Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nah szal a lényeg: az hogy esetleg tetszett a játék, egyáltalán nem jelenti hogy jó is volt. Hiába jön majd be esetleg az antigravitációs kurva mindennek ellenére, hiába fog tetszeni, egyszerûen nem PoP, egyszerûen szar, nem illik a névhez, nem méltó utódja a SoT trilogynak...
(ettõl függetlenül fordítva is igaz... nem tetszik valami attól még lehet jó. erre is példa: LotR filmek :\ biztos kurva jók de én eddig mindnek a felénél bealudtam ^^)
@
Már várom a :Srácok gecinagy game ez.Megérte várni.Ezek a mozdulatok
Kjó game
Méltó folytatás. kommenteket.
😊
Remélem így lessz
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
---
Naoszt' vótál fönn szombaton?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
herceggel mentsük meg a hercegnõt a gonosz vezértõl
2. trilógia:
herceggel mentsük meg a világot a homokosoktól...izé homoktól.
3. (trilógia?):
egy járókelõ vaskarmú csövessel és egy szárnyakra kapott k**vával mentsük meg a világot a sötétektõl...izé sötétségtõl.
hmmmm... valahogy a 3. nem illik a cím alá... vajon miért? O.o
@
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
prince of persia
prince of persia
és bizony ez is prince of persia
hát ez nem de nem hagyhattam ki 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Címbõl vegyék ki hogy Prince of Persia.
A csajt tüntessék el.
Innentõl meg jó is lehet ^^
@
@
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
@
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"A Prodigy-ben minden egyes döntésünk kihatással lesz majd a végsõ kimenetelre."
na ez tetszik
Meg a küldetéseket többféle útvonalon lehet megcsinálni ez miatt többször érdemes lesz végigjátszani.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
---
Black Hawk: igen arra azt fejlesztették tovább de ha jól tudom ez a rendszer más játékokban is van mármint hogy gyorsan kinyírni bárkit
---
Prince23 igen végedem baszki, mellesleg ha végig nézted volna teljesen a game play videót tudhatnád hogy beszél a csaj.....
---
Arma: szerintük is ez a retry-zéses dolog felesleges ezért vették ki, viszont sztem ha leszel olyan noob hogy egy bosst nemtudsz elsõre sérülés nélkül megölni akkor lhet hogy meglehet halni, nem hinnném hogy ott is vissza ránt, sztem ez csak a platform részeknél van
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába
ennyi