Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
#352 #353 Najóóóóó bújjatok el!!!! Azt nem tudni hogy a WW-ben volta az az "idõ baszkuráló kütyü".... a ruháknak tényleg nem volt szerepe, de hogy a medálnak ne lenne??? szted hogy a picsába tekerte az idõt a WW-ben? he az nem egy medál volt hanem A MEDÁL az idõ erekjéinek egyike...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

gibson9
Akár kettõt is 😄 ..azt ne kérdezd, hogy hogy XD Bár mondjuk ha többféle befejezés közül választhatunk akkor igaz lehet 😉

Prince23
<#eljen>
de azé egy próbát megér majd a popp

armageddon666
Hát erre talán azt tudom felhozni (lehet nagyon szar példa), hogy miután megnéztem Devil May Cry animét, nagyon tetszett, végig, karakterek meg hangulata miatt. Szal vége, akkor értékeljük: tetszett, objektívan, kategóriájában is gagyi... Szal már eleve az hogy a fõhõst egyszer meglövik, meg egyszer átszúrják karddal oszt ennyi az egész... A legimbább fõellenséget is 5 perc alatt legyõzi. A rajzolása sem volt az igazi :S zene az átlagos volt... nem is rossz de nem is jó.

Nah szal a lényeg: az hogy esetleg tetszett a játék, egyáltalán nem jelenti hogy jó is volt. Hiába jön majd be esetleg az antigravitációs kurva mindennek ellenére, hiába fog tetszeni, egyszerûen nem PoP, egyszerûen szar, nem illik a névhez, nem méltó utódja a SoT trilogynak...

(ettõl függetlenül fordítva is igaz... nem tetszik valami attól még lehet jó. erre is példa: LotR filmek :\ biztos kurva jók de én eddig mindnek a felénél bealudtam ^^)

@

The Protector
Majd minden kiderül.
Már várom a :Srácok gecinagy game ez.Megérte várni.Ezek a mozdulatok
Kjó game
Méltó folytatás. kommenteket.
😊
Remélem így lessz

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorz
az nem mellényvolt különbensem,és medál volt,nemvolt nagy szerepe,csak épp odaillõ volt a medál amit farah-tól kapott.ennyi

Valamelyik részben a mellényében volt az idõbaszkuráló kütyü.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

offkorz
afaszt.semmi ilyesmi nincs, a ruhának szerepe sose volt.a karmoknak van csak

Vhol mintha lett volna szó arról h az új "Herceg" ruházata se egy egyszerû jött-menté, de kitudja...

Looooser
sztem a végén vagy a másodikrészben rávezetnek minket a hercegi szálra, hidd el ha nem akkor buktuk ez van
---
Naoszt' vótál fönn szombaton?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tigeroo
még csak felemlegetni sem érdemes olyan szar volt...
Black Hawk
ezeket a hszeket visszaidézgetem majd mikor jönnek majd az olyan HSZek hogy hol van a következõ rész meg mikor csinállják az újjat 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Prince23
Lol Will 4ever 😄D

armageddon666
1. trilógia:
herceggel mentsük meg a hercegnõt a gonosz vezértõl
2. trilógia:
herceggel mentsük meg a világot a homokosoktól...izé homoktól.
3. (trilógia?):
egy járókelõ vaskarmú csövessel és egy szárnyakra kapott k**vával mentsük meg a világot a sötétektõl...izé sötétségtõl.

hmmmm... valahogy a 3. nem illik a cím alá... vajon miért? O.o

@

EnZsolt
OMG az utolsó kép, nagyon ütõs 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Prince of Persia 3D, lol, az se kapott nagy hírnevet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Black Hawk
Nem értem azokat akik azt mondják hogy vegyék ki a címbõl hogy prince of persia... ez már egy elég régi játék.
prince of persia
prince of persia
és bizony ez is prince of persia
hát ez nem de nem hagyhattam ki 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

The Protector
Jah.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

armageddon666
Elolvastam. Story még akár jó is lehet, játékmenet is.
Címbõl vegyék ki hogy Prince of Persia.
A csajt tüntessék el.
Innentõl meg jó is lehet ^^

@

Prince23
Lehetõleg legyen GT akkor 😄 passz. de remélhetõleg valóban ne legyen már optimalizálatlan.

armageddon666
a gond ezzel annyi hogy van 8800GTS 512es és van X1650 512es :\ apró különbség teljesítményben ^^

@

EnZsolt
Az új viedó engem meggyõztek arról, hogy ki kell próbálni, bár egy kicsit furcsa volt, az elõzõ trilógia után. Mindenesetre tetszettek a harc közben lévõ jelenetek. 😊 Egy próbát, ha nem is többet meg fog érni.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Prince23
Nem értem mire eza pánikolás, elvileg simán kéne mennie egy 512-es vga-n😄 Elvileg.

