majd annyi embr h vkit zavarna egy két warez hsz.Legalábbis engem nemzavarna.Titeket." -
ricsa008 #704 ha te erre élvezel parancsolj -
ricsa008 #703 mindig azoknak nagy a pofájuk akik nem töltik ki az adatlapjukat -
#702 baj hát, ez nem a warez topik... ;) -
balika16 #701 mé baj? lammer -
Neoncsoves #700 TÉK -
#699 ne kezd már itt is -
balika16 #698 Igen USA-ban ma jött ki:) Lehet ma lesz még CloneDVD:) -
balika16 #697 Jöhetne jah!:D -
#696 ma jött ki Usa-ban?? király, jöhetne már, nagyon nyomnám. :D -
#695 Jöhetne már:( -
#694 Hát tényleg elégé egyszerü és könyű a játék de ez mostanábban mindel igy van, tomb raider se érte el a 8 óra játékot, ahogy a demobol kiderült a resident sorozatot is sikerült elcseszni.ugy hogy lassan leszokom a játékokról. -
MrAndree #693 DRM nem lesz rajta, a kettő nem ugyanaz. Azért hagyományos DVD ellenőrzés tuti van. -
Newfronter #692 Új hír: A játékon nem lesz másolásvédelem!!
Gamespy's PC review:
Pros
A beautiful game that melds classic acrobatic gameplay with new improvements; DRM-free retail discs. -
#691 Interaktív mozi :D mész, gomb, mész, gomb, mész, gomb... gomb esetén csinál valami 20 perces belassított fasza támadást sok fasza fényeffekttel és máris kurva jó ^^ sajna ez manapság a színvonal... egyre több játékot elér ez a butítás... nagyon leegyszerűsítik az egészet... hol van már a Free Form Fighting System? :D SpeedKill is tiszta butítás volt már... bár szerettem mert látványos és gyors volt... DMC rulz akkoris ^^ -
#690 Én se! :D
Már a videókból sejteni lehetett, hogy kakesz lesz, de ne kiabáljuk még el. -
#689 Háááát átlagban legalább egy ilyen volumenű játéknak kéne üsse a 85%-ot, ez a minimum. -
MrAndree #688 Végülis nem áll rosszul.
Értékelések -
#687 És hangulatos legalább? -
MrAndree #686 A többségnek az a baja vele, hogy túl könnyű. Legalábbis az összes értékelésben amit olvastam megemlítik negatívumként. -
#685 :) nem is értem miért :) -
Newfronter #684 Ehh NFOhumpon azt beszélik, hogy ez a legrosszabb PoP eddig. :( -
ricsa008 #683 talán holnap már lesz warez
bízom benne -
#682 de akkor nemsoká jön a virágosbolti verzió ^^ -
#681 amcsiban gondolom:O -
#680 hun jön ki?:) -
#679 ya,ma jön ki,kíváncsian várom majd hogyan sikerült:) -
#678 hát egy ideig akkor csak fórum olvasgatás lessz... :( -
#677 Kíváncsian várom! -
#676 Ma jön a game ha minden igaz.Hurrá. -
#675 a gta4 alapbol kaki xboxon is van vele gond, és nem egy xboxot küldöt a 3led világábba.pop-al nem lesz semmi gond nem egy videokártya gyilkos. -
#674 Szép a Banner!!Grat a készítönek!!
Reméljük a játék is jó lesz! -
#673 Szerintem rohadtul felesleges volt de mind1 már megnyitottad -
#672 Jaja, menő -
#671 nagyon jó lett a banner :D -
Hellsing47 #670 édes istenem
mi a francnak ez?? ráadásul rossz helyre