2509
Prince of Persia: Prodigy
-
Csabi015 #789 Hali nekem az a problémám (Skidrow verzió) hogy nem enged 720x400 ? nál (azthiszem ekkora) nagyobb felbontást a játék, előfordult másnál ilyen? -
#788 nemtalálkoztam ilyennel én -
dukey42 #787 nálatok nincs olyan probléma hogy (kamera)nézet váltásnál kicsit recseg a hang? más játéknál nem volt ilyen bajom
egyébként a kezdeti csalódások után egész jó... kiváncsi vagyok nem-e lesz egyhangú egy idő után -
neptum #786 én is kipróbáltam már. nekem tetszik bár az elején járok csak most indulok el az első városba -
#785 nézd meg,végülis szerintem jólett,új minden kb,jó ez.játszani kell evle:) -
#784 Hát ez nem jó hír, de majd meglátom milyen lett. THX. -
#783 vannak kombók,de itt nincs annyira kaszabolás,inkább csak látványos csapások,egész más mint eddig,csaj segítsége pedig inkább csak nagyobb ellenekhez kell, -
#782 A harc milyen benne, olyan kombós mint a WW-ben? A kézenpörgős közben kaszabolós kombó benne van? Vagy csak ez a csajjal együtt leverünk mindenkit típusú? -
#781 ahogy elnéztem a játék mappot,rövidnek bizonyul,pár óra játék alatt vége lesz,összeszedem majd az összes kékfényesvarásgömböt is,hát majd meglásjuk,éjjel játszom majd vele kicsit huzamosabban, -
#780 Tom -
#779 hát nemtudom:c nekem nemvolt gondom szerencsére -
#778 nekem privátról is... chello korlátozza vagy nemtom :S -
#777 publikált torrentekről sajnos ilyen szarul jön,:c -
#776 csak SKIDROW verzió van még,nekem másfél óra alatt lejött teljes sebességgel:) -
#775 Hát én is azt kedztem el most szedni és 15 kb/sec -
#774 a gépigény nem magas,jól optimalizált,jobban mint az AC.nincs vele semmi gond,nagyon szépen fut,szép a játék,nem szaros konzol port.szerintem szépen fog futni a te gépeden is.:) -
#773 Prince.of.Persia-SKIDROW kb 4,5 óra alatt lejött. -
#772 Ti melyiket töltöttétek le, hogy már lent van nektek? -
#771 Gépigény milye?Sajnos én csak sokára próbálhatom ki.H menne nekem? -
#770 képekkel majd jelentkezem énis az éjszaka folyamán.
és beszámolóval,még tesztelem kicsit majd,de idáig azt kell mondjam minden rendben van vele,csak túl könnyű:) -
#769 Videóm.Még bele kell rázódni a harcokba mert béna vagyok :(
-
#768 az csak a launcher-re vonatkozik,átheggesztettem,és a beállítások magyarok,más nem.nincs benne magyar nyelv különben. -
#767 Pedig lejjebb írták, hogy vannak magyar fájlok a játékban. Valahogy biztosan meg lehet oldani. -
#766 Magyar felirat jelét nem találtam benne megnéztem a mappákat ott se nagyon :(
-
xido #765 igen és csak azt..a menüben is csak arra hivatkozik az irányítá konfigolása..
regeditet hiába írtam át,nem lett magyar tőle... -
#764 Támogatja. -
#763 procit mennyire zabálja?
2,75GHz prockó + 8800GT, 1280*1024 2*AA mehet nálam is ugye? :D -
#762 Valaki próbálja belevarázsolni a magyar feliratot és dobjon néhány képet legyen szíves. -
#761 Király az árnyékolás, főleg a 2-es képen. A nyakában lévő piros-kék buziság árnyékára gondolok. (Tuti, hogy kilóg a teste mögé.) -
#760 Felső képen olyan önelégült feje van, mi járhat a fejében?? :D -
#759 Hát igen, valaki véleményt is mondhatna.
Grebber neked meg miért van a képeden angol felirat, amikor itt azt írták, hogy van benne magyar felirat is? -
#758 2x élsimítást lazán bírja maxon 60-90 fps között ingázik!
Pár kép:
-
#757 hát majd elmondom a véleményem részletesen,mindjárt feltelepül.lövök képeket is.stb -
#756 Ja pörög mint állat. De mit vársz egy ilyen Prince résztől? -
#755 Ha hazaértem meglesem, de szinte 100%-osan biztos vagyok bent hogy támogassa' :) (mármint az x360 controllert) -
#754 na mindjárt telepítek énis:) -
#753 Valaki esetleg tudja h az Xbox controllereket támogatja-e a játék??
Nincs kedvem áligatni,és jo lenne ha nem kellene a billhez hozzá se nyulnom játék közben! -
#752 Inkább gta-ztok? pörög a topik -
Newfronter #751 Főleg hogy érdekes mód, amikor a lemezt betettem a Vista indítópaneljén kis ikonban az AC jelét láttam. :)
Meg telepítésnél hasonló kiterjesztésű fájlokat másol, mint ami az AC-nél volt. Ugyanaz az engine, nem vitás. -
MartinIsti #750 Közben megnéztem az Assassin's Creed gépigényét is, ami tökugyanez, és mivel az szépen futott nálam, szerintem bevállalom! De a benchmark is sokat segített a töprengés során ;-)