The Protector
Kezd a topic a crysishoz hasonliítaniXDXD

Gigabyte Radeon Hd 3850 512 mb és 90 EURO ... ami kb 21 000 Ft .... szoval én ugy tudom nagyon is megéri..... és ezt tanácsolták a grafikus kártya topicba is

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Looooser
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/videokartyak/sapphire_radeon_hd_3850_512_mb/

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
rendesen

Looooser
PCIE-ben 20k azért meg nem rosssz a kétcsatornás HD-val... bár az is kérdés hogy ki tudja-e használni a HD-t

armageddon666
jah, sokkal gyorsabb az tény, de ha nagy viszonylatokban nézed már nem éri meg olyat venni. szerintem.

@

davidka003
HD 3850 dupla olyan gyors, mint a 8600GT. Akkor érné meg, ha az 512MB-os verzió 15 ezer Ft körül lenne. 33-ért tényleg megéri a 4850. 2,5-ször gyorsabb, mint a 3850.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
8600GT helyett? nagyon nem éri meg. Nem tudom mennyibe kerül, de akkor már inkább HD4850t vagy valami. Szal az azért odabaszna és 33k-ért már kapni.

@

Assasin Creed ???? hat majdnem maximumom,de én msot veszek radeon hd 3850 512 mb ot ..szoval gond nem lesz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

armageddon666
azért nem azt mondta hogy minimumon hanem mimumnál jobban...

@

The Protector
Jaja-De a plussz efekt plussz erõforrás=kevesebb fps=kisebb élmény

Looooser
hát figy ha elfut az AC a gepeden a minimumnál jobban akkor nem kell új gép ha nem.. hát akkor nincs mese

gépigényrõl semmi :S habár next gen ugyebár.... hát kellesz hozzzá biztos azért gép

Black Hawk
nincs mese év végéig be kell újítanom egy gépet 😄

Prince23
Hoppá, hoppá... a cíkben:
"A Prodigy-ben minden egyes döntésünk kihatással lesz majd a végsõ kimenetelre."
na ez tetszik

Prince23
az a jo kurva aki nem pofázik 😄

davidka003
Megnéztem még egyszer a videókat és tuti, hogy rohadt jó lesz, nagyon várom már. Szinkron is nagyon jónak tûnik.
Meg a küldetéseket többféle útvonalon lehet megcsinálni ez miatt többször érdemes lesz végigjátszani.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
Egy szót mukkant meg mega csaj... szal elégéé szótlannak tûnik.

Looooser
igen be kellet linkelnem mert baromságokat beszélnek....
---
Black Hawk: igen arra azt fejlesztették tovább de ha jól tudom ez a rendszer más játékokban is van mármint hogy gyorsan kinyírni bárkit
---
Prince23 igen végedem baszki, mellesleg ha végig nézted volna teljesen a game play videót tudhatnád hogy beszél a csaj.....
---
Arma: szerintük is ez a retry-zéses dolog felesleges ezért vették ki, viszont sztem ha leszel olyan noob hogy egy bosst nemtudsz elsõre sérülés nélkül megölni akkor lhet hogy meglehet halni, nem hinnném hogy ott is vissza ránt, sztem ez csak a platform részeknél van

The Protector
muszály volt azt az ocsmányságot belinkelni????XDXDXD

Prince23
Lol

sixdye
jaja,engem is,tisztára lenyugtat,imádom😊 (L)

Black Hawk
xD hülye Modok 😄xD mondjuk így jól ki tudják védeni a reklámozást😄

sixdye
megkötések újregeknek:
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába

ennyi

Black Hawk
hiába rég voltam már én is újreg akkor bocs 😄

Black Hawk
úgy érzem magam tõle mint a sanaxtól 😄 tisztára lenyugtat 😄 xD ^^