2509
Prince of Persia: Prodigy
-
MartinIsti #749 Köszi szépen, ez tényleg segít a döntésben! -
MartinIsti #748 Ameddig ezt leszedem... :) Gondoltam, inkább megveszem.
Kár hogy nem csináltak demo-t belőle :( -
Newfronter #747 Talán ez segíthet. -
#746 figyelj,szedd le,nézdmeg hogy fut,és eldöntöd,ennyi:) -
MartinIsti #745 Szerintetek az alábbi konfiggal érdemes megvennem eredetiben? (fogok tudni vele rendesen játszani?):
AMD 64 3000+ proci
1 giga memória
Geforce 7600 GT 256 MB vga kártya
Aszondom az árát most egész megéri, de ha nem tudnék játszani vele, akkor már kevésbé. -
#744 :D:D
-
xido #743 szééép...de azért 1680*1050ben high textúrákkal,8x antialiasinggal highon már sok fps-t veszítek...ez már nem megy gyorsan full maxon:) -
#742 :_DAssdasd:SDA_ -
#741 Ne szerencsétlenkedjetek, ahova felraktátok a Launcher mappában lévő exével kell indítani és ott lehet a grafon állítani. -
#740 klassz,akkor úgynézki minden okés^^ -
#739 szerintem akkor a driverrel lesz a baj, megvárom a mai 8.12-es nem beta release-t
köszi -
Newfronter #738 Nem akad, minden maxon van, kivéve az AA-t, mert az belassította elég rendesen.
-
#737 gépigény magas?akadás van-e?vagy minden okés?:) -
Newfronter #736 Nekem eddig sehol sem volt túl fényes, minden rendben van.
1600x1200-ban 8.12 beta Catalyst-al.
Próbálj ki más drivert! -
#735 van nálam egy kis hiba a grafikában, olyan mintha kicsit túl lennének töltve hdr-rel az embereim, fényes az egész, alig látszik valami belőlük. ez nem feature ugye? -
#734 biztosan lehet,figyelj csak pm-et elolvastad?:o -
#733 Hahó valaki segítsen, hogy lehet a grafikán állítani, ha egyáltalán lehet. -
#732 gondolom mint a többit:o -
#731 Milyen ezt PC bill-el játszani? -
#730 kb.most a gta iv-el sincsenek előrébb,már felvan nyomva az összesvédelembenne tehát. -
#729 Mondjuk felesleges is a védelem, így pénzt spórolnak. Ugyan ott vannak, mint a többi. -
#728 Hali. Ha valaki elindította akkor mondja már meg hogy állított a grafikán, mert én nem tudok semmit sem állítani és 800*600-ban elég szar. Előre is köszi a választ. -
#727 hát idáig úgynézki semmi védelem,mount install play.D:D:D -
#726 Gagyi nagyon? És tényleg nincs rajta semmi védelem? (NFO alapján) -
#725 jólnézki naghyon^^ -
#724 gépigény mien? -
#723 végre^^ -
vulpi #722 Én azt mondom, inkább legyen az az egyetlen hibája, hogy könnyű ha mellette egy rendesen megírt, nem bugoktól hemzsegő játékot kapok.
-
#721 sőt azt mondják, hogy NULLA a kihívás a játékban -
#720 De jó nektek, én meg melóhelyen vagyok
Majd csak 4 után kezhetem tölteni én is -
#719 Én is töltöm:D. A képek alapján jól néz ki:).
Maxtreme: Csak ennyi lenne amit leírtál és magyar lesz?:D -
#718 Jelen állás szerint ez jóval könnyebb. -
#717 Én még nem játszottam POP játékkal, mennyiben más/(nehezebb) ebben az ugrálós részek, mint mondjuk egy Tomb Raiderben(Underworld)? -
#716 Vagy neme egyszerűséggel a magyar nyelvi filet, átírod englishre :) (így előfordulhat hogy az ékezetes karakterekkel lesznek bajok, de ki kell próbálni :) ) -
xido #715 hoppá srácok...játékmappában lokalizáltak között ott van a magyar!!!
regedit turkálásra fel!! -
xido #714 ez valami kiba...gyönyörű...bár személy szerint elfogult vagyok a jó mnőségű cell shading ábrázolásért -
#713 Ja odabaszós lett, na így képzeltem el anno a POP-t, jól megcsinálták a harcot főleg hogy szinte mindent a csajjal csinálunk felváltva.
A grafika is különleges kicsit olyan mint a Street Fighter IV-nél a festék effekt.
-
xido #712 uhh..ennek már a menüje is nagyon odabaszós -
#711 holl:O? PÜ plíííz -
#710 csak nem pop-ot látok az internetben? :P